Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Haklısın canımEmzirirken ne güzel yememe ragmen giderdiŞimdi onca spor yediklerimi yakmıyorBugün öyle saatle felan yemiycem.Bakalım bu hafta relaks olucam

Ebrucum emzrmeyi yeni biraktirmis olan kullandigin ilac bence etkili verememen de. Ancak yaptigin spor plates tarzi vucudu sekle giriyo ama ter attirmiyo yeterince met. Calismiyo yaza dumduz karnin olur o ayri karin calismaya devam ama bence haftada 3 4 gun videodan falan egzesiz yap ben nivea bodyle dinamik sabahlar var onu yapiyodum bildigin su icinde kaliyodum

Son düzenleme:
başlangıç kilom 80
geçen hafta74,4
bu hafta 73,6
gelen yok
giden 800
hedef 58
daha az çıkmalıydım aslında ama,,, tartının canı bunu istemiş

kilo vermeye emek harcayan herkesi tebrik ediyorummm,,,, kız epruuuu nasıl vermedin ya o kadar haşladın haşladın yedin sporda yaptın ay ben üzüldüm ya inan neden öyle oldu ki

Ebru bencede yoldaşım ösge doğru söylüyor, plates vücudu sıkılaştırıyor, onun öncesinde yarım saat falan başka bir spor yapsan süper olurr, ben 1 aydır haftada 3 gün platese gidiyorum ve doğru düzgün terlemiyorum, ama inceldiğimi fark ediyorum, o yüzden ben öncesinde yürüyüş yapıyorum, zaten bizim plates yeni başladığı için çok basit düzeyde

26 yaşındayım.Evliyim.22 aylık bir oğluşum var.Boyum:1.58 felan.Çok hareketliyim çocuk oldugundan beri helede.64 ile hamle kalıp 82 ile doguma girdim.Dogumdan bir hafta sonra 77 diydim.Sonra 70 oldum.65-67 de takkılı kaldım.Ve kadınlar kulubüne katıldım.En son 52.3 gördüm300 gr veremedim iradesizligimden ve 2 kiloyu geri aldım.İşte böyle canım eee ne dersin bu zavallının haline

Hawar ,minikkelebek tebrik ederim kızlar.Önerilerinizi dikkate alıcam.Ama mekigi göbegim için mutlaka yappmalıyım.Yanında hangi sporu yapayım?İp tlama ve oklavayı bırakayım mı?

şimdi işyteyim çok uzun yazamıyorum ama akşam eleşti ve önerilerimi yazacağım canım

kilosu az olanların vermesi daha zor oluyo bu bi gerçek vüudu şaşırtmak lazım oda nasıl olur düzeni bozarak mesela akşam sebze yemeği ekmek salata yiyen biri bigece sadece çorba yada salatayla akşamı kapatsa olur heralde ben bu hafta bunu deniycem ve hergün süt içip yoğurt yiyecem mutlaka ayça kaya öyle demişti bide yemeklerden önce greyfurt yiyi ardından su için demişti oda metabolizmayı çok iyi çalıştırıyomuş bide pilates zayıflatmaz diyolar ama çok sıkılaştırıyo ve göbek kalça için pilatesten başka bi spor düşünemiyorum ama yanı sıra mutlaka yürüğüş lazım bu hafta bunları hayatıma sokcam ve cıııss kesinlikle yok kendimi merak ediyorum tam dikkat edince acaba ne kadar verebilirim diye reglide oldum bitecek artık oda beni çok şişiriyo bu hafta artık o tartıda 56 kiloyu görmek istiyorum inşallah

bu haftanın yüz karası benim sanırım....
başlangıç: 64,8
geçen hafta:62,2
bu hafta: 62,4
giden: yok malesef
gelen: 200 gram
hedef: 62,0
toplam giden: 2,4

kızlar ben anlamadım bu işten hiçbirşey. bu hafta regl haftam belki ondandır ama şu anda hırsımdan kremalı bisküvi yiyorum. biraz sonra da gidip pide yicem. iş için şehir dışındayım. pidesi çok güzel olur buranın. ama ben hep sulu yemeklerle idare ettim. bugün yicem o pideyi...
oğlum 50 soruluk testten 3 yanlış yapmış deneme sınavında. akşam da ödül olarak onu hamburger yemeye götüreceğim. onu da yicem...
kilo veren ve koruyan herkese tebrikler

zuzucum lütfen kusura bakma...çok özür dilerim...

Sehraa ve zorisimbuldm bildirimlerinizi merak ediyorum.Bakalım hangi takım 1.olucak.Şuan en kötü takım PAPATYA-ZUZUU=O.Ama olsun haftaya daha iyi olucaz inş. kızlar.

Özge - Papatya
Hawar - Ebruli
Sehra - Zuzu
Nelson - Zorisimbuldum
Minikkelebek - Elff

Nasıl kızlar?Her hafta degişerek herkes herkesle olmuş olacak.

Son düzenleme:
reglidendir üzülme sinirdende abartma bence yemeği geçen hafta benimde öğleydi

Özge - Papatya
Hawar - Ebruli
Sehra - Zuzu
Nelson - Zorisimbuldum
Minikkelebek - Elff

Nasıl kızlar?Her hafta degişerek herkes herkesle olmuş olacak.
Canım benim korkarım listeyi değiştirmek zorunda kalacaksın yine... Ben yokum malesef...
dun söylemiştim ...gozunden kaçtı galiba

Tabi ki kilo vermeye yeni baslayan kisiler de 10 ve ustu ise verecegi kilo ilk sudan gidiyo buda tartiya yuksek yansiyonama bizim gibi 1 2 kilosu kalmissa tembelse ( bennn) spor da yapmuyosa 1 kilo nasi gitsin
Benim en ozendigim ve yapmak ustedigim spor plates kesinlikle tavsiye ediyorum sadece tartiya yansimasini beklemeyin diyorum amacen guzeli hafta takcan kulakliklari acik havada tempolu yurucen al sana saglikli yasam

papatya yok artik ya buda mi gol degil derler ya .... ok bu hafta regl sorun cikarmis olabilir ama bu haksizlik yani nerdeyse
Saglikli yasam plaketi alcan valla bu is inada bindi kır su metabolizmanin inadini
Dediklerinin hepsini yeme 1 kilo alursin bak demedi deme 2 haftalik emegin bosa gider

Başlangış: 68
Geçen hafta : 61
Bu hafta: 60.200
Giden: 800 gr
Gelen: yok
Hedef: 51

Minikkelebk daha okumadım kaç verdinnnn çok merak ediyorummmmm
Bir de çok şükür tabiyn de göğüslerim süt dolmuş kızımın da uyuyası tuttu emzirmeden tartıldım mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…