- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.081
canım ben anlayamadım ne oldu...
yorum yok beğeni yok derken ben beğenmemişim yorum yapmamışım demek istiyorsan. bu soruyu size sorduktan sonra bir kere pc'den girdim. onda da meyve yiyebileceğim için nasıl sevindiğimi gösterdim. sonra da telefondan özgeye iki satır yazdım. onu yazana kadar da şekilden şekile girdim.
beğeni diyorsan ben bunu pek alışkanlık haline getiremedim nedense...bundan sonra daha özenli davranırım...
ortada kırılacak bir durum yok...ama seni kırdıysam özür dilerim...
ayrıca tabiki rahatsız değilim yazmandan...neden rahatsız olayım ki....
verdiğin bilgiler ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
tatmam tatlım ben buğün diyet yapmadım ama pazartesi başlamayı düşünüyordum. ama yarında başlayabilirim. birbirimze karşı sorumlu olursak daha dikkat ederiz. sen yaz ne pazar mı pazaertesimi başlıyalım. sıkı spor ve sıkı diyeteee
Canım benim de bugün misafirim vardı çoook yoruldum kızım da hiç durmadı yedim yemesine ama yaktım zannımca
Bence pazar başlayalım elimizden geleni yaparız ekstra bir durum olsa bile en az zararla kapatalım
Kendimizi sorumlu hissedelim yersek yakmak için birbirimizi zorlayalım olur mu ne dirsin
Canım kesinlikle kırılmadım kırılacak bir şey yok nazik cevabın için teşekkür ederim
Topiğe ilk girdiğimde çok güzel iletişim kuruyorduk güzel güzel yorumlar uyarılar yapıyordun
Sana özel mesaj yazmştım cevap yazmayınca ben de belki benden güzel elektrik alamamıştır
Sorayım ona göre rahatsız etmeyeyim dedim başka bişi değil inan sen yine içinden geldiği gibi yap tabi ki güzel yorumlarını da esirgeme
GuNaydin hanimlar
Yoldasim nasilsin dunku sporun baslangic icin iyi ama tarti icin yeterli degil 500 e cikar ip atlamayi ayrica oglunun esliginde yapman cok hos gulumsedin okurken onuda dahil edersen keyifli hale de gelir hem.
Ben sabah yataktan kalktim 1 adim attim aman Allah'ım baldırlarim nasi agriyo hala da oyleler ins. Bugunde zor bela tamamliycam birden yuklendim sanirim
Canim bu arada videolu egzersizlere de goz gezdirdim senin icin bitane var cok etkili ama daha basta cok pes eden olmus sen de isten gelip yaptigin icin acaba dedim yorucu olabilir diye
Bu arada kosu bandi icin ne diyosun ??
Sehraa sen nerelerdesin depresyona mi girdin yoksa hemen cık ve gel aramiza
pazar günü yani buğün de dikkat etmeye çalışacağım.buğün günüm var ama en az zararla atlatmaya çalışacağım. pazartesi çok sıkı bir diyetle devam edeceğim.. birbirimize hesap soralım , eleştirelim.. çok iyi bir gurup olacağız ve 5 günde 1 kg vereceğiz inşallah
canım mesaj kutumu kontrol ettim. senin mesajın gelmemiş bana...
tekrar gönderirsen çok sevinirim.
biz belli bir amaç için toplandık burada. ama bununla beraber iyi arkadaşlıklar da kurduk.
ben fazla yoğun çalışan biriyim. bazı zamanlarda sadece menümü yazıp çıkıyorum. bazen daha az yoğun oluyorum. o dönemlerde irdelebiliyorum arkadaşların menülerini...
Canım ben bugün kendime 1230 kalorilik bir plan yaptım dışına çıkmam inşalla çünkü normalde emziren annelere 1500 ün altına inmayi önermiyorlar ama benim için bu kalori çoğu kez yetiyor
Ama ben spor da eklicem 400 kalorisini sporla harcicam inşallah canım geriye 700 kalori filan kalıyor güzel sonuç benim için
Bugün yürüyüş mekik bir de kızlardan heveslendim ip atlicammm akşama yazarım bakalım kızım müsade edecek mi
Zaten şu an oturabildim sabahtan beri kzımla uğraşıyorum diş yerleri çok kaşınıyor az emiyor az uyuyor bugün evde arabasıyla tur attım valla hiç duramadım
Senin madem günün var az az al abrtmamaya çalış canım hadi göreyim seni nelsonnn başarılarrrr canımmm
Kızlarrrr
Bu topiğin hali ne böyle cumadan beri herkes kendini bıraktı inatlaşmalar kesildi
Titreyin ve kendinize gelinnnnn
Kendimizi ümitsizliğe teslim mi edelimmm
En geç yarın herkes eski haline dönsünnn lütfennnnnn
Motivasyonumuz düşüyor böyle
İsterseniz tabi özellikle ebruliye söylüyorum:
Yine cuma tartılıp birinciyi seçelim ama
Üçerli grup olalım üst üste üç hafta 500 gr üstü kilo verenlere küçük tatlı hem anısı olacak ev hediyeleri alalım
(Herkesin vücut ölçülerini zevkini bilemeyiz ondan ev hediyesi dedim)
Böylece minikklebek olmadığı için elf de yarışın dışında kalmaz
Ne dirsinizzzzzzz var mısınızzzzzz
ben bi bakayım bunlara. ama ben uzun süreli sporları yapamıyorum. sabah 06:00 da kalkıyorum. oğlum 21:30 gibi uyuyor. ben de o saatten sonra 1 saat süren bir şeyi yapmak istemiyorum. azıcık dinleneyim istiyorum. 22:00 de başlasam 23:00 de bitiyor. duş aldım saç kuruttum derken saat 24'ye geliyor. ben hiç dinlenemeden evimde keyif yapmadan yatıyorum. oğlum uyuyana kadar da onun ödevleriyle uğraşıyorum. ama balkıcam bu hareketlere. belki faydası olur...http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
Canim bu topigi biraz incele belki onceden de gormus olabilirsin.bir baska zayiflama topiginde bu egzersizleri yapanlar cok etkilinoldugunu yazmislar
Kosu bandini ben de bi ara istedim ama kizim uyanikken izin vermez o da
Cikmak ister uzerine uyurken de belli bi istikrar gosteririm sonra bi kenarda bekler bu yuzden vazgectim
Mekigi de ben de duzenli yapmaya Calisicam mekik aletim yok kendim yapiyorum yarim mekik tam cekemem zaten ben de karin kaslarinda bi hareketlenme hissediyorum ins. Ben de dogru yapuyorumdur.
Yaza tatilde utana sıkıla degil gayet cool bi sekilde gezmek istiyorum bronz bi ten hos elbiseler icinde hayal ediyorum kendimiMotivasyonum daha da artiyorr
Anlıyorum canım Allah kolaylık versin
Ben yanlış ifade etmişim heralde sana özel mesaj derken birbirimizin adına özel paylaştığımız iletileri kastetmiştim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?