- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.841
Ebrumm buraninda cok etkisi var tabiki olmaz olurmu size hergun menu yaziyorum ve sizin sayenizde spor yapiyorum spor yapanlari gordukce hirslaniyorum buranin baya katkisi oluyo yani canim ole dusunme😌
Nelson canim valla istahim gitti desem yalan olmaz heleki cikolata yada tatli hic istemiyo canim gel kiz valla ben 1 ayda seni hedefine ulastirirm :))) canim haflatik 70 tl veriyorum ama benim doktor biraz pahali sanirim daha uygun yerler oldugunu duydum cunku sende sakin moralini bozma diyet sozcugunu kafandan at vucudun bi stresten kurtulsun yediklerime dikkat ediyorum de mesela belki ise yarar
Herhafta vericekd egilsin ya canim ins iyi sekilde yonlendirir motive ederMerhaba kızlar
Diyetisyenin kapısında bekliyorum öğlen yemek de yedim bakalım ne kadar çokacağım burada. Kadın neler diyecek
cok saol nelsonum tebrık eden kızlar hepınıze tşk ederimmpapatyam çok yogunsun buna rağmen şıklığından birşey kaybetmiyorsun.. maşallah... iyi dayanıyorsun bu tempoya.. kilo aldın ama bence cok değil.. diyetisyenin ne diyecek yaz tammammı ğüzelim..
şükran ilk önce sen 55 oluyorsun.. eledin sehra ile beni... maşallahh..
zuzzucum bence 200 ğram 200 ğramdır sonuçta artıda değilsin...
masum canım inşallah haftaa verirsin...
hikmetçim kız iyi ğidiyorsun... maşallah,..1 kilo çok iyi bence...
hadeka hoşgeldin ğüzelim... bol bol kilo veririsin bu topikte umarım...
kübra kız.. maşallahhh.. ooyyy oyyy harikasın yaa.tebrikler ğüzelimmmmm..
seninle iki hafta aynı evde kalsak bende kilo veririm kesin... iki haftalık işim kaldı.. ama vazğeçtim bir süreliğine....
canım akapunturu ne kadarı takıyorlar.. etkisi ne olacak acıklarmısın.. şu yeme dürtümü kontrol etmek çok pahalımı ki...
..
özğecim ne ğüzeldiro hisss.. tadını çıkar...
rozeliz tebrikler ğüzelim 500 ğram çok iyi ,,,100 ğram verince ğöbek attığım ğüünleri bilirimmm
mevcan istediğin zaman coçuk sahibi olursun umarım.. ama çok erteleme.. herşey bizim planladığımız ğibi olamayabiliyor canım.. ya nasip de hamile kal :))
sizi takipteyim.. evet dinlenip bomba ğibi aranıza döneceğim.. cumaya yine kilo bildirimi yapacağım.. ama deyitte olmadan.. kilo alıp almadığımı takip ettmek için...
kevsercim 1600 oooo harika canım.. ama o sporlara rağmen vermemek mümkünmü... maşallah...
lajoba hoş ğeldin ğüzelim.. kalıcı kilolar veririsin umarım.. haftaya kaçamak yapkmazsan ğeri ğelmez kilocukların...
nazlm sende kilo vermişşin tebrikler ğüzelim...
sehra sen mi verdin kız 1800,,, yaaşa sen.. harikasınnn..maşallah...
myred13 hoşgeldin ğüzelim.. bol kilolar ver burada...
cok saol nelsonum tebrık eden kızlar hepınıze tşk ederimmpapatyam çok yogunsun buna rağmen şıklığından birşey kaybetmiyorsun.. maşallah... iyi dayanıyorsun bu tempoya.. kilo aldın ama bence cok değil.. diyetisyenin ne diyecek yaz tammammı ğüzelim..
şükran ilk önce sen 55 oluyorsun.. eledin sehra ile beni... maşallahh..
zuzzucum bence 200 ğram 200 ğramdır sonuçta artıda değilsin...
masum canım inşallah haftaa verirsin...
hikmetçim kız iyi ğidiyorsun... maşallah,..1 kilo çok iyi bence...
hadeka hoşgeldin ğüzelim... bol bol kilo veririsin bu topikte umarım...
kübra kız.. maşallahhh.. ooyyy oyyy harikasın yaa.tebrikler ğüzelimmmmm..
seninle iki hafta aynı evde kalsak bende kilo veririm kesin... iki haftalık işim kaldı.. ama vazğeçtim bir süreliğine....
canım akapunturu ne kadarı takıyorlar.. etkisi ne olacak acıklarmısın.. şu yeme dürtümü kontrol etmek çok pahalımı ki...
..
özğecim ne ğüzeldiro hisss.. tadını çıkar...
rozeliz tebrikler ğüzelim 500 ğram çok iyi ,,,100 ğram verince ğöbek attığım ğüünleri bilirimmm
mevcan istediğin zaman coçuk sahibi olursun umarım.. ama çok erteleme.. herşey bizim planladığımız ğibi olamayabiliyor canım.. ya nasip de hamile kal :))
sizi takipteyim.. evet dinlenip bomba ğibi aranıza döneceğim.. cumaya yine kilo bildirimi yapacağım.. ama deyitte olmadan.. kilo alıp almadığımı takip ettmek için...
kevsercim 1600 oooo harika canım.. ama o sporlara rağmen vermemek mümkünmü... maşallah...
lajoba hoş ğeldin ğüzelim.. kalıcı kilolar veririsin umarım.. haftaya kaçamak yapkmazsan ğeri ğelmez kilocukların...
nazlm sende kilo vermişşin tebrikler ğüzelim...
sehra sen mi verdin kız 1800,,, yaaşa sen.. harikasınnn..maşallah...
myred13 hoşgeldin ğüzelim.. bol kilolar ver burada...
Roselizcim, canım benim hakkımdaki düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Şurda tanışalı az bi zaman oldu ama ben de seni çok severim. Çok da sempatik ve güzel bi yüzün var. Benimle ilgili tespitlerin doğru lakin hayalindeki gibi çıtı pıtı değilim ne yazıkki. 56 kiloya inmeme rağmen sezeryandan kalan top gibi göbeğimi de ekleyebilirsin. Evet çok duygusalım ve tanıdığım herkesin derdiyle ben de dertlenirim. Elimden ne gelirse sevdiklerim için her türlü fedakarlığı da yaparım.
Sercanım hoşgeldin. Eşin yüzünden bi daha topiğe girebileceğine ümidim yoktu. İyi, en azından arasıra girebilirsin. Daha önceden de saçma bi rüya yüzünden senin canını sıkmıştı ama sonra kendine geldi ve aranız düzelmişti. İnş yine senin masum olduğunu anlayıp anlayış gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?