- Konu Sahibi maviduvar1
-
kızlar spordan önce c vitamini yağ yakmayı kolaylaştırıyormuş
yürüyüş koşu bandında 5 kmden daha hızlı olursa daha çok kalori yakarmış
ilk 20 dk dan sonra asıl yağlar yakılmaya başlıyormuş hemen bırakmamak gerekmiş
kalorileri çok kısmak insanı mutsuz ettiği için metobolizma yavaşlıyormuş
her yarım kilo için 10 kalori almak yeterliymiş
spordan sonra bile yavaşlayarak da olsa vücut kalori yakmaya devam edermiş
hele gece sporu yapıp yatınca vücut bauağı yakıyor diye okumuştum ben de
canım ah aahhhh bana eski günlerimi hatırlattın
ben de cilt bakımımı yapardım kürler filan uygulardım kız sen yaşlanmazsın derlerdi
şimdi nemlendiricimi ve göz altı kremimi ancak uygulayabiliyorum
öldürcem seni dermişimKızlar burda olsanızda kolay kolay yazmıyorsunuz neden ben merak ettim.., aşağıda kalabalık misiz gibi görünüyor ama...Ayy sayfa benle dolmuş sehraaaa kizar mı ki
elfffffffffff peynir ne kadar yidin öyle gisli kapaklı yazma net ol cicim ucu açık yani ben ölçüp biçip tartıyorum yani yarın bis birinci olalımmmıı akşam azcıkın yiyelimmmsabah
1 dilim t.b ekmeği
beyaz peynir
zeytin
yeşil çay
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
eşim izinde bu hafta oyüzden ona çalışıyoruz pizza istedi evde benim yapmamı hemide
ama erken yedik saat 5 de
2 dilim pizza(mantar,sucuk ve kaşar vardı hamuruda kepekli undan yaptım)
21 de falan 1 dilim portakal 2 dilim elma yedim
SEHRA bende seni beğeniyorum canım
ay çok güsel heyecan verici planlayalım böyle bişiler ya ben çok severim hediye almaktan çok bişeyelr hediye etmeyi daha bilem çok sverim çokta heyecanlanırımCanim cekilis derken hediyelesmek mi?Cok guzel olurdu da nasil vercektik posta yoluylami
ben pizzayı hiç ama hiç sevmem biliyomusun zuzucum aşırı ağır gelir ama annem evde yapar böyle on severim diğerleri çok karışık ve ağır gelir bana kumpirde öyle tamamını bitirdiğimi hatırlamıyorum...ama tereyağlı iskenderrrr iki pors bile yiyebilirim3 gün önce de ben eşime dedim öyle 50tl sine giriştik bakalım dün akşam da ısrar etti bugündeniçin pizza yemeye götüreyim seni dedipizzayı sevmmeyen yoktur sanırım hayır dedim ama yinede hafta sonu götürürsün dedim olmaz gitceksek yarın gidelim dedi pis gıcıklık olsun diye yapıyolar ya valla :) ama gitmiycem hiç yemediğim şeymi sonuçta tadını biliyorum istediğim kiloya düşünce yerim dedim bende bozuldu sen çok iradelisin diyo bide dün akşamda karşımda özendire özendire çiko yedi gıcık...
bu arada iddayaa tutuştuğumuz kilo 59-58 olcakmışş 5 kilo ayda nasıl gitcek yaa :)
Bugün hiç iş yapmıycam.oglumu uyutunca sporumu yüz bakımlarımı yapıp duş alıcam.Karnıbahar aldım pazardan az önce.Akşama haşlayıp yiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?