- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.121
Özgecim o senin inceliğinZorisimbuldum canim dusuncen cok hos gercekten cok incesin ama bunu her hFta uygulamak guc olur yeni gelen arkadaslarda olacaktir karisiklik olsbilir ve papatuanin dedigi gibi ev adresi isim gibi ozel bilgilerini herkes vermeyebilir
Nelson verdigin bilgiler cok isimize yariyor motive ediyor tesekkurler canim senin simdi hedefin kac toplamda kac kilo verdin ve kac kilon kaldi merak ettim
Ayrica su kalori hesabinda gunluk ne kadar beslenmem mantikli olur 2 kilom kaldi sonra korumaya gecicem ins
Kizlar mekigi cektim ama ip atlayamadim denedim 50 ye kadar zor oldu sonra tekrardan agrimaya basladi zorlarsam lifler falan yirtilma olur diye korktum zaten olmuyo o derece bir iki gun dinlensin yavastan basliycam gene
Bu arada bana onerisi olan varsa desin yaaa sabah uyaniyorum cok iyiyim hic canim tatli falan istemiyo guzel kahvati yapiyorum oglend kadar iyi aksama dogru saldirasim geliyo cikoya cok zorlaniyorum niye boyle oluyo acta kalmiyorum aslinda vucudum cok alisti kendiliginden mi istiyo acaba:26:
Ebruuu hadi bu gün dışarda gezmişsin affettim seni, aslında akşamki börek olmayaymış iyiymiş
yarından itibaren pür dikkattt ettt
Canim iyi fikir o sekilde de olabilir. Kizim 18 aylik emziriyorum canim normalde buyudu aslinda ama yemek problemimiz var o yuzden de cok dusuk kalorili beslenmek istemiyorum
Zorisimbuldum canim dusuncen cok hos gercekten cok incesin ama bunu her hFta uygulamak guc olur yeni gelen arkadaslarda olacaktir karisiklik olsbilir ve papatuanin dedigi gibi ev adresi isim gibi ozel bilgilerini herkes vermeyebilir
Nelson verdigin bilgiler cok isimize yariyor motive ediyor tesekkurler canim senin simdi hedefin kac toplamda kac kilo verdin ve kac kilon kaldi merak ettim
Ayrica su kalori hesabinda gunluk ne kadar beslenmem mantikli olur 2 kilom kaldi sonra korumaya gecicem ins
Kizlar mekigi cektim ama ip atlayamadim denedim 50 ye kadar zor oldu sonra tekrardan agrimaya basladi zorlarsam lifler falan yirtilma olur diye korktum zaten olmuyo o derece bir iki gun dinlensin yavastan basliycam gene
Bu arada bana onerisi olan varsa desin yaaa sabah uyaniyorum cok iyiyim hic canim tatli falan istemiyo guzel kahvati yapiyorum oglend kadar iyi aksama dogru saldirasim geliyo cikoya cok zorlaniyorum niye boyle oluyo acta kalmiyorum aslinda vucudum cok alisti kendiliginden mi istiyo acaba:26:
Mönüü
Erken bir armut 60 kalori bol su bir aktivya 100 kalori
Kahvaltı. Bir dilim peynirli börek 200 kl. Bu nednele ekmek yok
Bir dilim b peynir 86 kl. Beş zeytin 35 kl. Bir yumurta haş. 80 kl. İki bardak çay 30 kl. Salatalık domates 25 kl.
Ara bir ayva 63 kl.
Akşam yarım tabak bulgur pilavı 300 kl. Roka salatası 30 kl.
Neskafe 60 kalori
Geç yatıcam sporlarımı yapmaya çalışıcam yürüyüş zor çünkü yoruldummm
Ama mekik ve ip atlicam böylece 300 kalori yaksam
Geriye kaldı bana776 kalori
Nasıl nelsooonnnnnnn
Günaydın kızlar....
işe geldim. sabah çok ağır olmayan bir kahvaltı ettim.
cumartesi pazar iki gün sporumu da yaptım ama bakalım bugün nasıl yapıcam.
benim dünkü menüme kimse yorum yapmadı. iyi midir kötü müdür nedir...
iki satırcık yazın lütfen ama...
Canim sabah kek ve patates ikisi iyi olmamis ama nihayetinde erken yemissin yakmissindir muhtemelen onun disinda her zamanki gibi cok iyi spora biraz daha agirlik vermen yeterlibence olabilir. hafta sonu herkse bir seriyor...pazartesi yeniden diriliyoruz. e hal böyle olunca da hafta sonu kilo alıp hafta içi verince cumaya sabir kalıyoruz yada benim gibi alıyoruz...
hediye işi de olabilir ama herkes ev adresini yada ismini vermek istemeyebilir...
menüm:
09:00 akşamdan suya ısladığım 3 adet kuru kayısı ve suyu
10:00 domates, salatalık, biber, 1 kk peynir, 1 adet orta boy haşlanmış patates, 3 dilim sucuk, 1 dilim çavdar, bir dilim kek
13:30 cennet elması
14:30 bir kase mercimek çorbası, dünden kalan 3 adet biber, 3 çatal ton balığı
17:30 1 pizzanın 1/8'i . evde kendim yaptım. tepsim yuvarlak fırın tepsisiydi. normal boyda.
şu anda yeşilçay içiyorum.
19:30 da bir portakal yicem...
spor:
250 mekik
250 ip atlama
50 iç bacak hareketi
Bacak Eritme Egzersizleri-Selülitleri Yok Etmek ve Bacakları Zayıflatmak İçin Hareketler - YouTube
bu hareketleri yapıcam elimden geldiğince...
Gecmis olsun canim ya . Aslinda keske ya kek ya sutlac yapsaydin asiri kacmadiktan sonra sorun degilde iste zor kilo verdigimizden onlarda yfak ufak engel oluyo.olmadi binaya da ikram edersin esin de sevmediginden hepsi sana kalmasin sonraGünaydın kızlar.Gece çok dişim agrıdıZeytin tuz bastım dalmışım sonra.Sütlaç ve kek yaptım.Ama abartısız yiycem.Oglum yesin diye ugraşıyorum.Tabi abartısız yiycem ama kalori hesaplıycam bugün.Ve atlayabildigim kadar ip atlıycam.Yaptılarımı çpe atıcak halim yok.EŞimde tatlı sevmez pek.Ama yemeyeyim dyede ogluma yapmamak olmaz.Onları yiycem tuzu kısıcam şekeri kısıcam.Dengeliycem.Çünkü bunlarda hayatın bir parçası.Tabi hergün yapıp yemek degil.Bugün keyifsizim nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?