Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

nazlima kuzum menum
sabah yumurta bir dilim ekmek zeytin peynir
ara elma
oglen yogurt corbasi sulu kofte cok az yufka ekmek
arada sacma oldu kv lerde olunca cay cekirdek
aksam cok az sucuklu yumurta bir dilim ekmek su uc litreyi buldu spor yok bugun ama yatmadan atlayabildgm kadar ip atlayacagim benim oglan iki gundur cozuttu birde uyuyor gece pilim bitiyor valla

Anneler, nasilsiniz. Sabah regl oldum. Karnim şişmeye basladi.
Zor bir hafta beni bekliyor. İna gecen ay ki gibi kilo da fazlalik olmaz. Bu arada oglişin bir dişi daha cikti. Oldu 2diş bukonuda mutluyum. Kolay atlatiyoruz..
gözünüz aydın canım maşallah bugün sabah bende regl olanlardanım off bi can sıkıntısı huysuzluk sorma gitsin :13:

ortaklarım çok memnun oldum inş sizi üzmem ortağınız old için başta epey gayretliydim ama regl olunca kaçamak yapmamaya söz veremiyorum bu günden başladı çikolata kaçamaklarım inşallah size mahçup olmamak için dur diycem kendime hadi bakalım size emanetim :)) bi de özür dileyerek belirtmek isterim ki kpss çalışmaya başlayacağım için çok yazamayacağım akşamları menümü bildirip kaçmam lazım ki anca çalışmak için vakit bulabiliyorum benden böyle işte ha bide sizi tanımak isterim ben 25 yaşında 6 aylık bebeği olan gıda mühendisi, kpss zede, aöf öğrencisi, ev hanımı bi bayanım doğumdan kalan 16 kilom var eski çıtır günlerime dönmek istiyorum yarışmacılara başarılar dilerim heheheee :13:

Menüm
Sabah 1 dilim ekmek, pirasali omlet, 1 fincan tarcinli kusburnu cayi

Ögle bir dilim cikolatali ekmek (regli ihtiyaci :)

Aksam kücük boy peynirli pizza (bir karisti) birkac catal peynir soslu makarna

Epey bi carsida yürüyüs cok yavas yürümedik
Husselden cikolata almistim kahve yaptim simdi yaninda yerim biraz...buda haftasonu kacamagim olur

sabah 1 bardak su, 1 büyük kase nesquik çikolatalı mısır gevreği
öğlen oğlumun mundar ettiği bi yumurtanın sarısının yarısı ve yine oğlumdan kalma 1 havuç
öğleden sonra saat 3 gibi 1haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, 10 zeytin, 2-3 kk kadar peynir, 1 tane çikolata 40gr
akşam 1 tabak yoğurtlu makarna, 3 yk etli patates yemeği, 1 yk asma yaprağı yemeği
az önce çok acıtım biraz bastırmak için 1 kase nesquik çikolatalı mısır gevreği

daha da bişey yemedim aralarda bol su içmeye çalıştım, 25 dk dışarda yürüdüm, avm gezdim 2 saat kadar, sınava girdim aöften...
bu günlük biraz ders çalışıp yatcam yoruldum oğluşuma süt üretmem lazım sabaha kadar

Bende 35 yasindayim canim
3 tane kuzucum var..1. kuzuma göre citir anne,,2. kuzuma göre genc anne,, 3. kuzuma göre olgun anneyim
Dogu bilimleri okudum 2 yildir sadece yurtdisinda bikac vakifta gönüllü calisyorum

Bende 35 yasindayim canim
3 tane kuzucum var..1. kuzuma göre citir anne,,2. kuzuma göre genc anne,, 3. kuzuma göre olgun anneyim
Dogu bilimleri okudum 2 yildir sadece yurtdisinda bikac vakifta gönüllü calisyorum

Allah bağışlasın kuzucuklarını valla aramızda 10 yaş varmış abla diyesim geldi ama sorun olursa demem yani bende takıntı oldu da bunu söylemek ilk evlendiğm sıra bu yüzden çok canım sıkılmıştı yurtdışında yaşıyormuşsunuz ahh gurbetlik zor ama artık alışmışsındır değil mi vakıflar senin için eminim çok iyi oluyordur deşarj oluyorsundur oralarda

Son düzenleme:
ortak allah seni şişko etmesin emi kız pazar günümüz çok güzel geçti yazmışsın ya bi an düşündüm eyvah tatil ne ara bitti çabuk bu hafta diye iyiki çocuğumun kıyafetlerini ütülemişim dedim kendi kendime çok güldüm yavvv :)
neyseki yarın pazarmış hahha sen beni güldürdün allahta seni güldürsün haftaya cuma emi

Bende kendime güldüm. Senin yazindan sonra farkettim. Bana hergün pazar he heee. .

Canım menün iyi.bende yeniyim bu konuda.doğrumu diyorum acebçekirdek iyi olmamış bide akşama sucuklu yumurta. ..ama haftasonu olucak o kadar.sadece ben çok abartıyorum ya.kalorili şeyleri zehir olarak görüyorum offf.nolucak benim bu halim

Kevserim mutlaka ara öğün yapmalısın. Yoksa metabolizman yavaşlar onun dışında beğendim menünü
Özgecim ben zaten çok yemediğimi düşünüyorum bakalım bir de böyle deneyeyim
Sehracım beraber uygulayalım ben bugünü kaçamalsız atlattım. Bakcam hergün menüne

Kızçeler naparsınız bakemEve geldim ogluşla bişiler yedik ve uyuduk.Daha doğrusu öledigim için sarılarak uyuyayım dedim o da benim gbi sıkıntıya gelemez.Arkasını döndü ve tepine tepine bi hal oldu.ve hemen kalktı.Eşime dedim bak yoksa bayılıcam.Saolsun oynamışlar ve ben 2 saate yakın uyumuşumKalktım yemek hazırlayp yedik.Eşim uyudu ve hala uyuyorOglumla oynadım beraber çamaşırları astık.O cam sili sıktı ben toz aldım.bulaşıktı yarın için yemekti mutfakta oyalandım.Meyve tabağı hazırlaıp yeşilçayımı aldım.Ogluşl meyve yiyoruz.Farkettim ki meyve yememesinin nedeni biziz.Eşimle şimdi akşamları meyve yiyorız o da bizden özenip yemediği meyveler bile yiyyior zevkle zorla degilSinemeya gidicekteik kızlarla iptal oldu çok heveslenmiştim.Neyse h. içi gideriz inş.Ogluş uyuyunca uykumuda aldığım iççin sporumu yapıcam.Menü yorumlayayım geçmişe bakayım.

sehra: jojop nerden aklına geldi.Sahii jojop nerde napıo özelden bakayım bi aklıma getirmişken.
Papatyam:menün bence herzamanki gibi çünkü sen herzaman kusursuzdun.Ama yemek ölçülerinde belki seni zayıflaman yardım bi ölçü vardır.
Btlkbrartimm menünü beğendim ama senin bana aynı şeyleri söylmeeyeceginden eminim:18:

Kızçelerimm iyi geceler.Oglum 2 ye doğru uyudu ve hemen leslie yaptım.Hamlamışım valla.Menüm gelsin ama yarn daha iyi olacak çatlatıcam sizii menülerimle sporlarımla

08:10 eynirli börek,çay
ara:nescafe
14:00=1dl.ekmek,3 çatal domates,kk peynir,2 çatal ev yapımı bisküvi pasta
19:00=1 tabak y.mercimek,2dl.ekmek,3 çatal nutella
ara:yeşilçay,meyve tabağı(muz,ayva,portakal ,elma)

spor:
30 dk yürüyüş
1 mil leslie
100 yarım mekik(migdem için)
100 oklava hareketi

Bu akşam ogluş ilk kez portakal yedi 1 dlŞimdi sırada çilek ve ayva var.Böyle şeyler için bu kadar mutlu olacağımı anne olmadan söyleseler inanmazdım.

Son düzenleme:
Kevserim :menünü beğendim gözlerim spor aradı altta o kadra alışmışım ki

Nazlm: oruç olsam o açlıkla saldırırdım ben olsaydım tebrik ederim az ve öz

Sehraaa: akşam hiç olmamış

Hikmetim:3 dl yerine 11 dl yeseymişsin çok iyi olurmuş canım.Ama yarın yepyeni bir gün hepimiz için.

Roseliz :gül menün az ve çok güzel

Lajoba ,menün güzel. gözüme bişi çarpmadı.

Zehra :bencede bugün ödül günün olmuş

Zuzumm:makarna makarnaaaabörek poça ben 2 oldun heeeBırakalım artık şu börekleri ya:13:

Özgecim :beğenmiyor diye doğumdan sonra salmak yok kendini.Kendin için en azından doğum kilolarını verirsin canım.Şanslısın yalanınca şişko olsan beğenecek bi eşin olucakCinsiyet için tahmin alalım kızlarrr sizceeeeeeee????????

Ebrum bn de alistim yapmaya ama dun gunduz kizim musade etmedi aksamda 1.5 saate yakin elektirikler gitti
Simdi kizim uyuyor kahvalti falan sonra yapicam spora basliyorum:)
Bu arada gunaydinnnnnlarrr guzelll annelerrr

Kizlar, ay bu sabah mutluluk mutluluk içindeyim.
Anne ewindeyim. Odamda uyuyamadim ama olsun. Oglisle beraber uyuduk. Annemler le kahvaltı yapmayı özledim. Abim uyandığında ailecek kahvaltı yapıcaz. Kepek ekmeği yok, marketten gidip alicam mecbur. Ortak Zuzu fazla yemicem söz.
Herkese mutlu pazarlar.
Opuldunuz

Ya buarda kixlar sizden bisey isticem
Dun esiminis arkadasi is yerin asansore sikismis cigeri falan patlamis yogun bakima almislarr nisanliymis daha ya ne olur dua edinn..allahim yardim etsin sifa versin

Kizlar gunaydinlar mutlu ve kalorisiz pazarlar size ben serbestim.
Ebrucum sehraa lajoba arkadasimizi jojop sandi heralde heyecandan yanlis okudu nickini sanirim
Bu arada ben hayatimda fazla kiloyu hic sevmedim ne kadinda ne erkekte esim de cok kilolu olsa kendim almis gibi mutsuz olurdum bu yuzden once kendi mutlulugum onemli canim ins. Dogumdan sonra azimli olur kisa surede veririm kilolarimi
Cinsiyet tahmini ben taaa ne zaman sormustum o msja cvp vermedi kimse ozaman gozden kacmistir vs vs..
Bir iki arkadas tahminde bulundu canim umarim Allah gonlume gore saglikli hayirli bi evlat verir daha dogrusu .isteyen herkese de nasip eder
Hawariminki en son kizdi oyle de netlesti sanirim
Hkmet annene gitmis olmana cok sevindim
Kvser offf sabah sabah icim cok kotu oldu yaaa Allah acil sifalar versin umarim kisa surede sagligina kavusur arkadasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…