- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.961
Dün
12:45 : 1 simit,6 Zeytin kk peynir domates salatalık çay
17:00 : 3 mini ızgara köfte 1 yufka ayran yarım kase ogluşun çırbasından( dışarda yedik)
20:00 : çay 1 avuç( balık kareker, fıstık)
Spor: 45 dk yürüyüş
50 bacak hareketi
50 mekik
Hikmetim oglusunun disi hayirli olsun canim ayrica annenlerle esinin arasinin duzelmesinede cok sevindim ah ah o konuda bende cok uzuldum zamaninda ama simdi duzeldi canim bi esimle ablamin esi arasi iyi degil cok bir araya gelmeyiz bizde
Geçmişi okudun mu bilmiyorum ama canım benim ortağım yok hiç biyerde buna bi el tek başıma yarışmayayım)) ortağım bedef di
Evet sanırım hedeka- Zehra bide şükran abla 3 lü grup du yalnış hatırlamıyorsamcanım hayır okumadım
bedef 2 hafta üst üste ne olur benide yarışa alın diye msj atmıştı,mazeret bildirir umarım,eğer bildirmezse yarışa bir daha katılamaz,
gruplar tam aklımda deil ama grupların biri 3 kişiydi,kadının anotomisi,papatya felan vardı sanırım,sende o gruba katıl aktif olan kızlardan biri ile yarış,
zaten cumaları grup toplamı yapılmıyor,
burdaki amaç sorumluluğu artırmak sadece
Günaydin kizlar
Dün bi diyet hakkinda fikrinizi sormustum cvplar icin tskler!..jojoba sporsuz hertürlü diyet olmuyor zaten haklisin canim,,ayrica o kadar kilo verilecegine inanmiyorum zaten en fazla 4-5 gider iki haftada
Dünki menüm
Sabah
1 dilim erimis kasarla ekmek
Ara
1 fincan kahve, 500ml bol limonlu maden suyu
15:00
Yarim dilim sade börek,2 mercimek köftesi,1 elmali sütlü bi tatli ( adini bilmiyorum hamursuz kremasi az haslanmis elma gibi birseydi)
2 byuk fincan mate cayi, 4 kuru erik
hayırlı olsun dişiniz. ne güzel heyecanlar.Anneler, nasilsiniz. Sabah regl oldum. Karnim şişmeye basladi.
Zor bir hafta beni bekliyor. İna gecen ay ki gibi kilo da fazlalik olmaz. Bu arada oglişin bir dişi daha cikti. Oldu 2dişbukonuda mutluyum. Kolay atlatiyoruz..
ben de yarışmaya katılmak istiyorum ama herhangi bir grupta değilim henüz.Evet sanırım hedeka- Zehra bide şükran abla 3 lü grup du yalnış hatırlamıyorsam
hayırlı olsun dişiniz. ne güzel heyecanlar.
ben de yarışmaya katılmak istiyorum ama herhangi bir grupta değilim henüz.
mevcan beni de bir gruba ekler misi rica etsem
biraz geç oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?