Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Demek ortim fenodo..kız nirdesin gel.sen hiç birinci oldunmu?ben olmadım....inşallah seninle oluruz..

Günaydın canlar
Yeni listem
Sabah kalkınca 1 sb su ile bir kabul tarçın 5 dk kaynatılacak ocaktan alınca üzerine 1 çk bal ve 2-3 damla limon eklenip ılık içilecek ( kabızlık için verdi aç karna içilmesi gerekiyor)
Sabah : 1 dilim ekmek
Yarım domates
Yarım salatalık
Bşr biber
1 kk peynir 3 adet zeytin yada 3 adet ceviz
Ara: 4 adet kuru kayısı ve yeşil çay
Öğlen: 1 çb yoğurt yada 1 sb ayran
1 kepçe çorba
Yarım domates
Yarım salatalık
1 biber
2-3 dal yeşillik
Ara: 1 adet meyve yada 3 ceviz yada 4 badem yada 5 fındık
Akşam : 1 çb yoğurt
6 yk sebze yemeği
1 dilim ekmek yada 2 yk pilav yada makarna yada 1 kepçe çfba
10 yk salata
Ara: bir meyve
Yeni listem bu bu hafta eksiksiz uygulamayı planlıyorum
Kayısıları önceden suda ıslatıp ye dedi

Çok uykum var oglum 2 de uyudu. Yemek yiyip Ogluş uyursa ful uyumayı düşünüyorum. Gece temizledim halıları serdim. Ütü ve çamaşır var yıkanacak ve sporum.

Akapuntur kübram senleyiz bu zorlu haftamda.
Sehraa tmm eskisi gibi olalım iradeli olalım.
Özgem Haklısın korumak en zoruyazın yaşadığım utancı yaşamak Deniz'de pareo ile dolaşmak göbeğimi saklamaya çalışmak istemiyorum. 63 lü fotolarıma baktım. Tekrar böle mi olmak istiyorsun dedim. Eşinizde zayıf bi hatuna dokunma hakkını nie yaşatmıyorum. Erkek olsam taş gibi bi hatumun olsun isterdim. Nie çıtır bi hatun çıtır bi anne olmayasın dedim. Kendimi pantolon içinde düz bi karınla hayal ediyorum 2 gündür. Göbek bölgesi pantolondan kat kat olmuş kırışık izi ile dolaşmak istemiyorum eşim belime sarıldığında karnımı içime çekmek yan yaglarımla doldurmak istemiyorum ay neler neler düşünüyorum bi bilseniz.her kadının spor yapması kendine bakması şart dedi geçen Akşm zayıf hatunlu olan arkadaşı eşimde hiç bişi demedi yada içinden dedi. Bende erkek olsam kendini salmış bakımsız eşim olsun istemezdim . Anam ben erkek olsam demek eşimi biraz kilo alsa burakırmışım herhalde😄

Sükrancimmm ortak olmusuz ve jojoba
Kizlar ben iddia ediyorum
Her türlü iddiaya varim bu cuma 67 li olucaaammmmm göriceksiniz olucam
Hatta küsürati cok az olucak hatta ve hatta düze 67 bile olabilirim
Cok zorlarsam 66,9 bile görürüm
Biribeni durdursunnnnnnnnn

Nerdesinnn ben çok özledim seniiilk göz ağrıdı idin ya senebru hayallerimiz ortak bak gel hedefe ulaşıp gidelim künefe iskender yiyelim ben tam moddayım 55hede 4buçuk kilom var seninde öyle hadi be yavrum ..mesaj kutumu boşaltıyorum yazmayanlar yazsın özelime bildirimlerini

Papatyaa salatayı bilenem ölçüynen vermiş bu diyetisyenin masasının altında sopa da vardır diyim kuz öğle hiç yok kesin berşrsin uyarsan bende yapcam yarın itibariyle seninkini zorlancam ama napim böyleyece yanluz kalmamış olursun destekçin olurum sadece öğle okul da tam uyamam sanırım ama benzetirim oldumu

Seyranın valla kadın öl dese daha iyiydi herhalde. Bunlar 800 kalıri ben bazen akşam ki salatayı öğlen yemeyi düşünüyorum
Gel beraber yapalım başka türlü olmuyor zaten
Aslında az gibi görünüyor da insan doyuyor bir şekilde
Şimdiye dek yedim de ne oldu
Yıllardır hedefime ulaşamadım
Bana destek olduğun için sağol canım
Sopa olabilir gerçekten

Slm citirlarim nasilsiniz ben iyiyim.cok sukur bugun bebek dogdusuna gittik kizimla Allahim o nasil kucuk bi bebek yani kizim buyudugu icin bana ole geldi sanirim kucagima aldim hic yok gibiydi :))
Eprummm bu hafta beraberiz birinci olcaz tamammi bak cis olursa menunde acimasiz elestiririm ve mutlaka spor olsun lutfen 😡😆😆😆😆
Gelelim benim menume
Sabah
Bir dilim tam tahilli ekmek
1 kk peynir
1 tatli kasigi recel
Bol yesillik
Bir bardak cay
Ara
Yok
Oglen
Yarim dilim elmali kek
Bir kase haslanmis arpa sehriye salatasi kizimla beraber yedik ( daha pogacalar borekler kurabiyeler baklavalar vardida yemedim epruu )
Ara
Yesil cay
Aksam
Tel sehriyeli yogurt corbasi
Kizima yapicam bende yerim size yemeden yaziyorumki baska bisey yemiyim diye
2 lt su
1 mil leslie yapcam

Ben de hemen yazayım menümü
11:00 2 dilim kızarmış ekmek 1 kk peynir 3 zeytin 2 ceviz domates 2 yaprak marul
12:00 Türk kahvesi
14:00 4 adet kuru kayısı ve yeşil çay
17:00 bir cennet elması
18:00 5 adet tavuk kanat yoğurt azıcık salata 2 adet frında biber yiyeceğim
19:30 bşr elma
Spor 57 dakika slim in six
Ortağım Kevser senin de menünü bekliyorum
Beğendim mi benim menümü

Papatyam ortagimm menunu begenmez olur muyumm cok guzel bn daha yemek yemedim yiyim bnde yazicam

Sabah:
Peynirli omlet yeşilcay
Ara: kayısı ve ceviz 5 er tane
Öğlen:
Tavuklu salata
Ara: Türk kahvesi şekersiz
Akşam:
Bir kase yogurt
Pirinç pilavı çok az bir tepeleme çorba kaşığı
Etli bezelye yemeği 8 kasık

Sahurda.1.5 dilim ekmek. Kavias peynir ve çay.
İftarda yarım dilim ekmek. Tavuk az patates.yayla çorbası. ..
Birazdan.spor yaparım.su içemedim çay ve suda içmeliyim.oratağım nirdesin gəl menünü yaz çok merak ediyorum

Ebrucum ben de hep duz bi gobegin hayaliyle kendimi guzel elbiselerin icinde ne kadar hos durdugumu dusunerek zayiflamistim gercekten hayal etmek cok ise yariyor
Ama benim esim tvde dahi zayif kadin manken gorse migdem bulandi der kanal degistirir eger yemek yiyorsak disarda oturma acisini degistirir dusun yani cok zayif hic sevmiyo ve bana gecen gun nededi biliyomusun bana askla bakarak askim boyle cok guzel oldun ya tam istedigim gibi dedi 4 aylik hamile halim tam istedigi gibiymis ama tabi esim ne kadar mutlu olsa da dogumdan sonra ben kilo vericem ins.
Papatya ben listeni begendim aslinda yine senin yedigim seyler yani cok bi fark yok

Menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek

Aksam
2 kofte patates firinda ve 3 kasik kepekli makarna
1 kase corba

Bu kadar
Papatyam bu gun sadce 10 dk spor yapabildim kizim bu gun gunduz uyumadi aksamda esim istenbgeldi yemek ye falan derken elektirikler gitti simdi tv izliyoryz yaparsam yazarim

Mnm
Sabah
Bir buçuk çavdar iki peynir salata
Ara
Bir elma
Öğle
Az yağlı karnıyarık bir pors
Bir minik kase çorba
Birbuçuk çavdar
Ayra
Ara
İki elma
Akşam yemeğe çıkardı bizimki diyete başladımya!!!
Akşam
Yarım paçanga
Bir pors beğendi üstü bonfile yanında dört dilim elma patates salata
Şimdi orta kahve

Ebruu nasıl
Sende yaz bakcam yarında papatyanınkine başlıcam

hikmet ortağım
menüm sabah kalkınca türk kahhvesi ve koca bi bardak su
kahvaltıda 3 tane sigara böreği 2 banım bal 1 banım salça 1 dilim ekmek zeytin peynir 4 bardak şekersiz çay
ara yeşilçay
aara 1 yarım pohaca oğlumdan kalma
öğle az bişey et haşlanmış olarak 1 tabak makarna bol yoğurt ve bol salata
ara çay 4 bardak
akşam oğlumun artanları 2 çorbakaşığı kadar yoğurtlu makarna ve 2 tane orta boy tuzsuz salatalık
ara nesacef
su 1 litre
spor ev temizliği ütü vs.
5 dakika mezdeke :)

Kizlar, akşam eşim anneme bıraktı bizi. Öğlende AVM gittik. Saatlerce dolastik. Pazar günümüz çok güzel geçti. Regl in siniri halinde olmama rağmen. Doğumdan önceki kotum üstüme tam oldu. Cook mutluyum. Giyindim, suslendim. Fıstık gibi oldum. Eşim öyle söyledi. Annemler de görünce şok oldular. 10 kilo verince haliyle farkı farkettiler:) bugün mutluluk üstüne mutluluk yaşadım kızlar. Şimdide Annemler le oturuyoruz. Menüde gelirsek kaçamakları hemde bol bol.. Zuzu özür canım. . Hafta içi toparlarim.
Menüm"
Sabah ılık su * karışımı

Kahvalti: bi kase nesfit , 1 kuru incir

Ogle: 3 Dilim pizza, 1 Ayran

Ara: 1 Gofret

Aksam: bi kase yüzük çorbası , 1 yemek kaşığı pilav

Bu kadar :))))) yedim bugün kızlar. .
pişman miyim yarın olacağımdan eminim.. suan değilim yani :)

Sekerrr, ortaak, cok makarna yemissin. Makarna harici çok güzel memnun. Ben spor yapamadım. Ama inan çok yürüdüm. Bide sabah regl oldum.

Demek ortim fenodo..kız nirdesin gel.sen hiç birinci oldunmu?ben olmadım....inşallah seninle oluruz..

kuzum bugun kv gittik aksam geldik.hatirlamiyorum canim sanirim olmadim birinci ama ben cok hirsliyim artik kiz basladigim kiloya dondum ya ben gidecek artik o kadarda iradesiz olmamam laim hadi ortim gazlayalim birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…