Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

1 kilo verdim diye seviniyom ama zaten aylardır o kilo bi gidiyo bi geliyo anlamadm ne yapmaya çalışıyo inş önümüzdeki hafta tekrar gelmez

Kübra, harika kilo vermişsin. Sindi yazini gördüm.. adina cok mutlu oldum. Akupunktr bende düsünücem. Fiyati ne kadardi?? Gecen sormustum. Ya yazdin ben görmedim.
Yagmur cok memnun oldum. Kisa zamanda hedefine ulaşirsin insallah.

yoğunluktan yazamıyorum herkese tek tek affola,

nelson çok yoruldun ve bunu son haftalarda bolca dile getirdin,diete belli süre ara vermek sana daha iyi gelicektir ama bu dönemi çok az kilo ile atlatmaya çalış lütfen,gündüzleri herşeyi kaçırmadan ye,akşamları 6 dan sonra bir şey yeme o zaman kilonu rahat korursun

papatyam,toplantı açısından rahatlamana sevindim canım,bende bazen diyorum matruşka misali içimden bir mevcan çıksa yapmak isteyipte yapamadığım herşeye yetsem,bu hafta + kiloda çıkacağını söylemiştin,ara ara hepimiz bocalıyoruz,vermen gereken azıcık kilon kaldı,deit listeni ihmal etme,yüzü çok güzel bir bayansın,boyunda çok çok iyi ha bana göre gayet iyisin,güzelliğime güzellik katıcam az kaldı diye düşün sadece

masumm özelden konuştuğumuz için sana çok yazmak istemiyorum ama senin yerinde olsam o strese 5 kilo alırdım ben ama düzelicek sabret

hikmetim olumlu msjlarına çok sevindim,konuyu ben açtığım için seni kırmaktan çok korkmuştum,neyseki doğru anlamışız birbirimizi,topicler bu şekilde daha iyi dimi,

zehra msjlarını okudum,okurken sanki karşımda bir dietisyen varmış hissine kapıldım

şükran o kiloyu görünce içime öküz oturdu,bende bi göreydim o günleri

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz,kafam dalgın kusura bakmayın anca yazdım

Tesekkurederim canim bencede dusun ben cok memnunum simdilik :) gormedim yazdigini canim kusura bakma haftalik 70 tl canim aylik 280

herkesin hosgeldin sozleri icin ayri ayri tesekkur ederim sizler hep vermissiniz kilolari bende vercegim emin oldum burada.ben cok acikiyorum ekmek delisiyim acliginizi nasil bastiriyorsunuz banada yardimci olun

Kizlar hepiniz muhteşemsiniz.kubra,kevser, hikmet, şükranve diğerleri.aynen devammm.ben 4 gündür oruçum.vucüd şaşırdı biraz.ama mutluyum...
Başlanğıc.68.1
Geçen hafta.64.4
Bu hafta 63.8
Giden.600
Toplam giden 4300
İşte böyle.geçen hafta 1200vermişdim.bu hafta yarısı kadar.ama yavaş yavaş gitsinde önemli olan o.ama haftaya 62 leri görmeyi umut ediyorummm

Kilo veren ve koruyan arkadaşarını tebrik ediyorum. Alanlarında kınıyorum çünkü akıllanmıyıruz. Büyük ihtimalle bende artıdayım😞
Myred: hoşgeldin aramıza bi öğretmen daha katıldı.
Sehra: 3 şekerpare yedim sana inat sevin hadi
Kevser lajoba kızlar tebrik ediyorum sizleri ne güzel vermişsiniz😊
Btlkbra : sen akapunturla mı verdin😒bende burayla verdin sanıyordm

papatyam çok yogunsun buna rağmen şıklığından birşey kaybetmiyorsun.. maşallah... iyi dayanıyorsun bu tempoya.. kilo aldın ama bence cok değil.. diyetisyenin ne diyecek yaz tammammı ğüzelim..

şükran ilk önce sen 55 oluyorsun.. eledin sehra ile beni... maşallahh..

zuzzucum bence 200 ğram 200 ğramdır sonuçta artıda değilsin...

masum canım inşallah haftaa verirsin...

hikmetçim kız iyi ğidiyorsun... maşallah,..1 kilo çok iyi bence...

hadeka hoşgeldin ğüzelim... bol bol kilo veririsin bu topikte umarım...

kübra kız.. maşallahhh.. ooyyy oyyy harikasın yaa.tebrikler ğüzelimmmmm..
seninle iki hafta aynı evde kalsak bende kilo veririm kesin... iki haftalık işim kaldı.. ama vazğeçtim bir süreliğine....
canım akapunturu ne kadarı takıyorlar.. etkisi ne olacak acıklarmısın.. şu yeme dürtümü kontrol etmek çok pahalımı ki...

..

özğecim ne ğüzeldiro hisss.. tadını çıkar...

rozeliz tebrikler ğüzelim 500 ğram çok iyi ,,,100 ğram verince ğöbek attığım ğüünleri bilirimmm

mevcan istediğin zaman coçuk sahibi olursun umarım.. ama çok erteleme.. herşey bizim planladığımız ğibi olamayabiliyor canım.. ya nasip de hamile kal :))

sizi takipteyim.. evet dinlenip bomba ğibi aranıza döneceğim.. cumaya yine kilo bildirimi yapacağım.. ama deyitte olmadan.. kilo alıp almadığımı takip ettmek için...

kevsercim 1600 oooo harika canım.. ama o sporlara rağmen vermemek mümkünmü... maşallah...

lajoba hoş ğeldin ğüzelim.. kalıcı kilolar veririsin umarım.. haftaya kaçamak yapkmazsan ğeri ğelmez kilocukların...

nazlm sende kilo vermişşin tebrikler ğüzelim...

sehra sen mi verdin kız 1800,,, yaaşa sen.. harikasınnn..maşallah...

myred13 hoşgeldin ğüzelim.. bol kilolar ver burada...

cumartesi misafirlerim olacak.. kızımın birkaç sınıf arkadaşı ve annelerini tanışmak icin eve çaya alacağım..

pazar ğünüm var.. ğezmelere ğideceğim..

yaşadığım şehirde bir lisede tecavüz olayı duymuştum bir hafta kadar önce.. biri tecavüz ediyor kız arkadaşına.. sonra bir kaç erkek arkadışını daha çağırıp aynı şeyi yapıyorlar kıza..resim falan çekiyorlar..bir iki ğün sonra kızın durumunu fark ediyor öğretmenleri.. oda anlatıyor.. derken bir başka kız diyoki 3 ay öncede bana yaptılar bunu.. olay büyüyor.. ama işin içinde 2 değil --20 kızdan bahsediyorlar...ve çoçuklar sınıf arkadaşı..16-17 yaşında hepside aşağı yukarı,,bu olay beni çok etkiledi.. ayrıntılarını çok bilmemekle beraber bu şekli bile kastı beni..

Ebrumm buraninda cok etkisi var tabiki olmaz olurmu size hergun menu yaziyorum ve sizin sayenizde spor yapiyorum spor yapanlari gordukce hirslaniyorum buranin baya katkisi oluyo yani canim ole dusunme😌

Nelson canim valla istahim gitti desem yalan olmaz heleki cikolata yada tatli hic istemiyo canim gel kiz valla ben 1 ayda seni hedefine ulastirirm :))) canim haflatik 70 tl veriyorum ama benim doktor biraz pahali sanirim daha uygun yerler oldugunu duydum cunku sende sakin moralini bozma diyet sozcugunu kafandan at vucudun bi stresten kurtulsun yediklerime dikkat ediyorum de mesela belki ise yarar

oncelikle hosbulduk benim okulumdada olmustu boyle bi olay hemde lise degil ortaokul gunlerce etkisinden kurtulamamistim kizin boynunda ellerinde morluk gorup anlamistik ailesi siddet uyguluyor sandik ama is oyle degilmis ortam cok bozuldu annelerin cocuklarini cok iyi yetistirmesi gerek

sinirlerim bozuldu
ben çok etkileniyorum böyle olaylardan
Allahımm neler oluyor
o gençler nasıl insanlıktan çıkıyor bu kadar
zavallı kızlar offffffffffffffff

Şoktayim. Allahin nereye gidiyoruz boyle.

arkadslar biz birazdan kaplicaya gitmek icin yola cikacaz yarin aksam donecegiz yarina kadar kendinize cok iyi bakin cok cok az yiyecegim soz yarisa benide alin hepinize hayirli gunler

merhaba kızlar;
toplantı bitti. yemeğimi yadim. bayağı yazmışsınız. maşalah. kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
özgecim ne güzledir o duygu. 2. kere yaşamayı çok istedim ama kısmet değilmiş... tadını çıkar canım...
mevcanım çok teşekkür ederim iltifatların için. ben de arasıra beğenirim kendimi. ama çevremdekiler sürekli özellikle cildime ne yaptığımı soruyorlar...
nelsonum sana da teşekürler. hatta bugün unutmuşum resim atmayıç. neyse az önce gönderdim. nelson yazıdklaırnı okuyunca şok oldum resmen. ben çok korkuyorum çocuğumun başına bu tarz şeyler gelmesinden. sonuçta ortalık sapık dolu. erkek yada kız çocuk farketmiyor.
myred aramıza hoşgeldin. ben 35 yaşındayım. yakjlaşık 2 sendir kilo vermeye çalışıyorum. sonunda diyetisyene gittim o da fayda etmedi. hatta bu hafta aldım...
sehram yazıyorum hemen özeline...

Betül akapunkturun bukadar etkisi oldu haa ne guzel tebrikler
Hikocummm masallah sana ama aogünlerinde yemek olucak unutma
Kilo veren herkesi tebrik ediYorum..
Masum oluyor böyle. Cuvalladigimiz uzülme ,,uzun vadede illa yasaniyor yeterki pes etme
Myred hosgeldin ben 35 yasindayim 3 kuzucugum var

Mevvv ins isine yarar o eksi kalori olayini diyetlerimize gecirebilsek cok etkisi olacagina inaniyorum..bu hafta ben extra mercimek kullnicam menülerimde bakalim nasil etkiliycek

Ebrucum pil aldim ben gelirken ama nasil olsa seninde yarina kaldi bende sabaha birakayim tartilmayi simdi kahvalti yaptimb i suru cay ictim,,bende sabah tartilayim olur mu sehracimmm?

Ahanda koydum bi ben yokum

$akaaaaa hic koymadim

Allahim evlatlarimizi korusun kötülüklerden belalardan ,,,,cok zor cok
Ama duamizi eksik etmeyelim kizlar
Dilimden düsmeyen duamdir evlatlarim hep iyi dogru insanlarla karsilassinlar diye dua ederim..hepimizin yavrularini ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…