Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Seni bana cok gördüler papatyaaakıskandılar saadetimizi..seni hep okuyorum tabikine yivrummm arada cizittiriyom bisiler kaçırma onları hemi.ben yarın aynı kalcani ama haftaya 60bucuk olcani düşünüyorum senin reglisin cunkum.ama kendimden umutluyummmm

Son düzenleme:
Doğru söylüyon kıskandılar bizi(((((
Evde net yok. Dışarısı çok rüzgarlı. Telefondan yapıcam diye iki bükülün oldum...
Ben bu hafta da veremedim sanırım. 62 sen aşağı gitmiyor. Bedenim itiraz ediyor

O kadar çok güldüm ki kendime.Zor dank etti.Okuyunca farkettim valla kızlar zor tutuorum kendimiYarın eger kilo verdiysem yiycem vermediysem üzgünümki çöpe gidecek

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk su
09:20 =kk peynir,1dl.kaşar,4 zetin,4 çatal reçel,yeşilçay,2dl.incecik tb.ekmek
11:00=türk kahvesi
12:30 =1 piko(masum çikolata):26:
14:00 =1 tabak çorba,2 tahta kaşık şehriye (gün)salatası(çiçek şehriye,kırmızı etli biber,dereotu,maydonoz)
15:45 =1portakal,yarım armut
17:30 =10 badem
18:30 =haşlanmış yogurtlu karnıbahar,b.lahana havuç salatası(1 avuç)

Şimdide yeşilçayımı içiyorum.1dl.kivi yedim.Artık hep meyve yiycemÖzgecim papatya meyve sevgisini bize bulaştırdı ne gzelBu şehriye saltasıda akşam yukardan geldi.Ama bugün yedim.İnş. aynı şeyi un helvası içinde uygulayabilirim:18:Çilek soslu tavuk gögsü yaptı az önce yukarısı inş. getirmez.Ayyy keşke tek katlı geceonduda oturaydım

200 oklava
200mekik
200 ip atlama
100 plarda hundert yaptım
Oğluş uyutunca leslie yapıcam.

6 aylık canım dünya onun etrafında dönüyor

Canım benim bir ceviz 27 kalori sen beş tane yemişsinafiyet olsunnnnnnn

Papatya, kusura bakma canım karıştırmışımMenün herzamanki gibi çok güzel
Sehra ve Özge .sizinde menüleriniz güzel
Zuzum,pasta hariç güzel canım
Zorisimbuldum,Allah bagışlasın yavrunu.
Nelson,nerdesin canım.Tamam iyi güzel verdin de benide bırakıp gittin mi yoksa
Minikkelebek,bebişle ugraşmaktan yoksun sanırım.

Öncelikle Mehmet Ali Birand ı çok seviyordum.Çokkkk üzüldümAllah rahmet eylesin.Daha geçenlerde bir programda dinledim.Bütün dinleri sevmesi ve sayması en öenmlisi insanları sevmesi ve gülüşü....

Nelson ve minikkelebek yarın bildirim yapmaya ugrarsanız sorarım size yeniden yarışa var mısın aktif olabilecekmisiniz diye?Yarın kim kiminle olsun acaba bi düşüneyim:44:

Canım senin işin çok zorrr
Kilo versen bile kilo koruman çok zor olur böyle komşularla.
Moral bozmak gibi olmasın ama ben dayanamazdım her gün her gün yerdim valla
Resmen her günün bir imtihan:18:

Kızlar size akşamki rüyamı anlatıcam ama gülmeyinKarın yaglarımı aldırmaya hastaneye gidiyorumSedyeye yatıyorum sezeryan dkişi ipimi alıyorlar.Aaa diyorum ama almışlardı kalmış demekki diyorlar.Acısını bile hissettim rüyamda.Sonra diyet dr. geliyor ve tartıyor.Aaa diyor 2 günde 700 gr vermişsin aslında dedi.Sonra sedyede bu ameliyatı olan bi hastayı görüyorum.Göbeginde kocaman hortumlar felan.Zaten 700 gr vermişim dikiş yerimde acıdı zaten deyip sedyeden inip paltomu giyip kaçıyorum hemen.Uayndım ve hemen vücut özellikle göbegimi ölçüp tarih atıp gizli bi yere koydum1 ay sonra bakıcam göbüş ne kadar erimiş:26:

Niye kmse menüme ve sporlarıma yorum yapmamış bakimAyyy sayfaları ben doldurmuşum bugün hep.Sehra perşembe perşembe çemkirme bana sakın sayfaları doldurdum diye

Sabah 2 dilim ekmek
1yumurta 3 zeytin 2 çatal bal
Ara 1 elma 3 findik
Yogurt yulafla
Aksam kase tarhana
1 cupra (oğluma da yedirdim)
Bol salata
3 litre su
Ara Bi isirik top kek

Eşim 1 tabak meyve tabagını yedi.Şimdide fındık fıstık çatur çutur yiyiyor

Minikkelebek nelson sesimi duydunuz demekYarın eşler degişecek.Tekrar yarışmak istiyormusunuz kızçeler diyin bana

Mönü bildirimi
Erken bol ılık su bir mandalina
Kahvaltı iki dilim kepekli ekmek iki bar. Çay beş zeytin bir dilim b peynir
bir porsiyon( dolapta sakladığım yaz domatesiyle az yağlı )bir yumurtalı menemen
Arada bir aktivya bir elma bir mandalina
Akşam bir kase çorba yarım kase yoğurt domatesli sarımsaklı sirke soslu haşlanmış brokoli
Küçük bardak neskafe
40 dakika tempolu yürüyüş
200 mekik

Yarınki misafire bugünden tuzlu simitle sarmayaı yapıcam diğerleri de yarın artık
Bugün tutarım kendimi ama yarın biraz yerim galiba heralde sanırsam
Kızlarrrrr çooook lezzetli ağır olmayan kek tarifiniz var mı
Ben limonluyla elmalı tarçınlı yapıyorum sıklıkla
Paylaşırsanız belkim işime yarar yarın bi değişiklik olur

Epruuuuu canım ya ben burdaki vazifemi tam olarak ifa edemiyorum

Yarin sabahtan sonra kendime süt tatili vericem bakalım ne olacak(yicem,iccem elimden geldiğince uyucam)
zorisbulduma soZ verdigim icin geldim gelebildigim kadarıyla o da... Ama inanın cok zor bi donem geçiriyorum (kızım cok huysuzlasmaya başladı,inanamıyorum ben bile) uslu sayılabilecek bi bebekti.... Yarından sonra ziyaretçi tskimindayim

Güldüm kız dirt pirtadelüuü.... Senin icin bigun vakit bulabilirsem içtiğim suya kadar yazarım

sabah:akşamdan ıslatılmış 4-5 kuru kayısı ve suyu
bir dilim ekmek, 5 yeşil zeytin

ara: 1 elma. bitki çayı

öğle: 1 posiyon mercimek çorbası, yarım porsiyon patates kavurma, salata

ara: 1 havuç

akşam(yüz karası akşam.. çok uzun olacak şimdiden söyleyim) : önce 3 dilim ekmeği arasına kaşar koydum yedim ((
...3-4 kaşık bulgur pilavı, 1,5 porsiyon tavuk çorbası,2 yk mantar sote, 3 yk kaşığı acılı ezme, dilim ymekle beraber ekmek yedim, 5-6 tane küçük biberiye turşusu,1su bardağı yoğurt,, 2 dilim sütlü tatlı(yeni denedim, tadına bakıyım derken yemişim bayağı), 2 dilim ekmek arası yine kaşar yedim,7-8 kuru kayısı

akşam yarım ekmek yedimmmmm ve aslıda aç değilim ama idda bitti diye kendimi buraktımmı ne oldu.. yok yedikleimde midemi rahatsız ediyor. sindiremiyorum bile ama durmadan yiyorum.. bir bana dur artık desin yaaa.. yoksa 1 ayda verdiğim kiloyu 1 haftada geri alacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…