Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sulisim, boyl yaris olunca daha bir cazip oluyor. İyi ki soylemissin.
Regl oldugum icin spor yapasim gelmiyor. Hava da soguk diye pek de canim istemiyor. Ama yazdiklarina da baktim. Zor degil hareketler. Tesekk ederizz..

Menüm
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta* 1 tatlı kaşığı bal
1 dl ekmek* şekersiz çay

ara 1 kk beyaz peynir* 1 dl ekmek

ara yarım nar

Öğlen 4 kaşık makarna *büyük bi kase yağsız yoğurtlu salata

ara 2 ceviz * 1 avuç leblebi +kuru üzüm* yeşilçay

Akşam 5 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 tane biber dolması

su 1.5 lt
spor 30 dk yürüyüş* 1 mil leslie* 50 mekik
30 dk pilates

Uyandigimda ilik su karisimim

09:00 yarim ayva, 2avuc sarileblebi

12:00 yarim kase tavuk sote, salata, 2dilim cavdar ekmegi

13:30 bi avuc sarileblebi, yarim ayva

15:00 yarim portakal

Aksam yemegi daha bise yemedim. Olmazsa kepekli makarna yerim. Domates sos yaparim.

Spor yok. Regl yaptirmiyoooor. Napimmm.
Elestirilerinize acigim.. ewett yeemiyorum. Ama oglan rahat birakmir ki. Esimde diger odada işine konsantre oldu. Suan ayagmda uyuyor. Yerine yatirsam uyanir ama.

Son düzenleme:
maşallah ortak çok süper hem menün hem sporların ayy sen bu hafta hedef kilona ulacaksın inş darısı bizeee

canım ya gerçekten çok az yemişsin kızz akşam mutlaka bişeyler ye bence ama benim kadar da abartma ben de regl oldum ama gayet rahatım çook şükür hatta birazdan 1 mile leslie yapmayı düşünüyorum oğlan uyanmadan

Wallaa acliktan bayilicam simdi. Ay brokoli karnibahar haslayip ustune yogurt doküp yesem mi.. bilemedim.

Citirlarim ve ortagim bugunki menum
Sabah
2 dilim kizarmis tam tahilli ekmek
3 siyah zeytin
Bir catal bitter sarelle
Yarim tatli kasigi recel
Bir kk peynir
Yarim bardak visne suyu
Ara
Turk kahvesi
Oglen
5 yaprak sarmasi
Bir yufka boregi
Bir dilim kek kizimla beraber yedik
Dahada bisey yemem
2 lt su
Bir bardak yesil cay

1 mil leslie
1 mil leslie express in yarisini yaptim
30 mekik cekicem yatmadan

Ebrum menum cok guzel degil ama aksam yemicem eger cok acikirsam yogurt yerim bugun doktoruma gittim 1.750 gr yagdan gitmis 1 kiloda normal vermisim :)))

Sukranim menun harika herzamanki gibi
Hikmett aksam muhakkak ye canim bak gucsuz dusersin

Lajoba: saol canım ya inş alışacak inanmak istiyorum buna.diZilerden Tv'den haberim yok bilgisayarı açmama izin vermiyor ve tel elime Alınca atıyor. Sabah herkes yarışma dizileri anlatırken bön bön bakınıyırum. Kıss kaliteli zamanın âlâsını yaşıyoruz. Odama gidelim diyor ve wc su ihtiyacı dışında çıkamıyorum uyuyana dek. Özlemini dindirsin gülsün istiyorum hep😊

Kocisin ve sizin israriniza dayanamadim. Ve yedim.
3yemek kasigi makarna , ustune yogurt..
Ama normal makarna yedim.
Vee inanin, kepekli makarna daha doyurucu.. hiicc doymadimm.

Kızlar, övgüleri haketmedim bugün. Akşam yemeği yemiştim ama eşim işten gelince ona da sofra hazırladım. Maalesef ben de oturdum ve 2 biber dolması daha yedim. Yediklerim yetmedi bugün nedense, Yine acıktım. Kızın bana, fırça atın. İnş başka bişey daha yemeden uyuyabilirim. Spor yapıcam bi kere daha, oğlum rahat verirse.

Ebrum mekigi 50 tane cektim ve yazmayi unuttum dunku menum icin soylediklerinde haklisin ama 2 haftada bir babamla kahvalti yapiyorum o uzatincada hayir diyemiyorum malesef :))

Yeşil çay ve kaysı

Yulaftan krep yaptım içinde peynir domates biber dilimledim

Ara :yarım nar

Öğlen:yulaflı yogurt

Ara:3 ceviz

Akşam:etli kuru patlıcan dolması 1tane , balkabagı çorbası 1 kase, salata ve ayran

Aaaa şükran abla iki biber dolması üstelik hala ne yesem diye düşünüyorsun bende seni örnek alıyordum) oldumu şimdi

Ebruuuuu bol bol vakit geçir oğlunla ben şimdi aynı evin içinde özlüyorum oğlumu.
Üzüntüden ölecek mişim gibi hissediyorum artık
Nenüm:
07:30 domates salatalık biber 2 kk peynir 4 zeytin bşr dilim ekmek
10:30 4 adet kuru kayısı yeşil çay
12:00 çırba ve yoğurt ( fotosunu koymuştum öğlen)
15:00 2 mandalina
18:00 çorba balık salata
Az sonra elma yiyeceğim
Spor yapar mıyım bilmiyorum canım sıkkın moralim bozuk

Aaaa şükran abla iki biber dolması üstelik hala ne yesem diye düşünüyorsun bende seni örnek alıyordum) oldumu şimdi
Haklısın canım, ben de çok kızdım kendime. Ama arasıra böyle öğünümü yedikten sonra yetmediği olurdu ama sabrederdim.
yemekten sonra 2 bardak su içip midemi doldururdum başka şey yememek için. Bu sefer olamadı. Daha çok dikkat edicem.

sen hem emziriorsun hemde yemiyorsun haa yaik degilmi o bebise illaki birgun zayiflarsin ama anne sutunu zamani gectimi bir daha veremezsin ve ayrica sutun fazlasiyla etkileniyordur az degil yani kusura bakma elestirdim ama

amaaan boşver canım dizileri yarışmaları bu zamanlar bi daha geri gelmiycek büyüyüp delikanlı olunca bi daha böyle vakit geçiremiycez gülün eğlenin canım Allah muhabbetinizi artırsın :86:

neden aynı evin içinde özlüyorsunuz ki merak ettim büyük mü oğlunuz?

hımmmmneese neese olur arada böle seyler üzme kendini
hala yemediysen ye tabiisi ne duruyon
kıss yemissin makarnayı ayy bende doymuyorum yaa eskiden akşama kadar hiç bişey yemezdm acıkmazdm hemen doyardım şimdi doymuyom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…