- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.801
herkese hayirli cumalar
Allahin rahmeti uzerimize olsun.bir cok topigi gezdim karar veremedim ama bana en uygun burasi diye dusundum.27 yasindayim 71 kiloyum 167 boy ögretmenim uc yillik ucretsiz izine ayrildim 7 aylik bi oglum var cunkuuu hayat kaynagim boyle beni araniza kabul ederseniz 60 kiloya inmek istiyorum emziriyorum ama ek gidaya basladim umarim beni araniza alirsiniz
Hayirli cunalar myred. Hosgeldin aramiza.
İzne ayrilman cok iyi olmus. Evladinin en iyi donemlerinde yaninda olacaksin.
Ekmek seker un hayatindan cikarirsan kilo wermeye hizli bir sekildr baslarsi emin ol. Benimde 8aylik oglum war. Bziimki 7aylikken birakti emmeyi;( ins snn bebis birakmaz. Cok yesillik tuket, su ic.
Sal tesekkurederim ebrucum valla aslinda ben bu sonucu bekliyodum pazartrsi gunu akapunktur taktirdim istahimi kesti cikolata istegim gitti cok fazla acikmiyorum bile ins en kisa zamanda hedefime ulasirim :)
Myred aramiza hosgeldin canim bende 24 yasinda 1 prenses annesiyim)
Ozgeem, bebegimiz 16. Haftanin icinde demek.. kendini de hissettirmis. İnan cok sewindim. Oglumun kendini ilk hissettirdigi gune gittiim. Ve inanilmaz duygulandim suan.
Ne keyif mutlulu verici bir duyguydu. O duyguyu tekrardan yasiyor olman harika. Diger topik konusuna gelirsek, beni ne kadar cok iyi anlamissin. Tesekkur ederim. Allaha sukur halledildi.
ilgin icin cok tesekkur ederim evet oglum herseyden onemli yanindayim cok sukur insallah birakmaz.sanirim cuma gunu kilo bildirimi yapiliyor
Hikom canom benim bir kilo vermişsin tebrik ederim ben 500gr a olmuş sana göre dimi çok da dikkat ettim ama gitmiyor((
ilgin icin cok tesekkur ederim evet oglum herseyden onemli yanindayim cok sukur insallah birakmaz.sanirim cuma gunu kilo bildirimi yapiliyor
Gülümm sende cok iyisin deme oyle. Ben persembeden mercimekli kofteyi cok yedigimden bi gunde kilo almistim. Sonra cuma gunu hepsini geri verdim. Sporu cok yaptigimdan , az yedigimden. Sporu arttirmamiz gerek canim. İns haftaya daha iyi kilolar vericez.
Geçmiş olsun canımBoğazım yanıyor,aşağı eğilsem beynimden bir parça düşmüş gibi ağrı oluyor evi temizlemem lazım her yet battı ne yapıcam bilmiyorum,kızıma rapor çıkarttık,dokto fmf yi biliyorsun önemsiz bir hastalık ama kızına ömür boyu ilaç içmek zorunda olduğunu anlat lütfen dedi,biliyorum önemli bir hastalık deil ama ağlaya ağlaya aldım o raporu ben,herşey üst üste geliyor psikolojim yerle bir oldu nasıl toparlancam ben
Allah yardımcınız olsunMevcanım benim oğlumda bir yıldır ilaç kullanıyor. Daha ne kadar kullanacak bilmiyoruz. Ara sıra problem yaratıyor. Ne zamana jDar îçecepim şstemiyorhm diyor. Kızın umarım Olgun davranır. Allah yardımcın olsun
Hadi gözün Aydın kapın da takılmış. Temizliği düşünme olur gider
Sana da çok geçmiş olsun
tebrikler şükranGünaydın kızlar, kilo bildirimim
Geçen hafta 57.1
Bu sabah Eki Görüntüle 894281
56.1
Giden 1000
Hedef kilo 55
Çok şükür, yeniden 56'yım, akşam umutsuzdum yine. Tv de diyetisyenler sağlıklı kilo verme ayda 3-4 kilodur diyolardı, ben de dalga geçiyodum çok az bi rakam bu diye ama şimdi haftada 500 gr bile versem çok seviniyorum. Kilo veren veremeyen, koruyan herkese tebrikler.
harika bir bildirimCitirlarim kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 81.500
Bu hafta 79.400
Giden 2.100
Cok mutluyum cokk)
maşallah nazar değmesin tebriklerBaslangic: 88.4
Gecen cuma: 79.4
Bu cuma: 78.4
Gelen yok
Giden: 1000
Toplam giden: 10
Hedef:70
Kilo verenlere tebrik ederim.
Veremeyenler haftaya toparlarsiniz.
Hedefimee yaklasmama az kaldi .. mutluyum.
çok güzel. en sağlıklısı haftada 500 gr vermek.Nasılsınız hanımlar?
Evet gelelim kilo bildirimine
Başlangıç : 65.9
Geçen hafta :62.0
Bu hafta. : 61.5.
Giden. :500gr oley yuppi
Toplam giden : 4.4 gr
tebrik ederim.başlangıç kilom: 69.3
bugünkü kilom: 68.3
giden: 1000
hiiç ümidim yoktu ama 1 kilo gitmiş darısı kalan 15 kiloyakızlar yazdıklarınızı sürekli okuyorum ama menü bildirimi yaptığınızı sonradan farkettim inş zaman buldukça bende bildiririm menümü ayy ne mutlu oldum be sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?