- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.741
bugün bir velimi aradım çocuğunun yaptığı sıkıntılı durumları paylaşmak için. anneyi aradım baba açtı
bi ton laf işittim sinirim bozuldu.
ben sizi bana yardımcı olun diye aradım diyorum sen iyi niyetle mi arıyorsun diyor.
çocuğunuzun davranışlarını düzeltmek için yardımcı olun diyorum.
ahlak vermek senin görevin diyor.
ben de benim görevim değil dedim.
offfffffffffff çok canım sıkıldı
çok problemli bir veli zaten
ne diye eşinin tlf açtı onu da anlamadım.
terbiyesiz adam.
siz benim çocuğuma ahlaksız mı diyorsun diyor. hayır beyefendi ahlakını güzelleştirelim yardımcı olun diyorum
ben görevimi yapmıyormuşum.
çocuğa para vermiyorlar hırsızlık yapıyor.
çocuğu okuldan almaya gelmiyorlar çocuk diğer sınıfları karıştırıyor fotokopi makineleri ile oynuyor.
çocuğu dövüyorlar çocuk da arkadaşlarını dövüyor ve ben suçluymuşum gibi adam üste çıkıyor.
böyle gereksiz insanları takmamam lazım ama çocuk çok zeki ve arsız.
ziyan oluyor arada.
Şükran menün sporun maşallah super..ben dün 40 dak.yapabildim anca.oda küçük kızımın feryatları eşliğindeMenüm
Kahvaltı 2 dl ekmekten peynir pizzası (Kübra)
5 zeytin* şekersiz çay
ara 1 haşlanmış yumurta* 1 dl ekmek
Öğlen 1 kase sütlü prinç çorbası*
1 kase yağsız yoğurtlu salata
ara 1 avuç leblebi+ kuru üzüm karışımı
yeşilçay
Akşam 4 kaşık pırasa yemeği* 1 kase pirinç çorbası
1 dl ekmek
su 3 lt
spor leslie 5 mil* 50 mekik * 30 dk yürüyüş
30 dk pilates
Ortağım teşekkürler, senin menün de çok iyiymiş, hem de oruç tutan biri için az bile. Ama dayanabiliyorsan ne güzel.Selam herkese.kızlar hiç zaman bulamiyorum..şimdi zaten iftar açıyorim.hemen yazıyım menümü. Bir tek ortimin menüsüne baka bildim.
Şükran menün sporun maşallah super..ben dün 40 dak.yapabildim anca.oda küçük kızımın feryatları eşliğindebide sabah yediğin.peynirli ekmeğin yani pizzanın tarifi nasıldı..
Menüm.sAhurda.1 haşlama yumurta. 1.5dilim ekmek.1 dilim salam.çay...
İftarda 2 kepçe şehriyeli yayla çorbası.kalorisi az diye iki kepçe yedim..
5 kaşık etli yemekk.2 3 ısırık ekmek.
Saat 7 de 1 meyve yerim.
spor ve suuu
Şimdilik bu kadar.gece belki gelirim gine
canım aksam giremiyorum diye menümü gün içinde paylaşıp yarın sabah devamını yazmayı tercih ettim.Hedeka canim istersen aksambütün olarak yaz menünü yorum yapmak daha kolay olur!simdiye kadar iyi gitmissin
Hmm orticimm ben bilmiyorm o bisküviyi yurtdisindayim ya belki yoktur burada,,belki buyuk türk marketlerinde..
Ama burada olan bugdayli, kepekli bisküviler cok lezzetli bol yagli oluyor
Ben? Bisküvi yemem? Yerim cooook severim hemdee su sira sanki biraz iyiyim pek canim istemiyor.amman seytan kulagina kursu nn
menün çok güzel spor harika görünüyor.Menüm
Kahvaltı 2 dl ekmekten peynir pizzası (Kübra)
5 zeytin* şekersiz çay
ara 1 haşlanmış yumurta* 1 dl ekmek
Öğlen 1 kase sütlü prinç çorbası*
1 kase yağsız yoğurtlu salata
ara 1 avuç leblebi+ kuru üzüm karışımı
yeşilçay
Akşam 4 kaşık pırasa yemeği* 1 kase pirinç çorbası
1 dl ekmek
su 3 lt
spor leslie 5 mil* 50 mekik * 30 dk yürüyüş
30 dk pilates
hakkında hayırlısı olsun.selam kızlar,
uzun zamandır iş arıyorudm p.teis bir firma ile görüştüm bugün arayıp
2. görüşme için çagırdılar bende dürüst olup giidp açıksa söyledimm.
ege rolursa işten ayrılcma yarın
olmazsa ne yapıcaksın dediler bende ay sonu ayrılcam yine deidm
yani olmazsa çalışmaya devam et demediler bende olmazsa
devam ederim demedimmm yani işim olmazsa ay sonu çıkıyorum yeni yıla işsiz giriyorum:))
ne insanlar var.aa inanmıyorum yaa:8
ben çocukların ögretmenini ararken ne kadar mahçup arıyorum
böyle insanlarda mı varmış
akşamüstü bir küçük elmamenüm............
sbh ılık sirkeli ballı su
1 dlm çavdar ekmeği
4 zeytin
2 çatal sucuklu yumurta
peynir
yeşil çay tarçınlı
öğle
1 kase çorba
1 türk kahvesi orta şekerli
su yeterince içemedim galiba
Sehraacım öncelikle hoşgeldin tekrar, seni yeniden bu sayfada gördüğüme çok sevindim. Oğlun konusunda Allah yardımcın olsun. İnş terapiler olumlu sonuç verir ve biraz da dualarımızla durumu düzelir. Bundan sonra burda geyik yapılmıycak canım. Hikmet ayrı bi geyik topiği açmış. Artık sohbet ve muhabbetler orda, diyet, spor ve zayıflama da burda. seni de eski günlerde olduğu gibi yeniden burda görmek istiyoruz.Merhaba kızlar..Öncelikle papatyam senden çok özür diliyorum.2gündür ne menü paylaştım ne de seni eleştirdşm..malum hafta hızla geçiyor ve yarında cuma zaten..neden mi yazmadım? Öncelikle şunu hemen söyleyeyim oğlumun sorunu ve psikoloğa gitmemizi sebep ve sonuçlarını hepsini yazıcam fakat bir mesajda yazıcam hepsini birden bölük pörçük olmasın diye ve psikoloğumuzun ricasıyla ve onun deyimiyle'terapinin mayalanması'adına kimseye anlatmamam gerekiyor..inanın ablama bile anlatmadım belki ona anlatmaz yine size anlatırdım ama dediğim gibi mayalanma olayı..buraya ise elim kolum girmeye cesaret etmedi son iki gün evel bi bakim dedim ohooooo kaç sayfa geyik..arayıp bulmaya kalksam seçmece yapsam abartmıyorum 2saat kafadan gider..ben ıphonedan giriyorum ve ekranın belli bi kspasştesi var,malum çalışıyorum eve gel toparla yemek yap namaz vs günler bi lokma zaten ve oğlum 1.sınıf üstüne üstlük..okuma yazmayı bir ay evel çözdü şükür ama davranışdal problemleri var..şiddet uyguluyor arkadaşlarına en basit haliyle..bunu çözmeye çalışıyoruz ve tınmıyor kimseyi söz dinlemiyor öğretmene saygı duymuyor vs vs bunun sebebine iniyoruz işte..diyeceğim o ki sayfanın bu kadar çok ilerlemesi topikten soğuttu beni elim varıyor açim diye sonra diyorum sehraa hangi bi tarafından tutucankş..bi yandanda aklım hep sizde kaçırdığım ne var acaba diye,e haliyle diyet miyet hsk geyire.güya kısa en fazla 3msj olcaktı menü bildrm eleştiri yoldaşı belki bi tanede hissedilenler ama nerd eee..pazar papatyamın listesine başladım iki gün süperdi sonra baktım sayfalar uçmuş gitmiş..soğudum böyle olcaksa beni unutun kızlar..
20 dk cardio yaptimm oldum terdenMenum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
1 dilim ekmek
Aksam
5 kasik taze fasulye
3 kasik bulgur pilavi
Sporlarim
Kardesimle 3 saat yuruyus
35 dk jillan
50 mekik
20 dk bel hareketleri
12 slim pack
20 dk cardio yaptimm oldum terden[/QUOT
tebrik ederim yediklerin de spor da harika
afiyet olsunNasılsınız ?
Menüm mü yazmak için geç oldu biraz ama olsun
Yeşil çay ve kayısım
Yulaflı yogurt
Ara kepekli sandviç biber domates peynir
Öğle:mercimek çorbası
Ara: yarım yeşil elma
Akşam zeytinyaglı kabak yogurt ve birtanede tuzlu kurabiye yedim
Şimdide yeşil çayımı içiyorum
çok az yiyorsunuz gibi geliyor kızlar.
18.00 daki menü bence pek olmamış. gerçi kabak çekirdeği faydalı ama yağlıOrtim ebrum uyma ben uymadim sende uyma,,yedim birseyler ama zararsiz olduklarini ümit ediyorum
Iftardan önce regl oldumsasirdim erken oldum ve hic gerginlik agri yasamadan..ama simdi eklem yerlerim agriyor ,belimde
Ins yarin tartida cok etki yapmaz(
Sehra gecmis olsun ne nasil gerekiyorsa öyle hareket et canim ..cok kücük daha düzelir hersey...
Masum hayirlisi
Menüm
Sahurda
3 cevizli incir, biraz yesillik
14 :00 de oruc bozulunca
Yarim ayva, 1 elma
16:00
1 kase corba, 3 yk taze fasulye, 2 yk et sote,2 ykbulgur pilavi,coban salata
18:00
1. avuc kabak cekirdegi,2 pedibör,2 fincan cay
Spor
Leslie 3mil
Slim in six pack
4 x 20 kalca basen hareketleri
250 ip atlama
tebrik ederim sporun faydasını görüyorsunKizlaaaarrrrr sahiiiii bende bugünnn. Ilk iltifatimi aldim nihayettttt
Cok mutlu oldum görümcem birsey mi yapiyorsun cok kilo vermissin dedi evet dedim
Rahat bi 5 kilo vermissin gorunuyo dedi
Ama tarti öyle göstermiyooo(((
Yani buhafta tartilmadim ama gecen haftalarda cok az gitti 1 aydir neredeyse diyet yapiyorum
Ins yarinda ödem fln olmaz reglim etkilemez kilomuu offhh:///
inşallah tartı da eksi gösterir
çooook çalışmalıyız çooookbu hafta sana güzel yoldaşlık yapamdım özür dilerim
sabah aç karnına kahve
kahvaltıda 1 tabak tarhana çorbası 2 dilim ekmek ve 4 tatlı kaşığı kadar bal yedim ekmeği bandıra bandıra4 zeytin 1 kk peynir 3 bardak çay
ara türk kahvsi
öğle 1 tabak çorba 1 tabak menemen 1 bardak kola 1 dilim ekmek
ara nescafe
ara yeşilçay
akşam 4 köfte 4 çatal patates kızartması 1 diim ekmek 1 kase yoğurt
ara çay
ara kave ara 2 mandalina
su yarım bardak
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?