Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kalorisepeti diye ite var canım orda öyle neler yediğini yazıyosun hesaplıyo sporuda düşüyo

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
kk beyaz peynir
4-5 zeytin
bol maydanoz
yeşil çay
öğlen
1 kase şehriye çorbası
akşam
ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
bugun benim doğum günüm akşam koca pata getirir büyük ihtimal 1 dilim yerim artık kendimi tutabilirem 1 çatalda olabilir

Elff dogumgunun kutlu olsun nice nice mutlu yillara menun cok guzel canim bence pasta yiyerek bozma sabah erkenden yersin daha iyi

evet canım biraz fazla olmuş akşam yediklerin çok karışık olmuş aslında miktar olarak azlar ama bir araya gelince hepsi kilo aldırıcı şeyler ama sporla yakarsın şimdi

Ebrucum sutlac fazla olmus her nekadar kaloriyi gecmemiste gozukse yaptigin sporlar bu hafta tartiya yansir ins. Canim ben hala spor yapamiyorum birak sporu yuruyeniyorum bile penguen gibi yuruyorum kizimda dun taklidimi yapiyodu oldum gulmekten
Spor olmayinca az yemeye gayret ediyorum haftaya baslicam azar azar yapcam bu sefer:18:
Karnibaharin tadi gayet iyiydi arada abartinca kurtaricim olur

Elff dogumgunun kutlu olsun nice nice mutlu yillara menun cok guzel canim bence pasta yiyerek bozma sabah erkenden yersin daha iyi

teşekkür ederim canım ama eşim yemessem kırılır o kadar pasta aldım başlarım diyetine falan der kesin bugun spor yapmadım akşam spor yapı p pastayı yakmayı planlıyorum

Günlük kalori İhtiyaçınız 1972.3 kal.
İdaal Kilonuz 50.5 kg.
Vücut Kilo İndex'in (VKİ) 22 ve VKİ' ye göre kilonuz normal.
İdaal Kilona 90! günde ( 1765 ) kal. alarak ulaşabilirsin.
Kalori sepetine gore benim sonuclarim bunlar gunluk kalori ihtiyacim baya yuksekmis ya

menün güzel olmuş canım ama akşam yemeği çok az değilmi karnıbahar zaten çok az kalori yanına 1 dilim ekmek koysaydın gece çok açıkmazsın inşallah bide 4 yulaflı dediğin ne onu anlamadım

Canim karnibahar dolu dolu bi tabak yedim evde cavdar kalmamis beyaz ekmekte yemek istemedim normalde 1 dlm yerdim
Yulaflida eti burcak yulafli biskuvi

bence menün güzel ama sütlaç yemişsin bugünkü meyve süt ve pirinçten dolayı 1 dilim ekmek haklarından feragat etmen lazım zaten tatlı hakkını doldurmuşun meyveler fazla olmuş ama onuda sporla yakmışındır gayet iyi nacizane fikrim

menüm
sabah aç karnına ılık su
kahvaltıda 1 dilim ekmeğin içi oğluşa kenarları anasına 12 zeytin 2 kk peynir çay 1 çatal bal
ara türk kahevesi bisküvi
öğle patatesli avuçlu brokoli haşlama az yağ ve az tuzla yoğurt ekmek yok
ara kv le nescafe 3 çıtır
akşam 4- çatal brokoli ve brokoli çorbası ve yoğurt ekmek yok
su 2.5 litre
spor 1000 kere ip atlama artık bugünden itibaren haftaya pazartesi ye kadar 1000 kere atlıycam 1 hafta sonra bunu 1.300 çıkarıp bir hafta daha 1.300 olarak yapıcam git gide her hafta bu sayımı çoğaltıcam inşallah yalnız iple deilde ip atlarmış gibi yapıorum kollarım falan çalıştırıyorum acayip yanma yapıyo kollarım umarım işe yarar
birazdan yeşilçayımı içicem

Canim karnibahar dolu dolu bi tabak yedim evde cavdar kalmamis beyaz ekmekte yemek istemedim normalde 1 dlm yerdim
Yulaflida eti burcak yulafli biskuvi

hııı seni seni yulaflı diyince masum bişey gibi geldi ama bisküvi çok tehlikeli hem doyurucu değil hemde çok kalori olsun ama gündüz yiyice bişey olmaz bu arada sen neden yürüyemiyosun spordan mı

Kalori Hesaplama

buradan
da kaç kalori yaktığını bul. ama çok değildir sanırım. ev temizliğini sayma çünkü o senin günlük yaptığın işler arasında sayılır.sadece sporunu hesapla ttatlım.ama sanıırm biraz daha spor yapmalısın. ve spordan sonra hiçbirşey yeme ki emeğin boşa gitmesin..

zuzu,menünü begendim canım.Ne güzel hepimiz ip atlıyoruz.Bende 1000 yapıcaktım ama temizlikte olunca yoruldum.Yarın 1000 yapmaya çalışıcam
Elff,dogum günü kutlu olsun canım.1 ince dl ye gitsinNe güzel motive adiyorum dimi

Bundan sonra saate bakıp atlayayım bari.Hiç dk tutmadım.Oglumda yemedi zaten sütlacı kalorisi çok diye galibaKek yiyiyor şimdi sevioyr keki.Anasıda binaya dagıttı ama yine bitmedi sütlaçHayır kurumuna döndüm dagıt dagıt nereye kadarOglum sevmedi yapmam bi daha.

arka arkaya çok atlayamazsın ki ttatlım. bir dakikada kaç tane atladığını bul -ona göre say bence

doğum günün kutlu olsun güzelim. nice uzun sağlıklı yaşlara...

Temizli yaparken çarpıldım sanırım.Üşüme geliyor ve burnum tıkandı.Şimdi yeşilçayımı içip ve 1 portakal yiycem.İnş. hasta olmam.Yarın malum günümüz var.Ama bu seferki pilav ve tatlılı olcakmış.Akşamı hafif kapatırım.Birde bunlar mantıyıda pilavıda ekmekle yiyorlar

sabah 09.20 2 dilim uno denge light, 1,5yk kaşı tulum peyniri, 1 domates, 5 zeytin, 1yk pekmez ( 320 kalori)
ara 11:00 1 elma ( 60 kalori)
öğlen 12:30 6 yk etli nohut yemeği, 3 yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurt ( 640 kalori 9
ara 15:00 1 armut ( 70 kalori )
akşam 1 kae mercimek çorbası, bolca salata ( 382 kalori )

toplamda 1472 kalori

sporlaru yazayım 15 dk yürüyüş, 20 dk koşu 7 km hızla, 40dk plates ( 82+167+164) toplam 413 kalori
2 fincan yeşil çay, 2,5lt su yatana kadar 3 olur, bolca şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…