Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

koşu: 6 km hızla 1 saat=407 kalori
ip atlamak dakikada 125 tane: 4375--- 35 dakika= 380 kalori
mekik 2 dakika= 16 kalori

toplammm: 803 kaloriiii oley oley..

öldüm yogunluktannnn

Nelson ip atlamanin 35 dk 380 kalori oldugunu nerden baktin ben birkac siteden baktim az oldugunu gorunce cok uzuldum ya senin hesabina gore iyi gidiyomus
Biri 30 dk 67 kal
Biri 30 dk 400 cal
Biri 30 dk 52 cal diyo cok alakasiz yaa

Son düzenleme:
Ebruuu spoprundan dolayı sana kocaman bir
yarında iyi bir menü bekliyorum senden
umarım biz birinci oluruz canım, gerçi ben birkaç gün sonra regl olacam ama, umarım tartıdan sonra olurumm

Ösge ip atlamak o kadar az olmaz ya, yürmenin bile 30dk 100cal fazla, ip atlamak çok daha fazla efor sarfettiren bir spor, daha fazladır onun kalorisi, bak ben baktım şimdi kendi üye olduğum sitedede, 330 kalori diyor, tabi dk 80 tane atlamayı baz alarak,

Ebruli canımmm ben sabah erkenden gece sürekli kalkıyorum kızım emmek istiyor uykumu hiiç alamıyorum
Sabah acıkırsam meyve kuru incir yiyorum kızımı uyutup yatıyorum
Kızım öğleye kadar odasından çıkmadan uyumaya meyilli oluyor onun için odasından çıkmadan ara vererek onu uyutuyorum
Öğleyin kahvaltımı yapıyorum öğle yemeği kaynıyor mecburen

Erken kahvaltı yapmayı denedim lokmalarım boğazıma dizildi kızım hemen yeniden uyumak istedi

Ben de az oldugunu gorunce gicik oldum okadar atladim bunun icin mi dedim mantiklingelmedi aslinda
Ebruu iyi hadi bak sutlaci yakmisin birdaha yeee

yoldaşım nasılsın ya....ama biz hiç haberleşemiyoruz bu aralar...
ne durumdasın...
ben dün sabahtan beri wc'ye çıkamadım. allahım delireceğim. kayısı da yiyorum, yeşilçay da içiyorum...

Canım benim de bağırsaklarım çalışmıyordu çok kötüydüm
Ben sabah kahvaltıdan önce kuru incir armut yiyorum ve bol suu
Ama en çok da yürüyüş ve aktivyadan fayda gördüm canım
Hem de aktivyayı yanımda çantamda okula da götürüyordum gebelikte bile sorunum olmadı şükür
Tavsiye ederimmm

Nelson ip atlamanin 35 dk 380 kalori oldugunu nerden baktin ben birkac siteden baktim az oldugunu gorunce cok uzuldum ya senin hesabina gore iyi gidiyomus
Biri 30 dk 67 kal
Biri 30 dk 400 cal
Biri 30 dk 52 cal diyo cok alakasiz yaa

lışveriş yaparken, araba kullanırken, ayakta dururken ciddi ölçüde kalori yakıldığını biliyor muydunuz?

Kalori cetveli ile yaptığınız hareketlerde ne kadar kalorili yaktığınızı, yediğiniz yemeği eritebilmek için hangi hareketleri yapmanız gerektiğini belirleyebilirsiniz.

Alış-Veriş Yapmak 232,5

Araba Kullanmak 217,5

Ayakta Durmak 101,5

Bahçe İşleri (Çim Biçmek) 420

Bahçe İşleri (Çitle Çevirmek) 289

Bahçe İşleri (Kazmak) 472,5

Bahçe İşleri (Tırmıklamak) 202,5

Basketbol 517,5

Bilardo Oynamak 157,5

Bisiklet Yarışı 634

Bisiklete Binmek 307,5

Boks (Antrenman) 517,5

Boks (Maç) 832,5

Cam Silmek 221,5

Egersiz Bisikleti (20 km/s) 214

Golf Oynamak 319

Halı Süpürmek 169

İp Atlamak (125 atlama/dak) 664

İp Atlamak (70 atlama/dak) 607,5

İp Atlamak (80 atlama/dak) 615

İskambil Oynamak 94

Jimnastik 247,5

Kano (Gezinti) 165

Kano (Yarış) 386,5

Koşmak (10 km/s) 611,5

Ortalığı Toplamak 232,5

Oturarak Yazmak 109

Rahatça Uzanmak 82,5

Step (20 adım/dak) 267,5

Step (40 adım/dak) 535

Step (60 adım/dak) 798

Televizyon Seyretmek 82,5

Tepe Tırmanışı (10 kg Yükle) 525

Tepe Tırmanışı (20 kg Yükle) 551,5

Tepe Tırmanışı (5 kg Yükle) 484

Tepe Tırmanışı (Yüksüz) 454

Uyumak 64

Ütü Yapmak 124

Yemek Pişirmek 169

Yemek Yemek 86,5

Yerleri Silmek (Bez İle Ovmak) 409

Yerleri Silmek (Sopalı Bez İle) 232,5

Yürüyüş (Asfalt) 300

Yürüyüş (Çim) 304

Yürüyüş (Hafif Eğim) 307,5

Yüzme (Hızlı Kulaç) 585

Yüzme (Kurbağalama) 607,5

Yüzme (Sırt Üstü) 634

Yüzme (Yavaş Kulaç) 480

Haklısın cocuklar küçük olunca pek düzen olmuyor.Biraz büyüsün uykusu düzene girsin sende düzenli yersin o zaman
Ben de az oldugunu gorunce gicik oldum okadar atladim bunun icin mi dedim mantiklingelmedi aslinda
Ebruu iyi hadi bak sutlaci yakmisin birdaha yeee

Onu degilde sabah yine çayla kek istedi canım ama 225 cal aklıma gelince yiyemedim.Onu yakmak için onca ip atlamam gerekecekti

Sanırım bende cuma günü regl olucamAma olsun biz elimizden geldg,nce mücadelemizi vericezBugün gün vr pilav ve tatlı.Akşama hafif kapatırım.

1 porsiyon pirinç pilavı 325cal,1dl.baklava 250 cal.Şimdiden ip atlayayım gidene kadar offf

yoldaşım nasılsın ya....ama biz hiç haberleşemiyoruz bu aralar...
ne durumdasın...
ben dün sabahtan beri wc'ye çıkamadım. allahım delireceğim. kayısı da yiyorum, yeşilçay da içiyorum...

diyet yaparken bazen wc sıkıntı oluyo ben sırt ütü yatıp bacaklarımı uzatıp yukarı indirip kaldırıyosun yukarda nefes alıp aşağıda veriyosun 10 tane yapmaya çalış onu yapınca ben direk tuvalaete koşuyorum çok işe yarıyo ayrıca alt karınıda çok iyi çalıştırıyo yağlar gidiyo dene bence zorlanırsan ellerini poponun altına koyarak yap

1 porsiyon pirinç pilavı 325cal,1dl.baklava 250 cal.Şimdiden ip atlayayım gidene kadar offf

Baklava cok fenaymis gercekten gelince de bol bol ip atla canim
Normalde 1 dilimcik kek der gecerdik yerdik ama onu yakana kadar ugrasacagima hic yemem diyoruz bugun de kiz kardesim gelicek ona kek yapcaktim aksamda pizza yicez sonra dedim iyice odul gunu gibi olur tlfnda da kendisi spora gidip oyle gelicem dedi o da diyete baslamis yesilcay iceriz birlikte yasasin yesilcay kardesligi
Papatya pizzayi az yicem ve erken yemeye caliscam

canım çok teşekür ederim. akaşm eve gidince denicem. bacaklarımı havada mı aşağı yukarı kaldıracağım yoksaaşağı indirmek derken zemine değecek mi?
bugün activia yoğurt aldım. onu da denicem.
azıcık ye oldu mu özgecim....
ama kardeşin gelecekmiş. ne güzel.

bo
bu kalori sepeti sitesi çok güzel.. yedikleriimi giriyom kaloriler çogalıyor daha şimdiden 950 kalori oldu. ama akşam çok dikkat edeceğim 1200kaloiyi geçirmeyeceğimm

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim ama berbat durumdayım ... Verdiğimin 2 katını aldimda geldim... Ya ben umutsuz vakayım... Kendimi berbat hissediyorum... Elimden geldiğince insan icine çıkmıyorum ... Ayyyy kafayı yicem.... Aksama menümle buradayım ...

Ebru dediğin gibi akşamı hafif kapat bide bol bol ip atlaaa, bak cumaya az kaldı,

bo
bu kalori sepeti sitesi çok güzel.. yedikleriimi giriyom kaloriler çogalıyor daha şimdiden 950 kalori oldu. ama akşam çok dikkat edeceğim 1200kaloiyi geçirmeyeceğimm

evet bencede çok güzel bir site, ben 3 haftadır kullanıyorum o siteyi, ilk başlarda hep geçiyordum, sınırımı sporda yapsam,yinede çok fazla yiyormuşum dün aylık raporuma baktım, çizelgem aşağı doğru iniyor yani yavaş yavaş oturmaya başlıyor kalori işi, tabi cumalar hariç cumaları pik yapıyorr

kızlar dün kalorimi çok düşük tutup üstüne spor da yapınca sabah çok kötü uyandım hala halsizim bugün kalorimi biraz artırıcam ve yürüyüş yapmicam
çünkü su saat oldu hala arabayla evde dolaşıyorum sizin tabirinizle totom yer görmedi
minikkelebek hoş geldin canım üzülme dikkat edersen tekrar verirsin canım bari yiyince sütün arttı mı değdi mi yemene
nelsoonnn merak etme kalorilerini hesaplarım abartmam canımmm

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım.Akşama bekliyoruz mutlaka.Buraya yazma korkusu seni motive eder.Bu yüzden fırsat bulabildikçe ugra.
Ebru dediğin gibi akşamı hafif kapat bide bol bol ip atlaaa, bak cumaya az kaldı,
Ne yiyim canım akşama yogurt mu?Sonunda dün temzlik derken şifayı kaptım.Oglum yeni iyileşiyor inş. geçmez.Öpmemek için zor tutuyorum kendimi:2:Buna ragmen ip atlıyorum ve yatana kadar da atlıycm

Bu hareketi kayınpederim ögretti dogumdan sonra banaÇok zor ama alt karını çok güzel çalıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…