Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özgecim o senin inceliğin
Herkes ads vermek istemeyebilir doğruuuu
O zaman çeldiri bişiler olsun
Mesela hafta hafta bir harf verebiliriz kilo veremeyenlere en sonunda sevmediğimiz bir sözcük çıksın
Atıyorum iradesiz gibi
Ne bileyim işte düşünürsek güzel öneriler gelir daha eğlenceli olur
Ebruliiiiiii nerdesin ne dersin ne bulsak kiii

Özge emzirmiyorsan 1200 kalorilik diyetler öneriliyor genelde daha fazla yersen sporla destekliyorsun canım

Zorisimbuldum aynen dedigin gibi ilk diyete basladigimda buyuk olcude aburcuburu cikardim hayatimdan ve yemedikce canimda hic istemedi sonra biraz boslayinca esiri oldum malesef yedikce surekli surekli damaginda ayni tadi istiyodun ve birdaha yiyosun kısır dongu iste...
Sence gunluk kac kalori almaliyim haftada 500 600 ideal benim icin 2 kilo ksldi oyle 1 1.5 kilo gitmesi saglikli olmaz kastan gider bu sefer. Yarin senin gibi deneyim bende

Papatya adres konusunda haklısın canım birlikte düşünüp güzel şeyler bulabiliriz ebruli bi gelsin o da cevap verir zaten
Kıyafet konusunda bence kaç beden daha incelebilirsin yani vereceğin kilo seni 38 bedenden 36 ya mı düşürür mesela bunu düşünerek daralt bence
Ben büyük bedeb almadım inat ettim almadım idare ettim
Güzel kıyafetlerime hasret kaldım bu durum benim motivasyonumu arttıyor
Bir de kendime çok hoşş bir kot aldım ona direne kadar bana durmak yokkkk
Tüm kızlara tavsiye ederim içine giremediğiniz kıyafet yoksa
İstediğiniz beden kıyafeti alın insan giremedikçe hırslanıyor

BUGÜN:
10:30 =3 ince dl. kızarmış ekmek,1dl.peynir,1dl.kaşar,2 çatal domates,2 çatal salata,2 zeytin,3 çatal bal,3 çatal reçel,2 çatal közlenmiş biber,çay
15:00 =1 kase çorba,1 bardak ayran
18:00=2 avuçkadar mangal tavuk,2dl.börekmeze ve salata çeşitleri,1 bardak kola
20:00 =türk kahvesi

Az öncede yeşilçayımı içtm.Akşam hafif ve ekmeksiz kapmak niyetindeyim.Arkadaşlar mangala çagırınca açık havada ekmeksiz yedim.Aaaa sıcakcık tepsi tepsi böreklerYok kızlar bende irade mirade yokYarın evdeyim ve düzenimi yogurdumu özledim.Temiz hava hepimizi çarptı ogluş 23.00 uyudu.Benimde çok uykum geldi.Ütü yapıp yatıcm.Geçmiş çok birikmiş muhabbet gırla gidiyor sanırım.Yarın bakarım artık geçmişe.İnş. sizler h.sonunu haff geçirmşsinizdir.Yoldaşım hawarım yarın senin için kalori hesaplamaya başlıycam ve eski düzenime dönücemVe bizz yenicezzzz

Canim iyi fikir o sekilde de olabilir. Kizim 18 aylik emziriyorum canim normalde buyudu aslinda ama yemek problemimiz var o yuzden de cok dusuk kalorili beslenmek istemiyorum

Ebruuu hadi bu gün dışarda gezmişsin affettim seni, aslında akşamki börek olmayaymış iyiymiş
yarından itibaren pür dikkattt ettt

Ebruliiiii geçmiş yap da yazdıklarımı bir düşün canımmmm

Ben de başlangıç olarak 500 ip atladım
250 de mekik çektim
İyi gecelerrr

ttatlım ben çimdi 61 kg mım. 65 ile yola çıktım. 5 kğ verdim. 1 hafta dikkat etmedim ve birazda abarttım yeme işini 61 oldum. ama 5 kg daha vermek istiyorum. yani hedefim 56 kg (en son lise 1 de 56 idim bir daha o kiloda olamadım)

bence günlük alacağın kalori 1200-1400 arası olmalıdır. ama kaçamak yapmamalısın.akşamları çok acıkıyorsan erken saatlerde uyu. yada yiyeceğin şeyin kalorisini yakacak ek spor yap. bir kaç kere böyle yapınca insan kaçamak yapmak istemiyor.

çok güzel tatlım. böyle devammm

Günaydın kızlar....
işe geldim. sabah çok ağır olmayan bir kahvaltı ettim.
cumartesi pazar iki gün sporumu da yaptım ama bakalım bugün nasıl yapıcam.
benim dünkü menüme kimse yorum yapmadı. iyi midir kötü müdür nedir...
iki satırcık yazın lütfen ama...

Son düzenleme:

tatlım menünü baktım ama göremedim. gözümden kaçmış olabilir. yeniden yaz kendimce yorumlayım

Günaydın kızlar.Gece çok dişim agrıdıZeytin tuz bastım dalmışım sonra.Sütlaç ve kek yaptım.Ama abartısız yiycem.Oglum yesin diye ugraşıyorum.Tabi abartısız yiycem ama kalori hesaplıycam bugün.Ve atlayabildigim kadar ip atlıycam.Yaptılarımı çpe atıcak halim yok.EŞimde tatlı sevmez pek.Ama yemeyeyim dyede ogluma yapmamak olmaz.Onları yiycem tuzu kısıcam şekeri kısıcam.Dengeliycem.Çünkü bunlarda hayatın bir parçası.Tabi hergün yapıp yemek degil.Bugün keyifsizim nedense

aslında ikimizin hedefi ve kilosu hemen hemen aynı ben 62 sen 61 kg benim hedef 55 senin 56 tesadüfe bak birbirimize hırs yaparak zayıflayabilirmiyiz acaba ne dersin tabi bu hafta değil bu hafta sehrayla yarışıyorum ben sanırım haftaya ebru nelsonla ben,i yarıştırın

Kızlar kaç tane kalori hesaplama sitesi açtım.Ama kafam karıştı.Mesela 3.48 diyor nasıl hesaplıycam.Gram olarak 100 gr hep hesaplanmış.Off kafam şişti valla

Canim sabah kek ve patates ikisi iyi olmamis ama nihayetinde erken yemissin yakmissindir muhtemelen onun disinda her zamanki gibi cok iyi spora biraz daha agirlik vermen yeterli
Gecmis olsun canim ya . Aslinda keske ya kek ya sutlac yapsaydin asiri kacmadiktan sonra sorun degilde iste zor kilo verdigimizden onlarda yfak ufak engel oluyo.olmadi binaya da ikram edersin esin de sevmediginden hepsi sana kalmasin sonra
Benim de hic keyfim yok zar zor Ev isi yaptim
Ebrucum bu arada sabah doktorumda da soylediler ac karnina sirke icmeyin diye ayca kaya ve kubilay gurkan da soylemisti mideyi delersiniz baska bi ise yaramiyo dediler sen fayda goruyomusum bilemem ama bu riske degmez bence seni sevdigimden uyarayim istedim sen de bi arastir istersen
Nelson hepimizin hedefi sanirim lisedeki gibi cıtır olmakAz kalmis hedefine canim kisa surede verirsin zaten sen iradeli kizsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…