Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canım ben de bayramda kilo almıştım. Bayramdan sonraki cuma bayağı artıda çıktım. Yarışma devam edicek zaten. Mevcan tekrar grupları belirleyince seni de biriyle eşleştirsin. Öyle ortağına mahçup olmamak için daha çok dikkat edersin. Bi de oğlun durduğu sürece çok spor yapmaya çalış, pilatese devam et. Alışverişe çıktığınız zaman eve aburcubur almayın. Nesfit, yeşilçay, eti form un light bisküvilerini filan alın. Daha çok heves gelir eminim.

Bi de bu topiğin ilk sayfalarını oku bir de kk daki zayıflama başarı hikayelerini oku. Ben motivasyonumu kaybedip pes ettiğim zaman tekrar gaza getiriyo beni her zaman.

bugünkü menü
sabah aç karnına nescafe ve koca bi bardak yarım litrelik su çok susadım hararet yapmışım sabaha kadar artık rüyamda ne gördüysem hatırlamıyorum :)
kahvaltıda 2 dilim ekmek üstü azcık yağ ve bal 4 zeytin 3 bardak şekersiz çay 1 kk peynir
ara yeşilçay
öğle misafirlikteydim 1 kase kuskus yoğurtlu 2 küçük pohaça 2 baş parmağım kadar pırasalı börek 1 kurabiye yedim 6 bardak şekersiz çay
ara türk kahvesi
akşam 1 dilimden az ekmek az bişey haşlanmış kırmızı et domates salatalık
ara tük kahvesi içtim şimdi şimdi kv me inicem çaya haber saaatiini bitmesini bekliyorum çocuklar sağolsunlar dedelerine rahat vermiyolar :))
su 1 litre
spor biraz 350 merdiven indim çıktım artı biraz yürüyüş yaptım ..

bende bugünkü menümü bildireyim sabah koca bi bardak su, öğlen büyük bi kase nestle çikolatalı toplar akşam bi kase kadar pilav ve iki tane köfteli islim kebabı, 1 lt su, 1 dilim turta ve çay..
bu gün az yemişim yau kendimi tebrik ederim amaaan sütüm azalmasın da naparım sonra
haa bi de leslie 1 mile yaptım öğlen ayy çok hoşuma gitti kademe kademe artıracağım inş :) yarın aöf sınavım var dua edin bana çıtırlar

tamam canim inan moralim sifir biran once toplamam lazim kendimi

Uyandigimda ilik su + karisim

Kahvalti: 1kati yumurtam 5zeytin, Salata, 1kk peynir

Ara: yarim ayva, 1kuru incir

Ogle: 3ymk kasigi kepekli makarna, 3ymk k yogurt , turşu

Ara: yarim ayva, yarim muz

Aksam: 1tatli taskadayif

Bu kdrrr... acikirsam yogurt nar kariisimi yerim.

......

Kizlar, oglişin ilk dişi ciktiiiiiii.

ayyy çok sevindim Hayırlı uğurlu olsun darısı diğer dişlerine ve benim oğluşuma canım ya kaç aylık oğlun? dişi çıkınca nasıl farkettin sabah bişey yokmuydu? benim oğlanda sürekli huzursuz bu aralar dr dişleri kabarmış diyo ama nasıl çıkacağını ne zaman çıkacağını anlayamıyorum bi türlü insanın ailesi yanında olmayınca tecrübelerini kendi kendine ediniyorsun maalesef

Kızlar masumm u 1 yıldır tanırım,burdan faceden her gün hergün konuşuruz,çocukların hastane dönemimde,ev taşınma telaşımızda hep aradık sorduk birbirimiz yüzyüze YEŞİL ÇAY içmek bugüne nasipmiş,çok mutlu oldum çok kıpır kıpır biri,yüzüde çok güzel hani,ve onun kilosunu aldanmayın sadece göbek bölgesi sorunlu yoksa gayet seksüü hatunmuş :)

8bucuk aylik canim..sabah huysuz uyandi ama gunlerdir boyle huysuz uyaniyor.
Ateslenmedi. Bizimkinin diseti kabarmadi. Sabah eli surekli agzindaydi. Bir bakiyim dedim disi mi cikti diye , tahminim dogru cikti. İns sizdr ilk disi sorunsuz cikar.

Yarinki sinavinda basarilar dilerim canim.

Bende bende yarış istiyorum......bu gün menüm az karbohidratlı oldu.inşallah yarın telafi edicemmmmm..
Menümü utanıyorum yazmaya...
Sabah sütlü musli.
Öğlen makarna.et.çok az patates...
Akşam.balık.yayla çorbası.1 dilim ekmek. ..
Yemeklerde salata da yedim...
Sabah 20 dak spor yaptım.
Yine yapıcam akşama..

bende istiyorum ama hala emzirdiğim için cesaretim yok haftada anca 300 gr en fazla 500 verebiliyorum.o yüzden ben katılırsam kesin kaybederim.napçez şimdi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…