Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

zamane çocukları hep aynı şikayet var genelde ama ne yapmak gerek bilmiyorum inş bi an önce atlatırsınız bu dönemi..

inşallah ama hiç umudum yok artık. neler ettik eşimle ne yöntemler denedik. olmadı başaramadık. artık kendi haline bıraktım da ben bitiyorum. yok olmak istiyorum. ölmek istiyorum artık...

Cumartesi yine gidicez sonrasında ayrıntısıyla anlatırım papatyam..şimdi inan yüzleşmek istemiyorum ruhum yorgun(bu arada akşam uymamışsın diyetine

Cumartesi yine gidicez sonrasında ayrıntısıyla anlatırım papatyam..şimdi inan yüzleşmek istemiyorum ruhum yorgun(bu arada akşam uymamışsın diyetine

allah yardımcın olsun canım. size yazdığım diyete buymadım ama diyetisyen elime bir de kalori listesi verdi. değişiklik yapabilirsin dedi.

inşallah ama hiç umudum yok artık. neler ettik eşimle ne yöntemler denedik. olmadı başaramadık. artık kendi haline bıraktım da ben bitiyorum. yok olmak istiyorum. ölmek istiyorum artık...

öyle deme ya çok üzüldüm şöyle de bişey var çocuklar dönem dönem değişir arkadaşlarına düşkünlüğpünün artması oyun oynamak istemesi normal bi yandan da yani daha 8.5 yaşında çocuk.. sürekli sizinle vakit geçirmek istemez elbette.. bak ben 25 yaşındayım evlenmeden öncesine kadar hala annemlerle bi yere gitmek istemezdim arkadaşlarımla çokça gezerdim ama şimdi ne kadar pişman oluyorum keşke onlarla daha çok vakit geçirseymişim diyorum çünkü onlardan başka bir şehirde yaşıyorum ve çok özlüyorum.. ama belli yaş dönemlerinde bunları ancak tecrübe ederek öğrenebiliyoruz maalesef.. o yüzden sende çok üzme kendini normal şeyler bunlar öyle düşünmeye çalış.. bi de kötü bişey yapmasın da çocuğun varsın bilgisayarda arkadaşlarıyla oyun oynasın..

. Ve yogurt
et canim boyle dusun iste verilir kilo cok takma taktikcada olmuyor ogunlerini atlama canim duzenli ye ve gunluk uc litre su iccc o guzeller guzeli bebisinide opuyorum onlar hersye deger
Su iciyorum bu gun 2.litre ictim opmezmiyim parcalarim bn onu cok saol cnm

Menumu de yaziyim
Sabah
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek
Aksam
Iskender:)
Ayran
Ara
1 kepce mercimeknyemegi
Spporlarim
3 saat alisveris merkezinde yuryus alisveriss

Papatyam ve sehram kizlar nendicegimi bilemiyorum allahim yardimciniz olsun biz de buyutuyoruz bakalim bizimkiler nasil

şükranım menün herzamnki şükü menüsü
Hikmtem menün az ve öz çok güzel canım
Ortiiii :herşeyden az yemişsin abartmadan ve öğlen yemişsin.Bende az önce bitterli bisküvi topları yedim size bakarken .Ceza olrak fazlada spor yapıcam.

Roseliz:gülüm ya valla sanki sen değil ben emziriyorum hemde ikizleri Acıkmıyorsan iyi ne yiyim a mı diyim b mi diyim c mi diyim ne diyim kıss sana

PpATYAM:menün herzamnki gbi kaçamaksız ve kusursuzSporlarınıda inceledim ççok güzel.Bende yapmaya çalışıcam birazdan aynılarını.Canım erkek çocukları böyle.Kardeşimden biliyorum.12 yaımdaayken oldu.Tüm sevgim oydu küçük anneydim artık.Çok düşkünümdür o yüzden ona.Ama büyümeye başladıkça bizden koptu uzaklaştı nankörleşti asileşti masumiyetimizi kaaybettikYaram kanadı bak şimdi.Erteliyorum bu üzüntümü yoksa canım acıyr.Oglum olana kadar oğlum gbisin diyordum.O da oğlum olunca çok sevmesine rağmen ben 2.sıradayım deyip içten içe uzaklaştı çünkü emzirmeydi uykusuz geceler ona zaman ayıramdım.Ama yinede büyüyünce böle oluyorlar herhalde.Ogumun bıyık bölgesini öperim sık sık.Eşimde nie orayı çok öpüyorsun der.Bende büyüyünce hiç biyerini öptürmeyecek bıyıkları çıkınca özellikle.ŞŞimdi doya doya öpeyim diyorumÜüzzlme iyi hoş olsunlarda biz anneler herşeylerine katlanırız.

Zehra ve fenedo menüleriniz çok iyi

Lajoba.menün güzel ama şu cevizli şey kalorili bişi sanırım:44:Ama emziklisin süt yapar

Kızlar oğlum tv aizliyordu size yazmak için açtım ama beni gördü hadi kapa saklanmaç oynayalım tatlım annem diyor işini biliyorBen kaçar uyuduktan sonra gelirim.

sabah koca bi bardak su ardından kahve
kahvaltıda 1 dilim ekmek az bişet nıutella 2 zeytin 1 peynir 7 bardak şekersiz çay
ara tük kahvesi
öğle 1 tane küçük boy börek yedim 3 bardak çat 2 küçük kabak tatlısı
ara nescafe
akşam 1 dilim ekmek 1 dilim kaşar peyniri
su 1.5 litre
spor 350 merdiven inip çıkma ve yarım saat yürüyüş

Desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar. Ben de farkındayım oğlum büyüdü . Eskisi gibi sürekli benimle vakit geçirmez kendine göre bi r çevresi arkadaşları var artık. Ama oğlum bize hiç vakit ayırmıyor ve zaman benim ellerinden kayıp gidiyor. Nereye gidersek gidelim ıpad elimde oluyor yemeğe avm ye. Arabayla kısacık bşr yer de gitsek elinde oluyor. Anlatabildim mi sıkıntımı
Bu akşamı anlayayım size
Işten genelde erken çıkıyorum zaten mesai olayı yok bizde
Neyse 16:15 de evdeydim. Arkadaşı vardı. Üzerimi değiştirdim mutfağa geçtim arkadaşı gitti saat 17;00. Daha çocuk asansöre binmeden başladı anne x arkadaşımı çağırabilir mşuim. Annecim dedim 2 çift laf edelim okulda ne yaptın yemeğimizi yiyelim ödeviniyap. Ben yemek yemicem dedi girdi odasına ödevini yaptı. Eşimle karar verdik bugün hiç karışmayalım bakalım ne olacak
Onun balıpını ayıkladım. Biz yedik sofrayı topladım. Ödevini bitirmiş geldi bir solukta yedi yemeğini x i çağırmaya gitti geldiler beraber çocuk gittiğinde saat 21:00 di. Daha hala diyor ki 15 dk y' nin yanına gidebilir miyim. Dedim ki ben sana karışmıyorum gitti evde yoklarmış. Döndü geldi.
Umarım azda olsa sıkıntımı anlatabilmişimdir

Ortim menün super bu gün maşallah. ..
Benim menüm.sabah.sütlü pirinç.
Öğlen. 4 kaşık patates püresi.1 kızartma balık.1 domamey.1dilim ekmek.
Ara yarım muz.
Akşam ilk defa gec yaptim.20:30 da.sütlü nesfit. .
Mekik çekicem.bu gün yolda çok yürüdüm daha fazla yürüyemem.

hmmm anlıyorum sizi ama şöyle bir önerim var okulda neler yaptınız biraz konuşalım beraber vakit geçirelim falan gibi şeyler söylemek yerine onun istediği şekilde vakit geçirmeye çalışsanız acaba işe yarar mı ki beraber puzzle yapabilirsiniz mesela veya sizde onun ıpad de sıkça oynadığı oyunu hadi beraber oynayalım bana da öğret falan diyip oynayabilir çocuğunuzla iletişim kurmaya başladıktan sonra kendi istediğiniz yöne yönlendirebilirsiniz.. tabi bunlar sadece öneri.. yada ıpadi yasaklayabilir daha katı kurallar koyabilirsiniz ki bu daha da ters tepebilir.. Allah yardımcınız olsun.. ama çocuğunuza belli sınırları olduğunu hissettirmenizde fayda olduğu kanaatindeyim yani ıpad i gün içerisinde belli süreler kullanabilmeli arkadaşları ile belli zaman aralıklarında görüşebilmeli falan..
ebrulim katılıyorum canım biz de yetiştiriyoruz onlar nasıl olaak kim bilir Rabbim cümlemizin evlatlarını hayırlı evlatlardan eylesin... amiiiinnnn

Ebrucum yap bakalım beğenecek misin. Ben seviyorum bu videoları kolay gibi görünüyor ama bayağı zorluyor

bişeyler yiyesim var ne yesem ki ya en masumu ne? yemesem mi acaba yatsam mı yatmasam mı en iiisi oğlanı bi emziriiim gelim

Tam bu şekilde olmasa da benzer lehleri uyguladık netten oynadığı oyunun tüm ayrıntılarını öğrendim. Yanına oturdum aaaa şimdi uygarlık mı kurdun koyunları ne yaptın falan gibi şeyler söyledim Önce şaşırdı sonra ork sallamadı
Sonra hem ıpad gemde arkadaş için zanan sınırı koydum. Daha çok isyan edip hırçınlştı. Bu akşam yaşananlardan sonra onu da bıraktık
Oyuncaktan keyif almıyor artık. Kısacası ne yaparsak yapalım aklı fikri oyunda arkadaslar. Bilgisayar oyunlarının ne kadar zararlı olduğunu da anlattık. Öğretmenden yardım şstedik k da derste anlattı. Ama olmuyor işte.
Ve biliyor musun oğlum ilk defa bilgisayar ta da benzeri birşeyi ilk defa geçen Haziran da eline aldı. Önceden hîç dokunmazdı bile
Puzzle hiç aklıma gelmemişti ilk fırsatta alıp bşr de onu deneyeyim
Teşekkür ederim ilgine

Nazlm menün güzel canım

zUZUUM:sende benim gibi kaçamaksız yapamıyosun

Kötü bir menü benden gelsin
08:20 :çeyrek yağsız peynirli tostum,yeşilçay
Ara:1 çay
12:10=1 kase çorba,1 kepçe bulgur pilavı,3 yk yoğurt,akdeniz yeşillikleri
ara:nescafe,1 browni yuvarlak kek
19:30=1 kepçe kuru fasulye,1dl.ekmek,turşu,2yk yoğurt
ara:içi bisküvi dışı bitterli kahve dünyasındaki toplardan

Bayramdan beri orda duruyorlardı ogluş almış eline anne bu ne.O yerken bende tırtıkladım.Şimdi aaili form çayı varmış onu içtim.

Sporlarım:
150 yarım mekik
50 ters mekik
150 oklava
50 bisiklet
50 popo hareketi

Kizlar iyi geceler.
Bugun oglen kizimi anneme birakip alisverise ciktik ozellikle esim icin inmistik carsiya onun ihtaclarini aldik kendime de 2 hamile pantolonuyla cok hos bi hirka aldim Eve gelince de utulerim vardi yoruldum valla.
Papatyacim canim yaa ben okurken sende ki o huznu uzuntuyu okadar iyi anladim ki onceden bu kadar hissetmemistim ama cok hassas bi konu kendini caresiz hissetmen cok normal elbet yontemi vardir bi kirilma noktasi vardir ama zamani da olabilir bence bi sure kendinizi geri cekin esinle birlikte ama tabi bu demek degil ki oglunda cani ne istiyorsa yapsin ama uzgun gorunme bence sanki ortada sorun yokmus gibi davran.
Offf ben de bilemedim iste sana yardimci olmak cok istiyorum ama oneri sunarken de yaa sonucu kotu olursa diye de korkuyorum.
Oglunun biraz zamana iht var gercekten herseyin yoluna gircegine inan canim
Ve oglunla farkli hic yapmadiginiz seyleri yapin mesela hic gitmediginiz bi yere gidin ilgi alani neyse onunla ilgili alisverise cikin mesela seninke en az arkadaslari kadar iyi vakit gecirecegini gorsun
Puzzle bence de iyi fikir belki soyle de yapabilirsin oglun kendi gelip sorsun anne puzzle nerden cikti gibi sen de babanla her aksam biraz oynuycaz degisiklik olsun diye aldim dersin o da sizin de gayet keyifli oldugunuzu gorunce heves eder gelir ve sohbet ede ede yaparsiniz.
Menuleriniz de hic fena gozukmuyo kizlar iyi gidiyosunuz.

Anneler, iyi geceler.. aksam ustu yikayip, karnini doyurduktan sonra uyudu. Banyo cok rahatlatti oglumu. Hala uyuyor. O uyuyunca bende uyudum. Kocis meraklanmis, gelmis oglana bakmis hep. Uzun zamandir aksamlari boyle uyumuyordu. Mamasini verdim sizlere bakim dedim. Herkesin menusu bakiyorumda gayet guzel. Sporlar az ama ozellikle benimhicc. Kişdan midir nedir, istek yok hepimizde.
Sehra, papatya kizlar, yazdiklarinizi okudum. Evlatlarinizla zor bir surecten geciyorrsunuz. Ergenlik artik cocuklarda erkenden mi geliyor anlamiyorum. Oglum daha 8bucuk aylik ama strese giriyorum sizleri okudukca. İns sizlerin ve pedegoglarin esliginde iyiyedogru yol alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…