Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Eliff doğum günü kutlu olsunnnn, nice yıllarraaa

Ebruuu sütlaç olmayaydı iyiydi, yarın kaçırma bari kaç gün kaldı şurada cumayaaa

kızlar bende hesap yaparken kalori sepetini kullanıyorum, her sitede rakamlar azda olsa farklı çıkabiliyor ama artık bakmıyorum başka yere, şimdi yaptığım sporu düşersem 1058 kalori kalıyor geriye, işte bend ün bunu sormuştum, normalde benim zayıflamak için almam gereken kalori 1287 olmalı, sporu düşersem, rakamı tutturuyorum, ama sporu düşmezsem fazla kalori almış oluyorumm

Elff 2000 tane ip atladim ve bunu gune yaymadan kisa zamanda ysptim cok zorlamisim saka gibi hala agriyo

doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim
ince dilim pasta yedim bir dilim kek deyip geçmeyin bir dilim kekten aşağı yukarı 200 kalori aldım bu kaloriyi yakmak için 1 saat tempolu yürüyüş. yarım saat merdiven çıkmak. 1 saat süpürge ile ev temizliği yapmam lazımmış
45 dak pilates yaıcam inşallah yakarım:26:

Canım var öyle bir site bir de her şeyin bir tanesinin bir bardağının hesaplandığı bir site kadın.ihtiyaç odası .com tr var

Nelsoooonnn nettin yavvvv. Yak o kalorileri bu ne kızzzzzzzzz

kaç gün sonra aklım başıma geldi ve şimdi sıkı bir spor yapıyorum...

koşu: 6 km hızla 1 saat=407 kalori
ip atlamak dakikada 125 tane: 4375--- 35 dakika= 380 kalori
mekik 2 dakika= 16 kalori

toplammm: 803 kaloriiii oley oley..

öldüm yogunluktannnn

İyi ki doğduun elffffff nice yıllara canımmmmm
Ye pastadan bir dilim aç kere doğum günün olacak be yaaaa

Elifcim doğum günün kutlu olsun...
Ebrucum çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine...
bugün herkes kalori hesabı yapmış. bende yapayım dedim. kalorisepeti.com u açtım. üyelik falan istiyor. üşendim. sonra yaparım diyip kapattım...
menüm:
06:30 akşamdan bir bardak suya ıslanan 3 adet kayısı ve suyu
07:30 domates, salatalık, 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 çavdar, yeşilçay
10:00 bir kuru incir
12:00 1 kepçe ezogelin, 1 orta boy biber dolma, 1 minicik karnıyarık, salata
15:00 yeşilçay, 1 mandalina
17:30 3 yk köfteli patates yemeği, 2 yk erişte, yoğurt, 2 adet turşu
20:00 bir elma

spor:
350 ip atlama
300 mekik
100 iç bacak hareketi

şimdi bi duş alıp geleyim. menülerinize de bakacağım...

Kızlar çok acıktım 10 badem 2 lokma ekmek yedim.Korkma yoldaşım200 ip atlayıp 30 mekik çektim.Toplam 1000 ip atlama,130 mekik oldu.Ama sanki yarın kollarım ve bacaklarım ham olacak

yarın öyle bir dikkat edeceğim ki 1200 kaloriyi geçmeyecek yiyeceklerimmmm..

bu kadar spor yapmaktansa az yemeyi tercih ederim....

menün çok güzel canım..üstüne az da olsa pasta yedin sanıyorum...aman olsun be..sonuçta yılda bir kere doğum günün oluyor...
kuzum be ya bu nescafeyi nasıl içiyorsunuz şekersiz ve sütsüz. ben şekersiz içerim de sür tozu olmadan içemem. o da çok kalorili birşey. günlerdir kahve içmiyorum..
akşam biraz fazla olmuş galiba...ama sen sporla falan halletmişsindir....

söze gerek yok...
abooooovvvv kekte ne biçim kalori varmış beeee...amanın....spor yaptın dimi ebrucum o sütlacı yakmak için...
zuzum menünü beğendim. yavvv o kadar ipi nasıl atlıyonuz siz. ben anca 350 ye tamamladım oğlumun koçluğunda...
bu arada 1 dakikada 20 mekik çekiyom aletle...
oğlum tuttu zamanı...
menünü beğendim...

menü süper sporlar da öyle
eeee daha ne olsun değil mi

yazcam menumu kzlar 4gündür inanılmaz sağlıksız beslendim işlerim bitti şükür an itibariyle.elffff niye doğdun kızzzzzzzzzzzzzzzz kalori hesaplamayamı geldin bu dönyayaye bi dilimcik yarın dikkat et eşine yazık almış adam

Mönü bildirimi erken bir armut bir kuru incir bol su
Kahvaltı: iki bardak çay azıcıkkkkk peynir beş zeytin dört çatal çokokrem bir dilim ekmek bir haş yumurta salatalık domates
Arada bir ayva bir mandalina
Eşim çok gecikince bir aktivya
Akşam: bir tabak domatesli makarna bollll salata
Toplam kalori: 1105 kalori ediyor

Bugün nerdeyse hiç oturmadım işler bitse kızım hiç durmadıııı öldüm valla belim koptu
Evde bir buçuk saat arabasıyla tur attım hem de hızlı hızlı bir ileri bir geri yoksa uyumuyor

Spor: 250 mekik
500 ip
40 dakika tempolu yürüyüş
450 kalori filan yaktım inşallah
Kaldı. 655

Nelsonnnn bir daha böyle yapmak yokkk noldu senin azmineeeee

yoldaşım nasılsın ya....ama biz hiç haberleşemiyoruz bu aralar...
ne durumdasın...
ben dün sabahtan beri wc'ye çıkamadım. allahım delireceğim. kayısı da yiyorum, yeşilçay da içiyorum...

Son düzenleme:
yoldaşım nasılsın ya....ama biz hiç haberleşemiyoruz bu aralar...
ne durumdasın...
ben dün sabahtan beri wc'ye çıkamadım. allahım delireceğim. kayısı da yiyorum, yeşilçay da içiyorum...

Ben de tam senin menune yorum yapicaktim canim msjini gordum neyi farkettim biliyormusun aksam yediklerin ( ekmek yemesen de) hic masum degil butun gun az yesende aksam kalorisi yuksek seyler yediginden genelde( makarna bezelye dolma eriste patates vb.) kilo vermeni etkiliyo dedigim gibi 2 kasik yiyosun ok ama aksam yiyosun canim sana tavsiyem haftaya 1 haftalik hergun aksamlari tek tip beslen atiyorum
sebze+ salata
Et + yogurt
Corba+sebze gibi ekmek patates eriste karbon almadan kspat bakalim nolcak
Wcye cikamaman kotu olmus bu bi yerde yanlis yaptigini gosteriyo ama nerdeee:26:Su da iciyosun halbuki
Bana gelince dikkatli olmaya gayret ediyorum esim bugun sen gene cok zayifladin diye soylendi hakikaten aynaya bakinca ben devfarkediyorum belim inceldi ama gobegim masallah yerinde

canım haklısın. ama biz çok erken yemek yiyoruz. 17:30 da masada oluyoruz. ben bunları yediğim halde üstüne bir de elma yedim. şu anda çok açım.
gece gece saldırmaktan korkuyorum birşeylere...
yarın akşama sanırım lahana sarma olacak. yoğurt ve salatayla şişireyim mideyi...
su içme konusunda problemim yok. düşün okulda odamda damacanam var...
bugün bende hırka falan aldım. arkadaşım sen kilo vermişsin dedi...
cuma ne olacak bilemiyorum.
yarın 3 adet toplantım var. aralarım düzenli olmayabilir.

Hawarım yoldaşm menünü begendim.Bak bende ne çok ip atladım.Herkes takmış sütlaca ama kimse onu yakmak için onca atladıgım ipi ugraşı görmüyorAma ben inanıyorum ki biz 1. olucaz
Zorisimbuldum,Hani öglen yemegin bakim

Papatyacim gercekten de erken yiyosun vslla akil sir erdiremiyorum ben bu ise suyu da cok ictigini biliyorum vucudun sanki kitlemis kendini cozulmuyo bu isi spor cozer de sen de hsklisin ben evde olmama ragmen yapmiyorum
Ebrucum sutlaca takariz tabi sutlac 238 cal 30 dk ip atlama 67 kalori yakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…