Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikmtm: çok mutlu hep öyle ol. Aynı şey Eşimle annem arasında yaşandı . Şimdi iyiler ama eski sıcaklık gibi geliyor bana
Nelsonum : destegin için saol arkadaşım😊
Sulisim : nick tam yazmamadım canım kusura bakma. Ama fikrin çok güzel ben özellikle iri göbeğimden şikayetçiyim
Ortim: salam kaymak börek 😒simit değilde akşamki atıştırmalık olmadı evet ama bugün daha iyi olucam söz sende ol kıskansınlar biziii

bende belimi ve basenimi inceltmek göbeği eritmek isitiyorum ama tek olmuyor hareket yapmka için hep bir bahanem oluyor...zorunlu olunca hasep vermek giib bir yarış ortamı daha iyi olur diye düşünüyorum...

maşallah ben de çok sevindm. inşallah hep iyi olurlar. yoksa olan sana olur arada kala kala.
inşallah kardeşinle de barışır eşin. belli mi olur. gün olur devran döner.

Okudum gurupları ben tekim o zaman mewcanım uygun görürse biZ bu hafta ortak olalım
tamam canım. biz bir ekip olalım. başarılı oluruz inşallah. bana biraz kendini tanıtır mısın? seni yakından takıp edeceğim:)

dünkü menüm

sbh sirkeli ılık su

yeşil çay yumurta ve 1 dlm çav ekmek
yarım ayva

bebek görmesinde 1 dlm kek 1 sigara böreği gibi fırında pişmişş börek

akşam bol salata 1 kase yoğurt 1 dlm ekmek

40 dk yürüyüş tempolu
100 mekik
20 bacak hareketi
50 ip atlama

bugünkü menüm

sbh ılık sirkeli su
2 bardak çay
1 tost 3 zeytin

ara
1 avuç ceviz(3 tane kadar)
yeşil çay

öğle
1.5 dlm çav ekmeği
2 kaşık yoğurt
yarım kase çorba
1 servis kaşığı yumurtalı ıspanak

ara 1 mandalına

öğle yemeğim...bununla doymuş gibi yaptım...
akşam da kaçırmazsam yarın 62'li birşey görücem biliyorum...inanıyorum...

şu bölgesel incellme olayına ben de varım. benim de göbek bölgem problemli. zaten diyetisyen de obezsin dedi bana...

merhaba çıtırlar :)
dün çook yorgundum menümü yazamadım
dünün menüsü
sabah: 1 kase nesquik çikolatalı mısır gevreği, 1 bardak su
öğlen: 1 dilim ekmek üstü yağ ve peynir
saat 3 gibi sınavdan çıktım offf deli gibi acıkmıştım 1,5 açma kete, 3 biskrem, 4 bardak çay, su, birazcık peynir (ayy ne bulduysam yemişim )
akşam: oğlumu eşimin yengesine bırakmaya gitmiştik akşam yemeği yine ordan 1 tabak yoğurtlu makarna, 1 kaşık etli kuru fasulye, 2 kaşık kadar salata
sonra eşimin amcasına akşam çaya gittik 1 bardak çay, 1 mandalina, minicik kayısı pestili
eve gelince gece yatmadan 1 çikolata, 1 kase nesquik çikolatalı mısır gevreği
sabaha karşı uyandım 3 biskrem 2 bardak su
ayyy bu kadar sanırım çook kaçamaklı bi gün olmuş oğlumun hasreti sınav derken baya yemişim bea

evet 1-2 kişi varım dedi...
göbek ve basen eritmeye
sulisim
papatya
ebruli1820

Son düzenleme:
hareketleri hep beraber belirleyelim.....
göbek için

mekik
ters mekik
çapraz mekik
yerde bisiklet çevirme

basen için

yerde köprü yapma
bacak açma kapama
çömelme
yerde kalça kaldırma yukarı tekme

benim aklıma bunlar geldi siz neler eklemek istersiniz....

Lajoba emziriyormuydun?
Böyle okurken iyi gidiyordu hadi sinav sonrasi 3 bisküvi neyse derken aksam gece ucmussun canim yaaa
Aksam mandalina pestilden sonra birakicaktin,,,emziriyor olsan bile... Sonrasi da yedigin hersey gece basenlerine göbisinin üstüne yapisti söyliyimmmm

Hikmetcim yok baslamadim canim ama okadar verilemse bile 2 hafta cok uzund egil menude böyle sanki hep evde üisen seyler gibi hosuma gitti arada kaldim
Ondan sormustum

GÖBEK ERİTME HAREKETLERİNİN TARİFLERİ VE MİKTARLARI

1. MEKİK : yarım mekik , 3x20 , günde 1 kere

2. TERS MEKİK : yüzükoyun yatıyorsunuz , ellerinizi ensenizde birştirip belinizden yukarısını kaldırıp indiriyorsunuz. 3 x 20 , günde 1 kere

3. DERİN NEFES AL VER : göbeğinizi hızlı hızlı içinize çekip bırakıcaksınız,gün içinde yapabildiğiniz kadar , tek seferde en az 20 tekrar

4. OMUZDA SOPA ÇEVİRME : sopayı ensenize koyup bir tabureye oturuyosunuz bacaklarınız kapalı oluyor ve en az 5 dk yapıyosunuz

5. ÇAPRAZ MEKİK : sırt üstü uzanıyorsunuz , sağ direseğinizi sol dizinize , sol dirseğinizi sağ dizinize değdiriyorsunuz. 3 x 10 , günde 1 kere

6. GÖRÜNMEZ SANDALYE : dayanabildiğiniz kadar , günde 1 kez

7. AYAKLARI KALDIRMACA : yere uzanıyosunuz,ellerinini kalçanızın altına koyuyosunuz,ayaklarınızı yere değmeden kaldırıp indiriyosunuz , en az 10 tekrar

KaLCa eRiTMe HaReKeTLeRiNiN TaRiFLeRi Ve MiKTaRLaRi

1///YüRüYüS
:disarida,bandinizda yada evde yapabilirsiniz__60dk
2///BaCaK eSNeTMe
bacaklarinizi acarak iyice gerdiriniz aci hissi duyana dek 50 kez
3///YeRe YaT BaCaK iNDiR KaLDiR
:yere uzanip sag kolunuzun ve sonrasinda sol kolunuzun uzerine yatarak bacaklarinizi asagi yukari kaldirin 100 kez
4///STeP
:evinizdeki herhangi bir yuksek tabure olabilir kasa olabilir uzerine inip cikin poponuzu gerdirerek 100kez
5///CöMeLMe
Ayakta durun, omuz genişliğinde bacaklarınızı açın, ayaklarınızı birbirine paralel olarak hafif dışarı dönük şekilde yerleştirin. Kollarınızı çapraz olarak omuzlarınıza koyun veya elinize ağırlık alarak kollarınızı kalçanıza dayayın. Çömelirken derin nefes alın. Başınız sırtınızla orantılı olarak dik tutun. Başınızı sırtınızla dik tutmanızın bir yolu da, karşı duvarın en üst noktasına bakmaktır. Tekrar ayağa kalktığınızda nefesinizi dışarı verin. İlk yaptığınızda muhtemelen bacaklarınız tutulabilir ama dizleriniz kilitlenmez. Dizlerinizde bir ağrı veya burkulma hissederseniz sebebi yere paralel olmasından kaynaklanabilir. 3 defa 12-15 arasında bir sayda bunu tekrarlamanız önerilir. Çömelme bir güç egzersizidir. Egzersizleri ayna karşısında yapmanız ve sürdürebilmeniz için faydalı olabilir.

6///GeRi TeKMe
oponuzu çalıştıran diğer egzersiz ise geri tekme egzersizidir. Ellerinizi ve dizlerinizi yere koyun. Bacağınızın birini arkaya doğru düz olarak kaldırabildiğiniz kadar kaldırın. Bu nedenle bu egzersize geri tekme denir. Bacağınız düz ve zarif durmalı. Bu hareketi yaparken belinizin geriye doğru gerilmemesi, yaylanmaması gerekir. Bu hareketi her bacak için 15-25 arasında yapın. Yapmakta zorlanmadığınız zaman, ayak bileğini güçlendirmek için ağırlık giyebilirsiniz. Ev ortamında daha çok egzersiz yapılabilir. Bu nedenle evde egzersiz yapmanıza yardımcı olan CD'lerden edinebilirsiniz.

7///ip aTLaMa
hafif yogun tempoda olucak 150 kez

(alıntıdır)

Son düzenleme:

emziriyorum ablacım :) ama regl oldum galiba ondan acayip bi şekilde çikolata yemek istiyorum ve bu kendimi frenlemiş halim ama sabah kalktığımda tartıldım 67.7 geliyorum cumaya göre 600 gr eksideyim inş bu cumaya kadar da eksilerde devam ederim

Canım adım Gül 24 yasında 7 aylık bi kız annesiyim doğumdan önce 56 kg düm doguma 73 girdim 5 Mayıs'ta. 18 Kasım'da diyete başladım burada sizinle 65.9 dum belki daha fazla şimdi 61.5 im bir ayda 4.4 kg verdim boyum 1.55 hedefim 50 kg.evde plates yapıyorum 6 dan sorna bişi yemiyorum günde 3bardak yeşil çay içmeye çalışıyorum , he unutmadan kızımın dişi çıktı bu Cumartesi diş partisi yspıcam bu hafta biraz yıgunum fazla giremiyorum

Sulisim: paylaşımın için saol. 7 noyu kyn peder öğretti.alt karın hareketi 45 açyıla inip kaldırıyon bacaklarını. Çok zor acıyor ama toparlıyor özellikle sezeruanlıları☺️
Lajoba : bebiş hasreti nedeniyle affedildin hassas noktama bastın😢ama bugün iyi menü görelim. Emzirfigin için kalori nedeniyle veriyorsun bırakına bizim gibi alıyosun
Papatyam süpersin

ebrulimm senin yorumlarına bayılıyorum kısss canım üzülme seninde çooocun alışacaktır zamanla.. ama geçirdiğiniz vakitleri çook kaliteli geçirmeye çalışın Rabbim kolaylık versin..

Selam kızlar. Akşam evime döndüm ama yine koşturmaca içindeydim. Eşimin işte giyeceği kıyafetleri ayarlama, kızımın formalarını yıkama, okul hazırlığı, ödevler filan derken hiç vaktim olamadı yazmaya. okuyup geçtim. Hala daha çok işim var ama sizlere bi bakayım da öyle gideyim dedim.
Lajoba ve Zehra ortaklarım sizmişsiniz. İnş cumaya çok güzel kilolar veririz ve ben de artık hedef kiloma inmiş olurum.
Sulisim ne güzel egzersizler paylaşmışsın öyle, teşekkürler. Bölgesel olarak zayıflamamıza çok yardımcı olacak hareketler bunlar.
Nelsonum işte böyle yaa, kilo verme işine ara versen bile fırsat buldukça uğra buraya, özletme fazla kendini. Ben de iyiyim işte, iki çocukla koşturup duruyorum. Çok bunaltıyolar beni, isyanlardayım hergün.

Diğer kızlar, Mevcan, Kevser, Ebru, Sehraa, Özge, Zuzu, Papatya, Roseliz, Hikmet, Sercan, Masumm, Nazlma, Kübraa,
Hadeka, hepinizi çok özledim iki gündür. Ailemden uzak kalmış gibi oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…