Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

akşamı da ekleyeyim
yarım tabak barbunda
yarım dilim çavdar ekmeği
yarım kase yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı

akşam misafirlerim vardı.
ikram yaptım yemedim.
bu akşam da var
misafiri çok severim gelenim gidenim çoktur
ama ikramlar bitiriyor beni

Canım bi türlü yazamadım sana. Aramıza hoşgeldin . Bir öğretmenimiz daha oldu😊
hoşbulduk:)

Günaydin kizlar

Ebrucum
Aksam 16:30 da oluyor..guzel yiyince yetiyor..erken oldugu icin ögleden sonra aciktim derken aksam oluveriyor sonrada aksam iyi yiyincede ilerleyens aatlerde canim sitemiyor..ama yemek yemeyerek kilo verildigi e inanmiyorum ..bir süre sasirtmak istiyorum cunku genelde duzenli iyi yiyorum
Seninde menu guzel de o bisküvü,eri anlamadim birde. 2 paket mi? gerci bilmiyorum isimlerini nasil bisküviler

Kevsercim
jilian ripped mi yapiyosun ..o artim son asama ..ben aslinda jilians evenlerdenim leslie cok sikici geliyo evde step yapiyormusum gibi geliyor ama 3 levelde bileklere cok yükleniliyor ya benim bileklerim kirilmisti cok agriyor o yuzden biraktim

Masum
Bende daha uydurma tarif coook bunlar en sik yaptigim..spontan evdeki malzemeyle gelistigi icin hatirlamiyorum bazen yaptiklarimida
Mikrodalgadaki kizimin fikriydi..ilk gördügümde napiyosuun buda neee demistim sonra tadina bayilinca
Ben kendim ekmek yaptigimda bazen kendim icin sirf yulaf kepekli ekmekler yapiyorum o zaman bu peynir eritmeli cok iyi oluyor, 30 saniye tutuyorum yani,,tabi mikro dalganin isi ayarina göre degisir bazen cok gelebilir ekmegi yumusatir ..ama ekmek kitir olmuyor sicak oluyor sadece..birde ekmegin uzerine ,kasarin altina ton baligida ufaliyabilirsin

günaydın arkadaşlar
önce sayfaları okuyayım dedim.
ben gündüz giriyorum ama akşamları
giremiyorum çocuklarla
o nedenle 6 sayfa kadar okudum.
şimdi sizlerleyim.

spor yapmanız harika. ben yapamıyorum
evde çocuklarla çok zor oluyor. yürüyüş bandım var.
bazı günler onda 30 dk yürüyüş yapıyorum geçen kış slim six pack yapıyordum
bu sene de başlamalıyım. en büyük sorunum düzenli olamamak

Nelson ben de bazen çok bıkıyorum kılo veremiyorum diye ve bırakıyorum. haftaya dönmen dileğiyle.

sürekli motive olmak zor oluyor.

motivasyo için bu topik harika bence.

ebru patron çok biliyor. herkese anahtar verilmez de ne demek.
sen herkes değilsin oranın bir çalışanısın. ayıp etmiş.

ev hanımı arkadaşlar evden hiç çıkmayacağım yazıyorsunuz ya içim gidiyor. ben de bu soğukta evimde olmak isterdim.

hatta uyumak isterdim.
sinüzitim başladı ve başım ağrıyor. kafamı bi yere koyasım var.

çörek otu yağı alacağım aktardan. tavsiyenize uyup kullanacağım ama
nasıl kullanmalıyım?

Ya tartimdan süphee diyorum galiba dogru tartmiyor
Bikac yerde daha denemeliyim
Sonra degistiririm gerekirse
Ooffff ne süper olur arizaliymista ben daha zayifmisim :)))))
inşallah tartın bozuktur da aslında sen düşündüğünden daha zayıfsındır.
süper bişey olurdu.

benim baskülün de pili bitmeye yakın kafası karışıyor ve daha
düşük kiloda görünüyorum pili takınca aklı başına geliyor.

kızlar yarın tartılma günü mü?:18::18::18::18:
liste tablo falan yapıyor musunuz?

soğuktan dışarı bile çıkmadım. odaya çorbe ve salata istedim. bu hafta hep artıdayım bu sabah da +200 idi. belki yarın geçen hafta ile aynı olurum belki de çok zor ama -200 falan.
kevsercim çok teşekkür ederim. evde bakacağım...

Anahtar konusunda yorumlar yapılmış. Haklısınız kızlar o söylem çok zoruma gitti zaten. Hani sorumluluk alma Cafe'de otur vs bişi deselerdi keşke.ama takmıycam gözümden sonra saglık ve aile dışı hiçbiişi takmıycam dedim ve ölede yapıcam. Masum demişti sanırım boşuna sorumluluk almamış olurum salla girsin hade hade hadeeee💃😄
Ortiii : 2 paket değil kız 1 paket ama 1 tane der gibi masum sanki 1 paket yenir mi ahh ben😳sultanköy diye bisküvi çıktı tam buğdaydan yapılmış az kalorisi markete gidince incele bakalım ama benin gibi 1 seferde 1 paket yeme gerçi sen yemezsin:)
Papatyam:bence aynı yada 100-200 eksik çıkarsın canım merak etme.
Menü yorumladım diye teşekkür etmişsinşz ne demek arkadaslar . Ahh eskiden evdeyken Özge özellikle ayrıntılı yorumlardık. Yine herkes herkesin hatasını eksiğini fazlasını yazsın olur mu canlar

inşallah eksi çıkarsın
ebrucuğum ben de senin gibi yapacağım
tüm menülere alıntı yapıp yorumlayacağım. yoksa aklımda kalmaz.

Rica ederimm papatyam yardimci olduysam ne mutlu
Hikmet masum kubra gercekten cok zor jillan bn simdi onun daha zorunu yapiyorum jillan michalds yapiyorum bu gun ikinci gun dun oldum yaparken kubram bnm vucut alisti spor yapa

bugün bir velimi aradım çocuğunun yaptığı sıkıntılı durumları paylaşmak için. anneyi aradım baba açtı
bi ton laf işittim sinirim bozuldu.
ben sizi bana yardımcı olun diye aradım diyorum sen iyi niyetle mi arıyorsun diyor.
çocuğunuzun davranışlarını düzeltmek için yardımcı olun diyorum.
ahlak vermek senin görevin diyor.

ben de benim görevim değil dedim.
offfffffffffff çok canım sıkıldı
çok problemli bir veli zaten
ne diye eşinin tlf açtı onu da anlamadım.
terbiyesiz adam.

siz benim çocuğuma ahlaksız mı diyorsun diyor. hayır beyefendi ahlakını güzelleştirelim yardımcı olun diyorum
ben görevimi yapmıyormuşum.
çocuğa para vermiyorlar hırsızlık yapıyor.
çocuğu okuldan almaya gelmiyorlar çocuk diğer sınıfları karıştırıyor fotokopi makineleri ile oynuyor.

çocuğu dövüyorlar çocuk da arkadaşlarını dövüyor ve ben suçluymuşum gibi adam üste çıkıyor.
böyle gereksiz insanları takmamam lazım ama çocuk çok zeki ve arsız.
ziyan oluyor arada.

menüm............
sbh ılık sirkeli ballı su
1 dlm çavdar ekmeği
4 zeytin
2 çatal sucuklu yumurta
peynir
yeşil çay tarçınlı

öğle
1 kase çorba
1 türk kahvesi orta şekerli

su yeterince içemedim galiba

Canlarim nasilsiniz 2 gundur yatak dosek yatiyorum dun cok kotuydum sadece kizimi tuvalete getirip goturebildim o da zar zor butun gun baygin gibi yattim agir bi grip geciriyorum malesef annemi cagirdim bugun kizimla ilgilensin diye cocugumda zebil oldu ben hastayim diye
Dun tek bi tane haslanmis patates yiyebildim hicbirsey migdemde durmuyor cunku esim de cok hastaydi o gitti igne oldu bugun iyi gelmis
Ben dinlenerek iyi olmaya calisiyorum ama kizimla pek mumkun olmuyor annem de olsam yine beni yatagimdan kaldiriyor agliyor falan
Umarim bebegim iyidir yoksa simdiye ilac alip coktan iyi olmustum ama bu sekil cekiyorum iste nolursa olsun ilac icmek istemiyorum
Sizler kendinize cok iyi bakin havalar cok berbat cocugumuzun kucuk cocugu var bir de

özge çok geçmiş olsun
doktora gitsen iyi olur canım
çocuk olunca hasta olsan bile dinlenmek mümkün değil.
hepinizin iyiliği için özellikle karnındaki yavrun için doktora gitmelisin bence

Hedeka canim istersen aksambütün olarak yaz menünü yorum yapmak daha kolay olur! simdiye kadar iyi gitmissin

Hmm orticimm ben bilmiyorm o bisküviyi yurtdisindayim ya belki yoktur burada,,belki buyuk türk marketlerinde..
Ama burada olan bugdayli, kepekli bisküviler cok lezzetli bol yagli oluyor
Ben? Bisküvi yemem? Yerim cooook severim hemdee su sira sanki biraz iyiyim pek canim istemiyor.amman seytan kulagina kursu nn

Hadeka Allah yardımcın olsun, çok sorunlu bi veliymişler gerçekten. Boşver muhatap olma diycem ama
çocuk da böyle ortalığı karıştırıp yaramazlık yapınca napabilirsin ki velisini aramayınca. Büyük konuşmak istemiyorum ama öyle bi ailenin çocuğu tabii ki agresif ve yaramaz olucaktır. Rehberlik servisi filan var mı okulunuzda, rehber öğretmene danışılsa diyorum. Sen daha iyi bilirsin bu işleri ama öneri mahiyetinde benimki de işte. Ailesi öyle olunca psikoloğa götürmeyi de reddederler eminim.
Tanıdığın bi psikolog olsa ve okula gelip yardımcı olsa..saçmaladıysam bağışla, aklıma gelenler bunlar.İnş çözülür.
Bu arada menün de güzelmiş, iyi gidiyorsun

Özgecim geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Evet bence de dr a gitmelisin. En azından bebeği etkilemeyecek bi ilaç verir veya başka bi müdahalede bulunur.
İmkanı varsa annen de bikaç gün kalsın yanında, Seline bakar, ihtiyaçlarını karşılar. Allah acil şifalar versin canım.

Kizlar bugunki menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Dereotu
Domates
1 tatli kasigi recel

Ara
Portakal
Oglen
Bir kepce kuru fasulye
2 yk pilav
Ara
Yesil cay
3 ad mavi yesil biskuvi
3 hosbes ((
Aksam
Bir kase corba

Menüm
Kahvaltı 2 dl ekmekten peynir pizzası (Kübra)
5 zeytin* şekersiz çay

ara 1 haşlanmış yumurta* 1 dl ekmek

Öğlen 1 kase sütlü prinç çorbası*
1 kase yağsız yoğurtlu salata

ara 1 avuç leblebi+ kuru üzüm karışımı
yeşilçay

Akşam 4 kaşık pırasa yemeği* 1 kase pirinç çorbası
1 dl ekmek

su 3 lt
spor leslie 5 mil* 50 mekik * 30 dk yürüyüş
30 dk pilates

Şüküm herzamanki gibi 👏
Özgem geçmiş olsun . Dikkat et yat dinlen ama çocukla olmuyor tabi . Annen kalsın bi kaç gün dinlenmeden geçmiyor. Zaten ilaçta içemediginden iyileşme süresi uzuyor
Ortim şeytana uyma yeme. Ben bugün şeytanaok uydum😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…