- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.721
kızlarr jillanı bende yapmıştım birdönem ama çok yorucu ve zordu.
akşamı da ekleyeyimbugünkü menümün ilk yarısını paylaşmak istiyorum.
sbh aç karnına ılık sirkeli su
1 bardak çay ile
az yağda yarım yumurta
1 dlm ekmek
biraz helva
4 zeytin
ara yeşil çay içine kabuk tarçın ve yarım lımon suyu ekleyerek içtim.
öğle
3 kaşık nohutlu pilav+ salata+ 2 kaşık bezelye
üzerine bir yeşil çay daha.
akşama Allah kerim diyorum.
hoşbulduk:)Canım bi türlü yazamadım sana. Aramıza hoşgeldin . Bir öğretmenimiz daha oldu😊
inşallah tartın bozuktur da aslında sen düşündüğünden daha zayıfsındır.Ya tartimdan süphee diyorum galiba dogru tartmiyor
Bikac yerde daha denemeliyim
Sonra degistiririm gerekirse
Ooffff ne süper olur arizaliymista ben daha zayifmisim :)))))
inşallah eksi çıkarsınsoğuktan dışarı bile çıkmadım. odaya çorbe ve salata istedim. bu hafta hep artıdayım bu sabah da +200 idi. belki yarın geçen hafta ile aynı olurum belki de çok zor ama -200 falan.
kevsercim çok teşekkür ederim. evde bakacağım...
Rica ederimm papatyam yardimci olduysam ne mutlusoğuktan dışarı bile çıkmadım. odaya çorbe ve salata istedim. bu hafta hep artıdayım bu sabah da +200 idi. belki yarın geçen hafta ile aynı olurum belki de çok zor ama -200 falan.
kevsercim çok teşekkür ederim. evde bakacağım...
Hadeka Allah yardımcın olsun, çok sorunlu bi veliymişler gerçekten. Boşver muhatap olma diycem amabugün bir velimi aradım çocuğunun yaptığı sıkıntılı durumları paylaşmak için. anneyi aradım baba açtı
bi ton laf işittim sinirim bozuldu.
ben sizi bana yardımcı olun diye aradım diyorum sen iyi niyetle mi arıyorsun diyor.
çocuğunuzun davranışlarını düzeltmek için yardımcı olun diyorum.
ahlak vermek senin görevin diyor.
ben de benim görevim değil dedim.
offfffffffffff çok canım sıkıldı
çok problemli bir veli zaten
ne diye eşinin tlf açtı onu da anlamadım.
terbiyesiz adam.
siz benim çocuğuma ahlaksız mı diyorsun diyor. hayır beyefendi ahlakını güzelleştirelim yardımcı olun diyorum
ben görevimi yapmıyormuşum.
çocuğa para vermiyorlar hırsızlık yapıyor.
çocuğu okuldan almaya gelmiyorlar çocuk diğer sınıfları karıştırıyor fotokopi makineleri ile oynuyor.
çocuğu dövüyorlar çocuk da arkadaşlarını dövüyor ve ben suçluymuşum gibi adam üste çıkıyor.
böyle gereksiz insanları takmamam lazım ama çocuk çok zeki ve arsız.
ziyan oluyor arada.
Özgecim geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Evet bence de dr a gitmelisin. En azından bebeği etkilemeyecek bi ilaç verir veya başka bi müdahalede bulunur.Canlarim nasilsiniz 2 gundur yatak dosek yatiyorum dun cok kotuydum sadece kizimi tuvalete getirip goturebildim o da zar zor butun gun baygin gibi yattim agir bi grip geciriyorum malesef annemi cagirdim bugun kizimla ilgilensin diye cocugumda zebil oldu ben hastayim diye
Dun tek bi tane haslanmis patates yiyebildim hicbirsey migdemde durmuyor cunku esim de cok hastaydi o gitti igne oldu bugun iyi gelmis
Ben dinlenerek iyi olmaya calisiyorum ama kizimla pek mumkun olmuyor annem de olsam yine beni yatagimdan kaldiriyor agliyor falan
Umarim bebegim iyidir yoksa simdiye ilac alip coktan iyi olmustum ama bu sekil cekiyorum iste nolursa olsun ilac icmek istemiyorum
Sizler kendinize cok iyi bakin havalar cok berbat cocugumuzun kucuk cocugu var bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?