- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.861
sukrancim anlastik cok sukur simdi yaili okuyor banada birsey demiyor o yuzden ya fistgm senin hedefe cok az kalmis kiz ben basa geri dondum ne ypacsm ben bi akil ver bana listem fala gitti hep bir haftadir gunluk varya bir ekmek yedim abartisiz ama kendime gelmem lazim artik
Canım ben de bayramda kilo almıştım. Bayramdan sonraki cuma bayağı artıda çıktım. Yarışma devam edicek zaten. Mevcan tekrar grupları belirleyince seni de biriyle eşleştirsin. Öyle ortağına mahçup olmamak için daha çok dikkat edersin. Bi de oğlun durduğu sürece çok spor yapmaya çalış, pilatese devam et. Alışverişe çıktığınız zaman eve aburcubur almayın. Nesfit, yeşilçay, eti form un light bisküvilerini filan alın. Daha çok heves gelir eminim.
Bi de bu topiğin ilk sayfalarını oku bir de kk daki zayıflama başarı hikayelerini oku. Ben motivasyonumu kaybedip pes ettiğim zaman tekrar gaza getiriyo beni her zaman.
Kizlar, oglişin ilk dişi ciktiiiiiii.
Mevcanım ben yarış isterim tabii ki. ..Çıtırlarım yarış isteyen hatunlar yaZsın,sadece yazanları eşliycem yarın öğlene yazarım
Çıtırlarım yarış isteyen hatunlar yaZsın,sadece yazanları eşliycem yarın öğlene yazarım
Çıtırlarım yarış isteyen hatunlar yaZsın,sadece yazanları eşliycem yarın öğlene yazarım
ayyy çok sevindim Hayırlı uğurlu olsun darısı diğer dişlerine ve benim oğluşumacanım ya kaç aylık oğlun? dişi çıkınca nasıl farkettin sabah bişey yokmuydu? benim oğlanda sürekli huzursuz bu aralar dr dişleri kabarmış diyo ama nasıl çıkacağını ne zaman çıkacağını anlayamıyorum bi türlü insanın ailesi yanında olmayınca tecrübelerini kendi kendine ediniyorsun maalesef
bende bugünkü menümü bildireyim sabah koca bi bardak su, öğlen büyük bi kase nestle çikolatalı toplarakşam bi kase kadar pilav ve iki tane köfteli islim kebabı, 1 lt su, 1 dilim turta ve çay..
bu gün az yemişim yau kendimi tebrik ederim amaaan sütüm azalmasın da naparım sonra
haa bi de leslie 1 mile yaptım öğlen ayy çok hoşuma gitti kademe kademe artıracağım inş :) yarın aöf sınavım var dua edin bana çıtırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?