- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.901
Nerdesinnn ben çok özledim seniiilk göz ağrıdı idin ya sen ebru hayallerimiz ortak bak gel hedefe ulaşıp gidelim künefe iskender yiyelim ben tam moddayım 55hede 4buçuk kilom var seninde öyle hadi be yavrum ..mesaj kutumu boşaltıyorum yazmayanlar yazsın özelime bildirimlerini
Papatyaa salatayı bilenem ölçüynen vermiş bu diyetisyenin masasının altında sopa da vardır diyim kuz öğle hiç yok kesin berşrsin uyarsan bende yapcam yarın itibariyle seninkini zorlancam ama napim böyleyece yanluz kalmamış olursun destekçin olurum sadece öğle okul da tam uyamam sanırım ama benzetirim oldumu
Papatyam ortagimm menunu begenmez olur muyumm cok guzel bn daha yemek yemedim yiyim bnde yazicamBen de hemen yazayım menümü
11:00 2 dilim kızarmış ekmek 1 kk peynir 3 zeytin 2 ceviz domates 2 yaprak marul
12:00 Türk kahvesi
14:00 4 adet kuru kayısı ve yeşil çay
17:00 bir cennet elması
18:00 5 adet tavuk kanat yoğurt azıcık salata 2 adet frında biber yiyeceğim
19:30 bşr elma
Spor 57 dakika slim in six
Ortağım Kevser senin de menünü bekliyorum
Beğendim mi benim menümü
hikmet ortağım
menüm sabah kalkınca türk kahhvesi ve koca bi bardak su
kahvaltıda 3 tane sigara böreği 2 banım bal 1 banım salça 1 dilim ekmek zeytin peynir 4 bardak şekersiz çay
ara yeşilçay
aara 1 yarım pohaca oğlumdan kalma
öğle az bişey et haşlanmış olarak 1 tabak makarna bol yoğurt ve bol salata
ara çay 4 bardak
akşam oğlumun artanları 2 çorbakaşığı kadar yoğurtlu makarna ve 2 tane orta boy tuzsuz salatalık
ara nesacef
su 1 litre
spor ev temizliği ütü vs.
5 dakika mezdeke :)
Demek ortim fenodo..kız nirdesin gel.sen hiç birinci oldunmu?ben olmadım....inşallah seninle oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?