- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.001
maşallah ortak çok süper hem menün hem sporlarınMenüm
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta* 1 tatlı kaşığı bal
1 dl ekmek* şekersiz çay
ara 1 kk beyaz peynir* 1 dl ekmek
ara yarım nar
Öğlen 4 kaşık makarna *büyük bi kase yağsız yoğurtlu salata
ara 2 ceviz * 1 avuç leblebi +kuru üzüm* yeşilçay
Akşam 5 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 tane biber dolması
su 1.5 lt
spor 30 dk yürüyüş* 1 mil leslie* 50 mekik
30 dk pilates
canım ya gerçekten çok az yemişsin kızz akşam mutlaka bişeyler ye benceUyandigimda ilik su karisimim
09:00 yarim ayva, 2avuc sarileblebi
12:00 yarim kase tavuk sote, salata, 2dilim cavdar ekmegi
13:30 bi avuc sarileblebi, yarim ayva
15:00 yarim portakal
Aksam yemegi daha bise yemedim. Olmazsa kepekli makarna yerim. Domates sos yaparim.
Spor yok. Regl yaptirmiyoooor. Napimmm.
Elestirilerinize acigim.. ewett yeemiyorum. Ama oglan rahat birakmir ki. Esimde diger odada işine konsantre oldu. Suan ayagmda uyuyor. Yerine yatirsam uyanir ama.
canım ya gerçekten çok az yemişsin kızz akşam mutlaka bişeyler ye benceama benim kadar da abartma ben de regl oldum ama gayet rahatım çook şükür hatta birazdan 1 mile leslie yapmayı düşünüyorum oğlan uyanmadan
Kızlar, övgüleri haketmedim bugün. Akşam yemeği yemiştim ama eşim işten gelince ona da sofra hazırladım. Maalesef ben de oturdum ve 2 biber dolması daha yedim. Yediklerim yetmedi bugün nedense, Yine acıktım. Kızın bana, fırça atın. İnş başka bişey daha yemeden uyuyabilirim. Spor yapıcam bi kere daha, oğlum rahat verirse.
Haklısın canım, ben de çok kızdım kendime. Ama arasıra böyle öğünümü yedikten sonra yetmediği olurdu ama sabrederdim.Aaaa şükran abla iki biber dolması üstelik hala ne yesem diye düşünüyorsun bende seni örnek alıyordum) oldumu şimdi
Wallaa acliktan bayilicam simdi. Ay brokoli karnibahar haslayip ustune yogurt doküp yesem mi.. bilemedim.
Tnaydinn guzel annelerrr
Nelson mevcan haklisiniz kizkar cok az yiyoum ve de ben emziriyoorum sutum de az da olsa etkileniyo onceden bu kadar az yemiyordum ama inanin zaman bulamiyorum
Annemde kiziyo cok az yiyorsun hasta olursun diyo hakli..dikat etmeye calisicam bu arada bnmnbelimin ortasi agriyor hafifleyenenkadar agir spor yapmicaam
amaaan boşver canım dizileri yarışmalarıLajoba: saol canım ya inş alışacak inanmak istiyorum buna.diZilerden Tv'den haberim yok bilgisayarı açmama izin vermiyor ve tel elime Alınca atıyor. Sabah herkes yarışma dizileri anlatırken bön bön bakınıyırum. Kıss kaliteli zamanın âlâsını yaşıyoruz. Odama gidelim diyor ve wc su ihtiyacı dışında çıkamıyorum uyuyana dek. Özlemini dindirsin gülsün istiyorum hep😊
neden aynı evin içinde özlüyorsunuz ki merak ettim büyük mü oğlunuz?Ebruuuuu bol bol vakit geçir oğlunla ben şimdi aynı evin içinde özlüyorum oğlumu.
Üzüntüden ölecek mişim gibi hissediyorum artık
Nenüm:
07:30 domates salatalık biber 2 kk peynir 4 zeytin bşr dilim ekmek
10:30 4 adet kuru kayısı yeşil çay
12:00 çırba ve yoğurt ( fotosunu koymuştum öğlen)
15:00 2 mandalina
18:00 çorba balık salata
Az sonra elma yiyeceğim
Spor yapar mıyım bilmiyorum canım sıkkın moralim bozuk
hımmmmneese neese olur arada böle seyler üzme kendiniHaklısın canım, ben de çok kızdım kendime. Ama arasıra böyle öğünümü yedikten sonra yetmediği olurdu ama sabrederdim.
yemekten sonra 2 bardak su içip midemi doldururdum başka şey yememek için. Bu sefer olamadı. Daha çok dikkat edicem.
kıss yemissin makarnayıhala yemediysen ye tabiisine duruyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?