- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.681
şu son 3 ayda verdim canım. ilk aylarda biraz başarısızdım, kaçamaklarım oluyodu, ama yarışma başladığı zamandan itibaren vermeyeşükran sen nekadar sürede verdin 10 kiloyuu
Menum
Sabah
5 catal patates kavurmasi
3 zeytin
1 dilim ekmek
Ogle
5 kasik barbunya yemegi
5 kasik pilav
Yogurt 1 dilim ekmek
Aksam
4 kasik barbunya
3 kasik pilav ve yogurt
1 dilim ekmek
Sporlarim
35 dk jillan
10 dk plates
12 dk slim pack
20 dk gobek ve bel hareketleri
3 mile lesille
dogru soyluyorsun cnm bugun boyle takilak dedim:)kevser çok karbon gibi geldi bana menün :26:
dogru soyluyorsun cnm bugun boyle takilak dedim:)
Yemek ye böle kilo veremezsin ortakım benim . Çok iyi gidiyo benim galiba - kesinUyandigimda ilik su+ karisim
1kuru incir
08;00 bi avuc beyaz leblebi
09:30 Salataa , 2 kk peynir , yesil cay
12:00 1kuru incir , yarim yesil elma
15:00 1bardak cay, 1sekersiz turk kahvesi, 1dilim bitter cikuu
17;00 1bardak sekersiz nescafe, 1kuru incir
Suan acliktaaan ölüyorum. Misafir gelince yemek yiyemedimiyi olduu aslinda.
Oglis uyudu.
Kocis biseler hazirliyor.
Az yicem söz
Spor leslie1 ,,, 10dk bel cevresi
1litre su.
Nelson, tekrar geçmiş olsun canım. Diyeti bırakma girişimine üzüldüm. Ben bile normalde karamsar biriyken mücadeleme devam ediyorum, vazgeçmiyorum. Sana vazgeçmek hiç yakışmıyo. Evet artık haftalarca yerinde saymaktan bıktın ama kendini bi hafta dinlenmeye alıp, iyileşip kendine gelince tekrar devam etmeni umuyorum. Çok spor yapamasan bile evde leslie yapabilirsin. pilates yapabilirsin. Menülerin de düzelir. Ölümle yaşlılık dışında herşeyin zor da olsa çözümü vardır diye düşünüyorum. Sen çok olumlu ve iyimser bi insansın. Bunlara takılıp da pes etme lütfen. Bu hafta olmazsa haftaya olur de, yeni bi başlangıç yap.kızlar ne iyi kararlar almışsınız çok sevindim yaa.. ne kadar yazan oldu diye topiği korka korka açıyordum...kızlar kimse üzerne alımasın.. gerçi güzellikle halletmisiniz bu küçük meseleyi...
bana gelsin sıra.. zuzu senden özür diliyorum. ortaklık konusunda başarısızoldum... bu hafta kaçamaklı menu birtarafa diyet yapamadım canım...menu yazmayacağım.. çünkü bu hafat diyette değilim... felaket mide ağrısı çekiyorum... üzerine hastalığımı daha atlatamadım.. her yer soğuk.. giyiniyorum kat kat işe öyle gidiyorum.. gelecek hafta diyet yaparmıyım bilmiyorum... pes ettim denebilir...yılbaşına 55 olmak istiyorum ama totomu kaldıracak derman bulamaıyorum... sporla alakam uzaktan yakından kalmadı...cuma kilo bildirimi yapar.. bu işi bir süreliğine beklemeye alırım...
bu aralar girer topiği sizleri okurum... ama diyeti ve diyet sözcüğünü bir süre hayatımdan çıkarmak istitroum..kilo veripde bir türlü istediğim kiloya ulaşamadıkça boğuldum çünkü...
Katılıyorum canım.hem bu kilo verememe boşuma olmadı.kaçamak çok fazla....eminim yaklnda dönersin..55 kilo olursun.Nelson, tekrar geçmiş olsun canım. Diyeti bırakma girişimine üzüldüm. Ben bile normalde karamsar biriyken mücadeleme devam ediyorum, vazgeçmiyorum. Sana vazgeçmek hiç yakışmıyo. Evet artık haftalarca yerinde saymaktan bıktın ama kendini bi hafta dinlenmeye alıp, iyileşip kendine gelince tekrar devam etmeni umuyorum. Çok spor yapamasan bile evde leslie yapabilirsin. pilates yapabilirsin. Menülerin de düzelir. Ölümle yaşlılık dışında herşeyin zor da olsa çözümü vardır diye düşünüyorum. Sen çok olumlu ve iyimser bi insansın. Bunlara takılıp da pes etme lütfen. Bu hafta olmazsa haftaya olur de, yeni bi başlangıç yap.
İyiyim canım, akşamdan sonra ara öğün yapıyorum. Menüde yoktu, yemiycektim akşamdan sonra ama midem bulandı, aclığa dayanamadım, abur cubura sardırmamak için yarım nar yiyorum şimdi. Oğlum da uyudu çok şükür. Biraz daha spor yapıcam. Gerçekten 2 çocukla tek başına uğraşmak çok zor. Ben bunu hergün yaşıyorum. Sana da Allah kolaylık versin ortağım.Katılıyorum canım.hem bu kilo verememe boşuma olmadı.kaçamak çok fazla....eminim yaklnda dönersin..55 kilo olursun.
Ortim sen nasılsın...ben bu gün çok yorqunum.tek başıma 2çoçukla zor.yeterki canlari sağolsun tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?