Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özge ayy ben 13 haftalıkken ilk hissetmiştim. Kimse inanmamıştı. Sınavdaydım stresten 3 minik atış😂ayy ne güzel bi duygu. Cinsiyetini merakla bekliyorum.Bugün nasılsın iyi misin canım? Ihlamur iç dinlen.

Ozgeem, bebegimiz 16. Haftanin icinde demek.. kendini de hissettirmis. İnan cok sewindim. Oglumun kendini ilk hissettirdigi gune gittiim. Ve inanilmaz duygulandim suan.
Ne keyif mutlulu verici bir duyguydu. O duyguyu tekrardan yasiyor olman harika. Diger topik konusuna gelirsek, beni ne kadar cok iyi anlamissin. Tesekkur ederim. Allaha sukur halledildi.

Ozgecim kacirmisim bebesin kendini hissettirmis ne guzel bi duygudur simdi kizimin ilk kimildadigini hatirladim tabi benim kiz 20 haftalikti kimildadiginda:)) rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin canim

Btlkbra canım ya inanamadım kız bravo sana ya canım🙏
Sehra delürmüş yine😜kız bi günde ne eksilmesi😒
Ortim sende mi tartılamadın.negüEl bilgiler paylaşmışsın😊
Masum üzülme salmada ki haftaya daha almayasın. Zararın neresinden dönsek kar. Hemde daha bi azimle anlaşıldı mı kızarım yoksa😠
Alıntı yapmayayım deim karıştı kafam kim kaç kilo verdi. Du bi daha okuyo yazayım.

tabletten yazinca karisiyor boyum 168 yanlislik olmasin dun kilom 71 70 arasi gidip geliyor ortalama 70 iste konu sahibi ebru hanim beni topiginize kabul ediyormusunuz

Hayirli cunalar myred. Hosgeldin aramiza.
İzne ayrilman cok iyi olmus. Evladinin en iyi donemlerinde yaninda olacaksin.
Ekmek seker un hayatindan cikarirsan kilo wermeye hizli bir sekildr baslarsi emin ol. Benimde 8aylik oglum war. Bziimki 7aylikken birakti emmeyi;( ins snn bebis birakmaz. Cok yesillik tuket, su ic.

Sal tesekkurederim ebrucum valla aslinda ben bu sonucu bekliyodum pazartrsi gunu akapunktur taktirdim istahimi kesti cikolata istegim gitti cok fazla acikmiyorum bile ins en kisa zamanda hedefime ulasirim :)
Myred aramiza hosgeldin canim bende 24 yasinda 1 prenses annesiyim )

ilgin icin cok tesekkur ederim evet oglum herseyden onemli yanindayim cok sukur insallah birakmaz.sanirim cuma gunu kilo bildirimi yapiliyor

Allah bagislasin presesini cok memnun oldum

Hikom canom benim bir kilo vermişsin tebrik ederim ben 500gr a olmuş sana göre dimi çok da dikkat ettim ama gitmiyor ((

ilgin icin cok tesekkur ederim evet oglum herseyden onemli yanindayim cok sukur insallah birakmaz.sanirim cuma gunu kilo bildirimi yapiliyor

Evet, cuma gunu ogleden once kilo bildirimi yapiyoruz. Hergunde aksamlari gun icersinde ne yiyorsan topige paylasim yapiyorsun. İsim neydi

Hikom canom benim bir kilo vermişsin tebrik ederim ben 500gr a olmuş sana göre dimi çok da dikkat ettim ama gitmiyor ((

Gülümm sende cok iyisin deme oyle. Ben persembeden mercimekli kofteyi cok yedigimden bi gunde kilo almistim. Sonra cuma gunu hepsini geri verdim. Sporu cok yaptigimdan , az yedigimden. Sporu arttirmamiz gerek canim. İns haftaya daha iyi kilolar vericez.

Hoş geldin myred13 adım Gül 24 yaşında 7 aliylık bi cadım var , Allah bağışlasın seninkinide, bende bi yönde çalışmak istiyordum ama düşündüm ki bu zamanlar bi daha gelmeyecek saten 3yaşından sorna kreş okul derken büyüyüp gidecekler bu zamanı iyi değerlendirmeye çalışıyorum

çıtırlar şimdi ben doğrumu anladım yanlışsam düzeltin lütfen akşamları menü bildirimi cuma sabahları kilo bildirimi bide sehraa ya özelden kilo bildirimi yapcaz demi başka ne yapcaz ayyy bütün bunları düşünürken bile kilo verdim bea

İnşsllah canım bizim Almanya işi yattı acele etmiyorum kilo vermek için yavaş yavaş 11 kg vermem lazım yaza kadar her ay 2-3gitse yeter bana

Geçmiş olsun canım
Allah yardımcınız olsun
benim oğlanlar 12-1 gibi yatıyorlar yani ben yatınca yat kalkınca kalk hacı yatmaz gibiler özellikle küçüğü. o uyuduğunda ben zaten bayılmış oluyorum. hatta o daha uyumamış bile oluyor bazen ben dayanamıyorum. o nedenle spor kötü. sadece yürüyüş haftada 3 gün yapıyorum.
dün gece size karşı mahcup olmamak adına mekik çekip yatayım dedim yapamadım ama başlayacağım

tebrikler şükran

Citirlarim kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 81.500
Bu hafta 79.400
Giden 2.100
Cok mutluyum cokk )
harika bir bildirim

Baslangic: 88.4
Gecen cuma: 79.4
Bu cuma: 78.4
Gelen yok
Giden: 1000
Toplam giden: 10
Hedef:70

Kilo verenlere tebrik ederim.
Veremeyenler haftaya toparlarsiniz.
Hedefimee yaklasmama az kaldi .. mutluyum.
maşallah nazar değmesin tebrikler

Nasılsınız hanımlar?
Evet gelelim kilo bildirimine
Başlangıç : 65.9
Geçen hafta :62.0
Bu hafta. : 61.5.
Giden. :500gr oley yuppi
Toplam giden : 4.4 gr
çok güzel. en sağlıklısı haftada 500 gr vermek.
tebrik ederim.

tüm kılo veren ve kılosunu koruyan arkadaşları tebrik ederim. bu gayretin karşılığını Allah mutlaka veriyor.
veremeyen arkadaşlar da bu duraklama dönemini atlatacaklar inşallah.
tam destek hep destek bu iş olacak.

hosbulduk roseliz en guzelini yapiyorsun benim icin hayattaki en degerli sey oglum rabbim bana onu verdi ve ben elimden geldigince onun yaninda olacagim evlat bu baska birseye benzemez onun gogsumde huzur dolu yattigini gormek hicbirseye degismem.hkmt adim yagmur

myred13 hoş geldin
ne güzel düşünmüşsün çocuğunu kendin büyütmek isteyerek.
ben de doğumlardan sonra izin almak istedim olmadı
maddi meseleler yüzünden.

aramıza hoş geldin güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.

tahin pekmez yiyorum kahvaltılarda.
çok üşüyorum.
ama çok da kalorili
hayatımdan çıkarsam mı
ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…