- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.021
Yeşil çay ve kaysı
Yulaftan krep yaptım içinde peynir domates biber dilimledim
Ara :yarım nar
Öğlen:yulaflı yogurt
Ara:3 ceviz
Akşam:etli kuru patlıcan dolması 1tane , balkabagı çorbası 1 kase, salata ve ayran
hic saglikli bi menu degil zayiflarsin ama kastan gider yagdan degilll
yağdan gitmesi için ne yapmak lazım kii?
Yemekle iyi yapmissin canim ama aklinda bulunsunKocisin ve sizin israriniza dayanamadim. Ve yedim.
3yemek kasigi makarna , ustune yogurt..
Ama normal makarna yedim.
Vee inanin, kepekli makarna daha doyurucu.. hiicc doymadimm.
neden aynı evin içinde özlüyorsunuz ki merak ettim büyük mü oğlunuz?
K.bakmam canim et eskisi kadar sutum yok tamam belki cocugumun hakkina giriyorum ama yiyemiyorum cnm ara hic yapamiyorum zaten sabah oglen olarak yapiyorum sonra aksam oluyo aksam yemehi yedin mi gun bitiyoo dedigim gibi yarin dan sonra ana ogunlerimi atlamamaya calisicam bn de üzülüyorum sutum yetmedigi zaman ama su sezaryen gobegi beraber bisey her aynaya baktigimda o gobegim gordugumdw moralim bozuluyo zamanla gidicek insallah bn biraz fazla yukleniyorum cabuk gtsin diye zamaba birakmam lazim..o cirkin gobegimden dunyalar guzeli yavrum cikti bununda bilincindeyimmsen hem emziriorsun hemde yemiyorsun haa yaik degilmi o bebise illaki birgun zayiflarsin ama anne sutunu zamani gectimi bir daha veremezsin ve ayrica sutun fazlasiyla etkileniyordur az degil yani kusura bakma elestirdim ama
canım oğlum sadece 8,5 yaşında. ama hiç birlikte vakit geçiremiyoruz. bizden tamamen koptu artık. hiç gözümün yaşı durmuyor...
papatya neden koptu oglunuz sizden
canım oğlum sadece 8,5 yaşında. ama hiç birlikte vakit geçiremiyoruz. bizden tamamen koptu artık. hiç gözümün yaşı durmuyor...
zamane çocukları hep aynı şikayet var genelde ama ne yapmak gerek bilmiyorum inş bi an önce atlatırsınız bu dönemi..arkadaşlarıyle ve bilgisayarıyla vakit geçirmeyi tercih ediyor.
K.bakmam canim et eskisi kadar sutum yok tamam belki cocugumun hakkina giriyorum ama yiyemiyorum cnm ara hic yapamiyorum zaten sabah oglen olarak yapiyorum sonra aksam oluyo aksam yemehi yedin mi gun bitiyoo dedigim gibi yarin dan sonra ana ogunlerimi atlamamaya calisicam bn de üzülüyorum sutum yetmedigi zaman ama su sezaryen gobegi beraber bisey her aynaya baktigimda o gobegim gordugumdw moralim bozuluyo zamanla gidicek insallah bn biraz fazla yukleniyorum cabuk gtsin diye zamaba birakmam lazim..o cirkin gobegimden dunyalar guzeli yavrum cikti bununda bilincindeyimm
arkadaşlarıyle ve bilgisayarıyla vakit geçirmeyi tercih ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?