Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

menüm
sabah 1 tost
yarım pişi
yeşil çay

ara mısır gevreği mavi yeşilin diet olandan 2 tane

öğle 2 kaşık makarna 1servis kaşığı menemen ve 2.5 dlm çavdar ekmeği

ekmekleri nasıl yedim anlayamadım.

1 lt su içtim

kızlar bugün yürüyüş yaparım inşallah.
akşam menümü de eklerim buna

tatlım nerede yaptırıyorsun akapunturu..

Zehra evet akapunltur ise yaradi bazen yemek yerken kendimi durduramiyodum ama simdi cok rahatim

Nelsonn
Kayseriakapunktura gidiyorum doktorum senol bey ptt karsisinda hatirladinmi bilmiyorum ama istersen ayrintili tarif edeyim

Selam kızlar. Kilo bildirimimi yapıp çıkmak zorunda kaldım yine. Bugün kzımın okulunda yerli malı kutlanacakmış. Öğretmen 2-3 çeşit yiyecek, hamurişi filan göndermemizi istemiş. Sabah sabah öğlene kadar onlarla uğraştım. Tarçınlı havuçlu kekle tuzlu kurabiye yaptım. Oğlumla çok zor oldu yaa.

Bi yandan onlarla uğraş, bi yandan kzım sesleniyodu anne geeelsenee ödevime yardım eet diye. Nereye yeteceğimi şaşırdım, krizlere girdim. Onu okula gönderince de eşimin yemeğini hazırlayıp işe gönderdim 2 de. Ancak nefes alıcak zaman bulabildim ve pc nin başına geçtim.
Kızlar hepinize tebrikler, bu hafta çok güzel kilolar verilmiş yine. Bana gelen tebrikleri de teşekkürlerimle kabul ediyorum.
Veremeyen arkadaşlar da inş haftaya verirler.
Mevcanım, Sehraam ve Papatyam çok sıkıntılı bi dönemden geçiyorsunuz. Birçok kötü olay da ardı arkasına geliyor. Allah dermansız dert vermesin, daha büyük sıkıntılar ve hastalıklardan korusun. Sanırım en büyük imtihan evlatlarla olan imtihan. Çünkü ne kadar çırpınsak, onlar için en iyisini istesek de bazen bazı şeyler kontrolümüzün dışında gelişiyo. Sizler de elinizden gelen çabayı gösterdiniz. Ama dua edin ve biraz da sabrınızla herşey yoluna girer inş.
Özgecim bebeğin sana kendini hissettirmiş ne güzel. Ben de aynı haftada hissetmiştim oğlumu. Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin. Benim için düşündüklerin de çok mutlu etti beni. Ama gerçekten 2 çocukla spor yapmak çok ama çok zor. Biri ödevlerine yardım ister, 5 dk da bir seslenip çağırır. Biri biyerlerden düşüp, biyerlere çarpıp kendine zarar verir. Ablasının saçını yolup, ısırır. Sopayla kovalar. Bağırış çağırış, böyle geçiyo işte bi günüm. Gel de daha fazla spor yap. Ama sabah kızların yazdıklarını okuyunca içim cızz etti. Allah yine de onları başımızdan eksik etmesin. Sağlıklı olsunlar da hiperaktif olsunlar, canları sağolsun.
Nelsonum, bi süre ara verdikten sonra aramıza bomba gibi dönmeni istiyorum. Yine de hiç keyfini bozma. Belki önce ben 55 olucam ama önemli olan bu kiloyu koruyabilemek. Eminim siz 55 olduktan sonra benden daha iyi koruyacaksınız kilonuzu.
Ajoba ve Myred13 sizler de hoşgeldiniz kızlar.
Diğer kızlar, Kübra, Kevser, Hikmet, Ebru, Nazlıma, Hadeka, Zuzu, Sercan, Hawar, Roseliz, Zehraa, Masumm, hepinizi seviyorum kızlar, mutlu ve keyifli bi haftasonu diliyorum.
Kızlar kusura bakmayın böyle uzatmak istememiştim ama sabahtan beri giremeyince ve sayfalar ilerleyince böyle oldu.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Diyetisyenin kapısında bekliyorum öğlen yemek de yedim bakalım ne kadar çokacağım burada. Kadın neler diyecek

tek tek alıntılayamadım kızlar hatta herkesin ne yazdığını da okuyamadım sağolsun oğlum hiiiç durmuyo bugün yine formunda tebrik eden herkese çook teşekkürle inş hep beraber vercez kilolrı.. kilo veren herkese de kocaman bi alkış veremeyenler de üzülmesin haftaya daha çok verrsnz inş neyse ben kçtm daha mutfak toplnacak yemek fırına verilecek oooo bi sürü iş
aaaa kadinlğn anatomisi ben de senin bi değişik versiyonunum benim de acayip çikolatalı bişeyler yemek ister canım.. dayanamam kii hiç

Aklımda ne kaldıysa
Ebrumm kilo vermek için onlardan çok şey okudum ki benim kafa biraz acayip ezberim çok kötüdür unuturum hemen ama öğrendiğimi hiç
Unutmam, yediklerimizi daha çok çiğneyerek sindirime yardımcı olurmuşuz bana baya mantıklı geldi bende şimdi dikkat ediyorum çiğnemeye ))

Özgemm: canım hamişim bana erkek olacak gibi geliyor bebeğin ama en önemlisi sağlıklı olması , demek ben buradayım anne demiş ilk gebeliğe göre ikinci gebelikte bebek daha erken hissedilirmiş ne mutlu sana ben gün boyu elizin kımıldamasını beklerdim içim kıpır kıpır olurdu ))

Nev.canım: canım kapın takılmış bu sefer hayırlı olsun :)))

Kübram : şu akapunkturu bende düşünmeye başladım kilosa vermişsin ne güzel inşallah böle devam eder.

Nelsonum: peşim ediyorsun yoksa bence biz sana biraz izin verelim tamam kilo verme ama kilonı koru kendini tekrar hazır hissettiğinde o 55 kilo hedefin için tekrar çabalayalım

Şükran ablam : nedense içimde sana karşı farklı bir duygu var senin enerjin çok farklı geliyor kafam da saki şükran abla orta boylu çıtı pıtı birisi yanında biri ağlasa o da oturur ağlar ne bilim çok sevdiği biri için elinden geleni yapan hislerimde böylesin

Hikom bi başka herkese kendini sevdiriyor şirinlik abidesi

Sehraa ben sana mesaj atamadım telefondan beni arkadaş olarak eklermisin.

Çok seviyorum sizi
Zuzu, papatya , Kevser, nazlıma ,Zehra , masum başka unuttuğum varsa afola yeni gelenler tekrar hoş geldiniz inşallah hepimiz çok gğzel kilolar vericez

Son düzenleme:
sabah iki dilim tam bugday ekmgi
yumurta peynir zeytin
ara ayva
oglen bir dilim ekmk
patatesli kofte yemegi yogurt
arada azicik ekmekle helva yedim
aksam cay bir dilim ekmk peynir
ya ben bu ekmegi ne yapacagm ya normal yemek yesem ekmegi bir dilim yesm gidecek kilolarda nasil ypacagm ne olur yardim edin ekmegi gorunce gozum donuyor

esimle bi anlasma yaptik resim koymak yok ben varken cok girmeyeceksin dedi ve kizlar bu sabah tartiya ciktim kac kiloyum sizce 69.9 4 kilo almisim nerdeyse ama bir haftaidir sinirden ne bulduysam yedim adetimde olacak olabilirmi ya bu kadar almis olabilirmiyim ne olur bana bi el atin kizlar ne oluor boyle ya basa dondum resmen hic diyt modunda degilim inanin varya neler yedim sizden ayri kalmak beni gercekten kotu etkiliyor.hikosum topik acmissin gelecegim orayada hayirli olsun iyi olmus konusuruz orada her teldennn bana yardim edeceksiniz mootivasyona ihtiyacim var.hepinizi cok ozleim bennn hiko sukran mevv nelson kubra sehra kev gul havar osge ebru hepiniz cankizlarsiniz unuttugum varsa simdiden ozur dilerimmm haaa hatirladim masumm zehraaa optum hepinizi

iyi akşamlar kızlar
yemek yapıyorum ve çok acıktım
bişeyler atıştırmak istiyorum yemek olana kadar atıştırmamak için bi topiğe bakıp gideyim dedim.

Roselizcim, canım benim hakkımdaki düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Şurda tanışalı az bi zaman oldu ama ben de seni çok severim. Çok da sempatik ve güzel bi yüzün var. Benimle ilgili tespitlerin doğru lakin hayalindeki gibi çıtı pıtı değilim ne yazıkki. 56 kiloya inmeme rağmen sezeryandan kalan top gibi göbeğimi de ekleyebilirsin. Evet çok duygusalım ve tanıdığım herkesin derdiyle ben de dertlenirim. Elimden ne gelirse sevdiklerim için her türlü fedakarlığı da yaparım.
Sercanım hoşgeldin. Eşin yüzünden bi daha topiğe girebileceğine ümidim yoktu. İyi, en azından arasıra girebilirsin. Daha önceden de saçma bi rüya yüzünden senin canını sıkmıştı ama sonra kendine geldi ve aranız düzelmişti. İnş yine senin masum olduğunu anlayıp anlayış gösterir.

cok saol nelsonum tebrık eden kızlar hepınıze tşk ederimm
myred13 hoş geldin cnm kednımı tanıtıyım 20 yasındayım bıtane prensesim var
hadeka cnm evde spor yapanları sormustun bn evde yapıyorum bıde ev hanımıyım o yuzden bu kadar cok spor yapabilliyorumm
sehra,ebru,ozge,gul,zehra,sukran abla,nelson,nazlım,mevcann,kübrrra,masum,zuzu,hikmet,fenodo
unuttugum kızlar varsa affola hepınızı gercekten cok sevıorum
lajoba sende hoş geldinizzzz

Son düzenleme:
cok saol nelsonum tebrık eden kızlar hepınıze tşk ederimm
myred13 hoş geldin cnm kednımı tanıtıyım 20 yasındayım bıtane prensesim var
hadeka cnm evde spor yapanları sormustun bn evde yapıyorum bıde ev hanımıyım o yuzden bu kadar cok spor yapabilliyorumm
sehra,ebru,ozge,gul,zehra,sukran abla,nelson,nazlım,mevcann,kübrrra,masum,zuzu,hikmet,masum.hadeka,papatya
unuttugum kızlar varsa affola hepınızı gercekten cok sevıorum
lajoba sende hoş geldinizzzz
bu arada fenodo aramıza gelmene tekrar sevındım

Son düzenleme:

Çıtı pıtı değilde kıpır kıpır demeliydim )

sukrancim anlastik cok sukur simdi yaili okuyor banada birsey demiyor o yuzden ya fistgm senin hedefe cok az kalmis kiz ben basa geri dondum ne ypacsm ben bi akil ver bana listem fala gitti hep bir haftadir gunluk varya bir ekmek yedim abartisiz ama kendime gelmem lazim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…