- Konu Sahibi maviduvar1
-
Kızlar burda olsanızda kolay kolay yazmıyorsunuz neden ben merak ettim.., aşağıda kalabalık misiz gibi görünüyor ama...Ayy sayfa benle dolmuş sehraaaa kizar mı ki
Kendimi vu kilolarla hiç güzel bulmuyorum canım ya.... Zaten boydanda kaybediyorum....Maşallah kızından belli senin güzel olduğun
Amaaaan gidiyor işte kilolar Napalım canım
Ben de tam oturayım minikkelebek gelmiş dedim kızım ağladı
Güya uyuttuk
Çocuk dizimde sallanmaktan birhoş oldu
Canım bu iki dilim seni yakmasın cumayasabah
1 dilim t.b ekmeği
beyaz peynir
zeytin
yeşil çay
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
eşim izinde bu hafta oyüzden ona çalışıyoruz pizza istedi evde benim yapmamı hemide
ama erken yedik saat 5 de
2 dilim pizza(mantar,sucuk ve kaşar vardı hamuruda kepekli undan yaptım)
21 de falan 1 dilim portakal 2 dilim elma yedim
SEHRA bende seni beğeniyorum canım
Kendimi vu kilolarla hiç güzel bulmuyorum canım ya.... Zaten boydanda kaybediyorum....
ama söyle bi 55 olsam 2 çocukla o zaman havamdan geçilmez iste
kizim bana benziyor ewet oğlumda aynı baba... Baskasininmis gibi duruyor yanımda ...
Neyse anası esmer erkek severdi zaten :) şimdiki cocuklar hatta bebekler gercekten zamane bebeği benimkide uyumuyorrr
Canım sen bu azimle 3 aya kalmaz eski halindesin zaten... Ben derdime yanayım yolum uzunCanım benim de hayalim aynı ben zayıf çıtır, kızımla süslenip gezicez havalı havalı:))
Benim kızım babasının kopyası az da bana benzesin isterdim tabi
Canım sen bu azimle 3 aya kalmaz eski halindesin zaten... Ben derdime yanayım yolum uzun
obur bebisinde sana benzer ins bak benimki öyle oldu...canım biz bu kızı elimizde sallicaz galiba...
cok öperim minigini... Kolay bi gece olur ikimiz icinde ins
Özgecim diyalogunuz süperBirde hep diycem ama unuttum.Yılbaşı çekilişi vardı aklımda tabi sizlerinde fikirlerini alacaktım.Ama unuttum sonra çok üzüldüm.
O kadar yemedin bugünde yimeyeydin hatta benim yerimede yemeseydin.Yarın biz kazanalım..Bende birileriyle parasına iddaya girmeye karar verdim kızlar.
3 gün önce de ben eşime dedim öyle 50tl sine giriştik bakalım dün akşam da ısrar etti bugündeniçin pizza yemeye götüreyim seni dedipizzayı sevmmeyen yoktur sanırım hayır dedim ama yinede hafta sonu götürürsün dedim olmaz gitceksek yarın gidelim dedi pis gıcıklık olsun diye yapıyolar ya valla :) ama gitmiycem hiç yemediğim şeymi sonuçta tadını biliyorum istediğim kiloya düşünce yerim dedim bende bozuldu sen çok iradelisin diyo bide dün akşamda karşımda özendire özendire çiko yedi gıcık...
bu arada iddayaa tutuştuğumuz kilo 59-58 olcakmışş 5 kilo ayda nasıl gitcek yaa :)
Bugün hiç iş yapmıycam.oglumu uyutunca sporumu yüz bakımlarımı yapıp duş alıcam.Karnıbahar aldım pazardan az önce.Akşama haşlayıp yiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?