- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.181
Kızlar bu kalori hesaplamaı beni çok yordu.Her sitede rakamlar degişiyor.Eşleştirme yapmaktan hesap yapmaktan pc ye bakmayktan gözlerim acıdı.Siz zorlanmıyormusunuz?Keşke yediklerimi yazsam ve site bana hesaplasaAyy ne kadar hazırcıyım yaa
Nelsoooonnn nettin yavvvv. Yak o kalorileri bu ne kızzzzzzzzzsabah:tulum peynir,5 zeytin, 1 yumurta , 3 ceviz, 1 dilim ekmek = 80 + 30 + 80 + 200+ 90= 480 kalori
ara: nescafe(şekersiz sütsüz)=0 kalori
ara bitki çayı= o kalori
öğle:1,5 porsiyon kuru fasulye , 2 yk pirinç, salata =300+ 50+ 100= 450 kalori
ara: 1 portakal= 50 kalori
akşam: yarım dilim yaş pasta,yarım porsiyon tavuk göğsü, 6-7 adet yaprak sarması, yarım dilim su böreği, neskafe(sütlü)=
200+100+170+300+60 = 830 kalori
ara: karnıbahar haşlaması, közlenmiş 3 sivri biber ve 1 közlenmiş domates= 35 + 15+ 15= 65 kalori
toplam = 1875 kalori ---siteler arası fark olabilir ama çok dikkatli hesapladım.. çok değil mi kalorimmm((
şimdi spor zamanı en az 800 kalori yakmalıyım.(çok zor ama elimden geleni yapacağım) ... inşallah yapabilirim. sporumu yapınca yazacağım..
kaç gün sonra aklım başıma geldi ve şimdi sıkı bir spor yapıyorum...
Nelsoooonnn nettin yavvvv. Yak o kalorileri bu ne kızzzzzzzzz
İyi ki doğduun elffffff nice yıllara canımmmmmsabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
kk beyaz peynir
4-5 zeytin
bol maydanoz
yeşil çay
öğlen
1 kase şehriye çorbası
akşam
ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
bugun benim doğum günüm akşam koca pata getirir büyük ihtimal 1 dilim yerim artık kendimi tutabilirem 1 çatalda olabilir
menün çok güzel canım..üstüne az da olsa pasta yedin sanıyorum...aman olsun be..sonuçta yılda bir kere doğum günün oluyor...sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
kk beyaz peynir
4-5 zeytin
bol maydanoz
yeşil çay
öğlen
1 kase şehriye çorbası
akşam
ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
bugun benim doğum günüm akşam koca pata getirir büyük ihtimal 1 dilim yerim artık kendimi tutabilirem 1 çatalda olabilir
kuzum be ya bu nescafeyi nasıl içiyorsunuz şekersiz ve sütsüz. ben şekersiz içerim de sür tozu olmadan içemem. o da çok kalorili birşey. günlerdir kahve içmiyorum..sabah:tulum peynir,5 zeytin, 1 yumurta , 3 ceviz, 1 dilim ekmek = 80 + 30 + 80 + 200+ 90= 480 kalori
ara: nescafe(şekersiz sütsüz)=0 kalori
ara bitki çayı= o kalori
öğle:1,5 porsiyon kuru fasulye , 2 yk pirinç, salata =300+ 50+ 100= 450 kalori
ara: 1 portakal= 50 kalori
akşam: yarım dilim yaş pasta,yarım porsiyon tavuk göğsü, 6-7 adet yaprak sarması, yarım dilim su böreği, neskafe(sütlü)=
200+100+170+300+60 = 830 kalori
ara: karnıbahar haşlaması, közlenmiş 3 sivri biber ve 1 közlenmiş domates= 35 + 15+ 15= 65 kalori
toplam = 1875 kalori ---siteler arası fark olabilir ama çok dikkatli hesapladım.. çok değil mi kalorimmm((
şimdi spor zamanı en az 800 kalori yakmalıyım.(çok zor ama elimden geleni yapacağım) ... inşallah yapabilirim. sporumu yapınca yazacağım..
Menum
08.45
2 dlm cavdr
Kk peynir 2 zeytin 2 catal recel
Birkac dal roka maydanoz dereotu
Yesilcay
11.00
Nescafe 4 yulafli.
14.30
Sucuklu yumurta( 2 dilim sucuk 2 yumurta) kk peynir 1 dilim cavdar
16.30
1 avuc badem
18.00
1 tabak haslanmis karninahar( sarimsakli yogurt pulbiber doktum)
21 gibi.Yesilcay icerim birde
abooooovvvv kekte ne biçim kalori varmış beeee...amanın....spor yaptın dimi ebrucum o sütlacı yakmak için...Bugün:Aç karınla 2 bardak ılık su.
10:00 =2 çatal peynir,1dl.tb.ekmek,2 zeytin,1dl.kek(225 cal)ıhlamur
11:00 =türk kahvesi
14:00 =avuç içi kadar haşlanmış karnıbahar,üzerine 3 kaşık yogurt ve pulbiber,1 adet közlenmiş kırmızı biber.
14:30 =1 kase sütlaç(238cal:18:)
15:30 =1 armut,1 kivi
16:30 =yeşilçay,10 badem
18:30 =1 tabak y.mercimek(260),1dl.tb.ekmek,2 kaşık yogurt,1 salata turşu
Yatmadan yeşilçayımı içerim.
Spor:
ev temizligi
800 ip atlama
100 mekik
TOPLAM:1750 cal almam lazım.Bugün 1225 cal. aldım.Sporlarım kaç kalori acaba:44:Onlarıda düşersek az kalori almışım oluyor dimi nelsoncum?Çünkü bügün yedigim halde karnım bomboş hissediyorum sporlardanmıdır nedir?
zuzum menünü beğendim. yavvv o kadar ipi nasıl atlıyonuz siz. ben anca 350 ye tamamladım oğlumun koçluğunda...menüm
sabah aç karnına ılık su
kahvaltıda 1 dilim ekmeğin içi oğluşa kenarları anasına 12 zeytin 2 kk peynir çay 1 çatal bal
ara türk kahevesi bisküvi
öğle patatesli avuçlu brokoli haşlama az yağ ve az tuzla yoğurt ekmek yok
ara kv le nescafe 3 çıtır
akşam 4- çatal brokoli ve brokoli çorbası ve yoğurt ekmek yok
su 2.5 litre
spor 1000 kere ip atlama artık bugünden itibaren haftaya pazartesi ye kadar 1000 kere atlıycam 1 hafta sonra bunu 1.300 çıkarıp bir hafta daha 1.300 olarak yapıcam git gide her hafta bu sayımı çoğaltıcam inşallah yalnız iple deilde ip atlarmış gibi yapıorum kollarım falan çalıştırıyorum acayip yanma yapıyo kollarım umarım işe yarar
birazdan yeşilçayımı içicem
sabah 09.20 2 dilim uno denge light, 1,5yk kaşı tulum peyniri, 1 domates, 5 zeytin, 1yk pekmez ( 320 kalori)
ara 11:00 1 elma ( 60 kalori)
öğlen 12:30 6 yk etli nohut yemeği, 3 yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurt ( 640 kalori 9
ara 15:00 1 armut ( 70 kalori )
akşam 1 kae mercimek çorbası, bolca salata ( 382 kalori )
toplamda 1472 kalori
sporlaru yazayım 15 dk yürüyüş, 20 dk koşu 7 km hızla, 40dk plates ( 82+167+164) toplam 413 kalori
2 fincan yeşil çay, 2,5lt su yatana kadar 3 olur, bolca şekersiz çay
yoldaşım nasılsın ya....ama biz hiç haberleşemiyoruz bu aralar...
ne durumdasın...
ben dün sabahtan beri wc'ye çıkamadım. allahım delireceğim. kayısı da yiyorum, yeşilçay da içiyorum...
Ben de tam senin menune yorum yapicaktim canim msjini gordum neyi farkettim biliyormusun aksam yediklerin ( ekmek yemesen de) hic masum degil butun gun az yesende aksam kalorisi yuksek seyler yediginden genelde( makarna bezelye dolma eriste patates vb.) kilo vermeni etkiliyo dedigim gibi 2 kasik yiyosun ok ama aksam yiyosun canim sana tavsiyem haftaya 1 haftalik hergun aksamlari tek tip beslen atiyorum
sebze+ salata
Et + yogurt
Corba+sebze gibi ekmek patates eriste karbon almadan kspat bakalim nolcak
Wcye cikamaman kotu olmus bu bi yerde yanlis yaptigini gosteriyo ama nerdeee:26:Su da iciyosun halbuki
Bana gelince dikkatli olmaya gayret ediyorum esim bugun sen gene cok zayifladin diye soylendi hakikaten aynaya bakinca ben devfarkediyorum belim inceldi ama gobegim masallah yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?