Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canım tabi ki sen bilirsin sütün azalmasın
Ama yine de abur cubur yeme süt yapmaz göbüş yapar
Her zaman beklerim kendi adımaaaa
Yarın olcez mi birinciiiiiii

Kızzzz nasıl yedin bunları mide fesadı geçirmiyor musun yapma canım hemen kilo alırsın emeklerine yazıkk

Kızzzz nasıl yedin bunları mide fesadı geçirmiyor musun yapma canım hemen kilo alırsın emeklerine yazıkk

sorma ttatlım ya midem acayip şiş.. ve sindiremiyorum. sporda yapacak halim yok. bende mutfak dolaplarımın içini dışını bir sileyim dedim.ama halen kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum..... ((

sabah 2 kuru kayısı, 9 zeytin, 1,5 kk peynir
2 dili uno denge ligth, 1,5 yk pekmez, 3 çeri domates

ara 1 armut, 2 avuç beyaz leblebi

akşam 1 kase mercimek çorbası, 4 yk kıymalı patlıcan, bolca salata

ara yarım ayva

1 fincan yeşil çay, 1,5 lt su Ya bu aralar suyu az içiyorum yatana kadar 2 ye tamamlarım
15dk yürüyüş, 15dk koşu, 40dk plates

Ösge canımm bu gün gelecek olan misafirler, yarın il dışına çıkacakmış, o yüzden artık yarıyıl tatilinden sonra, canları sağ olsunn
menünü beğendim, ben bu gün geç kalkınca 2 öğün yaptım, yarınki misafirler için hazırlık yaptım ama sabah yerimm artıkkk eksi çıkarsam, çarşamba tartılmıştım biraz eksiseydim bakalım yarın ne olacakkk

Ebru ilahi Yarin 700 gr veriyomusun bir de .lessie yaparsan tam super olcsk sporlarin
Nelson kitliktan cikmis gibi derler ya ama dogru cidden kitliktan ciktin ac geziyodun 1 2 gune normale donersin canim
Zorisimbuldum menun guzel sen de genel de az yiyosun
Minik kelebek kucuk bebekle bazen duzen kurmak zor oluyo gercekten kendini hazir hissedince gel hep bekleriz canim ( cok dikkat edemesen de ekmekle aburcuburdan uzak durmaya bak)
Hawarcim her gecen gun daha da iyiye gidiyosun cok seviniyorum senin adina. Ben bu hafta 1 ileri 2 geri modunda gittim ufak ufak kacti ipin ucu hep ins. Az da olsa vermis olurum

Ösge sayenizde canım, gerçekten sizlerden çok şey öğrendimm, :13:
umarım bir süre devam ettiririmde veririm şu kiloları, sizde biliyonuz 2 hafta iyi gidiyor bir hafta motivasyon düşüyor sonra toparlıyana kadar yine artı oluyorum yani benim aylardor böyle ama bu defa daha hırslıyım verecem ben şu 10 kiloyu, aslında 57 kadar düşmemlazımda şimdilik 60 olsam şükredecem

bakalım arkadaşlar eğer verdiğim kiloları GERİ ALMADI İSEM HALEN SİZE İYİ BİR RAKİP OLURUM :) bakalım sabah ola hayrola

Hepimiz birbirimizden cok sey ogreniyoruz canim ve ins. Hepimiz hedefe ulasicaz senin de ilk hedefin 60 olsun yaza kadar 57 olursun bu sefer oyle olmucak sonuna kadar gitcek canim ben 6 gun bogazimi tutup bir gun yeme felsefesini uygulamaya caliscam ins.
bakalım arkadaşlar eğer verdiğim kiloları GERİ ALMADI İSEM HALEN SİZE İYİ BİR RAKİP OLURUM :) bakalım sabah ola hayrola

Bosver canim ya takilma afiyet olsun sen de bu azim varken hedefine ulasirsin bu hafta istisnaydi sonucta artik daha saglikli beslenir ac kalmazsin sporunu da yapinca gider kilolar

haklısın tatlım. bende hedefime ulaştığım için hedefimi değiştireceğim..böylece haftaya daha iyi motivasyon olurum. inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz..

şimdi bahanelerimi sıralıyım memlekete geldik eee tabi uzun sürede ilk defa geldiğimiz için yedirdilerde yedirdiler yani kusura bakma sehra ama benbu haftadan pek umutlu değilim eşim kış izninde olduğu için gezdik yedik içtik ama haftaya kendime çeki düzen vercem izin bitiyo normal hayatıma geri dönücem
yarın evde olmayacağım için ben bu sabah tartıldım
başlangıç kilom 59
geçen hafta57.4
bu hafta 57.2
gelen yok
giden 200
hedef 52

kilo bildirimim yoldaşım gram dahi verememişim ki bu hafta gördünüz sporumu suyumu ihmal etmedim hiç niye veremedim ki ben
başlangıç 68
geçen hafta 62.3
bu hafta 62.3 utanarak yazıyorum ya insan 200 gram da verilmezmi niye böyle oldu ya
giden 0
gelen 0
hedef 58

başlangıç kilom 64,900
geçen hafta: 61.200
bu hafta 60,600
gelen: yok
giden: 600
toplam giden:4.300
hedef: 59.8
boy:161

Son düzenleme:
Kızlar günyadın.Oglum gece öksürmekten uyumadı pek.Erken kkalktık.Wc çıkamadım:26:Bekledim sıcak su içtim ip atladım yok.Bende kahvaltmı ettim

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.9
Bu hafta:53.9
Gelen:yok
Giden:yok
Hedef:52

Kızlar nie olmuyorYa geri gidiyorum yada oldugum yerde sayıyorum.O kadar spora hiç 100 gr bile verilmez mi yaHaftaya he çarşamba akşamı hem perşembe akşamı karnıbahar yiycem

Baslangic:63
Gecen hafta:53.700
Bu hafta:53.400
Gelen:0
Giden:300 grcikk
Hedef:51
Toplamda verilen:9.600
Eliff az da olsa gitmis yemissin sonucta yemesen daha cok giderdi demek ki
Zuzu bu durum haftaya daha cok vercegini gosterir sen devam et moralini bozma canim
Nelson ebru duymasin 900 grmini geri aldiginiSaka bi yana cok iyi gitmis birdaha versende okadar yemezsin 900 gr bir gunde geri gelmis cunku

Ebrucum bunlari daha oncede konusmustuk senin bunyen zaten bu sekilde 700 800 gr vs.veremiyosun napsanda az az gidiyo bu direnci kirman icinde bir ince daha dikkat istiyo malesef yani hic kacamaksiz bi hafta mesela bi dene derim bol su spor zaten var sporuda arttir ter at baya derim yaptigin spor muhakkak etkili ama tartiya yansicsk tarzda degil demek ki
Bir de ben wcye hep gec cikiyorum kahvalti ettikten sonra yani :26:

ebruli kilolararın niye gitmiyor bir düşüneyim dedim. dünkü menüne baktım. yanlışların var ama sorun menün değil:sorun kaçamakların ve yaptığın sporun. öncelikle bana yaşını, evlimisin, çocukların varsa yaşlarını. işini yada evdemisin boyunu. ve haretli misin yoksa ağır mı hareket edersin onları yaz. bir düşünelim ve çözüm bulalım

başlangıç:70
geçen hafta: 69.2
bu hafta: 68.5
giden: 700
toplam giden: 1.5
hedef:60

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimmm

yoldaşımmm vermişsin işte, tebrik ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…