- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.061
nelsoncum çok faydalı bilgiler vermişsin...
kızlar ben spor olarak ne yapayım. bir aklı verin bana lütfen...
sehracım saçlarını güle güle kullan. benimde kestirmem ve boyatmam gerek. ama bir türlü vakit bulamadım.
kızlar ben her akşam 17:30-18:00 gibi yeme işini bırakıyordum. acaba vücut bu duruma karşı kendini korumayamı aldı ki...ne bileyim olabilir mi...
ertesi sabah 07:30 kahvaltı ettiğimi düşünürsek neredeyse 13-14 saat aç kalıyordum. bu hafta akşam yemeğinden 2 saat sonra birşeyler yiyeceğim. ne yemeli sizce....
sehraa aslında bende 1 haftadır bakıyorum yediklerimin kolorisine 1880 kalori lamam lazım ama ben 1350 geçmemeye çalışıyorum tabi geçtiğim zamanlar oluyor, ama insanı birazda olsa frenliyor, fakat şöyle bir sorunum var bir porsiyon kaç kaşıktan oluşuyor onu bulamadımm
nelsoncum çok faydalı bilgiler vermişsin...
kızlar ben spor olarak ne yapayım. bir aklı verin bana lütfen...
sehracım saçlarını güle güle kullan. benimde kestirmem ve boyatmam gerek. ama bir türlü vakit bulamadım.
kızlar ben her akşam 17:30-18:00 gibi yeme işini bırakıyordum. acaba vücut bu duruma karşı kendini korumayamı aldı ki...ne bileyim olabilir mi...
ertesi sabah 07:30 kahvaltı ettiğimi düşünürsek neredeyse 13-14 saat aç kalıyordum. bu hafta akşam yemeğinden 2 saat sonra birşeyler yiyeceğim. ne yemeli sizce....
Nelsoncummmmm ,geçmişe yeni baktım.Yediklerimden utandım şimdi:26:Sen benim için uzunca yazmışsın benim için vakit ayırmışsın.Çok teşekkür ederim.Bende seni utandırmıycam inş.Bugünden itibaren kalori hesaplayıp kaçamakta yesem onu ceza olrak spor yapıp yakıcam.Ama dün yediklerime ragmen bu sabah 53.7 çıktım anlamadım gitti
.kızlar benim yürüyüş bandım yok. dışarı çıkma şansım yoktu. ben evde çok hafif tempoda koştum.. mağlum iki kızım var.. evim de uzun bir koridor var. ölçtüm gidiş geliş 28 metre ediyordu.gidiş gelişimi bir tur sayarsak her gün en az 100 tur attım.(150 tur attığım günlerde oldu.) o da yaklaşık 30 dak etti. yani 1 saatte te 6 km ediyor. ben yarım saat koştuğum için 3 km civarına denk geliyor. bu sporun üzerine 30-40 dak aerobik yaptım. ya da kalori yakma odaklı plates yaptım.üzüerine 100 mekik çektim..evinizdeki imkanları değerlendirin kendinize imkan yaratın..
ben kilo vermeye devam etmek istiyorum. 3-4 kilo daha vermek istiyorum..mağlum 3-4 gündür bıraktım sporu. ama zayıflamak için spor gerekli..
tabiki zor oldu. ama insan kendine güvenirse inanırsa başarır
Özge yoldaş sen ne yaptın... Aslında be kadar masum görünüyorlar değil mîKizlar suan soklardayim bakın bir hafta sonu aldigim kaloriye
Burger kinge gidisim ve olanlar
Double whopper 1077 kalori
Patates kizartmasi kucuk 206
Kola kucuk 84 orta boy menude ama hepsinini icmiyorum.
Ve ardindan dondurma 131
Toplam kalori 1498 tabi bu sadece aksam yemeginde yenilenler
Ben daha yermiyim hic doueble fslan cok canim cekerse cocuk menusunyiycem artik
Bir sitede kalorilet vardi burgerinkini merak ettim iste sonuc
Kizlar bu arada spor olarak ne yapacagima karar verdim gunde 2000 kez ip atliycam ve mutlaka 100 mekik cekicem
İpi 200 kereden 5 set yapcam Sabah ve aksam olarsk
Mekigide gobegim oldugundan sart oldu cekmek gerek
Videodan duzenli yapabilcegimi hic sanmiyorum ama ipi bir sekilde yemek piserken bile atlarim benim surekli yapabilcegim birsey olmaliydi en mantiklisi bu geldi 1000 kez atladim bacaklarim yandi yandi ve terledim valla ates basti bakalim iyi sonuc alabilcekmiyim 1 ay denicem insallah
Canım ben ebruliye de yazmıştım taylan kümeli diyetisyen yatmadan 2-3 saat önce yeme işini bırakın diyor
O kadar saat aç kalırsan vücut kıtlık alarmı veriyormuş sonra da yine uzun süre aç kalırım diye her şeyi depoluyor
Mevsimlerden roma adlı site de çok faydalı ben ordan çok şey öğrendim tavsiye ederim canım
En iyi aktivite de yürüyüş bence her yer çalışıyor çünkü
İnşallah haftaya üzülmezsin kilo verirsin canım
Bu hafta seninleyizzzz
Birbirimizi motive edelimmmmm
Spor yapalımaz yiyeli mönülerimizi eleştirelim
Beni acımasızca eleştirrrrrrrhazırım buna
Haftanın sonunda bir kilo versek keşke ne güzel olurr
Bu hafta başka misafir almicam kardeşimin düğünü var 2 şubatta
Ne kadar zayıflasam kar bir sürü akraba
Ayyyy kız ne kadar kilo almışsın derse bunalıma girerim
Ne dersinnnn
Papatya, yazdıklarımı galiba okumuyorsun.Yorum ,beğeni de yok .
Olabilir senin tercihin.Demem o ki :
Eğer sana yazmamdan rahatsız oluyorsan YAZMAM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?