Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

nelson sen çok samimi hatunsun yaseverim ben böle tipitipleri diyim sana..kızlar cumadan beri yeni kendime geldim..açık lise sınavlarında gözetmenliğim vardı 4oturum 9dan 4buçuğa kadar hem cumartesi hem pazarnasıl yoruldum anlatamam kopya çekeni mi ararsın dikleneni mi kopya isteyeni mi..aç bitap su bile içeçemdim.ve çok sağlıksız beslendim bi tartılayım dedim demin gözlerime inanamadmbu böyle gitmez..ya ben anlamıyorum vermeye gelince zorda almak niye bu kadar kolay ya..ya da ne bileyim bağırsaklarda kaldığı içinmi tabi tokken tartıldım ama...ya bazen diyorumki acaba ben aylık bildirimmi yapsam ya da 15günlük..çöküntüm büyük oluyor çünkü ve cuma güme gidiyor barim 15günde bir kez cozuturum yaa baştan kabulllenmiş gördüm kendimi yaya ben inceldim gözüm görüyor şükür niye tartıya yansımadı ki bu alınc

teşekkür ederim tatlım.. ama bence kendini böyle 15 günde bildirim yapacağım diye şartlandırma bu kez de daha çok var diye kendini bırakırsınnn.. sıkma kendini.. kilo aç karnına ile tok karnına arasında en az 1-2 kg oynuyor

kzılar bende menümü yazayımm
uynanınca 2 kuru kayısı, çok geç kalktık öğlene doğru
2dilim t buğday ekmeği, 1,5 kk peynir, 5 zeytin, 1 domates, yarım dilim kek,1 yk pekmez
ara yarım elma
ara 2 un kurabiyesi
akşam 19: 00 1 porsiyon etli nohut yemeği, bolca salata

1,5 lt su, 1 fincan yeşil çay 4 mil leslie

Ebruuu umarım kaçırmamışsındır bu günnn

Sehraa sıkma canını tok karna tabiki fazla çıkarsınnn

Nelson ve Zorisimbuldumm, siz kalori hesabını nasıl yapıyorsunuz, benim normalde kilo vermek için almam gereken kalori 1287, ben sporuda sayarsam anca o kaloriye düşebiliyorum, sporu saymazsam 1500 falan oluyor,
yani sporu düşmesem çok az yemem lazım ben okadara doyamam, siz nasıl yapıyorsunuz

Arkadaşlar aranızda karatay diyetini uygulayan varmı? Kilo vermemde nasıl bu diyett..ilgimi çekti araştırıyorum da??

tatlım doyarsın.(çok tk olamıyoruz zaten ama dikkat edersen miden zamanla küçülecektir.).. Kendine bir sevis tabağı hazırla. Yemekte ne yiyeceksen ona koy. Been menüm zengin görünsün diye bir iki biber kölüyordum, yoğurt, haşlama sebzeler derken dolu dolu bir tabak oluyordu.(yani çok yer kaplayan kalori değeri az bir menu oluyordu) o akşamki evdeki yemeklerden yiyeceksen eğer: Kalori değeri az olan salatanı çok yap,, ben salatayı ince değil iri iri doğruyorum.kocaman bir kase salata oluyor.. Gözümü doyuruyorum önce.yemek yemeye biraz salata yiyerek başla. Ve yemeğini yavaş ye.zaten açlık hissin 10-15 dak sonra azalıyor ve tok kalkıyorsun..

Akşamlar çokca brokoli ve ya karnıbahar haşlar üzerine yopurt döker. Pul biberle renklerdiri yerdim..

Aç kalacağını düşünerek oturma sofraya. Tabağın ne kadar dolu olursa olsun böyle düşünerek oturursan yemeğe kesin aç kalkarsın..oo ne de çok şey var tabağımda diyerek otur. Lokmaların arasında nefes al. Acele yeme.. Ben bazen.. Of ne de çok doydum falan diye sesli söylüyordumki insan duyduğu şeye daha çok itimat eder ve inanır. Bu biraz delice birşey di ama inan zamanla insan kendi yalanına inanıyor..

10kere alkış butonu olsa basardım son yazdıklarına canım yaaason yazdıklarını ara ara hep yaz bize hatırlat ya bide benim özelime hani benim yediim şeyer varya kalorilerini yazsan tpiğede yaz tabide hani elimin altında olsun diye gelen kutumda hemen worde kopyalarım bi zaan sonradaezberlerim zati inan şu anda e okul sisteminde bi yandan not giriyorum çok yoruldum çok..iyi bir tatile ihtiyacım var benim ya

TATLIM BU LİNKİ KAYDET VE ORADAN ARAMA YAP GENELDE ÇOĞU BESİNİN KALORİ DEĞERLERİ OLUYOR

Çorba kaç kalori,Kaç kalori,kalori arama motoru, Harcanan kalori

Zorisimbuldum canim dusuncen cok hos gercekten cok incesin ama bunu her hFta uygulamak guc olur yeni gelen arkadaslarda olacaktir karisiklik olsbilir ve papatuanin dedigi gibi ev adresi isim gibi ozel bilgilerini herkes vermeyebilir
Nelson verdigin bilgiler cok isimize yariyor motive ediyor tesekkurler canim senin simdi hedefin kac toplamda kac kilo verdin ve kac kilon kaldi merak ettim
Ayrica su kalori hesabinda gunluk ne kadar beslenmem mantikli olur 2 kilom kaldi sonra korumaya gecicem ins
Kizlar mekigi cektim ama ip atlayamadim denedim 50 ye kadar zor oldu sonra tekrardan agrimaya basladi zorlarsam lifler falan yirtilma olur diye korktum zaten olmuyo o derece bir iki gun dinlensin yavastan basliycam gene
Bu arada bana onerisi olan varsa desin yaaa sabah uyaniyorum cok iyiyim hic canim tatli falan istemiyo guzel kahvati yapiyorum oglend kadar iyi aksama dogru saldirasim geliyo cikoya cok zorlaniyorum niye boyle oluyo acta kalmiyorum aslinda vucudum cok alisti kendiliginden mi istiyo acaba:26:

karatay diyeti yapmak istiyorum.. Daha önce yapan varmı?

Ben yapmadim ancak tvde dinledim biraz seker aburcubur asitli icecek kesinlikle yok. Ekmekte yok diye biliyorum
Onun disinda yumurta zeytin peynir bulgur pilavi ceviz hatirladiklarim serbest bu diyette olcu yok doyana kadar yiyosun diyodu
Sabah 2 yumurta 10 zeytin mesela serbest

Menum
09.30
2 dilim cavdar.1 haslanmis yumurta
2 zeytin.Kk peynir.2 kurukayisi.2catal recel.1 fincan Yesilcay
11.30
2 yulafli 1 cocostar
Nescafe
14.00
2 kucuk dilim cavdar
2 surumluk krem peynir
1 buyuk bardak ayran
16.00
1 mandalina 11 badem
18.15
2 tahta kasik eriste
2 tahta kasik bakla( sarimsakli yogurtlu)
21.30
Yesilcay 5 badem 3 findik

Arkadaşlar aranızda karatay diyetini uygulayan varmı? Kilo vermemde nasıl bu diyett..ilgimi çekti araştırıyorum da??
canım ben hiç bu tarz diyetleri uygulamadım, hiç incelemedim. ama tek yönlü bir beslenme söz konusu ise çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum...
bende tatil istiyorum. hem de çok..
nelson canım çok güzel şeyler yazıyorsun. teşekkür ederiz.
ay benim de 2,4 kilom kaldı hedefe. kızlar kilo verince ki ben henüz öyle çok vermedim. 2,4 kilo verdim. kılık kıyafet işini ne yapıyorsunuz.
kotlarım genişlemiş. dayanayım da sonra daraltırım diye düşünüyorum...

canım menünü beğendim. ama son arayı keşke daha erken yapsaymışsın diyecektim ki senin zaten geç yattığın geldi aklıma.
tatlı krizlerin için diyebileceğim birşey yok..
biliyorsun benim tatlı, çikolata ıvır zıvır düşkünlüğüm yok.
bu arada kızının uyku düzeni nasıl oldu...
son birşey acıktımmmm.....

cumartesi menümü yazmıycam çünkü kilo verememişim sinirlerim bozulduuu
bu günkü menüm
sabah aç karnına su
kahvaltıda 5 zeytin 1.5 dilim ekmek azcık yumurta çatal peynir azcık salça ve çay
ara 2 ceviz nescafe
öğle 1 tabak makarna 1 tabak çorba ekmek yok ve yoğurt
ara çay 5 bisküvi
akşam küçük bi kase yoğurt sadece o yediklerim var ya yediklerimmm kahretsinki bazen tatlı krizim tutuyo böyle işte tarçınlı süt bile işey yaramıyo bazen o yüzden mideme ceza verdim sadece yoğurt yidim ama hiç acıkmadım kızlar biliyomusunuz en son saat 18:00 de yedim yoğurdumu
spor yok grip oluyorum yine boğazlarım çok acıyo salep içsem iyi olurdu ama 180 k vazgeçtim hap içip yatıcam birazdan iyi geceler kızlar
su 1 litre

Canım benim bugün yedim diye kendini bırakmamışsın güzelllll yap sporunu yazarsın ben de bakarım
Karatay diyeti canan karatayın şu ünlü doktorun diye biliyorum bence sağlıklı bir diyet ama denemedim programlarda duymuştum
Bu kadın sonuçta aynı zamanda doktor sağlıksız diyet veremez heralde

Mönüü
Erken bir armut 60 kalori bol su bir aktivya 100 kalori
Kahvaltı. Bir dilim peynirli börek 200 kl. Bu nednele ekmek yok
Bir dilim b peynir 86 kl. Beş zeytin 35 kl. Bir yumurta haş. 80 kl. İki bardak çay 30 kl. Salatalık domates 25 kl.
Ara bir ayva 63 kl.
Akşam yarım tabak bulgur pilavı 300 kl. Roka salatası 30 kl.
Neskafe 60 kalori
Geç yatıcam sporlarımı yapmaya çalışıcam yürüyüş zor çünkü yoruldummm
Ama mekik ve ip atlicam böylece 300 kalori yaksam
Geriye kaldı bana776 kalori
Nasıl nelsooonnnnnnn

Geçmiş olsun acil şifalarrrr:2:

Canım ben defter tutmuştum kalori eksilterek bayağı zayıfladım
Sitelerde her şeyin kalorisi yazıyor bir tane bile yesen kalorini bulabilirsin
100 gr şeklinde genelde kaloriler ordan bakabilirsinnn
Merak etme bir süre sonra miden küçülecek amaç da o zatennnn
ilk günler olur dayan sonra beynin doydun diye emredecek rahatlicaksın

Kızlar insan karbonhidrat yağ ve şeker odaklı beslenirse vücut hep daha fazlasını istiyormuş hayatımızdan bunları diyette ne kadar çıkarırsak o kadar az canımız ister çikolattayı filan
Ben de emzirme dönemi sardım tatlı şeylere yoksa eskiden hiççç aramazdım
Şimdi beynime emirler yağdırıyorummmm

Papatya kizimin uyku duzeni oturdu cok sukur gece cokta gec yatsam sabah 08.30 09.00 gibi uyanip kahvaltimi yapip kizimi uyandiriyorum oglen erken uyudugundan aksam 09.30 10.00 gibi uykusu geliyo ve uyutuyorum uykusuz kaliyodum ama zamanla vucudum alisti cok daha iyi oldu bu sekilde
Canim bu arada dr kubilay gurkanin diyet listesine goz attim 22.00 .22.30 bile meyve ya da sut vermis
Ben de acikinca ılık tarcinli sut icicem tatli istegimi bastirir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…