Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bir de bir öğünde herkes iki avucu kadar yemeliymiş
sakız çiğnememek gerekmiş
kilo alırım endişesi kilo almamıza yol açarmış diye okudum

Kızlar kanaltürk te deryanın dünyasında kilo vermeyi anlatıyorlar.

canım ah aahhhh bana eski günlerimi hatırlattın
ben de cilt bakımımı yapardım kürler filan uygulardım kız sen yaşlanmazsın derlerdi
şimdi nemlendiricimi ve göz altı kremimi ancak uygulayabiliyorum

Çocuklar olunca herşeyi bırakıyor insan.Seninki ne kadarlık canım?Bende yeni yeni büyüdü artık ve uyuyunca bazen yapıyorum işte kendimce bişiler.Spor yaptım maskem yüzümde.Duş alıp yemegimi yiycem.Çocukların beslenmesinide anlatacak bşrazdan.Hepimiz çocukluyuz izleyin kızçeler.

Kızlar burda olsanızda kolay kolay yazmıyorsunuz neden ben merak ettim.., aşağıda kalabalık misiz gibi görünüyor ama...Ayy sayfa benle dolmuş sehraaaa kizar mı ki
öldürcem seni dermişimsohbet muhabbete değil benim lafım canım tabikine payaşımlarda buluncez bende zevk alıyorum okurken....benim o zamanki lafım bir sayfa boyunca yazmış idi işte yok kaffe iştim yok 15dk sonra leblebi yidim yok öğlen bunu yidim yok tırt yok pırt zıkkımın kökünü yi diyesi geliyordu insanın iki günde beynim dolandı şahsiyetten yanormal insanlar gibin yazsatdı böyle olmicekti kızmıcaktım vallahibencilliği canımı sıktı sankim bis oturduk şimdi ne yicek deyü bekliyos sayfa hep onlan dolu heyttttttttttttttt yeter dedim açtım ağzımı yumdum gösümü sonradan ağzınm kırıldı çenem yamuldu gözüm morardı ama ollsun
elfffffffffff peynir ne kadar yidin öyle gisli kapaklı yazma net ol cicim ucu açık yani ben ölçüp biçip tartıyorum yani yarın bis birinci olalımmmıı akşam azcıkın yiyelimmm
Canim cekilis derken hediyelesmek mi?Cok guzel olurdu da nasil vercektik posta yoluylami
ay çok güsel heyecan verici planlayalım böyle bişiler ya ben çok severim hediye almaktan çok bişeyelr hediye etmeyi daha bilem çok sverim çokta heyecanlanırım

ben pizzayı hiç ama hiç sevmem biliyomusun zuzucum aşırı ağır gelir ama annem evde yapar böyle on severim diğerleri çok karışık ve ağır gelir bana kumpirde öyle tamamını bitirdiğimi hatırlamıyorum...ama tereyağlı iskenderrrr iki pors bile yiyebilirim
Bugün hiç iş yapmıycam.oglumu uyutunca sporumu yüz bakımlarımı yapıp duş alıcam.Karnıbahar aldım pazardan az önce.Akşama haşlayıp yiycem.

bayılıyorum sana yamaşşalah benim arkadaşıma ya valla hep böyle ol allah nazarlardan saklasın seniii....
ya kızlar oğlum okulda evde spor yapmak yerine dışarı çıkıp 45 dk yürüsemmi bilemedim kaldır totounu sehraaa akşam yazarım naptım

Fırsat bu fırsat çık temiz havada içine çek tempolu yürü.Keşke ogluma biri baksada bende söyle kulagımda müzik yürüsemOgluş olmadan önce yürürdümböyle arkadaşlarla ahh gençlik diyeyim bariNefas almaya kısa süre yalnız kalmaya çok ihtiyacım var.Camı açıp içime çekiyorum havayı.

Kızlar y.mercimek vücuttan zor atılıyormuşBarbunya ekmek degerindeymişPatetes yemegi yerken ekmek yenmemeliymiş.Çünkü 1 patates 1dl.ekmek gibiymiş1 kase fındık 1 burger menü yemegin yerine geçermiş:18:.O yüzden fındık 4-5 taneyi geçmesin dedi

menüm geliyor;
07:30 3 dilim sucuk, 1 domates, 1 salatalık, 1 kk peynir, 2 zeytin, çavdar ekmeği bir dilim, yeşilçay, 2 çatal bal
10:00 7 adet fındık
11:00 bir mandalina
12:30 bir kase mercimek çorba, tavuk ızgara bir porsiyon, 1 dilim ekmek
16:30 bir portakal
17:45 4 yk bezelye, 3 yk makarna, yoğurt
şu anda yeşilçay...

Canım hazırda varsa azcikin kiyman kavur salcali bol kirmiikarabiberli hafif sulu si yap haslanmis k.baharin üstüne yogurtlusarmisak bise bolca o sostan dok manti gibin ye cidden benziyor tadı bak canım bile çekti hadi yarın cuma yada otur manti ye

Of kızlar yukarıdan sıcacık 1 tabak un helvası geldi bütün gün meyve yedim ve hergün oğlumla kendime meyve salatası hazırlıycam!Sehracım üzerine yoğurt ve pul biber dökücem.

Sehraaa menünü beğendim aferin.Erken kapatmışsın inş acıkmaz dayanırsın!

Un helvası aklını neyim basından almış daha menümü yazmadimki ben kafayı yidin heral menüne ekle

09.00
1 dlm ekmek
Kk peynir
3 zeytin.1 catal recel 2 kurukayisi
Yesilcay
11.30
Nescafe
3 yulaflı
13.30
3 kasik kabal yemegi
1 kase yogurt
1 dilim t.t ekmek
15.00
2 kivi
18.00
1 tabak corba
4 y.k kabak yemegi
3 kofte
Yogurt
1/2 dilim ekmek
Yesilcay icerim birde

Papatya her zamanki gibi menun guzel canim
Ebruuuu un helvasimiCok severim canim cekti bak kesin daysnamaz yerdim ben
Rakibimde olsan senin adina uzuldum persembe gunu olcak sey mi bu
Sehraa ebru papatyaya menun guzel yazcakmis sana yazmis dedigin gibi un helvasi kisa sureli sok yaratmis ebruda
Hawarcim yoldas ne yapiyon bugun misafirin vardi sanirim ins. Yemezsin canim

Karıştırdı epru ben olsam kafayı yerdim un helvasına bayılırım ben ve simdi feci canım çekti osgee simdi olsa yanımda yememek icin zor tutardim kendimi veya tutamazdim bilmiyorum bilmekte istemiyorum menüm gelsin

Uyaninca ılık su eşliğinde kayısı uç tane 5badem
9da 1cavdar 1yum 2kk pey 2 ceviz 7zey dom sal kabak roka çay
Ara yarım portakal
1de bir tabak keskek bir kase yogurtlu keremiz bir bard ayran maydonoz
14.40-15.30yuruyus(yürüdüm epru)
4te birbucuk avuç leblebi iki kasık yoğurt bir büyük portakal
7de bir tabak keskek bir kase yogurtlukwrevizim maydonoz
Birazdan yisilcay
Yarın nolcek kızlar ya ne halt edicez:18:

sabah aç karnına 2 bardak su
kahavaltıda 4 zeytin 2.5 dilim ekemek salça biraz 1 çatal peynir 3 ardak çay
ara 3 ceviz türk kahvesi
öğle arkadaşa gittim 1 tane cevizli lokum 1 dilim yaş pasta oğluşla beraber yedik yarı yarıya sınırsız çay
ara 2 ceviz
akşam 3 parça az tuzlu haşlanmış tavuk yoğurt
çay
yeşilçay
spor 150+150 merdiven inip çıkma başka spor yapamadım moralim çok bozuk mehmet ali abimizi kaybettik canım hiç bişey yapmak istemiyo çok üzüldüm allah yerinde dinlendirsin toprağı bol allahın rahmeti üzerinde olsun yakınlarına sabır versin inşallah

özgecim maşşalah menünü beğendim. meyve bile girmiş artık menüne...
zuzucum senin menünde güzel...ama keşke o yaş pasta bugün olmasaydı...
sehra ancak yazdın dimi menünü...ebru karıştırmış....sehra sen niye benimle muhatap olmuyoın bakimmmm artıkın...
menüme yorum bilem yapmadın daha....

Evet papatyacim meyve yemeye basladim cok sukur.Artik sevmeye basladimAma yarin ciko yicemmKilo vediysem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…