- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.021
bence iyidir. ben pek düşünmüyorum da benimle takım olan bilsin ki haftaya sonuncu olacak...Özge - Papatya
Hawar - Ebruli
Sehra - Zuzu
Nelson - Zorisimbuldum
Minikkelebek - Elff
Nasıl kızlar?Her hafta degişerek herkes herkesle olmuş olacak.
yok ya veremedim....nasıl bir vücuttur bilemedim...yicem bundan sonra yicem yicem yicemmmmmmmpapatyayok artik ya buda mi gol degil derler ya .... ok bu hafta regl sorun cikarmis olabilir ama bu haksizlik yani nerdeyse
Saglikli yasam plaketi alcan valla bu is inada bindi kır su metabolizmanin inadini
Dediklerinin hepsini yeme 1 kilo alursin bak demedi deme 2 haftalik emegin bosa gider
Kilo bildirim
Başlama:67.7
Gecen hafta 57.7
Bu hafta 57.9
Gelen 200gram
Giden yok
Herseyi yicem iste oh olsunpopom küçülüyor kilom büyüyor var bu iste bi is:44:ama şaşkınım aynada mı yalan yaa..ya da dev aynasında mı görüyorum kendimi ben ya da hakketen devim ben
Haftaya annemdeyim eminim bütün cabamla verdigimi alırım ... Umuyorum almam ama :)Bu hafta en çok kilo veren Minikkelebek ve ZorisimbuldmVe yine 1. olan Grup onların grubu toplam:1.600 Kızlar tebrik ediyorum sizi hem tek başına hemde grup olarak 1. oldunuz
bu haftanın yüz karası benim sanırım....
başlangıç: 64,8
geçen hafta:62,2
bu hafta: 62,4
giden: yok malesef
gelen: 200 gram
hedef: 62,0
toplam giden: 2,4
kızlar ben anlamadım bu işten hiçbirşey. bu hafta regl haftam belki ondandır ama şu anda hırsımdan kremalı bisküvi yiyorum. biraz sonra da gidip pide yicem. iş için şehir dışındayım. pidesi çok güzel olur buranın. ama ben hep sulu yemeklerle idare ettim. bugün yicem o pideyi...
oğlum 50 soruluk testten 3 yanlış yapmış deneme sınavında. akşam da ödül olarak onu hamburger yemeye götüreceğim. onu da yicem...
kilo veren ve koruyan herkese tebrikler
zuzucum lütfen kusura bakma...çok özür dilerim...
Haftaya annemdeyim eminim bütün cabamla verdigimi alırım ... Umuyorum almam ama :)
zorisbuldum tebrikleeeeeer... Sen emzirmis olaydın daha az çıkardın ... Bide benim göğsümde damla yok kızlar ... Bu sebebden saldm gitti bi hafta bakalim
Hawar ,minikkelebek tebrik ederim kızlar.Önerilerinizi dikkate alıcam.Ama mekigi göbegim için mutlaka yappmalıyım.Yanında hangi sporu yapayım?İp tlama ve oklavayı bırakayım mı?
Kızlar oğluşu Dr.götürdük.Sıcacık evde nasıl hasta oluyor anlamıyorm.Şimdi evde 2 haftadır dokunmadıgım susamlı çubuğun 1psketni açtım yiyorum.Papatacım senin durumuna zaten hiç mi hiç anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?