Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

nelsonum öncelikle geçmiş olsun hayatım mide ağrısını çok iyi bilirim bi aralar bende de aşırı oluyodu ağrısı gitti bitti uzun süredir yanmalar oluyo mide de soğuk sıcak bişiler içtiğim tatlı tuzlu bişiler yediğimde ekşili acılı yağlı kısacası herşey yediğimde yanmalar çok oluy ya gastrit var yada başka bişey ama doktora gitmeye korkuyorum maalesef
bu hafta bende aldım ya bende fazl uyamadım diyete neyse ben yazayım yinede yoldaşım...
sabah kalkınca bitki ayımı içtim
khvaltıda 4 zeytin 2 dilim ekmek azcık salça 4 banm tahinpekmezli 2 kk peynir 4 bardak şekersiz çay
ara türk kahvesi
ara sahlep
öğle 1 tabak kurufasulye 1 dilim ekmek
ara yarım dilim yaş pasta 2 bardak çay
akşam ekmeksiz 1 bütün palamut yedim
ara 3 küçük mandalina
şimdi yeşilçayımı içiyorn

Zehra, Kübracım, tarifleriniz için teşekkürler. Deniycem fırsat oldukça. Ben de çok güzel kahvaltılık tarifler öğrenmiştim ama hep kalorili ve karbonhidrat ağırlıklı şeyler. Miktarı az tuttuktan sonra onları da arasıra deneyebilirim aslında.
Zuzucum menün güzelmiş canım. Ama yaş pasta olmasa daha iyi olurdu. Belki de oğlunun beslenmesinde vardır, bilemiyorum ama
cuma gününe saklarsan pastayı, daha bi keyifle, pişmanlık duymadan yersin.

çekirdek olmayaymış iyiymiş.

Tamm öğlen cıslar var ama tadımlık yenmiş ve ögle saati ve üstüne akam çorba ile haff kapatmışsın
Canım ya acıkmadın mı:44:Menün güzel.Bisküvi kepekli üzümlü var ondansa bişi olmazki.Heem zaten akşam yememişsin
Klasik kusursuz şükran menüsüCanım 2 çocukla bu kadar dikkat spor bravo ne diyim
Kevserim hatan şu canım.Ekmek ve pilavHemde bunu 2 kere tekrarlamışsın ve diğer menülerinde de gözümden kaçmıyor ama zamanım yoktu.Bezelyeyle pilavda zararlı şeker ikiside.Ya ekmek ya pilav canım.Öglen iş yeri pilavı kötüydü ekmekle yedim.Akşm kv bizdeydi çok güzel pilav yapar ve pilavla yedim yemeği.Ama ekmek 90 kalaori pilavsa ooooSporların harika valla vücudun baya şekillenir hem plates hem jillian.Anam bi ara şu jillanı yaptım yarıda bıraktım 2 gün ağrıdı vücudum
Gülcüm menün çok güzel .Bebişle acıkmıyosan sorun yok
Ortagım gözlerime inanamadım yawww.Buncacık şeyle oruçmu tutulurNasıl durdun koca gün sahurda ye iftrada yemezsin cnaım benim valla halsiz kalırsın.Bak ortağınaa maşallah iştah açık
Akşam ye hşkmetim ama tost yemişsin zaten afiyet olsun.mENünü beğendim aman hep böyle devam et canım.
Canım menün harika
Sahlep bende aldım işte içerim ısınırım diye ama çok kötü çıktı.Başka markayı alıcam.Geçen kış kaç kalori olduğunu(280cal):18:Yazınca senle ben içiyoduk zaten çay bardag:18:yla içmiştik hatırlarsan zuzuum Arada içelim ısınalım yaw

Nelsonummm,geçmiş olsun öncelikle.Bazı bazı oluyorhepimize.Bıkkınlık saatle beslenme çoğu şeye kendimiz kasıp hayır deme vsss..Biraz sal kandini saate bakma yemeklere cal gözüyle bakma istediğini ye ve tekrar buraya gel tabiisiii

Alıntı yapmıycaktım kızlar ama menüleri karıştırıp yanlış yorum yaparım diye korktum.İş yerinde cnım sıkıldı.Anahtarı verelim tabi iyi olur üşüme dedi patronun eşi.Müdüre sormuş her önüne gelene anahtar mı vericez demişÇok üzüldüm Çayı koyardım ufoları yakardım ısınırdı hrkes sıcacık girerdi içeri faydam olurdu zararım degilNeyse 1 aya kadar yan tarafa geçicekmişiz.2. katta kapalı yerde oturacakmışım herhalde dayanıcam biraz daha soguga.Yakınca cafe var harika böekleri poça vs..Oturup çay içerim 10-15 dk oyalanırım napim.Bu arada öksürüyorum gıcık geliyor arada arka arkada.Üşümede geliyor.Bu akşam pijamalarımı giyip tv izliycem oğlumla oynıycam dedim.Öyylede yaptım.Ama tv karşısında üşüdüm battaniye örtümden içim geçmiş ilk kez asla öyle uyuyamam aslında.Eşimde kıyamamış ben bi şekilde oğlanı uyuturum demiş.Ogluşun bağırmasına kalktım.Salladım uyumadığı için buğün masal bitmeden uyudu yavrum.Sular kesilecekmiş 2 gün.Hemen duş aldım.Kazaklar elimde ve 1 makinede çamaır yıkayıp astım size bakayım dedim.Şimdi mekiğimi çekip yatıcam.

Bugün:
08:15=çeyrek peynirli ekmek,yeşilçay
12:30=1 tabak sucuklu kurufasulye,2dl.ekmek,turşu
ara:3 bitter
ara:1 paket tam buğdaylı 1 paket saklıköy bisküvi
19:30=1 tabak çorba,1 tahta kaşık pilav,1 kepçe etli nohut,turşu

Şimdi 150 mekik çekip yatıcam.Ama mekikle yetinmeyip fırsat yaratıp ender saraç 10 hareket leslie alt karın yarım mekik oklava hareketi yapmam gerekiyor.BU arada bolca kuşburnu çay ılık su içtim hem ısınmak hemde boğazım yumuşasın diye.İyi geceler arkadaşlar

Günaydınnnnnnnn
Hava çok soğuk. Hiç evden çıkmak istemiyorum. Ben cumayı kendime tatil yaoacaktım ya o iş yattı toplantı çıktı çünkü . Büyün hayallerim suya düştü. Neyse sağlık olsun. Bu hafta artıdayım bakalım ne diyecek diyetisyenim

Günaydın kızlar günaydın papatyam. Kekşe kar erimeseydide işe gelmeseydîm😉ben fırsat bılamamaktancuma dışında tartılamıyorum. Akşama arkadaşın dogum gününe gidebilirim 😒

Akşm söz verdigim gibi mekiğimi (150) çekip yattım. Sabah'ta mekiğimi çekip çıktım evden. Oturmaktan pipom yanlarım taştı büyüdü pantolonlar kapanmıyor 😔yanlarım için oklava hareketi şart. Sabah çay içtim ısındım Cafe'de ama. O börek poça kokuları içim gittş😒

Ah Ebrucum sendeki şansa bak ya. Yani her önüne gelene anahtar verecek değiller, saçmalık. Diğerleri senden sonra işe geliyo.
Bak şimdiden hasta olmaya başlamışsın bile canım, Patronun eşi bile anahtar verelim derken müdüre noluyo ki? Onlar madem böyle yapıyo, sen de o kafeye gidip oyalan bari, sıcak bi çay iç dediğin gibi. Extradan kalın giyin.Ayrıca menüme yaptığın yorumlar için çok teşekkürler, çok mutlu oldum. Menüler bişey değil de yeterince spor yaptırmıyo bana bu küçük canavar. çok zor yapıyorum yaptıklarımı da.

Gunaydin kizlar,
Tamam ebrucum aynen devam edeceğim. Dunden bu yana canim hicbir sey istemiyor.

Gunaydinnn kizlar
Ebrum dogru soyluyorsun cnm dun pilav ekmek barbunya olmadii bu gun daha bi dikat ederim insallah
Cnm jilaninbaska bolumlerjni yapiyorum 35 dk acayip zorlaniyorum ahh kizim izin vrse daha cok spor yapatim

Börek deme bana Ebru en sevdiğim şey nasıl istiyom nasıl ayyy

Gunaydinnn kizlar
Ebrum dogru soyluyorsun cnm dun pilav ekmek barbunya olmadii bu gun daha bi dikat ederim insallah
Cnm jilaninbaska bolumlerjni yapiyorum 35 dk acayip zorlaniyorum ahh kizim izin vrse daha cok spor yapatim

kevsercim jillianı nbereden yapıyorsun. bir de pilates ben genelde aynı şeyleri yapıyorum hep biraz değişiklik istiyorum. bana link atabilir misin...
ebrucum nasıl insanlarmış onlar öyle. allah allah.. sen ne yapıcan ki işyerini.
en azından yakınlarda bir kafe varmış. sıcak çayını içersin sabahtan.

Gunaydin citirlarim bugun hava cok soguk evden cikmayi dusunmuyorum ama yine belli olmaz😜
Ebrucum sagol canim menume yaptigin yorum icin evet oglen cislarim oldu ama gezmem vardi yemesemde olmadi bende az yemege calistim ama bugun evde olduguna gore daha cok dikkat edebilirim zaten yarin cuma bakalim tartida nasil bi rakam gorucem :))

günaydın kızlarrr

ebrucum ,
sana anahtar vermeleir lazım cnm ya hergün öle sogukta olurmu yan tafa geçince rahatlarsın hem anahtar alınca
sorumlulukta almış oluyorsun boşverrr..
sonra o çay yapma işi üstüne kalır ..
benim menüme yorum yapmışın ama ben dünyayı yiyorumm eve gidince saçma sapan şeyler yemekteyim malsef mesela dün kaç dlm hatırlamıyorum zytinli ekmek yedim
diyetle uzkatan yakındna alakam kalmadıı((

şükran
kahvaltıda biber kavurması yapabilirsin cnm bol domatesliii

zehra
ne güzel tarifler vermişisn mikro dalgada yaptıgın tarif çok kolaymı
peki ekmekler kıtır oluyor mu 30 sn de?

Papatyam cnm link at asini bilmiyorum amA googleye kadinlar klübü jillan yazarsan ilk cikana tikla linler 707, sayyada bn onu yAptim bitiedim simdi jillani. Baska programini yapiyorum

Gunaydin citirlarim hava acaip soguk bugun evimde oturcam kitap okucam ohh mis gibi :))
Ebrucum menume yaptigin yorum icin saol canimmm iste dun biraz kacirdik ama bugun toparlicam hem yarin cuma tarti yuzumuzu guldurur ins :))

Kevser kozzz jillian ni nasil yapiyosun ben bi denedimde acaip zorlandim leslie bana iyi geliyo dun 2 mil yaptim onda bile ter icinde kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…