- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.101
nelson sen çok samimi hatunsun yaseverim ben böle tipitipleri diyim sana..kızlar cumadan beri yeni kendime geldim..açık lise sınavlarında gözetmenliğim vardı 4oturum 9dan 4buçuğa kadar hem cumartesi hem pazar nasıl yoruldum anlatamam kopya çekeni mi ararsın dikleneni mi kopya isteyeni mi..aç bitap su bile içeçemdim.ve çok sağlıksız beslendim bi tartılayım dedim demin gözlerime inanamadm bu böyle gitmez..ya ben anlamıyorum vermeye gelince zorda almak niye bu kadar kolay ya.. ya da ne bileyim bağırsaklarda kaldığı içinmi tabi tokken tartıldım ama...ya bazen diyorumki acaba ben aylık bildirimmi yapsam ya da 15günlük..çöküntüm büyük oluyor çünkü ve cuma güme gidiyor barim 15günde bir kez cozuturum yaa baştan kabulllenmiş gördüm kendimi ya ya ben inceldim gözüm görüyor şükür niye tartıya yansımadı ki bu alınc
ebruuu umarım kaçırmamışsındır bu günnn
sehraa sıkma canını tok karna tabiki fazla çıkarsınnn
nelson ve zorisimbuldumm, siz kalori hesabını nasıl yapıyorsunuz, benim normalde kilo vermek için almam gereken kalori 1287, ben sporuda sayarsam anca o kaloriye düşebiliyorum, sporu saymazsam 1500 falan oluyor,
yani sporu düşmesem çok az yemem lazım ben okadara doyamam, siz nasıl yapıyorsunuz
10kere alkış butonu olsa basardım son yazdıklarına canım yaaason yazdıklarını ara ara hep yaz bize hatırlat ya bide benim özelime hani benim yediim şeyer varya kalorilerini yazsan tpiğede yaz tabide hani elimin altında olsun diye gelen kutumda hemen worde kopyalarım bi zaan sonradaezberlerim zati inan şu anda e okul sisteminde bi yandan not giriyorum çok yoruldum çok..iyi bir tatile ihtiyacım var benim ya
arkadaşlar aranızda karatay diyetini uygulayan varmı? Kilo vermemde nasıl bu diyett..ilgimi çekti araştırıyorum da??
karatay diyeti yapmak istiyorum.. Daha önce yapan varmı?
canım ben hiç bu tarz diyetleri uygulamadım, hiç incelemedim. ama tek yönlü bir beslenme söz konusu ise çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum...Arkadaşlar aranızda karatay diyetini uygulayan varmı? Kilo vermemde nasıl bu diyett..ilgimi çekti araştırıyorum da??
bende tatil istiyorum. hem de çok..10kere alkış butonu olsa basardım son yazdıklarına canım yaaason yazdıklarını ara ara hep yaz bize hatırlat ya bide benim özelime hani benim yediim şeyer varya kalorilerini yazsan tpiğede yaz tabide hani elimin altında olsun diye gelen kutumda hemen worde kopyalarım bi zaan sonradaezberlerim zati inan şu anda e okul sisteminde bi yandan not giriyorum çok yoruldum çok..iyi bir tatile ihtiyacım var benim ya
Menum
09.30
2 dilim cavdar.1 haslanmis yumurta
2 zeytin.Kk peynir.2 kurukayisi.2catal recel.1 fincan Yesilcay
11.30
2 yulafli 1 cocostar
Nescafe
14.00
2 kucuk dilim cavdar
2 surumluk krem peynir
1 buyuk bardak ayran
16.00
1 mandalina 11 badem
18.15
2 tahta kasik eriste
2 tahta kasik bakla( sarimsakli yogurtlu)
21.30
Yesilcay 5 badem 3 findik
ah ttalım sorma.. kaçırmak ne demek abarttım resmen
sabah kahvaltı yaptım ama midem bulandı geri istifral ettim
ama midemde kalanlar da çok kalori çokkk
1 salep: 180 kalori
günde yediklerim
1 yeşil mercimekli börek
2 dilim incirli kremalı tatlı
2 ev yapımı fındık lahmacun
turşu maydonoz
1 ev yapımı ekler
evde de orta boy künefe yaptım 3/4 ünü yedim
şimdi ne yapsamda bunların kalorilerini yaksam diye düşünüyorummm
acil spor yapıyorum.. yaptıktan sonra yazarım.. ve yarın sıkı bir diyetteyimmm
cumartesi menümü yazmıycam çünkü kilo verememişim sinirlerim bozulduuu
bu günkü menüm
sabah aç karnına su
kahvaltıda 5 zeytin 1.5 dilim ekmek azcık yumurta çatal peynir azcık salça ve çay
ara 2 ceviz nescafe
öğle 1 tabak makarna 1 tabak çorba ekmek yok ve yoğurt
ara çay 5 bisküvi
akşam küçük bi kase yoğurt sadece o yediklerim var ya yediklerimmm kahretsinki bazen tatlı krizim tutuyo böyle işte tarçınlı süt bile işey yaramıyo bazen o yüzden mideme ceza verdim sadece yoğurt yidimama hiç acıkmadım kızlar biliyomusunuz en son saat 18:00 de yedim yoğurdumu
spor yok grip oluyorum yine boğazlarım çok acıyo salep içsem iyi olurdu ama 180 k vazgeçtimhap içip yatıcam birazdan iyi geceler kızlar
su 1 litre
Ebruuu umarım kaçırmamışsındır bu günnn
Sehraa sıkma canını tok karna tabiki fazla çıkarsınnn
Nelson ve Zorisimbuldumm, siz kalori hesabını nasıl yapıyorsunuz, benim normalde kilo vermek için almam gereken kalori 1287, ben sporuda sayarsam anca o kaloriye düşebiliyorum, sporu saymazsam 1500 falan oluyor,
yani sporu düşmesem çok az yemem lazım ben okadara doyamam, siz nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?