Kizlar gunaydinlar
Hepinizin gecmis olsun dilekleri icin tesekkurler bugun daha iyiyim cok sukur.
Sehraacm gercekten insan hayatinda ne kadar rahatsa okadar doyumduz ve nankor oluyor . Disarda karakis var balkona cikmadigim surece bunun farkinda bile degilim evim sicacik ama bendeniz evimin yerleri cok acik diye ne bicim ev temizligi zor diyorum nankorlugun bukadari iste Allah affetsin hidayet versin Oglunla .ilgile de tedavi ilerleyince paylasirsin canim ben oglunun olumlu yanit verecegine inaniyorum tedaviye
Bu herseyde gecerli hep olmayani gorup istiyoruz olana sukretmiyoruz malesef
Nelson canim biliyorum aklinda oldugumu ben bile evdeyim ama sık giremiyorum seni anliyor o yuzden cinsiyet eger gosterirse ayin 27 sinde randevum var canim
Ebrucm aldigin kararlari uygulaman dilegiyle canim inaniyorum da zaten basaracagina
Hkmetcm bizler de seni cok seviyoruz her iki tarafta kendince hakli sen orda teksin arkadasin yok ve burda zaman gecirerek skntini unutyosum bir ysndan da arkadaslar cok yogunlar hem is hem ev anca yetisiyorlar okumaya o yuzden topik acmak cok iyi oldu bol bol sohbet edebiliriz orda
Bu arada tebrik ederim 1 kilo cok iyi vermissin canim
Sukrancim ne diyim ben sana yaa azmine hayranim 2 cocuk biri kucuk biri okula gidiyo ama sen sporunu ihmal etmemeye calisiyon 56 olmana cok sevindim inan nazar degmesin ins.
Papatyacim konus bakalim diyetisyen ne diyecek bu arada gercekten cocuklar kucukken buyusun de rahat edelim deriz ama anlasilan her yasta bi problemler oluyor bu yasta kizim her dedigimi anlamiyor diyorum ama anlayinca da uygulamiyor diyecegim anne baba olmanin zorluklari var elbet herseye onlar icin katlaniyoruz umarim kiymet bilirler en basta kendilerine faydali birer birey olurlar
Kizlar bu arada benim minigim kendini hissettirdi bugun hem de ne hissettirme normalde duymam pek mumkun degil ama kesin eminim yani ve cok sevindirik oldum o hisleri yeniden yasamak cok iyi geldi