- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.201
koşu: 6 km hızla 1 saat=407 kalori
ip atlamak dakikada 125 tane: 4375--- 35 dakika= 380 kalori
mekik 2 dakika= 16 kalori
toplammm: 803 kaloriiii oley oley..
öldüm yogunluktannnn
Ebruuu spoprundan dolayı sana kocaman bir
yarında iyi bir menü bekliyorum senden
umarım biz birinci oluruz canım, gerçi ben birkaç gün sonra regl olacam ama, umarım tartıdan sonra olurumm
Ösge ip atlamak o kadar az olmaz ya, yürmenin bile 30dk 100cal fazla, ip atlamak çok daha fazla efor sarfettiren bir spor, daha fazladır onun kalorisi, bak ben baktım şimdi kendi üye olduğum sitedede, 330 kalori diyor, tabi dk 80 tane atlamayı baz alarak,
yoldaşım nasılsın ya....ama biz hiç haberleşemiyoruz bu aralar...
ne durumdasın...
ben dün sabahtan beri wc'ye çıkamadım. allahım delireceğim. kayısı da yiyorum, yeşilçay da içiyorum...
Nelson ip atlamanin 35 dk 380 kalori oldugunu nerden baktin ben birkac siteden baktim az oldugunu gorunce cok uzuldum ya senin hesabina gore iyi gidiyomus
Biri 30 dk 67 kal
Biri 30 dk 400 cal
Biri 30 dk 52 cal diyo cok alakasiz yaa
Haklısın cocuklar küçük olunca pek düzen olmuyor.Biraz büyüsün uykusu düzene girsin sende düzenli yersin o zamanEbruli canımmm ben sabah erkenden gece sürekli kalkıyorum kızım emmek istiyor uykumu hiiç alamıyorum
Sabah acıkırsam meyve kuru incir yiyorum kızımı uyutup yatıyorum
Kızım öğleye kadar odasından çıkmadan uyumaya meyilli oluyor onun için odasından çıkmadan ara vererek onu uyutuyorum
Öğleyin kahvaltımı yapıyorum öğle yemeği kaynıyor mecburen
Erken kahvaltı yapmayı denedim lokmalarım boğazıma dizildi kızım hemen yeniden uyumak istedi
Ben de az oldugunu gorunce gicik oldum okadar atladim bunun icin mi dedim mantiklingelmedi aslinda
Ebruu iyi hadi bak sutlaci yakmisin birdaha yeee
yoldaşım nasılsın ya....ama biz hiç haberleşemiyoruz bu aralar...
ne durumdasın...
ben dün sabahtan beri wc'ye çıkamadım. allahım delireceğim. kayısı da yiyorum, yeşilçay da içiyorum...
1 porsiyon pirinç pilavı 325cal,1dl.baklava 250 cal.Şimdiden ip atlayayım gidene kadar offf
1 porsiyon pirinç pilavı 325cal,1dl.baklava 250 cal.Şimdiden ip atlayayım gidene kadar offf
canım çok teşekür ederim. akaşm eve gidince denicem. bacaklarımı havada mı aşağı yukarı kaldıracağım yoksaaşağı indirmek derken zemine değecek mi?diyet yaparken bazen wc sıkıntı oluyo ben sırt ütü yatıp bacaklarımı uzatıp yukarı indirip kaldırıyosun yukarda nefes alıp aşağıda veriyosun 10 tane yapmaya çalış onu yapınca ben direk tuvalaete koşuyorum çok işe yarıyo ayrıca alt karınıda çok iyi çalıştırıyo yağlar gidiyo dene bence zorlanırsan ellerini poponun altına koyarak yap
azıcık ye oldu mu özgecim....Baklava cok fenaymis gercekten gelince de bol bol ip atla canim
Normalde 1 dilimcik kek der gecerdik yerdik ama onu yakana kadar ugrasacagima hic yemem diyoruz bugun de kiz kardesim gelicek ona kek yapcaktim aksamda pizza yicez sonra dedim iyice odul gunu gibi olur tlfnda da kendisi spora gidip oyle gelicem dedi o da diyete baslamis yesilcay iceriz birlikte yasasin yesilcay kardesligi
Papatya pizzayi az yicem ve erken yemeye caliscam
bo
bu kalori sepeti sitesi çok güzel.. yedikleriimi giriyom kaloriler çogalıyordaha şimdiden 950 kalori oldu. ama akşam çok dikkat edeceğim 1200kaloiyi geçirmeyeceğimm
Hoşgeldin canım.Akşama bekliyoruz mutlaka.Buraya yazma korkusu seni motive eder.Bu yüzden fırsat bulabildikçe ugra.Kızlar ben geldim ama berbat durumdayım ... Verdiğimin 2 katını aldimda geldim... Ya ben umutsuz vakayım... Kendimi berbat hissediyorum... Elimden geldiğince insan icine çıkmıyorum ... Ayyyy kafayı yicem....Aksama menümle buradayım ...
Ne yiyim canım akşama yogurt mu?Sonunda dün temzlik derken şifayı kaptım.Oglum yeni iyileşiyor inş. geçmez.Öpmemek için zor tutuyorum kendimi:2:Buna ragmen ip atlıyorum ve yatana kadar da atlıycmEbru dediğin gibi akşamı hafif kapat bide bol bol ip atlaaa, bak cumaya az kaldı,
diyet yaparken bazen wc sıkıntı oluyo ben sırt ütü yatıp bacaklarımı uzatıp yukarı indirip kaldırıyosun yukarda nefes alıp aşağıda veriyosun 10 tane yapmaya çalış onu yapınca ben direk tuvalaete koşuyorum çok işe yarıyo ayrıca alt karınıda çok iyi çalıştırıyo yağlar gidiyo dene bence zorlanırsan ellerini poponun altına koyarak yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?