- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.981
Okudum gurupları ben tekim o zaman mewcanım uygun görürse biZ bu hafta ortak olalım
Hikmtm: çok mutlu hep öyle ol. Aynı şey Eşimle annem arasında yaşandı . Şimdi iyiler ama eski sıcaklık gibi geliyor bana
Nelsonum : destegin için saol arkadaşım😊
Sulisim : nick tam yazmamadım canım kusura bakma. Ama fikrin çok güzel ben özellikle iri göbeğimden şikayetçiyim
Ortim: salam kaymak börek 😒simit değilde akşamki atıştırmalık olmadı evet ama bugün daha iyi olucam söz sende ol kıskansınlar biziii
maşallah ben de çok sevindm. inşallah hep iyi olurlar. yoksa olan sana olur arada kala kala.Kizlar, kocis annemlerle konusmuyordu. Bugun beni almaya geldiginde anneme geldi. Yani, bariştilar.
Bu hafta sonu çifte mutluluk yasadim. Suan icim o kadar huzurlu ki anlatamam size. Yarin insallah bize gelecekler. Kociş davet etti.. ne sorunlar yasadim. Zamaninda buraya yazmistim. O zaman burda olan kizlarda hers yoluna girer sabret demislerdi. Evet, sabrimin sonu mutllukk, huzurr..
Kocis beni cok mutlu etti. Benden de sote istedi. Yapicam da, oglani yerine yatirincca geri uyaniyor. Suan ayagimda salliyorum.
Ayy gercekten cok mutluyum, Allahim sana şukürler olsun..
tamam canım. biz bir ekip olalım. başarılı oluruz inşallah. bana biraz kendini tanıtır mısın? seni yakından takıp edeceğim:)Okudum gurupları ben tekim o zaman mewcanım uygun görürse biZ bu hafta ortak olalım
merhaba çıtırlar :)
dün çook yorgundum menümü yazamadım
dünün menüsü
sabah: 1 kase nesquik çikolatalı mısır gevreği, 1 bardak su
öğlen: 1 dilim ekmek üstü yağ ve peynir
saat 3 gibi sınavdan çıktım offf deli gibi acıkmıştım 1,5 açma kete, 3 biskrem, 4 bardak çay, su, birazcık peynir (ayy ne bulduysam yemişim)
akşam: oğlumu eşimin yengesine bırakmaya gitmiştik akşam yemeği yine ordan 1 tabak yoğurtlu makarna, 1 kaşık etli kuru fasulye, 2 kaşık kadar salata
sonra eşimin amcasına akşam çaya gittik 1 bardak çay, 1 mandalina, minicik kayısı pestili
eve gelince gece yatmadan 1 çikolata, 1 kase nesquik çikolatalı mısır gevreği
sabaha karşı uyandım 3 biskrem 2 bardak su
ayyy bu kadar sanırım çook kaçamaklı bi gün olmuş oğlumun hasreti sınav derken baya yemişim bea
Lajoba emziriyormuydun?
Böyle okurken iyi gidiyordu hadi sinav sonrasi 3 bisküvi neyse derken aksam gece ucmussun canim yaaa
Aksam mandalina pestilden sonra birakicaktin,,,emziriyor olsan bile... Sonrasi da yedigin hersey gece basenlerine göbisinin üstüne yapisti söyliyimmmm
Hikmetcim yok baslamadim canim ama okadar verilemse bile 2 hafta cok uzund egil menude böyle sanki hep evde üisen seyler gibi hosuma gitti arada kaldim
Ondan sormustum
maşallah ben de çok sevindm. inşallah hep iyi olurlar. yoksa olan sana olur arada kala kala.
inşallah kardeşinle de barışır eşin. belli mi olur. gün olur devran döner.
tamam canım. biz bir ekip olalım. başarılı oluruz inşallah. bana biraz kendini tanıtır mısın? seni yakından takıp edeceğim:)
Sulisim: paylaşımın için saol. 7 noyu kyn peder öğretti.alt karın hareketi 45 açyıla inip kaldırıyon bacaklarını. Çok zor acıyor ama toparlıyor özellikle sezeruanlıları☺️
Lajoba : bebiş hasreti nedeniyle affedildin hassas noktama bastın😢ama bugün iyi menü görelim. Emzirfigin için kalori nedeniyle veriyorsun bırakına bizim gibi alıyosun
Papatyam süpersin
evet 1-2 kişi varım dedi...
göbek ve basen eritmeye
sulisim
papatya
ebruli1820
Hikooo bensizz olur olmazzzz bende varim:))Bendeeee, bendeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?