- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.821
1 kilo verdim diye seviniyom ama zaten aylardır o kilo bi gidiyo bi geliyo anlamadm ne yapmaya çalışıyoinş önümüzdeki hafta tekrar gelmez
Tesekkurederim canim bencede dusun ben cok memnunum simdilik :) gormedim yazdigini canim kusura bakma haftalik 70 tl canim aylik 280Kübra, harika kilo vermişsin. Sindi yazini gördüm.. adina cok mutlu oldum. Akupunktr bende düsünücem. Fiyati ne kadardi?? Gecen sormustum. Ya yazdin ben görmedim.
Yagmur cok memnun oldum. Kisa zamanda hedefine ulaşirsin insallah.
cumartesi misafirlerim olacak.. kızımın birkaç sınıf arkadaşı ve annelerini tanışmak icin eve çaya alacağım..
pazar ğünüm var.. ğezmelere ğideceğim..
yaşadığım şehirde bir lisede tecavüz olayı duymuştum bir hafta kadar önce.. biri tecavüz ediyor kız arkadaşına.. sonra bir kaç erkek arkadışını daha çağırıp aynı şeyi yapıyorlar kıza..resim falan çekiyorlar..bir iki ğün sonra kızın durumunu fark ediyor öğretmenleri.. oda anlatıyor.. derken bir başka kız diyoki 3 ay öncede bana yaptılar bunu.. olay büyüyor.. ama işin içinde 2 değil --20 kızdan bahsediyorlar...ve çoçuklar sınıf arkadaşı..16-17 yaşında hepside aşağı yukarı,,bu olay beni çok etkiledi.. ayrıntılarını çok bilmemekle beraber bu şekli bile kastı beni..
sinirlerim bozulducumartesi misafirlerim olacak.. kızımın birkaç sınıf arkadaşı ve annelerini tanışmak icin eve çaya alacağım..
yaşadığım şehirde bir lisede tecavüz olayı duymuştum bir hafta kadar önce.. biri tecavüz ediyor kız arkadaşına.. sonra bir kaç erkek arkadışını daha çağırıp aynı şeyi yapıyorlar kıza..resim falan çekiyorlar..bir iki ğün sonra kızın durumunu fark ediyor öğretmenleri.. oda anlatıyor.. derken bir başka kız diyoki 3 ay öncede bana yaptılar bunu.. olay büyüyor.. ama işin içinde 2 değil --20 kızdan bahsediyorlar...ve çoçuklar sınıf arkadaşı..16-17 yaşında hepside aşağı yukarı,,bu olay beni çok etkiledi.. ayrıntılarını çok bilmemekle beraber bu şekli bile kastı beni..
cumartesi misafirlerim olacak.. kızımın birkaç sınıf arkadaşı ve annelerini tanışmak icin eve çaya alacağım..
papatyam çok yogunsun buna rağmen şıklığından birşey kaybetmiyorsun.. maşallah... iyi dayanıyorsun bu tempoya.. kilo aldın ama bence cok değil.. diyetisyenin ne diyecek yaz tammammı ğüzelim..
şükran ilk önce sen 55 oluyorsun.. eledin sehra ile beni... maşallahh..
zuzzucum bence 200 ğram 200 ğramdır sonuçta artıda değilsin...
masum canım inşallah haftaa verirsin...
hikmetçim kız iyi ğidiyorsun... maşallah,..1 kilo çok iyi bence...
hadeka hoşgeldin ğüzelim... bol bol kilo veririsin bu topikte umarım...
kübra kız.. maşallahhh.. ooyyy oyyy harikasın yaa.tebrikler ğüzelimmmmm..
seninle iki hafta aynı evde kalsak bende kilo veririm kesin... iki haftalık işim kaldı.. ama vazğeçtim bir süreliğine....
canım akapunturu ne kadarı takıyorlar.. etkisi ne olacak acıklarmısın.. şu yeme dürtümü kontrol etmek çok pahalımı ki...
..
özğecim ne ğüzeldiro hisss.. tadını çıkar...
rozeliz tebrikler ğüzelim 500 ğram çok iyi ,,,100 ğram verince ğöbek attığım ğüünleri bilirimmm
mevcan istediğin zaman coçuk sahibi olursun umarım.. ama çok erteleme.. herşey bizim planladığımız ğibi olamayabiliyor canım.. ya nasip de hamile kal :))
sizi takipteyim.. evet dinlenip bomba ğibi aranıza döneceğim.. cumaya yine kilo bildirimi yapacağım.. ama deyitte olmadan.. kilo alıp almadığımı takip ettmek için...
kevsercim 1600 oooo harika canım.. ama o sporlara rağmen vermemek mümkünmü... maşallah...
lajoba hoş ğeldin ğüzelim.. kalıcı kilolar veririsin umarım.. haftaya kaçamak yapkmazsan ğeri ğelmez kilocukların...
nazlm sende kilo vermişşin tebrikler ğüzelim...
sehra sen mi verdin kız 1800,,, yaaşa sen.. harikasınnn..maşallah...
myred13 hoşgeldin ğüzelim.. bol kilolar ver burada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?