- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.701
kızlar ne iyi kararlar almışsınız çok sevindim yaa.. ne kadar yazan oldu diye topiği korka korka açıyordum...kızlar kimse üzerne alımasın.. gerçi güzellikle halletmisiniz bu küçük meseleyi...
bana gelsin sıra.. zuzu senden özür diliyorum. ortaklık konusunda başarısızoldum... bu hafta kaçamaklı menu birtarafa diyet yapamadım canım...menu yazmayacağım.. çünkü bu hafat diyette değilim... felaket mide ağrısı çekiyorum... üzerine hastalığımı daha atlatamadım.. her yer soğuk.. giyiniyorum kat kat işe öyle gidiyorum.. gelecek hafta diyet yaparmıyım bilmiyorum... pes ettim denebilir...yılbaşına 55 olmak istiyorum ama totomu kaldıracak derman bulamaıyorum... sporla alakam uzaktan yakından kalmadı...cuma kilo bildirimi yapar.. bu işi bir süreliğine beklemeye alırım...
bu aralar girer topiği sizleri okurum... ama diyeti ve diyet sözcüğünü bir süre hayatımdan çıkarmak istitroum..kilo veripde bir türlü istediğim kiloya ulaşamadıkça boğuldum çünkü...
çekirdek olmayaymış iyiymiş.ah eprum ah ben o zaman senide sehramıda çok iyi anlamıştım ve hak vermiştim,sadece sert yazdığınız için yeni gelen kızların hepsi üstüne alınmıştı,o zaman daha çok diet konuşulurken,zamanla dietten çok günlük hayatlar konuşulur oldu,neyseki kimse kırılmadan orta yolu bulduk,umarım bundan sonra hep bereber güzel kilolar veririz.
menümüda yazayım,
sabah: 3 tane tuzlu kurupasta,yeşil çay
ara: 1 mandalina
öğlen: yemekler iyi deildi4 yk bulgur pilavı,3 yk kaşığı sebzeli bezelye,3 kornişon turşu
ara: 1 mandalina
şimdi: 3 tane mini kırıkırak,az kuruyemiş ( tuzsuz fıstık,ay çekirdeği,badem),yeşil çay
akşam 5-6 gibi: 1 kaseye yakın limonlu yoğurt yerim
nihayet kapım takılıyor,akşam bi şey yemem bol bol temizlik yaparım
yarın yokum haberiniz ola,regli olmadım çok şişim cumaya fazla çıkıcam ya
Tamm öğlen cıslar var ama tadımlık yenmiş ve ögle saati ve üstüne akam çorba ile haff kapatmışsınSlm citirlarim bugunki menum cok iyi degil ama yazicam
Sabah
Bir dilim ekmek
2 kk peynir
Maydonoz
Salatalik
1 tatli kasigi recel
Ara
Yok
Oglen
4 mercimekli kofte
1 ispanakli yufka boregi
Bir ad profterol
Ara yok
Aksam
Bir kase corba
Canım ya acıkmadın mı:44:Menün güzel.Bisküvi kepekli üzümlü var ondansa bişi olmazki.Heem zaten akşam yememişsinkahvaltı
2 yumurtadan omlet
peynir zeytin
öglen
tavuk şiş
2 parça pide
salata ayran
ara
6 adet üzümlü büsküvü:26::26:
nescafe
1 soda
artık bişiy yemem doluyum çünkü
hayatımd abirşeyler yoluna girmeden
bir yol alamıycam ona karar verdim bugün
Klasik kusursuz şükran menüsüMenüm
Kahvaltı 2 dl ekmekten yağsız tost* 3 zeytin*
yarım kk beyaz peynir* şekersiz çay
ara 2 mandalina
Öğlen 3 kaşık patates kavurması
yine 2 dl ekmekten tost* şekersiz çay( annem geldi yine ve çay içtik öğle yemeği yerine)
ara 1 muz
Akşam yağsız salata ve yoğurt
su 1.5 lt
spor 3 mil leslie* 30 dk pilates* 50 mekik
15 dk step
Kevserim hatan şu canım.Ekmek ve pilavMenum
Sabah
5 catal patates kavurmasi
3 zeytin
1 dilim ekmek
Ogle
5 kasik barbunya yemegi
5 kasik pilav
Yogurt 1 dilim ekmek
Aksam
4 kasik barbunya
3 kasik pilav ve yogurt
1 dilim ekmek
Sporlarim
35 dk jillan
10 dk plates
12 dk slim pack
20 dk gobek ve bel hareketleri
3 mile lesille
Gülcüm menün çok güzel .Bebişle acıkmıyosan sorun yokYeşil çay ve kayısım
Sabah: iki tam tahıllı ekmek dlim arası beyaz peynirli tost
Salatalık,dereotu,domates, 3 zeytin
Ara: portakal suyu içtim taze sıkılmış
Öğle: dünkü sebzeli bulgur pilavı 4 kaşık, 1 köfte, salata yedim
Ara yeşil çay ve 3 kayısı
Akşam koca bi kase mercimek çorbası içtim, çok açıkırsam tekrar içerim
Bukadacıkkkk
Ortagım gözlerime inanamadım yawww.Buncacık şeyle oruçmu tutulurAnlayamadigim seyler var ama herseyide anlamak zorunda degilim dimi :)))
Menümü yazayim
Sabah (sahur) 3 galeta, light krem peynir ile
Aksam
2 hurma
1 kase corba
3 yk yogurtlu ispanak
1 dilim ekmek
bir kase coban salata
Spor
20 dk cardio
Ardindan slim in six pack
30 dk yürüyüs
Ilerleyen saatlerde yesil cay ve bugün aldigim gül tomurcuklariyla cay yapicam
Mevcan, canim cörek otu yagini ben kullaniyorum ,,afedersin wc yi cok duzenliyor ,,onun disinda cokseye faydasi var ama extra diyete var mi katkisi bilmiyorum
Extra birseyler derken kücük bi tavsiyede bulunabilirim sana ,,gunluk tarzina uyarmi bilmiyorum..kalorisi cok dusuk olan hatta sifir olan sebzeler var onlara eksi kalori ile deniyor broccali karnibahar kabak koyu yesil sebzelerin neredeyse hepsi...bunlari, iclerinden sevdiklerini tesbit edip en cok onlara agirlik ver menulerinde,,ac kalamdan kilo veriyorsun
Eksi kaloride soyleydi mesela (atiyorum rakamlari) bir porsiyon broccolide yada kabakta 60 kalori varsa vucut onu yerken ve hazmetmek icin 100 kc yakiyorsa eksi 40 olmus oluyor..bir makale okumustum böyle
Ve uygulayan arkadaslarim var kilo verdilerde tiiiii gibi dolasiyolar simdi:)
Akşam ye hşkmetim ama tost yemişsin zaten afiyet olsun.mENünü beğendim aman hep böyle devam et canım.Uyandigimda ilik su+ karisim
1kuru incir
08;00 bi avuc beyaz leblebi
09:30 Salataa , 2 kk peynir , yesil cay
12:00 1kuru incir , yarim yesil elma
15:00 1bardak cay, 1sekersiz turk kahvesi, 1dilim bitter cikuu
17;00 1bardak sekersiz nescafe, 1kuru incir
Suan acliktaaan ölüyorum. Misafir gelince yemek yiyemedimiyi olduu aslinda.
Oglis uyudu.
Kocis biseler hazirliyor.
Az yicem söz
Spor leslie1 ,,, 10dk bel cevresi
1litre su.
Canım menün harikaBu gün de oruçdum
Sahurda 1.5 dilim ekmek.1 yumurta. 1 top küçük peynir..
İftarda rus çorbası.tavuk patetes firinda.ekmeksiz yapdim iftarımı...
Saat 8 de elma.2 isirik muz.bir isirik portakal.
Veee su su su.kızlarımı doyurup spor yapıcam şimdi...
Sahlep bende aldım işte içerim ısınırım diye ama çok kötü çıktı.Başka markayı alıcam.Geçen kış kaç kalori olduğunu(280cal):18:Yazınca senle ben içiyoduk zaten çay bardag:18:yla içmiştik hatırlarsan zuzuum Arada içelim ısınalım yawnelsonum öncelikle geçmiş olsun hayatım mide ağrısını çok iyi bilirim bi aralar bende de aşırı oluyodu ağrısı gitti bitti uzun süredir yanmalar oluyo mide de soğuk sıcak bişiler içtiğim tatlı tuzlu bişiler yediğimde ekşili acılı yağlı kısacası herşey yediğimde yanmalar çok oluy ya gastrit var yada başka bişey ama doktora gitmeye korkuyorum maalesef
bu hafta bende aldım ya bende fazl uyamadım diyete neyse ben yazayım yinede yoldaşım...
sabah kalkınca bitki ayımı içtim
khvaltıda 4 zeytin 2 dilim ekmek azcık salça 4 banm tahinpekmezli 2 kk peynir 4 bardak şekersiz çay
ara türk kahvesi
ara sahlep
öğle 1 tabak kurufasulye 1 dilim ekmek
ara yarım dilim yaş pasta 2 bardak çay
akşam ekmeksiz 1 bütün palamut yedim
ara 3 küçük mandalina
şimdi yeşilçayımı içiyorn
Akşm söz verdigim gibi mekiğimi (150) çekip yattım. Sabah'ta mekiğimi çekip çıktım evden. Oturmaktan pipom yanlarım taştı büyüdü pantolonlar kapanmıyor 😔yanlarım için oklava hareketi şart. Sabah çay içtim ısındım Cafe'de ama. O börek poça kokuları içim gittş😒
Gunaydinnn kizlar
Ebrum dogru soyluyorsun cnm dun pilav ekmek barbunya olmadii bu gun daha bi dikat ederim insallah
Cnm jilaninbaska bolumlerjni yapiyorum 35 dk acayip zorlaniyorum ahh kizim izin vrse daha cok spor yapatim
Papatyam cnm link at asini bilmiyorum amA googleye kadinlar klübü jillan yazarsan ilk cikana tikla linler 707, sayyada bn onu yAptim bitiedim simdi jillani. Baska programini yapiyorumkevsercim jillianı nbereden yapıyorsun. bir de pilates ben genelde aynı şeyleri yapıyorum hep biraz değişiklik istiyorum. bana link atabilir misin...
ebrucum nasıl insanlarmış onlar öyle. allah allah.. sen ne yapıcan ki işyerini.
en azından yakınlarda bir kafe varmış. sıcak çayını içersin sabahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?