Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Tamam canım

tamam olur. benim için sakıncası yok.ama haftaya ben şehir dışına çıkacağım, pek spor yapamam, ama birbirimize destek olabiliriz

sabah ki kek fazla olmuş(keki kalori değeri yüksek tatlım)
diğer öğünlerin güzel
ama sporun az
çünkü;
250 mekik tolamda en çok 5 dak sürer ( biri 45 kalori )
250 ip atlama yaklaşık 4 dak sürer ( 45 kalori)
50 tane egzersiz 5 dak sürse (tahmini en çok 40-50 kalori)

toplamda 190 kalori eder (çok yüksek hesapladım)

günlük en az 400-500 kaloriyi sporla yakman gerekli

canım mönün güzel de akşamki pizza inceyse daha da güzel
ben de özgeye ve nelsona katılıyorum sporla halledebilirsin her şeyi
sporun az sanki ben dün 500 ip atladım ancak 10 dakika sürdü
halbuki 15 dk olsa 200 kalori yakılabiliyor

Son düzenleme:

Saol canım beni düşündüğün içinKv .de kızıyor içme migden delinir diye.İçmiyorum artık ılık su içiyorum.Keki akşam sütlacıda sabah yaptım.Dagıttım binaya kalanını da bakıcaz artık.

Canım benim günde kaç kaloriyi geçmemem lazım 2 kiloyu vermek için?

ne güzel hesap yapmışsın. spor konusunda biraz yavaşım sanırım. ip atlamaya yeni başladım. o nedenle çabuk yoruluyorum. bundan sonra elimden geldiğince artırmaya çalışacağım.
pizzam inceydi. kendim yaptım. tek dilim yedim. ben herşeyi yemiyorum diye yapmamak olmazdı değil mi?
tatlım menünü baktım ama göremedim. gözümden kaçmış olabilir. yeniden yaz kendimce yorumlayım
alta kopyaladım canım...
menüm:
09:00 akşamdan suya ısladığım 3 adet kuru kayısı ve suyu
10:00 domates, salatalık, biber, 1 kk peynir, 1 adet orta boy haşlanmış patates, 3 dilim sucuk, 1 dilim çavdar, bir dilim kek
13:30 cennet elması
14:30 bir kase mercimek çorbası, dünden kalan 3 adet biber, 3 çatal ton balığı
17:30 1 pizzanın 1/8'i . evde kendim yaptım. tepsim yuvarlak fırın tepsisiydi. normal boyda.
şu anda yeşilçay içiyorum.
19:30 da bir portakal yicem...
spor:
250 mekik
250 ip atlama
50 iç bacak hareketi

Canim sabah kek ve patates ikisi iyi olmamis ama nihayetinde erken yemissin yakmissindir muhtemelen onun disinda her zamanki gibi cok iyi spora biraz daha agirlik vermen yeterli
hafta sonu sabahları abartıyorum bazen. ne bileyim evdeyim çocuğumla eşimle şöyle gönül rahatlığı ile zaman saat olmadan kahvaltı etmenin keyfine varmak istiyorum sanırım...
sanırım yakmışımdır...

kızlar tüm yorumlar için teşekkür ederim....

Son düzenleme:
geçmişe bakıp okudun mu nedersin
akşamdan beri yorumunu bekliyorummm

Kusura bakma bekletmişim seni.3 lü grup olma fikrini mi soruyorsun?Burda kararları ben almıyorumArkadaşlarımla birlikte alıyoruz.Kızçelerim ne diyorsunuz bu fikre?Minik kelebek ve elff görünmüyorlar

Elektrikler iyiki gitti.Evi süpür sil toz al banyo wc cifle yemegimi yaptım oglumun çorbasını yaptım.Artık oglum uyanır.Kendimi bi sıktım 500 ip atladım ve üzerine bunları yaptım.Belim koptu valla.Sehracımm nerdesin özledim seni

ebruu canımm benimmbende seni özlüyorum inanki o kadar yoğunumki..notları giriyorum harıl haıl internete..yok proje yok performans sözlü notları 450 öğrencim var benimmaklım hep sizdeee bide ppomda göbeğimdeyazılı notları 53 olanlara iç geçiriyorum psikopat mı oldum ne27:bu arada hiç beğenmediim şekilde besleniyorum bilgisayar karşısında ne yenirse onları yiyorum oturupta yemek yemedim bugün ne yedim sabah normal kahvaltım öğlen çikolata sonra badem leblebi hurma portakal anlatabildim mi ne durumdayım bi bitseydi

Kızlar bu kalori hesaplamaı beni çok yordu.Her sitede rakamlar degişiyor.Eşleştirme yapmaktan hesap yapmaktan pc ye bakmayktan gözlerim acıdı.Siz zorlanmıyormusunuz?Keşke yediklerimi yazsam ve site bana hesaplasaAyy ne kadar hazırcıyım yaa

sabah:tulum peynir,5 zeytin, 1 yumurta , 3 ceviz, 1 dilim ekmek = 80 + 30 + 80 + 200+ 90= 480 kalori
ara: nescafe(şekersiz sütsüz)=0 kalori
ara bitki çayı= o kalori
öğle:1,5 porsiyon kuru fasulye , 2 yk pirinç, salata =300+ 50+ 100= 450 kalori
ara: 1 portakal= 50 kalori
akşam: yarım dilim yaş pasta,yarım porsiyon tavuk göğsü, 6-7 adet yaprak sarması, yarım dilim su böreği, neskafe(sütlü)=
200+100+170+300+60 = 830 kalori

ara: karnıbahar haşlaması, közlenmiş 3 sivri biber ve 1 közlenmiş domates= 35 + 15+ 15= 65 kalori

toplam = 1875 kalori ---siteler arası fark olabilir ama çok dikkatli hesapladım.. çok değil mi kalorimmm ((

şimdi spor zamanı en az 800 kalori yakmalıyım.(çok zor ama elimden geleni yapacağım) ... inşallah yapabilirim. sporumu yapınca yazacağım..

Canım benim günde kaç kaloriyi geçmemem lazım 2 kiloyu vermek için?

ebrucum iki kg için 7500*2= 15000 kalori eksik almalısın. 1 haftada 1 kg verebilirsin yani haftada 7500 kalori günde 1071 kalori eksik almalı ya da aldığın kaloriyi yakacak spor yapmalısın. tabi bu kadar spor yapman şu an zor..

o yüzden günlük kalori ihtiyacanı hesapla. buradan hesapla:

Günlük kalori ihtiyacı

veçıkan değerden 800 kalori az beslen ve günlük de 300 kalorilik spor yap. o zaman 1 haftada (7 günde ) 1 kg verirsin. kaçamak yok tabii

Menum
08.45
2 dlm cavdr
Kk peynir 2 zeytin 2 catal recel
Birkac dal roka maydanoz dereotu
Yesilcay
11.00
Nescafe 4 yulafli.
14.30
Sucuklu yumurta( 2 dilim sucuk 2 yumurta) kk peynir 1 dilim cavdar
16.30
1 avuc badem
18.00
1 tabak haslanmis karninahar( sarimsakli yogurt pulbiber doktum)
21 gibi.Yesilcay icerim birde

Ebrucum ben de calistim hesaplamaya ama karisik geldi biraz gr hesabi falan Dikkatli beslenmeye calisiyorum artik
Nelson oglen kotu olmus yaa gun falan mi vardi.cumaya az kaldi diger gunler kacamak yapma canim

Ebrucum ben de calistim hesaplamaya ama karisik geldi biraz gr hesabi falan Dikkatli beslenmeye calisiyorum artik
Nelson oglen kotu olmus yaa gun falan mi vardi.cumaya az kaldi diger gunler kacamak yapma canim

ttatlım şimdi en az 800 kalorilik spor yapacağım... kesin karar vedimm

Canım çok saol.Almam gereken 1750 çıktı.Sporlarım kaç kalori onuda hesaplayayım yazayım.

Bugün:Aç karınla 2 bardak ılık su.
10:00 =2 çatal peynir,1dl.tb.ekmek,2 zeytin,1dl.kek(225 cal)ıhlamur
11:00 =türk kahvesi
14:00 =avuç içi kadar haşlanmış karnıbahar,üzerine 3 kaşık yogurt ve pulbiber,1 adet közlenmiş kırmızı biber.
14:30 =1 kase sütlaç(238cal:18:)
15:30 =1 armut,1 kivi
16:30 =yeşilçay,10 badem
18:30 =1 tabak y.mercimek(260),1dl.tb.ekmek,2 kaşık yogurt,1 salata turşu

Yatmadan yeşilçayımı içerim.

Spor:
ev temizligi
800 ip atlama
100 mekik

TOPLAM:1750 cal almam lazım.Bugün 1225 cal. aldım.Sporlarım kaç kalori acaba:44:Onlarıda düşersek az kalori almışım oluyor dimi nelsoncum?Çünkü bügün yedigim halde karnım bomboş hissediyorum sporlardanmıdır nedir?

Özge ,menün çok güzel canım.
Nelson ,akşam malum gün nedeniylen yemişsin niye ara olrak yine bişiler yedin acıktın mı canım?

Bu arada üçümüzde bugün karnıbahar haşlaması yemişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…