- Konu Sahibi maviduvar1
-
Epruuuuu canım ya ben burdaki vazifemi tam olarak ifa edemiyorum
Yarin sabahtan sonra kendime süt tatili vericem bakalım ne olacak(yicem,iccem elimden geldiğince uyucam)
zorisbulduma soZ verdigim icin geldim gelebildigim kadarıyla o da... Ama inanın cok zor bi donem geçiriyorum (kızım cok huysuzlasmaya başladı,inanamıyorum ben bile) uslu sayılabilecek bi bebekti.... Yarından sonra ziyaretçi tskimindayim
Kızzzz nasıl yedin bunları mide fesadı geçirmiyor musun yapma canım hemen kilo alırsın emeklerine yazıkksabah:akşamdan ıslatılmış 4-5 kuru kayısı ve suyu
bir dilim ekmek, 5 yeşil zeytin
ara: 1 elma. bitki çayı
öğle: 1 posiyon mercimek çorbası, yarım porsiyon patates kavurma, salata
ara: 1 havuç
akşam(yüz karası akşam.. çok uzun olacak şimdiden söyleyim) : önce 3 dilim ekmeği arasına kaşar koydum yedim((
...3-4 kaşık bulgur pilavı, 1,5 porsiyon tavuk çorbası,2 yk mantar sote, 3 yk kaşığı acılı ezme, dilim ymekle beraber ekmek yedim, 5-6 tane küçük biberiye turşusu,1su bardağı yoğurt,, 2 dilim sütlü tatlı(yeni denedim, tadına bakıyım derken yemişim bayağı), 2 dilim ekmek arası yine kaşar yedim,7-8 kuru kayısı
akşam yarım ekmek yedimmmmm ve aslıda aç değilim ama idda bitti diye kendimi buraktımmı ne oldu.. yok yedikleimde midemi rahatsız ediyor. sindiremiyorum bile ama durmadan yiyorum.. bir bana dur artık desin yaaa.. yoksa 1 ayda verdiğim kiloyu 1 haftada geri alacağım..
Kızzzz nasıl yedin bunları mide fesadı geçirmiyor musun yapma canım hemen kilo alırsın emeklerine yazıkk
Nelson yediğine goreeee... Biz olcezzzzzzz insCanım tabi ki sen bilirsin sütün azalmasın
Ama yine de abur cubur yeme süt yapmaz göbüş yapar
Her zaman beklerim kendi adımaaaa
Yarın olcez mi birinciiiiiii
Nelson yediğine goreeee... Biz olcezzzzzzz ins
Hepimiz birbirimizden cok sey ogreniyoruz canim ve ins. Hepimiz hedefe ulasicaz senin de ilk hedefin 60 olsun yaza kadar 57 olursun bu sefer oyle olmucak sonuna kadar gitcek canim ben 6 gun bogazimi tutup bir gun yeme felsefesini uygulamaya caliscam ins.Ösge sayenizde canım, gerçekten sizlerden çok şey öğrendimm, :13:
umarım bir süre devam ettiririmde veririm şu kiloları, sizde biliyonuz 2 hafta iyi gidiyor bir hafta motivasyon düşüyor sonra toparlıyana kadar yine artı oluyorum yani benim aylardor böyle ama bu defa daha hırslıyım verecem ben şu 10 kiloyu, aslında 57 kadar düşmemlazımda şimdilik 60 olsam şükredecem
bakalım arkadaşlar eğer verdiğim kiloları GERİ ALMADI İSEM HALEN SİZE İYİ BİR RAKİP OLURUM :) bakalım sabah ola hayrola
Hepimiz birbirimizden cok sey ogreniyoruz canim ve ins. Hepimiz hedefe ulasicaz senin de ilk hedefin 60 olsun yaza kadar 57 olursun bu sefer oyle olmucak sonuna kadar gitcek canim ben 6 gun bogazimi tutup bir gun yeme felsefesini uygulamaya caliscam ins.
Bosver canim ya takilma afiyet olsun sen de bu azim varken hedefine ulasirsin bu hafta istisnaydi sonucta artik daha saglikli beslenir ac kalmazsin sporunu da yapinca gider kilolar
Kızlar günyadın.Oglum gece öksürmekten uyumadı pek.Erken kkalktık.Wc çıkamadım:26:Bekledim sıcak su içtim ip atladım yok.Bende kahvaltmı ettim
Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.9
Bu hafta:53.9
Gelen:yok
Giden:yok
Hedef:52
Kızlar nie olmuyorYa geri gidiyorum yada oldugum yerde sayıyorum.O kadar spora hiç 100 gr bile verilmez mi ya Haftaya he çarşamba akşamı hem perşembe akşamı karnıbahar yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?