Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Önce menüm

Sabah
1 Greyfurt, kk peynir, 1 dilim kizarmis ekmek

Ara 1 bardaklimonlu yesilcay

Ögle
1 kase yesil mercimek,zy taze fasulye, yarim dilim ekmek

Ara limonlu yesilcay

Aksam
1 kase yesil mercimek, 100gr yogurt yulaf parcacikli

Spor 80 dk acik havada yürüyüs

yağdan gitmesi için ne yapmak lazım kii?

alti ogun yenmesi lazim amac herseyi yemek ama az yemek porsiyon azaltmak ben diyetisyene gittim ve menumde hersey var boyle yenirse kaslar erir kas erimesi demek vucuda yemek girmedigi icin beyin komut veriyor ve vucut yaglari depo ediyor boylede yag gitmiyor kas eriyor

Kocisin ve sizin israriniza dayanamadim. Ve yedim.
3yemek kasigi makarna , ustune yogurt..
Ama normal makarna yedim.
Vee inanin, kepekli makarna daha doyurucu.. hiicc doymadimm.
Yemekle iyi yapmissin canim ama aklinda bulunsun
Makarnanin ustene yogur dokersen kilo yaparmis ole duymustum

Ahhh sükrancimmmm o 2 dolmayi yemseydin günü kurtarmistin ama olsun bi pasta kek pogaca kadar degildir..örnek diyetdas yakismiyorr:)

Hikmetcim hepsini bosver sabah yememen en kötüsü .. Onu düzeltmen lazim canim

Bu bölgesel zayiflama olayina katilsammi bilemedim zaten spor yapiyorumda hergun yapabilirmiyim bilmiyorum..yada simdi cok yorgun oldugum icin böyle yaziyorum:)

Aynen bende ölcekmişim gibiyim(çok üGünğm oğlumdan dolayı çok mutsuzum çok((

sehram sizin doktor ne dedi. hiç anlatmadın. biz de çarşamba günü gideceğiz doktora.

sabah kalkınca 1 bardak sirkeli ılık su
kahvaltı 1 dilim labne sürülmüş ekmek 10 zeytin 1.5 haşlanmış yumurta 1 bardak çay
ara 1 bardak çay 2-3 tane bebe bisküvisi
akşam 6-7 kaşık bezelyeli pilav, 2 köfteli islim kebabı, 10 kaşık erik kompostosu
1 mil leslie
biraz cevizli pekmez sucuğu

ayyy hala bişeyler yiyesim varrr biri beni durdursun

sen hem emziriorsun hemde yemiyorsun haa yaik degilmi o bebise illaki birgun zayiflarsin ama anne sutunu zamani gectimi bir daha veremezsin ve ayrica sutun fazlasiyla etkileniyordur az degil yani kusura bakma elestirdim ama
K.bakmam canim et eskisi kadar sutum yok tamam belki cocugumun hakkina giriyorum ama yiyemiyorum cnm ara hic yapamiyorum zaten sabah oglen olarak yapiyorum sonra aksam oluyo aksam yemehi yedin mi gun bitiyoo dedigim gibi yarin dan sonra ana ogunlerimi atlamamaya calisicam bn de üzülüyorum sutum yetmedigi zaman ama su sezaryen gobegi beraber bisey her aynaya baktigimda o gobegim gordugumdw moralim bozuluyo zamanla gidicek insallah bn biraz fazla yukleniyorum cabuk gtsin diye zamaba birakmam lazim..o cirkin gobegimden dunyalar guzeli yavrum cikti bununda bilincindeyimm

canım oğlum sadece 8,5 yaşında. ama hiç birlikte vakit geçiremiyoruz. bizden tamamen koptu artık. hiç gözümün yaşı durmuyor...

uzman yardımı aldınız mı? ya çok üzüldüm inşallah atlatırsınız bu dönemleri.. üzülme diyeceğim ama b,liyorum elde değil benim oğlum daha 6.5 aylık olmasına rağmen ufacık bişeyine kahroluyorum sizin için kim bilir ne zordur ama sabredin sabrın sonu selamettir.. Allah sabredenlerle beraberdir..

sabah yumurta peynir zeytin bir dilim ekmek
elma tarcinli su arada
oglen etli patlican yemegi dor kasik bir kepce mercimek corba bir dilim ekmek
ara tarcinli su ayva
aksam balik kizarttik esimi kiramaim firinda istemefi kizartmasini istedi dort tane balik havuc salatasi bir dilim ekmek
simdide tarcinli suuuu
spor ip atlama

canım oğlum sadece 8,5 yaşında. ama hiç birlikte vakit geçiremiyoruz. bizden tamamen koptu artık. hiç gözümün yaşı durmuyor...

arkadaşlarıyle ve bilgisayarıyla vakit geçirmeyi tercih ediyor.
zamane çocukları hep aynı şikayet var genelde ama ne yapmak gerek bilmiyorum inş bi an önce atlatırsınız bu dönemi..

evet canim boyle dusun iste verilir kilo cok takma taktikcada olmuyor ogunlerini atlama canim duzenli ye ve gunluk uc litre su iccc o guzeller guzeli bebisinide opuyorum onlar hersye deger

arkadaşlarıyle ve bilgisayarıyla vakit geçirmeyi tercih ediyor.

bizim neslin cocuklugunu ozluyorum ya teknoloji dogru kullanilirsa iyi birsey ama bana gore faydasindan cok zarari var bi ornek mesela bi arastirma veilirdi bize kutuphaneye giderdik tek tek arastirirdik simdiki cocuklar hopp ac bilgisayari direk yaz bizim zamanimizin bi heyecani bi farkliligi vardi ben teknoloji ilerleikce insanlar tembellesior yavasliyor buna inaniyorum.Rabbim yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…