Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kilo bildirim
Başlama:67.7
Gecen hafta 57.7
Bu hafta 57.9
Gelen 200gram
Giden yok
Herseyi yicem iste oh olsunpopom küçülüyor kilom büyüyor var bu iste bi is:44:ama şaşkınım aynada mı yalan yaa..ya da dev aynasında mı görüyorum kendimi ben ya da hakketen devim ben

Bu hafta en çok kilo veren Minikkelebek ve ZorisimbuldmVe yine 1. olan Grup onların grubu toplam:1.600Kızlar tebrik ediyorum sizi hem tek başına hemde grup olarak 1. oldunuz

Sehra üzülme canım.Kendime haftaya seni eş alıcamO zaman belki daha çok kilo alırsın tabi bende

Özge - Papatya
Hawar - Ebruli
Sehra - Zuzu
Nelson - Zorisimbuldum
Minikkelebek - Elff

Nasıl kızlar?Her hafta degişerek herkes herkesle olmuş olacak.
bence iyidir. ben pek düşünmüyorum da benimle takım olan bilsin ki haftaya sonuncu olacak...
canım çok sıkkın çok....
yok ya veremedim....nasıl bir vücuttur bilemedim...yicem bundan sonra yicem yicem yicemmmmmmm

sehra bak biz bundan birarada olmalıyız....
ikimiz de 200 gram almışız...........

Bu hafta en çok kilo veren Minikkelebek ve ZorisimbuldmVe yine 1. olan Grup onların grubu toplam:1.600Kızlar tebrik ediyorum sizi hem tek başına hemde grup olarak 1. oldunuz
Haftaya annemdeyim eminim bütün cabamla verdigimi alırım ... Umuyorum almam ama :)
zorisbuldum tebrikleeeeeer... Sen emzirmis olaydın daha az çıkardın ... Bide benim göğsümde damla yok kızlar ... Bu sebebden saldm gitti bi hafta bakalim

haber çıkmış 45 tonluk dev balinanın resimleri var...iyide ben karaya vurmadım ki..canım çok sıkkın balinayı bile yiyebilirim şu anda o kadar diyim

canım sanırım benim kilo bildirimime bakmadım bende ne verdim ne aldım 2 haftadır 62.300 üm ve bende kendimi bugün ekmeklere kremalı bisküvülere vede çikolara verdim sinirimden neden ama neden bu hafta biz böyle olduk pazar günüde pizza yemeye gitcez eşimle bende çok özür dilerim papatyaaaam

Papatya senin menülerin harika ve zuzuumda akşamları az yiyerek çok güzeldi.Niye böyle oluyor kızlar

Kızlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederimmm
Lütfen üzülmeyin biz birinci grubuz evet çok mutlu da oldukk
Emmeee ben hala şişkocanayım ondan hızlı veriyorum
Siz ideal kilonuza çok yaklaşmışsınız
Herkes söyler ya 1-2 kiloyu vermek daha zordur diye hakkaten öyle
Sakın bırakmayın
Birazdan geliyor misafirler ben de geberdim yorgunluktan bugün spor yapamam ne yazık ki
Az az yaptıklarımdan yiyip kendimi ödüllendiricem
Aman diyim siz de az az yiyin emeklerinize yazıkkk

Canım benim ben de seni tebrik ederiiiiiiiimmmmm bravo sana o kadar zor şartlarda vermişsin yine de öperingggg

Hawar ,minikkelebek tebrik ederim kızlar.Önerilerinizi dikkate alıcam.Ama mekigi göbegim için mutlaka yappmalıyım.Yanında hangi sporu yapayım?İp tlama ve oklavayı bırakayım mı?

Ebruliii canım sıkılaştırıcı hareektlerini yine yap ama bence hızlı tempoda yürüyüş yap çok terletiyor hem de bacaklardaki kasların hareketi metobolizmanın hızlanmasını sağlarmış benim yürüdüğüm tempoda koşsan koşulur mesela
Bence erkenden akşam yemeği yiyince gece acıkılıyor taylan kümeli yatmadan iki saat önce yemek işini noktalayın diyor ben üç saat önce noktalıyorum
Canım bir şey isterse azıcık ucundan alıyorum yoksa aklım onda kalır daha sonra çoooookk yemek isterim
Sofradan aç kalkmamak gerek üç kaşık değil yarım tabak yemek lazım mesela
Çok tok da kalkılmicak
Ben öyle yapıyorum inşallah faydası olur sana da
Ama canım senin komşular yaktı seni bence yazık sanaaaa emeğine sporuna yazık

Ama inadım inat olc 53ama bi çözüm bulmam lazım ya bugun hıncımdan yedimde yedim menü falan yazamam ama cumaları şa menü yazcam artık ya o değilde yyiyncede mutlu olmuyorum artık kilo veremeyincede mutlu olmuyorum e be ne zaman mutlu olcam ya

Bilen bilir kötü de iyide olsa menülerimi yazarım.

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
09:10 =beyaz ekmegin ucu,1dl.peynir,2 çeri domates,1 salata,1 çay
11:30 =türk kahvesi,1 bayram çikosu,1 kaşık un helva(sogudugu için migdem bulandı döktüm çöpe)
14.45 =1 kase çorba,1dl.tb.ekmek,1 salata,3 kaşık yogurt
16:00 =yeşilçay,5 fıstık,5 badem,yarım armut
18:00 =3 dolma(2 kımızı,1 yeşil)3 kaşık yogurt
20:00 =yeşilçay,2 dl.kek

Spor:
200 ip atlama
100 mekik
200 oklava

Oglum çok huysuz çünkü öksürüyorUykum var ve yorgunum.Öglende pek uyumadı.İyileşmezse yarıın dr. götürücem.Bu gece götürecektik ama eşim geç gelicekmiş işten.Keki niye mi yaptım.Arkadaşım gelicekti nişanlısıyla ama eşim geç gelecegini söyleyince iptl oldu.Neyse yarın kv. gelicek binadakilerle yeriz.Oglum çok seviyor keklerimi.1dl.yedi bile

kızlar canım çok sıkılıyor...
3 hafta önce 63,2 den 62,2 ye indim. o günden beri kilo veremedim. beslenmemde hatalı ne var sizce..
yok ne yapsam gitm,iyor. spor da yapıyorum az da olsa...
bu hafta da çok dikkat edicem. bakalım ne olacak sonuç...

Kızlar oğluşu Dr.götürdük.Sıcacık evde nasıl hasta oluyor anlamıyorm.Şimdi evde 2 haftadır dokunmadıgım susamlı çubuğun 1psketni açtım yiyorum.Papatacım senin durumuna zaten hiç mi hiç anlam veremiyorum

Papatyacim cidden iyi menu cikariyon bence beslenmende bi hata yok
Troidlerine baktirdin mi canim belki cok yavas calisiyordur
Ebrucum cok gecmis olsun benim de odum kopuyor hasta olcak diye 2 gun once asi olduk ates yapti ustune de azi disleri patlatti
Sehra zuzu ve kizlar bakiyorum herkes yemis odul gunu diye abartmissiniz Soz de ceza vardi sinir olup yemekte haklisiniz ama ins. Bugunle sinirla kalir yoksa cumaya daha da olumsuz olur hersey:18:
Ben de ev isi yaptim baya simdi islerim bitti dus aldim yesilcay icicem

sabah erken kalkıyorum. abartısız bir kahvaltı ediyorum. ara öğünümü mümkün olduğunca atlamıyor. genelde meyve yiyorum. öğle ve akşam ekmek yemiyorum. abur cubur ve tatlıyla işim yok zaten. her akşam evimde yemek yiyorum. yani dışarıda pide vs. yemiyorum. bol su içiyorum...
eeee eksik nerde peki
neredeyse 1 yıldır debeleniyorum. ama henüz 61'i göremedim....

Zorisimbuldum ve minikkelebek ayri ayri tebrikler basarilariniz devamini dilerim

Menum

09.30
1 dlm t.t ekmek
5 dlm sucuk 1 yumurta
1 zeytin
Kk peynir
2 kurukayisi
2 catal recel
Yesilcay
12.30
Nescafe
4 yulafli
1 petito gofret( odul kizimla karsilikli yedik)
15.00
1 kivi 10 badem
19.00
2 dlm ispanakli borek
1 bardak ayran
Sonra 1 ciko daha : ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…