Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sehra senin yüzünden bugün mahvaoldu herşeyYemeyip az çıkıcan yazmışsın öyle düşündüğün için hayır demedim verilenlere.Küstüm sana konuşma benle kalbimi kırdın pişmiş kelle

Kızlar göz kapaklarımı zorluyorum.Eve geldim.Kv mis gibi yemek yapmış yedim bi güzel((mevcan))Sonra çayın yanında keke bisküvi hep bu sehra moralimi bozduevi süpürdüm banyo wc temizleiyip duş aldım.Çok mayıştım uyukluyom resmen.

Hikmtm,dişiniz hayırlı olsun paşamızın.

Mevcanım ,ayy ne güzel özgeylede Nelson buluşmuştu.Kötüüü sehra senle ne zaman Marmara formda İskender künefe yiycez kızz

kisss ebru ben geldim gormedinmi topige gelebilmek icin ne badireler atlattim kuzum cok yorma kendini gden gunlet gei gelmiyor herseyin tadini cikar

Merhaba kızlar
Diyetisyende tam 1300 gram fazla çıktım tabi ben öğlen yemek yemiştim onunda ağırlığı vardı. Bunun 100 gramı yap gerisi ödem. Baba bir liste verdi ben ölsem daha iyi yarı. Yazarım listemi
Mevcan ben de yarışmak istiyorum

Yarinki sinavinda basarilar dilerim canim.
sağol canım teşekkür ederim

8bucuk aylik canim..sabah huysuz uyandi ama gunlerdir boyle huysuz uyaniyor.
Ateslenmedi. Bizimkinin diseti kabarmadi. Sabah eli surekli agzindaydi. Bir bakiyim dedim disi mi cikti diye , tahminim dogru cikti. İns sizdr ilk disi sorunsuz cikar.
ayy hadi inş bende bi bakarım dişi çıkmış olur şimdiye kadar hiç ateşlenmedi çok şükür ama dişten dolayı huzursuz olduğu günler oluyo dediğin gibi eli sürekli ağzında yavrum ya bi çıkarsa da kurtulsa

ayy ben yarışta birinci olcaz falan die atladım ama emziriyom ki ben napcaz şimdi :18:

Kilo bildirimi
Başlangıç 63
Geçen hafta 57.7
Bu hafta 58.6
Hedef başladığım kiloya dörtgen göbeğime geri dönmek😔

kisss ebru ben geldim gormedinmi topige gelebilmek icin ne badireler atlattim kuzum cok yorma kendini gden gunlet gei gelmiyor herseyin tadini cikar

CNım görmedim kusura bakma nolurKendimde değilim bu aralar😞hadi tekrar hırslanLım hep yeni başlarmış gibi. Çok sevindim döndüğüne:)
Ortim zahram utanç içindeyim iradesizligime nefsimin zayıflığına bide sehraya çatasım var 😠

Ebrucum canını sıkma lütfen, hepimizin artıda çıktığı zamanlar oldu. Tek sen değilsin alan. İşin de hiç kolay değil. İşyerindeki ikramlara hayır demek kolay değilki. Evde yalnız olsan, gelenin gidenin olmasa senin de cısslardan uzak durman kolay olurdu.
Apartmanınız akrabalarla doluymuş. Yememek kolay değil.
Bak aklıma bi çizgifilm geldi. Seneler önce izlemiştim adı aklıma gelmiyo. bi kedi vardı, yiyeceklerden uzak durmak için iradesini sınamak istiyodu. Bütün güzel yiyecekleri sofraya dizdi, pişmiş tavukların filan dumanı ona ulaşmaya başlayınca kendi kendine 'irade gücü,' irade gücü' diye diye uzak durmaya çalışıyodu. İzlleyenleriniz varsa hatırlayacaktır.

Aslında biz de öyle yapabiliriz. sevdiğimiz, zaafımımız olan yiyeceklere karşı diyorum. Önümüze geldiğinde, eşimiz filan aldığında. Belki bir iki kere yeriz, dayanamayız ama zamanla irademiz güçlenir. Sonra da hayatımız boyunca uzak durmayı öğreniriz. Ben bazen yapıyorum, işe yarıyo. Benim de yaş pasta ve çikolataya karşı zaafım var. Eşim aldığı zaman yememek için 2-3 bardak su içiyorum arka arkaya, yemiyorum ama misafirlikte ikram edilirse ben de hayır diyemiyorum.

Son düzenleme:
Anneler, nasilsiniz. Sabah regl oldum. Karnim şişmeye basladi.
Zor bir hafta beni bekliyor. İna gecen ay ki gibi kilo da fazlalik olmaz. Bu arada oglişin bir dişi daha cikti. Oldu 2diş bukonuda mutluyum. Kolay atlatiyoruz..

Günaydin kizlar
Dün kü menüm
Sabah 1 yumurta, 2 hurma
Ara 2 fincan zencefil cayi, 1 fincan cay, 2tane bisküvi (küccük kizimla yaptik oyuzden kahvenin yanina aldim)

Ögle 1 dilim ekmek, zeytinyagli taze fasulya

Ara bir kase popcorn yagsiz

Aksam 3 sarma 3 catal et kavurma

1 saat acik havada yürüyüs

Kilo bildirimim
Baslangic 74
Gecen hafta 68,8
Bu hafta 68,5
Giden 300
Hedef 60

Yeni regl oldugum halde eksi cikmanin tesellisi icindeyim

Sehracim msj kutun dolu yollayamiyorum özel bildirim

Ebrucum haftabasinda yazmistin gercekten bu hafta davetlerin coktu hepsi ustuste denk gelmisti ins bu haftadan itibaren baslarsin
Davet haklarinida kullandin:) bundan sonraki davetlerde sadece protein ve salata gerisi cisssss
Bende pek ic acici degilim

Fenodo hosgeldin yeniden hadi atlattin badereyi

günaydın kızlar nasılsınız,
mevcann bnden önce yetişmiş haberi vermişşş nayır nolamazzzz
dün berbat bir gündü gittigim iş yerinden bir cevap alamadım malesef bend emevcanın yanına gidip işsizliğimi
yeşil çay ve mandalina ile kutladım:)
yaseminliyeşil çay içtim çok güzeldi hemen 1 paket alıveridm marketten.

çokk berbat bri gündü benim için mevcanın dışınd atabiki
onu görünc ebiraz kendime geldim
yaşına aladanmayın bıcır bıcır civelek bir hatun hiç mi hiç kilosuda yok ayrıyeten:)))
bir kez daha tşk ederim sana mevcan cım dün için ...

Kızlar günaydın. Bugün öğlen eşim annemlere bırakıcak bizi. Kardeşim laptopa şifre koyduğu için artık orda nete giremem büyük ihtimalle. Şifreyi kaldırırsa belki.. Ortağım kusuruma bakmasın 2 gün menü paylaşamayabilirim. Kendinize iyi bakın.

Hikmet'im devamı gelir canım çocukta rahatlar.
Masum canım hayırlısı değilmiş demek. Hayırlı ise olsun degilse uzak dursun derim hep
Sehra delüsüü hani tablo Fasa fiso hep çemkiriyorum hep ama karşı atağa geçemedin bi türlü😜
Şükranın destegin için saol canım. 18 eşimin 22 sinde annemin ve 2 arkadaşının bebek d günü ve dünde bilmediğim iş arkadaşının vardı pasta kestiler. Geçen sene 15 te bi gün vardı. Neyse cıss yediğim günler ceza olarak 1 mil leslie 100 mekik dedim belki caydırıcı olur. Ilk diyet yaptığımız yaz özgeyle düşkün oldugumuZ hergün dondurma yediğimiz halde yememiştik pek. Helede Özgem çok iradeliydi

Kızlar çok işim var bakamadım geçmişe grupları yazıp kaçıyorum,bu hafta 13 kişi istemiş yarış, 1. Şükran-lojoba-zehra (kadının anotomisi). 2. Zuzu-hikmet. 3. Fenodo-nazlma. 4. Roseliz -bedef. 5. Kubra-ebru. 6. Kevser-papatya. Kurallar malum düzenli menü yazılıcak ortağın asla ihmal edilmiycek,mazeretsiz gelmeyenler yarışa katılmıycak,1. Grup 3 kişi yeni biri gelirse onuda dahil edebilirsiniz ben uğrqyamam ,hepinize başarılar çıtırlarım çok kilo veresiniz inş

Kizlar gunaydinlar
Ebrucum guzel sozlerin icin tesekkurler evet ne gunlerdi demi yaa dogumgunlerine gider bi catal dahi pasta yemezdim ama bu sayede 5 ayda 15 kilonun hepsini vermistim ama hep soyluyorum zor olan bence kilo vermek kiloyu korumak zayif olunca bi guven geliyo herkes ayy ye birsey olmaz diyo sen havaya giriyon nasilsa zayifim diye yemeye basliyon yedikce de istah aciliyo ve beklenen son oluyor
Su iki olaya da karsiyim cok az yiyeyim biran once kilo vereyim en buyuk hata bu hayat boyu bu sekilde yiceksek ne ala ama yiyemicegimiz icin olan kaslara ve sagliga oluyo sonra normal yemege baslayinca hepsi geri geliyo bosa olan bi caba bence
Ben diyet yaparken az yemiyordum tersine saglikli besleniyordum abur cubur asiriydi onu cikarmistim hayatimdan geri donus yapunca da kilo aldim
Siz de biliyorsunuz bunlari ama emek veriliyo iste yazamadan gecemedim sizde verip verip geri alin istemiyorum kizlar

Ebru okuyunca öyle kötü oldumki birden döetgen gönek falan dedinya şaka değil olurmu olur kesip atılmıyorki yağlar gıdım gıdım gidiyor dikkat edelim canım ya tıpkı eski günlerdeki gibi..tamam yarışta değilim değiliz belki ama ikimiz birbirimizi eleştirelim lütfen
Papatya yeni listeni bekliyorum??

Hadi bismillahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…