- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.141
aslında ikimizin hedefi ve kilosu hemen hemen aynı ben 62 sen 61 kg benim hedef 55 senin 56 tesadüfe bak birbirimize hırs yaparak zayıflayabilirmiyiz acaba ne dersin tabi bu hafta değil bu hafta sehrayla yarışıyorum ben sanırım haftaya ebru nelsonla ben,i yarıştırın
aslında ikimizin hedefi ve kilosu hemen hemen aynı ben 62 sen 61 kg benim hedef 55 senin 56 tesadüfe bak birbirimize hırs yaparak zayıflayabilirmiyiz acaba ne dersin tabi bu hafta değil bu hafta sehrayla yarışıyorum ben sanırım haftaya ebru nelsonla ben,i yarıştırın
bence olabilir. hafta sonu herkse bir seriyor...pazartesi yeniden diriliyoruz. e hal böyle olunca da hafta sonu kilo alıp hafta içi verince cumaya sabir kalıyoruz yada benim gibi alıyoruz...
hediye işi de olabilir ama herkes ev adresini yada ismini vermek istemeyebilir...
menüm:
09:00 akşamdan suya ısladığım 3 adet kuru kayısı ve suyu
10:00 domates, salatalık, biber, 1 kk peynir, 1 adet orta boy haşlanmış patates, 3 dilim sucuk, 1 dilim çavdar, bir dilim kek
13:30 cennet elması
14:30 bir kase mercimek çorbası, dünden kalan 3 adet biber, 3 çatal ton balığı
17:30 1 pizzanın 1/8'i . evde kendim yaptım. tepsim yuvarlak fırın tepsisiydi. normal boyda.
şu anda yeşilçay içiyorum.
19:30 da bir portakal yicem...
spor:
250 mekik
250 ip atlama
50 iç bacak hareketi
Bacak Eritme Egzersizleri-Selülitleri Yok Etmek ve Bacakları Zayıflatmak İçin Hareketler - YouTube
bu hareketleri yapıcam elimden geldiğince...
Günaydın kızlar....
işe geldim. sabah çok ağır olmayan bir kahvaltı ettim.
cumartesi pazar iki gün sporumu da yaptım ama bakalım bugün nasıl yapıcam.
benim dünkü menüme kimse yorum yapmadı. iyi midir kötü müdür nedir...
iki satırcık yazın lütfen ama...
Canim sabah kek ve patates ikisi iyi olmamis ama nihayetinde erken yemissin yakmissindir muhtemelen onun disinda her zamanki gibi cok iyi spora biraz daha agirlik vermen yeterli
Gecmis olsun canim ya . Aslinda keske ya kek ya sutlac yapsaydin asiri kacmadiktan sonra sorun degilde iste zor kilo verdigimizden onlarda yfak ufak engel oluyo.olmadi binaya da ikram edersin esin de sevmediginden hepsi sana kalmasin sonra
Benim de hic keyfim yok zar zor Ev isi yaptim
Ebrucum bu arada sabah doktorumda da soylediler ac karnina sirke icmeyin diye ayca kaya ve kubilay gurkan da soylemisti mideyi delersiniz baska bi ise yaramiyo dediler sen fayda goruyomusum bilemem ama bu riske degmez bence seni sevdigimden uyarayim istedim sen de bi arastir istersen
Nelson hepimizin hedefi sanirim lisedeki gibi cıtır olmakAz kalmis hedefine canim kisa surede verirsin zaten sen iradeli kizsin
ne güzel hesap yapmışsın. spor konusunda biraz yavaşım sanırım. ip atlamaya yeni başladım. o nedenle çabuk yoruluyorum. bundan sonra elimden geldiğince artırmaya çalışacağım.sabah ki kek fazla olmuş(keki kalori değeri yüksek tatlım)
diğer öğünlerin güzel
ama sporun az
çünkü;
250 mekik tolamda en çok 5 dak sürer ( biri 45 kalori )
250 ip atlama yaklaşık 4 dak sürer ( 45 kalori)
50 tane egzersiz 5 dak sürse (tahmini en çok 40-50 kalori)
toplamda 190 kalori eder (çok yüksek hesapladım)
günlük en az 400-500 kaloriyi sporla yakman gerekli
pizzam inceydi. kendim yaptım. tek dilim yedim. ben herşeyi yemiyorum diye yapmamak olmazdı değil mi?canım mönün güzel de akşamki pizza inceyse daha da güzel
ben de özgeye ve nelsona katılıyorum sporla halledebilirsin her şeyi
sporun az sanki ben dün 500 ip atladım ancak 10 dakika sürdü
halbuki 15 dk olsa 200 kalori yakılabiliyor
alta kopyaladım canım...tatlım menünü baktım ama göremedim. gözümden kaçmış olabilir. yeniden yaz kendimce yorumlayım
hafta sonu sabahları abartıyorum bazen. ne bileyim evdeyim çocuğumla eşimle şöyle gönül rahatlığı ile zaman saat olmadan kahvaltı etmenin keyfine varmak istiyorum sanırım...Canim sabah kek ve patates ikisi iyi olmamis ama nihayetinde erken yemissin yakmissindir muhtemelen onun disinda her zamanki gibi cok iyi spora biraz daha agirlik vermen yeterli
geçmişe bakıp okudun mu nedersin
akşamdan beri yorumunu bekliyorummm
Canım benim günde kaç kaloriyi geçmemem lazım 2 kiloyu vermek için?
Ebrucum ben de calistim hesaplamaya ama karisik geldi biraz gr hesabi falanDikkatli beslenmeye calisiyorum artik
Nelson oglen kotu olmus yaa gun falan mi vardi.cumaya az kaldi diger gunler kacamak yapma canim
ebrucum iki kg için 7500*2= 15000 kalori eksik almalısın. 1 haftada 1 kg verebilirsin yani haftada 7500 kalori günde 1071 kalori eksik almalı ya da aldığın kaloriyi yakacak spor yapmalısın. tabi bu kadar spor yapman şu an zor..
o yüzden günlük kalori ihtiyacanı hesapla. buradan hesapla:
Günlük kalori ihtiyacı
veçıkan değerden 800 kalori az beslen ve günlük de 300 kalorilik spor yap. o zaman 1 haftada (7 günde ) 1 kg verirsin. kaçamak yok tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?