- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.941
Kahvalti peynir, zeytin ve el kadar pide ( evet, evet yanlis duymadiniz pideee, cok zorladilar. Abi kizdi, yuzunde renk kalmamis dedi. Affet ortak mecburdum ) kaymak, az da recel
Ogle: annem kek yapti.
Bir dilim kek yedim. 3bardak sekersiz cay
Aksam daha yemedim. Kocis tavuk sote istiyor. 1dilim cavdar ekmegiyle 4yemek k. Sote yerim..
Bu kdr...
[/QUO
olsun ortak pazar bugün ye yiyebildiğin kadar asıl hafta içi pür diikkat etmemeiz lazım :) ben bu hafta 2 kilo kadar vermek istiyorum ya :))
nazlim ben bugun yine abarttim galiba
sabah yumurta peynir zeytin bir dilim ekmek
arada ayva
oglen bir dilim kimali pizza ayran
arada elma
aksam bir tabak mercimek corbasi bir dilim ekmek azicikda helva yedim
kuzum ben bu rlar deli gibi yemek istiorum niye anlamadim bugun yarin regl olcam ondan mi acaba
Ortagim menunu begendimm cnm bu da bnm menumEki Görüntüle 897043 Eki Görüntüle 897040
Evet sabah
6 catal kiymali yumurta
6 tane zeytin bi dilim ekmek
Aksam
3 kasik pilav (mevlutten kalma)
Kk peynir
5 tane zeytin
Sporlarim
35 dk jillan
3 lesille
10 yan hareketleri
12 dk slim pack
Dogru soyluyorsun cnm. Da valla. Cadi kizimdan ara bile yapamiyorum bn yerken tabagima saldiriyor kizmam cnm soyleyin yeterkiOrtağım çok az yiyorsun neden hiç ara yapmıyorsun bu şekilde kilo verirsin ama bu çok büyük îhtimalle kastan olur. Aralarda mutlaka ya meyve tada kuruyemil ye. Umarım kısmazsın bana
Bu arada sporlarına diyecek birşey yok maşallah slim oack i bende yapayım diyorum ama hep yarıda bırakıyorum
Hîkmetcim gözğn Aydın zaman herşeyin ilacı aslında. Önemli olan sabretmek . Daha mutlu günlerin olur înşallah
E uymamışın beğenmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?