- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Zorisimbuldum,bilgiler için saol canım
Çocuklar olunca herşeyi bırakıyor insan.Seninki ne kadarlık canım?Bende yeni yeni büyüdü artık ve uyuyunca bazen yapıyorum işte kendimce bişiler.Spor yaptım maskem yüzümde.Duş alıp yemegimi yiycem.Çocukların beslenmesinide anlatacak bşrazdan.Hepimiz çocukluyuz izleyin kızçeler.
sabah aç karnına 2 bardak su
kahavaltıda 4 zeytin 2.5 dilim ekemek salça biraz 1 çatal peynir 3 ardak çay
ara 3 ceviz türk kahvesi
öğle arkadaşa gittim 1 tane cevizli lokum 1 dilim yaş pasta oğluşla beraber yedik yarı yarıya sınırsız çay
ara 2 ceviz
akşam 3 parça az tuzlu haşlanmış tavuk yoğurt
çay
yeşilçay
spor 150+150 merdiven inip çıkma başka spor yapamadım moralim çok bozuk mehmet ali abimizi kaybettik canım hiç bişey yapmak istemiyo çok üzüldümallah yerinde dinlendirsin toprağı bol allahın rahmeti üzerinde olsun yakınlarına sabır versin inşallah
Canım senin işin çok zorrrO kadar çok güldüm ki kendime.Zor dank etti.Okuyunca farkettim valla kızlar zor tutuorum kendimi Yarın eger kilo verdiysem yiycem vermediysem üzgünümki çöpe gidecek
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk su
09:20 =kk peynir,1dl.kaşar,4 zetin,4 çatal reçel,yeşilçay,2dl.incecik tb.ekmek
11:00=türk kahvesi
12:30 =1 piko(masum çikolata):26:
14:00 =1 tabak çorba,2 tahta kaşık şehriye (gün)salatası(çiçek şehriye,kırmızı etli biber,dereotu,maydonoz)
15:45 =1portakal,yarım armut
17:30 =10 badem
18:30 =haşlanmış yogurtlu karnıbahar,b.lahana havuç salatası(1 avuç)
Şimdide yeşilçayımı içiyorum.1dl.kivi yedim.Artık hep meyve yiycemÖzgecim papatya meyve sevgisini bize bulaştırdı ne gzel Bu şehriye saltasıda akşam yukardan geldi.Ama bugün yedim.İnş. aynı şeyi un helvası içinde uygulayabilirim:18:Çilek soslu tavuk gögsü yaptı az önce yukarısı inş. getirmez.Ayyy keşke tek katlı geceonduda oturaydım
Özgecim, nelson kızlar ...nerdesiniz
Minikkelebek nelson sesimi duydunuz demekYarın eşler degişecek.Tekrar yarışmak istiyormusunuz kızçeler diyin bana
Güldüm kız dirt pirtaöldürcem seni dermişimsohbet muhabbete değil benim lafım canım tabikine payaşımlarda buluncez bende zevk alıyorum okurken....benim o zamanki lafım bir sayfa boyunca yazmış idi işte yok kaffe iştim yok 15dk sonra leblebi yidim yok öğlen bunu yidim yok tırt yok pırt zıkkımın kökünü yi diyesi geliyordu insanın iki günde beynim dolandı şahsiyetten ya normal insanlar gibin yazsatdı böyle olmicekti kızmıcaktım vallahi bencilliği canımı sıktı sankim bis oturduk şimdi ne yicek deyü bekliyos sayfa hep onlan dolu heyttttttttttttttt yeter dedim açtım ağzımı yumdum gösümü sonradan ağzınm kırıldı çenem yamuldu gözüm morardı ama ollsun
elfffffffffff peynir ne kadar yidin öyle gisli kapaklı yazma net ol cicim ucu açık yani ben ölçüp biçip tartıyorum yani yarın bis birinci olalımmmıı akşam azcıkın yiyelimmm
ay çok güsel heyecan verici planlayalım böyle bişiler ya ben çok severim hediye almaktan çok bişeyelr hediye etmeyi daha bilem çok sverim çokta heyecanlanırım
ben pizzayı hiç ama hiç sevmem biliyomusun zuzucum aşırı ağır gelir ama annem evde yapar böyle on severim diğerleri çok karışık ve ağır gelir bana kumpirde öyle tamamını bitirdiğimi hatırlamıyorum...ama tereyağlı iskenderrrr iki pors bile yiyebilirim
bayılıyorum sana yamaşşalah benim arkadaşıma ya valla hep böyle ol allah nazarlardan saklasın seniii....
ya kızlar oğlum okulda evde spor yapmak yerine dışarı çıkıp 45 dk yürüsemmi bilemedim kaldır totounu sehraaa akşam yazarım naptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?