- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.761
Boğazım yanıyor,aşağı eğilsem beynimden bir parça düşmüş gibi ağrı oluyor evi temizlemem lazım her yet battı ne yapıcam bilmiyorum,kızıma rapor çıkarttık,dokto fmf yi biliyorsun önemsiz bir hastalık ama kızına ömür boyu ilaç içmek zorunda olduğunu anlat lütfen dedi,biliyorum önemli bir hastalık deil ama ağlaya ağlaya aldım o raporu ben,herşey üst üste geliyor psikolojim yerle bir oldu nasıl toparlancam ben
Mev ve papatyam..okudum şimdi yazdıklarınızı..iç çektim şimdi zor yutkundum inanın..hemen hemen benzer durumlar yaşıyoruz,ama ben bugün şunu düşündüm dün malum kar vardı acayip istanbulda oğlumun okuluyla evim çok yakın arabayla değilde yürüyerek bırakayım dedim,bıraktım,kış lastikleri takılı değildi zaten ben korkuyla kayıp düşcem diye (hafif bi yokuş vardı iniş aşağı)bi baktım tekerlekli otomatik sandalyede sakat bi kız ama cin gibi bakıyor belli doğuştan..anneside arkadan ona yetişmeye çalışıyor..ibret bi anda tablo gibi çıktı karşıma..sonra dedimki sehraa sen Allahtan daha mı merhametlisin???!!sonra çok şükür Allahım dedim,diyeceğim o ki fmf yeğenim daha iki buçuk yaşında ilaç kullanmaya o da mahkum o atakları kolay geçirmesini sağlıyor ölene kadar ilaç dediğin şey onun yanında içilen bi sigaradan,içeceği belki lise zamanında masum bi likör yada bira(aile yaşantınızı bilmiyor atıyorum)yada kola veya evlerde kullandığımız kimyasallardan daha az karaciğeri yorar ve zarar verir doktorun dediğini söylüyorum..veya sen ben papatyam gözyaşı döktüğümüz şeye bak hiperaktibite yada her ne haltsa..tekerlekli sandalyeyi hızlı sürmesinden iyidir!!!!ah içim doldu dolduda gözümden taştı..bunun yanında biz varız kızlar,bu gerçeği değiştiremeyiz,biz mutlu ve enerjik olalımki onlara yetelim mutlu olduğumuz kiloda ol ma lı yız
Mevv evi boşver ya deli misin bi kadın alırsın yarın kapıcının karısı falan yokmu yarım gün ayarlıyabileceğin yada of kalsın bi gün ne var..insanoğlu işte soğuktan toton donuyordu şimdide inşaat pisliği diyosun o olmasa başka biley dicektim dicekTİK nankörüz nankör..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?