- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.921
gözünüz aydın canım maşallahAnneler, nasilsiniz. Sabah regl oldum. Karnim şişmeye basladi.
Zor bir hafta beni bekliyor. İna gecen ay ki gibi kilo da fazlalik olmaz. Bu arada oglişin bir dişi daha cikti. Oldu 2dişbukonuda mutluyum. Kolay atlatiyoruz..
ortaklarım çok memnun oldum inş sizi üzmem ortağınız old için başta epey gayretliydim ama regl olunca kaçamak yapmamaya söz veremiyorum bu günden başladı çikolata kaçamaklarımSükrancimmm ortak olmusuz ve jojoba
Kizlar ben iddia ediyorum
Her türlü iddiaya varim bu cuma 67 li olucaaammmmm göriceksiniz olucam
Hatta küsürati cok az olucak hatta ve hatta düze 67 bile olabilirim
Cok zorlarsam 66,9 bile görürüm
Biribeni durdursunnnnnnnnn
gözünüz aydın canım maşallahbugün sabah bende regl olanlardanım off bi can sıkıntısı huysuzluk sorma gitsin :13:
ortaklarım çok memnun oldum inş sizi üzmem ortağınız old için başta epey gayretliydim ama regl olunca kaçamak yapmamaya söz veremiyorum bu günden başladı çikolata kaçamaklarıminşallah size mahçup olmamak için dur diycem kendime hadi bakalım size emanetim :)) bi de özür dileyerek belirtmek isterim ki kpss çalışmaya başlayacağım için çok yazamayacağım akşamları menümü bildirip kaçmam lazım ki anca çalışmak için vakit bulabiliyorum benden böyle işte ha bide sizi tanımak isterim ben 25 yaşında 6 aylık bebeği olan gıda mühendisi, kpss zede, aöf öğrencisi, ev hanımı bi bayanım doğumdan kalan 16 kilom var eski çıtır günlerime dönmek istiyorum yarışmacılara başarılar dilerim heheheee :13:
Bende 35 yasindayim canim
3 tane kuzucum var..1. kuzuma göre citir anne,,2. kuzuma göre genc anne,, 3. kuzuma göre olgun anneyim
Dogu bilimleri okudum 2 yildir sadece yurtdisinda bikac vakifta gönüllü calisyorum
ortak allah seni şişko etmesin emi kız pazar günümüz çok güzel geçti yazmışsın ya bi an düşündüm eyvah tatil ne ara bitti çabuk bu hafta diye iyiki çocuğumun kıyafetlerini ütülemişim dedim kendi kendime çok güldüm yavvv :)Kizlar, akşam eşim anneme bıraktı bizi. Öğlende AVM gittik. Saatlerce dolastik. Pazar günümüz çok güzel geçti. Regl in siniri halinde olmama rağmen. Doğumdan önceki kotum üstüme tam oldu. Cook mutluyum. Giyindim, suslendim. Fıstık gibi oldum. Eşim öyle söyledi. Annemler de görünce şok oldular. 10 kilo verince haliyle farkı farkettiler:) bugün mutluluk üstüne mutluluk yaşadım kızlar. Şimdide Annemler le oturuyoruz. Menüde gelirsek kaçamakları hemde bol bol.. Zuzu özür canım. . Hafta içi toparlarim.
Menüm"
Sabah ılık su * karışımı
Kahvalti: bi kase nesfit , 1 kuru incir
Ogle: 3 Dilim pizza, 1 Ayran
Ara: 1 Gofret
Aksam: bi kase yüzük çorbası , 1 yemek kaşığı pilav
Bu kadar :))))) yedim bugün kızlar. .
pişman miyim yarın olacağımdan eminim.. suan değilim yani :)
ortak allah seni şişko etmesin emi kız pazar günümüz çok güzel geçti yazmışsın ya bi an düşündüm eyvah tatil ne ara bitti çabuk bu hafta diye iyiki çocuğumun kıyafetlerini ütülemişim dedim kendi kendime çok güldüm yavvv :)
neyseki yarın pazarmış hahha sen beni güldürdün allahta seni güldürsün haftaya cuma emi
nazlima kuzum menum
sabah yumurta bir dilim ekmek zeytin peynir
ara elma
oglen yogurt corbasi sulu kofte cok az yufka ekmek
arada sacma oldu kv lerde olunca cay cekirdek
aksam cok az sucuklu yumurta bir dilim ekmek su uc litreyi buldu spor yok bugun ama yatmadan atlayabildgm kadar ip atlayacagim benim oglan iki gundur cozuttu birde uyuyor gece pilim bitiyor valla
Ebrum bn de alistim yapmaya ama dun gunduz kizim musade etmedi aksamda 1.5 saate yakin elektirikler gittiKevserim :menünü beğendim gözlerim spor aradı altta o kadra alışmışım ki
Nazlm: oruç olsam o açlıkla saldırırdım ben olsaydım tebrik ederim az ve öz
Sehraaa: akşam hiç olmamış
Hikmetim:3 dl yerine 11 dl yeseymişsin çok iyi olurmuş canım.Ama yarın yepyeni bir gün hepimiz için.
Roseliz :gül menün az ve çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?