Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlar.. guzel sozleriniz icin cok cok tesekkur ederim.
Hayatimda hic olmadigim kadar cok mutluyum..
Herkese mutlu günler.
Bu arada, hafta sonu o kadar coook sey yememe ragmen tartida 78.4 ü gördümm. Mutluyum, mutluuuuuuuu :)

Son düzenleme:
Günaydın . Off kızlar oglumu kv bıraktım uyandı anne işe gitme elimi tut beni bırakma gözler kapalı uyku var ama Bırakıcam diye tetiktekeşke kv bize gelseydi . Bu hafta o geldi ağlamamış binadakilerle vakit geçiriyor kendi çöplüğü nede olsa:)dün gece ya uyuyacaktım ya size bakacaktım yada spor . Sizce ne yaptım???????
Tabisi SPOR 😊

Dün
12:45 : 1 simit,6 Zeytin kk peynir domates salatalık çay
17:00 : 3 mini ızgara köfte 1 yufka ayran yarım kase ogluşun çırbasından( dışarda yedik)
20:00 : çay 1 avuç( balık kareker, fıstık)

Spor: 45 dk yürüyüş
50 bacak hareketi
50 mekik

Gunaydin citirlarim ebrumm ozir dilerim dun giremedim topige sabahtan annemlere gittim aksam esim oraya geldi eve gec geldik ondan giremedim canim yaa hemen menumu yaziyorum sonra senin memune bakicam ama dunku menum cok guzel degil (
Sabah
Bir tane milfoy boregi
Bir kk ekmek
3 zeytin
Catalin ucuyla kaymak
1 tatli k recel
Salatalik domates
1 dilim salam
Ara yok
Oglen
K felks atistirmalik
Ara
2 lokma milka bobble
Aksam
Bir yk pilav
2 yk et yemegi
2 yk firinda patats
Salata
Regl oldum gibi ama olmadimda leke geliyo ama tam anlamiyla hastalanmiyorum bi kadin dogumcuya gitmem gerekiyo bugun saat 10da esimle disciye gidicez sonra ben kendi doktoruma gidicem ama sonra ve aksam burdayim ebrum

Ebrum sabah yarim simit yeseydin bide aksamki balik kraker ve fistik olmamis ama sporlarin guzel

Hikmetim oglusunun disi hayirli olsun canim ayrica annenlerle esinin arasinin duzelmesinede cok sevindim ah ah o konuda bende cok uzuldum zamaninda ama simdi duzeldi canim bi esimle ablamin esi arasi iyi degil cok bir araya gelmeyiz bizde

Hikmetim oglusunun disi hayirli olsun canim ayrica annenlerle esinin arasinin duzelmesinede cok sevindim ah ah o konuda bende cok uzuldum zamaninda ama simdi duzeldi canim bi esimle ablamin esi arasi iyi degil cok bir araya gelmeyiz bizde

Esim imkansiz ablamla enistemle asla bir araya gelmez.
Benim icin onemli olan annemle aralarinin duzelmesiydi. O da duzeldi ck sukur. Allahim kimseye yasatmasin. Zor gunler yasadim. Hamileligim, sonrasi cok sıkıntıli zamanlardi ama bitti şükür.

günaydın çıtır anneler

haftaya + kiloyla başladım yine ya cuma gününden çok tırsıyorum :18:

hkmt çok sevindim canım,demiştik sana sabret diye,

kevser fotoları gördüm papatyama katılıyorum,yarın kilo vermen durduğunda nerden kesiceksin canım,bu beslenme hiç sağlıklı deil,hani ara öğün,

şükom,epru,ösge,papatya,nelson,sehra,zuzu,kubra,hawar,nazlma,zehra,papatya,roze ve ve nicki aklıma gelmeyen diğer çıtır adayları kocaman bir günaydın

hafta başı iş çok uğrarım sonra

bu arada masumm işten çıktı,evde neti yok bu gün bi yerden haber bekliyor,umarım olur çok bunalımda dua edin onada,

gunaydınnnnn herkese.... bol hareketli az kalorili bir hafta diliyorum.....

hayatımda ilk defa hafta sonunda kilo verek çıktım..çok mutluyum....52.4 gördum rüya gibi tek yaptığım 6-7 gibi yemeği içmeği kestim o saate kadarr istediğim yedim 2 gün yaş pasta bile yedim düşünün artık... bir bol su yeşil çay maydanoz suyu içtim....inş cozutmadan bu haftada söyle giderim az kaldı hedefe......

çıtrlarım nasılsınız .. sizler okuyorum ama yazacak fırsatım olmadı...diyete ara verdim ne zaman kendimi hazır hissedersem ozaman ğeri başlayacağım ama süre koymadım kendime.. artık kendimi kasmak istemiyorum..

şu dört günde tüm duyguları yaşadım.. ne varsa hayata dair...

perşembe cuma iş arkadaşım ile fena atıştık.. kırıldım birbirimize ama cuma akşamı bağrıştık çağrıştık ama sakınleştik.. birbirimize derdimizi anlattık.. şimdi gözle görünür bir sorun yok.zaman ne göstercek yaşayıp ğöreceğiz..

cumartesi ğünü iyi başladı arabam en olmadık anda bozuldu.. ama tanıdıkların yardımı ile arkadaşları alabildik.. düzene ğirdi cumartesi ğüzel ğeçti..

pazar günüm vardı.. mutlu bir ğün ğecirdim.. akşamda eşim ğeldi şehir dışında idi iki ğün.. ve pazartesi...beklediğim ğibi ğerğin değilim... çalışanlar bilir iş yerinde ğerğinlikler hiç bitmez.. bir süre rutin gider sonra bir patlama.. patlamalar arka arkaya ğelir...

hepinizi çok özledim...

hikmet zaman la herşey yoluna ğirer demiştim hatırlıyorum sak düzelmiş sevindim..
mevcan kaçırma hafta sonu.. sonra her pazartesi artıda başlayıp ğeri toplamaya çalışıyorsun...kapın ne oldu mevcan takıldımı...

ebrum canım kötü başlamış ğünün ama üzülme.. çoçuklar bizee doyamıyorlar.. kaliteli zaman ğeçir.. onu sevdiiği sık sık söyle sarıl.. illaki alışacaktır ama zaman biraz daha..

özğem iyileştinmi... cinsiyeti bellimi bebeğinin .. yazdında benmi kaçırdım yoksa,

kevser menün az daha dikkatli beslen.. sonra mide sıkıntısı çekiyor insan.. mide kuş gibi kalıyor.. yediğini almıyor sindiremiyor...

masum inşallah yeni iş ğörüşmen olumlu sonuçlanır.

zuzum menüler düzenli ğeliyor.. baktım ama tam inceleyemedim...

sehra -kübra-şükran kızlar sizler nasılsınız...

kesin unuttuklarım var biliyorum ama artık yaşlılığıma verin...

Son düzenleme:
bolgesel zayıflamak istiyormusunuz annişler bunun için neeler yapıyorsunuz bunu yarışmasını yapalımmı? ne dersiniz.....hareketler belirleyelim her gun onları yapalım cuma günleri kilo bildidrken ölçülerimizde verelim en çok inceleni seçelim nasıl olur?????

Geçmişi okudun mu bilmiyorum ama canım benim ortağım yok hiç biyerde buna bi el tek başıma yarışmayayım )) ortağım bedef di

canım hayır okumadım

bedef 2 hafta üst üste ne olur benide yarışa alın diye msj atmıştı,mazeret bildirir umarım,eğer bildirmezse yarışa bir daha katılamaz,

gruplar tam aklımda deil ama grupların biri 3 kişiydi,kadının anotomisi,papatya felan vardı sanırım,sende o gruba katıl aktif olan kızlardan biri ile yarış,

zaten cumaları grup toplamı yapılmıyor,

burdaki amaç sorumluluğu artırmak sadece

Günaydın çıtır anneler
nasılsınız?
pazartesiye bomba gibi başlamışsınızdır inşallah.

ben hafta sonu giremedim.
gönlüm sizinleydi

yediklerime dikkat etmeye çalıştım

Günaydin kizlar

Dün bi diyet hakkinda fikrinizi sormustum cvplar icin tskler!..jojoba sporsuz hertürlü diyet olmuyor zaten haklisin canim,,ayrica o kadar kilo verilecegine inanmiyorum zaten en fazla 4-5 gider iki haftada

Dünki menüm
Sabah
1 dilim erimis kasarla ekmek

Ara
1 fincan kahve, 500ml bol limonlu maden suyu

15:00
Yarim dilim sade börek,2 mercimek köftesi,1 elmali sütlü bi tatli ( adini bilmiyorum hamursuz kremasi az haslanmis elma gibi birseydi)

2 byuk fincan mate cayi, 4 kuru erik

Evet sanırım hedeka- Zehra bide şükran abla 3 lü grup du yalnış hatırlamıyorsam

Son düzenleme:
Tnaydinn guzel annelerrr
Nelson mevcan haklisiniz kizkar cok az yiyoum ve de ben emziriyoorum sutum de az da olsa etkileniyo onceden bu kadar az yemiyordum ama inanin zaman bulamiyorum
Annemde kiziyo cok az yiyorsun hasta olursun diyo hakli..dikat etmeye calisicam bu arada bnmnbelimin ortasi agriyor hafifleyenenkadar agir spor yapmicaam

Zehra, hafta sonu cokyogundum. İnan okudum ama yorum yapamadim.guzel bir liste .. hem ackalmiyorsun hemde kalorisi az menuler war. Bi makarna vr, onu da kepekli yersen sorun olmaz bence. Listeyi defterine yazicam. Uygulamaya calisicam bende. Oglan bana duzenli yemek yedirmiyor ki. Sen basladin mi bu listeye

Anneler, nasilsiniz. Sabah regl oldum. Karnim şişmeye basladi.
Zor bir hafta beni bekliyor. İna gecen ay ki gibi kilo da fazlalik olmaz. Bu arada oglişin bir dişi daha cikti. Oldu 2diş bukonuda mutluyum. Kolay atlatiyoruz..
hayırlı olsun dişiniz. ne güzel heyecanlar.

Evet sanırım hedeka- Zehra bide şükran abla 3 lü grup du yalnış hatırlamıyorsam
ben de yarışmaya katılmak istiyorum ama herhangi bir grupta değilim henüz.

mevcan beni de bir gruba ekler misi rica etsem
biraz geç oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…