- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.161
Kızlar bu kalori hesaplamaı beni çok yordu.Her sitede rakamlar degişiyor.Eşleştirme yapmaktan hesap yapmaktan pc ye bakmayktan gözlerim acıdı.Siz zorlanmıyormusunuz?Keşke yediklerimi yazsam ve site bana hesaplasaAyy ne kadar hazırcıyım yaa
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
kk beyaz peynir
4-5 zeytin
bol maydanoz
yeşil çay
öğlen
1 kase şehriye çorbası
akşam
ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
bugun benim doğum günüm akşam koca pata getirir büyük ihtimal 1 dilim yerim artık kendimi tutabilirem 1 çatalda olabilir
evet canım biraz fazla olmuş akşam yediklerin çok karışık olmuş aslında miktar olarak azlar ama bir araya gelince hepsi kilo aldırıcı şeyler ama sporla yakarsın şimdisabah:tulum peynir,5 zeytin, 1 yumurta , 3 ceviz, 1 dilim ekmek = 80 + 30 + 80 + 200+ 90= 480 kalori
ara: nescafe(şekersiz sütsüz)=0 kalori
ara bitki çayı= o kalori
öğle:1,5 porsiyon kuru fasulye , 2 yk pirinç, salata =300+ 50+ 100= 450 kalori
ara: 1 portakal= 50 kalori
akşam: yarım dilim yaş pasta,yarım porsiyon tavuk göğsü, 6-7 adet yaprak sarması, yarım dilim su böreği, neskafe(sütlü)=
200+100+170+300+60 = 830 kalori
ara: karnıbahar haşlaması, közlenmiş 3 sivri biber ve 1 közlenmiş domates= 35 + 15+ 15= 65 kalori
toplam = 1875 kalori ---siteler arası fark olabilir ama çok dikkatli hesapladım.. çok değil mi kalorimmm((
şimdi spor zamanı en az 800 kalori yakmalıyım.(çok zor ama elimden geleni yapacağım) ... inşallah yapabilirim. sporumu yapınca yazacağım..
Elff dogumgunun kutlu olsun nice nice mutlu yillaramenun cok guzel canim bence pasta yiyerek bozma sabah erkenden yersin daha iyi
menün güzel olmuş canım ama akşam yemeği çok az değilmi karnıbahar zaten çok az kalori yanına 1 dilim ekmek koysaydın gece çok açıkmazsın inşallah bide 4 yulaflı dediğin ne onu anlamadımMenum
08.45
2 dlm cavdr
Kk peynir 2 zeytin 2 catal recel
Birkac dal roka maydanoz dereotu
Yesilcay
11.00
Nescafe 4 yulafli.
14.30
Sucuklu yumurta( 2 dilim sucuk 2 yumurta) kk peynir 1 dilim cavdar
16.30
1 avuc badem
18.00
1 tabak haslanmis karninahar( sarimsakli yogurt pulbiber doktum)
21 gibi.Yesilcay icerim birde
bence menün güzel ama sütlaç yemişsin bugünkü meyve süt ve pirinçten dolayı 1 dilim ekmek haklarından feragat etmen lazım zaten tatlı hakkını doldurmuşun meyveler fazla olmuş ama onuda sporla yakmışındır gayet iyi nacizane fikrimBugün:Aç karınla 2 bardak ılık su.
10:00 =2 çatal peynir,1dl.tb.ekmek,2 zeytin,1dl.kek(225 cal)ıhlamur
11:00 =türk kahvesi
14:00 =avuç içi kadar haşlanmış karnıbahar,üzerine 3 kaşık yogurt ve pulbiber,1 adet közlenmiş kırmızı biber.
14:30 =1 kase sütlaç(238cal:18:)
15:30 =1 armut,1 kivi
16:30 =yeşilçay,10 badem
18:30 =1 tabak y.mercimek(260),1dl.tb.ekmek,2 kaşık yogurt,1 salata turşu
Yatmadan yeşilçayımı içerim.
Spor:
ev temizligi
800 ip atlama
100 mekik
TOPLAM:1750 cal almam lazım.Bugün 1225 cal. aldım.Sporlarım kaç kalori acaba:44:Onlarıda düşersek az kalori almışım oluyor dimi nelsoncum?Çünkü bügün yedigim halde karnım bomboş hissediyorum sporlardanmıdır nedir?
Canim karnibahar dolu dolu bi tabak yedim evde cavdar kalmamis beyaz ekmekte yemek istemedim normalde 1 dlm yerdim
Yulaflida eti burcak yulafli biskuvi
Bugün:Aç karınla 2 bardak ılık su.
10:00 =2 çatal peynir,1dl.tb.ekmek,2 zeytin,1dl.kek(225 cal)ıhlamur
11:00 =türk kahvesi
14:00 =avuç içi kadar haşlanmış karnıbahar,üzerine 3 kaşık yogurt ve pulbiber,1 adet közlenmiş kırmızı biber.
14:30 =1 kase sütlaç(238cal:18:)
15:30 =1 armut,1 kivi
16:30 =yeşilçay,10 badem
18:30 =1 tabak y.mercimek(260),1dl.tb.ekmek,2 kaşık yogurt,1 salata turşu
Yatmadan yeşilçayımı içerim.
Spor:
ev temizligi
800 ip atlama
100 mekik
TOPLAM:1750 cal almam lazım.Bugün 1225 cal. aldım.Sporlarım kaç kalori acaba:44:Onlarıda düşersek az kalori almışım oluyor dimi nelsoncum?Çünkü bügün yedigim halde karnım bomboş hissediyorum sporlardanmıdır nedir?
Bundan sonra saate bakıp atlayayım bari.Hiç dk tutmadım.Oglumda yemedi zaten sütlacı kalorisi çok diye galibaKek yiyiyor şimdi sevioyr keki.Anasıda binaya dagıttı ama yine bitmedi sütlaç Hayır kurumuna döndüm dagıt dagıt nereye kadar Oglum sevmedi yapmam bi daha.
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
kk beyaz peynir
4-5 zeytin
bol maydanoz
yeşil çay
öğlen
1 kase şehriye çorbası
akşam
ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
bugun benim doğum günüm akşam koca pata getirir büyük ihtimal 1 dilim yerim artık kendimi tutabilirem 1 çatalda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?