Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kevser çok karbon gibi geldi bana menün :26:

Yeşil çay ve kayısım

Sabah: iki tam tahıllı ekmek dlim arası beyaz peynirli tost
Salatalık,dereotu,domates, 3 zeytin
Ara: portakal suyu içtim taze sıkılmış

Öğle: dünkü sebzeli bulgur pilavı 4 kaşık, 1 köfte, salata yedim

Ara yeşil çay ve 3 kayısı

Akşam koca bi kase mercimek çorbası içtim, çok açıkırsam tekrar içerim
Bukadacıkkkk

Kızlar, hemen hemen gün aşırı tost yiyorum, haşlanmış yumurta, peynir zeytin, hep aynı şeyler, usandım galiba artık. Şöyle kalorisi az, farklı kahvaltılıklar bilen var mı?

Anlayamadigim seyler var ama herseyide anlamak zorunda degilim dimi :)))

Menümü yazayim

Sabah (sahur) 3 galeta, light krem peynir ile

Aksam
2 hurma
1 kase corba
3 yk yogurtlu ispanak
1 dilim ekmek
bir kase coban salata

Spor
20 dk cardio
Ardindan slim in six pack
30 dk yürüyüs

Ilerleyen saatlerde yesil cay ve bugün aldigim gül tomurcuklariyla cay yapicam

Mevcan, canim cörek otu yagini ben kullaniyorum ,,afedersin wc yi cok duzenliyor ,,onun disinda cokseye faydasi var ama extra diyete var mi katkisi bilmiyorum

Extra birseyler derken kücük bi tavsiyede bulunabilirim sana ,,gunluk tarzina uyarmi bilmiyorum..kalorisi cok dusuk olan hatta sifir olan sebzeler var onlara eksi kalori ile deniyor broccali karnibahar kabak koyu yesil sebzelerin neredeyse hepsi...bunlari, iclerinden sevdiklerini tesbit edip en cok onlara agirlik ver menulerinde,,ac kalamdan kilo veriyorsun

Eksi kaloride soyleydi mesela (atiyorum rakamlari) bir porsiyon broccolide yada kabakta 60 kalori varsa vucut onu yerken ve hazmetmek icin 100 kc yakiyorsa eksi 40 olmus oluyor..bir makale okumustum böyle
Ve uygulayan arkadaslarim var kilo verdilerde tiiiii gibi dolasiyolar simdi:)

Sukranim sana bi tarif vercem belki biliyoaundur ama yine kahvaltiliklarladan hazirlaniyo hemen yaziyorum
Peynir
Domates
Biber
Ve istedigin kahvaltilik kat bir kabta karistir
Icine bir yumurta kir ekmeginin uzerine malzemeyi koy firina ver ustu hafif kizana kadar pisir cok guzel oluyo ben bayiliyorum adinada peynir pizzasi dedim :))

Citirlarim menuleriniz genelde guzel tebrik ederim bende birazdan leslie 1 mil yapicam bide ender saracin 10 hareketini yapicam bugun tartida cok guzel bi rakam gorum cuma gunu en cok ben kilo vermis olucam :)))

Kızlar bu hafta hiç motive olamadım çok büyük ihtimalle kilo aldım . Salı günü regl olucam ondan mıdır bilmem iştahımı kontrol edemiyorum bakalım cuma günü diyetisyen ne diyecek. Aferin demez de....
Yani anlayacağınız bana diyetisyen de fayda etmedi

Uyandigimda ilik su+ karisim
1kuru incir

08;00 bi avuc beyaz leblebi

09:30 Salataa , 2 kk peynir , yesil cay

12:00 1kuru incir , yarim yesil elma

15:00 1bardak cay, 1sekersiz turk kahvesi, 1dilim bitter cikuu

17;00 1bardak sekersiz nescafe, 1kuru incir

Suan acliktaaan ölüyorum. Misafir gelince yemek yiyemedim iyi olduu aslinda.
Oglis uyudu.
Kocis biseler hazirliyor.
Az yicem söz

Spor leslie1 ,,, 10dk bel cevresi
1litre su.

Yemek ye böle kilo veremezsin ortakım benim . Çok iyi gidiyo benim galiba - kesin

kızlar ne iyi kararlar almışsınız çok sevindim yaa.. ne kadar yazan oldu diye topiği korka korka açıyordum...kızlar kimse üzerne alımasın.. gerçi güzellikle halletmisiniz bu küçük meseleyi...

bana gelsin sıra.. zuzu senden özür diliyorum. ortaklık konusunda başarısızoldum... bu hafta kaçamaklı menu birtarafa diyet yapamadım canım...menu yazmayacağım.. çünkü bu hafat diyette değilim... felaket mide ağrısı çekiyorum... üzerine hastalığımı daha atlatamadım.. her yer soğuk.. giyiniyorum kat kat işe öyle gidiyorum.. gelecek hafta diyet yaparmıyım bilmiyorum... pes ettim denebilir...yılbaşına 55 olmak istiyorum ama totomu kaldıracak derman bulamaıyorum... sporla alakam uzaktan yakından kalmadı...cuma kilo bildirimi yapar.. bu işi bir süreliğine beklemeye alırım...

bu aralar girer topiği sizleri okurum... ama diyeti ve diyet sözcüğünü bir süre hayatımdan çıkarmak istitroum..kilo veripde bir türlü istediğim kiloya ulaşamadıkça boğuldum çünkü...

Son düzenleme:
Nelson, tekrar geçmiş olsun canım. Diyeti bırakma girişimine üzüldüm. Ben bile normalde karamsar biriyken mücadeleme devam ediyorum, vazgeçmiyorum. Sana vazgeçmek hiç yakışmıyo. Evet artık haftalarca yerinde saymaktan bıktın ama kendini bi hafta dinlenmeye alıp, iyileşip kendine gelince tekrar devam etmeni umuyorum. Çok spor yapamasan bile evde leslie yapabilirsin. pilates yapabilirsin. Menülerin de düzelir. Ölümle yaşlılık dışında herşeyin zor da olsa çözümü vardır diye düşünüyorum. Sen çok olumlu ve iyimser bi insansın. Bunlara takılıp da pes etme lütfen. Bu hafta olmazsa haftaya olur de, yeni bi başlangıç yap.

Bu gün de oruçdum
Sahurda 1.5 dilim ekmek.1 yumurta. 1 top küçük peynir..
İftarda rus çorbası.tavuk patetes firinda.ekmeksiz yapdim iftarımı...
Saat 8 de elma.2 isirik muz.bir isirik portakal.
Veee su su su.kızlarımı doyurup spor yapıcam şimdi...

Katılıyorum canım.hem bu kilo verememe boşuma olmadı.kaçamak çok fazla....eminim yaklnda dönersin..55 kilo olursun.
Ortim sen nasılsın...ben bu gün çok yorqunum.tek başıma 2çoçukla zor.yeterki canlari sağolsun tabii..

İyiyim canım, akşamdan sonra ara öğün yapıyorum. Menüde yoktu, yemiycektim akşamdan sonra ama midem bulandı, aclığa dayanamadım, abur cubura sardırmamak için yarım nar yiyorum şimdi. Oğlum da uyudu çok şükür. Biraz daha spor yapıcam. Gerçekten 2 çocukla tek başına uğraşmak çok zor. Ben bunu hergün yaşıyorum. Sana da Allah kolaylık versin ortağım.

Benim aklima gelen alternatifler hep bildigimiz seyler ama hatirlatinca biri iyi oluyor
Mesela btlkübranin verdigi tarif süper ben ona benzer bisey yapiyorum sadece ,ight krem peynir suruyorum uzerine yine light kasar mikro dalgada 30 sn cevir. Üzerinede pul biber bu 1

Sonra yine saydigim tüm malzemeler var icinde yumurta salatasi yapabilirsin bol maydonoz marul yumurta cornison sevdigin hersey olabilir (zararsizlardan) sosunu guzel yapinca ziyafete dönüsüyor kahvalti

Trdede var knäckerbrot(kitirekmek türkcesi) ama tam ne deniyor bilmiyorum wasa markasinid iyenlerde var...yine yumurta dahil peynir istedigin malzemeleri kaseye koyuyorsun wasa kitir ekmekleri icine kirikliyosun minik küp peynirler dogruyosun sonra yogurt nane yada pul biber coooook doyurucu oluyor..öglen yemek yiyemiyorum ben onu yapinca

Omletini cesitlendirebilirsin kabakli omlet , domatesli omlet,yogurtlu, baharatli vs vs

Birde dukanin yulaf kepegiyle yapilan krepini ben tavada ton balikli pizzaya ceviriyorum pizza yemis kadar guzel oluyor

Daha cok geliyor aklimada hepsini biliyosunuzdur diye utandimy azmiyim daha
Ama birde cok hafif kasenin dibine yulaf kepegi uzerine yogurt( sade olmayabilir) üzerinede mevsimsel meyve doyurucu oluyor ve neredeyse sifir kalori

Hhaaaa bide bir günde tost yaptin mi :))) beyaz peynirle özellikle

Bir günde sicacik corba

Hehehe iyiki bi sordun demmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…