Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

başlanğıç;59.9
ğecen cuma: 58,3
bu sabah: 58,4.
gelen:100
hedefim: 55

kızlar diyetti bir süreliğine bırakıyorum. ama cumaları kilo bildirimi yapıp kilo konusunu abartmamaya çalışacağım...yarışda yokum...ama sizleri takip edeceğim.. iki laf da yazarım sizlere..

sehram-mevcanım kızlar öncelikle ğeçmiş olsun.. okudum sizleri ama ğereksiz sıkıntılara kafa yormktan sizlere birşeyler yazamadım...
etrafımızda neler ğörüyoruz.. şu nefes almanın-kendi başına yürüyebilmenin binr nimet olduğunun farkında bile değiliz.. en ufak tartışmada küük bir sorunda yerle bir oluyoru.. kızlar her ne olursa olsun hayat devam ediyor.. lütfen kendinizi toplayın.. kolay demiyorum.. insanın coçugu hasta olunca yaa da başka sıkıntıları olunca kendi başımıza ğelenleri ğörmüyoruz bile... ama tedavisi var.. kontrol edilebiliyor... olaylara daha olumlu bakın lütfen...

özğecim hastalığın nasıl oldu,.. seni çok ihmal ettim farkındayım.. bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu.. inan aklımdasın...

ebrum bebeğin aynı hırçınlıkları gösteriryormu sen işe ğiderken.. her şeyin ilacı sabır ve zaman.. bazen ne kadar çabalarsak çabalayalım herşey olacağına varıyor.. çırpınmalarımız kalıyor ğeride birde yorgunluklarımız.. su akar yolunu bulur.. her konuda,,hayatı daha oluruna bırakmak daha sakin yaşamak lazım sanırım..

papatyam diyetisyenin listesine uy ğüzelim.. bu hafta kaçamaksız bir hafta ğecir canım.. kendin için yap bunu.. hedefine bir adım daha yaklaşmak icin yap... ben sana inanıyorum.. hedefine ulaşacaksın....

Son düzenleme:
merhaba kızlar
az sonra bir toplantıya geçicem. hatta bugün aynı anda 2 toplantım vardı. matruşka bebekler gibi zıplasam da benim içimden bir papatya daha çıksa da 2 toplantıya yetişse diye düşünürken biri iptal oldu sonradan.
sehracım ne desen ne yazsan ahaklısın. bizden daha zor durumda olanları görmek onları anlamaya çalışmak şükretmek gerek de zaman zaman unutuyoruz. bu aralar oğlum bizi çok üzüyor ve zorluyor. ben işten çıkıp eve gelirken ne hayallerle geliyorum oysa evde çok daha farklı bir atmosferle karşılaşıyorum. rabbim dermansız dert vermesin ama insan bazen isyan ediyor işte.
ger.ekten hiperaktif bir çocukla başetmek çok zor. zaten başedemiyoruz da. çok büyük bir sabır gerekiyor. allah hepimizin yardımcısı olsun.
kilo konusunu da çok ilginç hiç kafama takmadım. diyetisyen ne diyecek merak içindeyim. bu hafta çok su da içemedim. ahava soğuk olunca mıdır nedir. ama bu hafta sonu dikkat edicem. akşam pizza yemeye gidicez. yarından itibaren dikkat etmem gerek.
kilo veren herkesi tebrik ediyorum...

kilo bildirimi
geçen hafta 63.300
salı 64.0
çarşamba 64:0
perşembe 64:0
bu hafta 63.100
yani hiç bişey anlmadım niye böyle olduki
gelen yok giden 200 neyse ben bugünkü tartıma bakayım yine de yüzüm güldü be sabah sabah
hedef 56.

Baslangic: 88.4
Gecen cuma: 79.4
Bu cuma: 78.4
Gelen yok
Giden: 1000
Toplam giden: 10
Hedef:70

Kilo verenlere tebrik ederim.
Veremeyenler haftaya toparlarsiniz.
Hedefimee yaklasmama az kaldi .. mutluyum.

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun
kılolarınızda gitmişolsun inşallah

benimbaşlangıç kılom 59.3
bugün 59.0
hedefim 52

Citirlarim kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 81.500
Bu hafta 79.400
Giden 2.100
Cok mutluyum cokk )

Kizlar gunaydinlar
Hepinizin gecmis olsun dilekleri icin tesekkurler bugun daha iyiyim cok sukur.
Sehraacm gercekten insan hayatinda ne kadar rahatsa okadar doyumduz ve nankor oluyor . Disarda karakis var balkona cikmadigim surece bunun farkinda bile degilim evim sicacik ama bendeniz evimin yerleri cok acik diye ne bicim ev temizligi zor diyorum nankorlugun bukadari iste Allah affetsin hidayet versin Oglunla .ilgile de tedavi ilerleyince paylasirsin canim ben oglunun olumlu yanit verecegine inaniyorum tedaviye
Bu herseyde gecerli hep olmayani gorup istiyoruz olana sukretmiyoruz malesef
Nelson canim biliyorum aklinda oldugumu ben bile evdeyim ama sık giremiyorum seni anliyor o yuzden cinsiyet eger gosterirse ayin 27 sinde randevum var canim
Ebrucm aldigin kararlari uygulaman dilegiyle canim inaniyorum da zaten basaracagina
Hkmetcm bizler de seni cok seviyoruz her iki tarafta kendince hakli sen orda teksin arkadasin yok ve burda zaman gecirerek skntini unutyosum bir ysndan da arkadaslar cok yogunlar hem is hem ev anca yetisiyorlar okumaya o yuzden topik acmak cok iyi oldu bol bol sohbet edebiliriz orda
Bu arada tebrik ederim 1 kilo cok iyi vermissin canim
Sukrancim ne diyim ben sana yaa azmine hayranim 2 cocuk biri kucuk biri okula gidiyo ama sen sporunu ihmal etmemeye calisiyon 56 olmana cok sevindim inan nazar degmesin ins.
Papatyacim konus bakalim diyetisyen ne diyecek bu arada gercekten cocuklar kucukken buyusun de rahat edelim deriz ama anlasilan her yasta bi problemler oluyor bu yasta kizim her dedigimi anlamiyor diyorum ama anlayinca da uygulamiyor diyecegim anne baba olmanin zorluklari var elbet herseye onlar icin katlaniyoruz umarim kiymet bilirler en basta kendilerine faydali birer birey olurlar
Kizlar bu arada benim minigim kendini hissettirdi bugun hem de ne hissettirme normalde duymam pek mumkun degil ama kesin eminim yani ve cok sevindirik oldum o hisleri yeniden yasamak cok iyi geldi

Nasılsınız hanımlar?
Evet gelelim kilo bildirimine
Başlangıç : 65.9
Geçen hafta :62.0
Bu hafta. : 61.5.
Giden. :500gr oley yuppi
Toplam giden : 4.4 gr

kilo veren herkesi tebrik ederim

kubra özellikle seni canım

ösgem miniğin demek ben burdayım anne dedi sana,of of o duyguyu en kısa zamanda(2-3 yıl) bende tatmak istiyorum artık

Sukran hikmet roseliz mevcan kilo veren ve veremeyen herkesi tebrik ederim kizlar veremeyenler uzulmesin haftaya toparlicaklar eminim
Kevserim dun yazamadim sana valla ne guzel vucudun alismis spora darici benimkine :))

Tesekkurederim mevcanim ins her hafta en az 500 gr vererek devam ederim )
Canim tam bilmiyorum ama maddiyattan dolayimi ikinci bebegi erteliyosun ?? Ama eger oleyse erteleme cunku bebek kendi rizkiyla gelirmis

Tesekkurederim mevcanim ins her hafta en az 500 gr vererek devam ederim )
Canim tam bilmiyorum ama maddiyattan dolayimi ikinci bebegi erteliyosun ?? Ama eger oleyse erteleme cunku bebek kendi rizkiyla gelirmis

en büyük etken maddiyat diyelim, ama başka sebeplerde var anlatması uzun sürer,kısmet diyorum artık bende

herkese hayirli cumalar
Allahin rahmeti uzerimize olsun.bir cok topigi gezdim karar veremedim ama bana en uygun burasi diye dusundum.27 yasindayim 71 kiloyum 167 boy ögretmenim uc yillik ucretsiz izine ayrildim 7 aylik bi oglum var cunkuuu hayat kaynagim boyle beni araniza kabul ederseniz 60 kiloya inmek istiyorum emziriyorum ama ek gidaya basladim umarim beni araniza alirsiniz

Ev kizlarr kilo veren buun arkadaslarimi tebrik ederim veremeyenlerde uzulmesin lutfen haftaya verirsiniz insallah

Baslangic:73.5
Gecen hafta68.6
Bu hafta:67
Giden:1.600

başlangıç kilom: 69.3
bugünkü kilom: 68.3
giden: 1000

hiiç ümidim yoktu ama 1 kilo gitmiş darısı kalan 15 kiloya kızlar yazdıklarınızı sürekli okuyorum ama menü bildirimi yaptığınızı sonradan farkettim inş zaman buldukça bende bildiririm menümü ayy ne mutlu oldum be sabah sabah

Son düzenleme:
Kilo bildirimlerinizi özelime şu şekilde atın

Başlama 67.7
Geçen hafta61.6
Bu hafta59.8
Giden 1800gram
Hedef 55

Şükran eferinn bir kilon kaldı ya şaka gibinn
Epru hadi hadi bugün aç bırakcan kendini yarında ekside çıkcan demiiii sen törpünle giderken ben dönüyodummmm
Ösgemm çok duygulandım deptimi içini bebek
Nell kilo almadan dinlen
Hkmtt ne güzel yazmışsın.aferin bir kilo gitmiş süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…