Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

oğlumu emziriken sarılıp uyumuşum yaa ayy kokusuna kurban olduğum, herkes beraber uyumuyın falan dio ama nasıl uyumam ya hele de ilerde böyle bana sarılmayacak falan die ödüm kopuyo şimdiden bol boool sarılayım koklayım öpeyim istiyorum uyanır uyanmaz da kaçamak yaptım cısss
 
Günaydın kızlar
Yine 06:30 uyandım kahvaltıyı hazırladım. Gece regl olmuşum. Dün akşam o kadar çok ağladım ki üzüntüden herhalde . Gözlerim de şiş. Bugün dersim var. Nasıl çıkacağım öğrencinin karşısına bilmiyorum.
Özgecim teşekkür ederim 35 yaşındayım ve hayatımda hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Puzzle er işini düşüneceğim ilk fırsatta alacağım. Dün gece oturdum bebeklik küçüklük videolarını izledim ağladım ağladım.
Onu nereye götürsek de ıpad la gidiyor. Yanında olmazsa da huzursuz oluyor . Cuma akşamı avm ye gittik . Hırçınlaştıo hadi
Eve gidelim diye delirdi resmen .
Yarın psikiyatr randevumuz var arkasından da psikoloğa gideceğiz.
Sabah tartıda yine aynı çıktım normalde düne göre eksi bekliyordum ama reglin etkisi sanırım.
 
Son düzenleme:

Canım ben emzirmiyorum ki kızım buraktı, bu arada menülerime olan yorumların için teşekkürler canım benim ,
 
Kızlar, günaydın. Kahvaltımızı yaptık ve eşimi az önce işe gönderdim. Gelip sizlere bakayım dedim. Papatyam oğlunuzla bi paylaşımınızın olamamasına üzüldüm. Kendini bu kadar oyunlara verdiğine, ve arkadaşlarla bu kadar fazla zaman geçirdiğine göre içinde bi boşluk var, tarif edemeyeceği bi yalnızlık var diye düşünüyorum.
Belki de sana anlatamadığı, kendi bile açıklamaya çekindiği bi sorunu vardır.
Sen elinden gelen çabayı gösteriyorsun, çırpınıyorsun ama oğlun farkında bile değil bence. Böyle çocuklar hayatı harcamak istermişcesine yaşayarak içindeki sıkıntıyı, boşluğu unutmak ister. Benim kızımın da böyle dönemleri oldu. Sabah uyanırdı
uyanır uyanmaz bilgisayar oyunlarına koşardı ta kii akşam uykusu gelene kadar. Kesin bişey oldu ve bu kız bizim bile evde varlığımızı unutacak kadar, birşeylerle uğraşarak herşeyi unutmak istiyor derdim. Ama geçti o dönemleri. Şimdi yüzüne bile bakmıyor bilgisayar oyunlarının. İnş senin oğlun da usanıcak bu şekilde yaşamaktan ve size yönelicek. Arkadaşların önerileri bana da mantıklı geldi. Onları da dene. Belki düşünürsen onunla paylaşacak ortak bir iki konu daha bulabilirsin. Psikologa da gidecekmişsiniz zaten. İnş en kısa zamanda herşey yoluna girer, dua edicem size hep, Allah yardımcın olsun.

Lajoba, yavrucuğunla doyasıya zaman geçir canım. Ben ev hanımıyım ama iş, güç ,temizlik ve kızımın aşırı ödevleri yüzünden çocukların ikisine de zaman ayıramıyorum. Aylardır stres küpüyüm. Hiçbiriyle oynayamıyorum. Gerçek anlamda onlarla ilgilenemiyorum. Papatyamın yazdıklarını okuyunca birden gözlerim doldu. Onlar yanımızdayken daha çok zaman
geçirelim. Hiçbirşeye bakmadan, tv açmadan, sadece onlar. Öyle çabuk büyüyorlar ki...
 
Son düzenleme:

sarıl cnm sarıl benim küçük oğlum 2.5 yaşında doğduğunan beri beraber yatıyoruz sarılarak uyuyoruz okula başlayınca zaten istemiyolar sarılmak büyük oğlum 6 yaşında düşün yani hiç hoşlaşmıyo ben sarılınca ama kendi istesin ohh değil sarılmak sarmaş dolaş oluyoruz kardeşiyle abisiyle falan :) yani bugünlerin tadını çıkarmak gerekir tatlım :)
 
AKŞAM 1 BARDAK AYRAN
ıspanak yemeği 1 porsiyon
ara çeyrek ayva çeyrek elma

su 2 lt spor yok
çok stresli bir gün geçirdim.
 
günaydın Çıtırcıklar
mutlu bir gün yaşamanız dileğiyle.
8 sayfa var okumam gereken birazdan bakacağım. öpüldünüz
 
papatyam yazdıkların içimde derin hüzün oluşturdu,umarım umarım geçici bir süreçtir bu,dua edicem senin için arkadaşım

bende maalesef grip olmuşum,ruhumda grip olmuş gibi bitkin,herşeyin üst üste gelmesi yorgun bedenimi çok zorladı,

diet işini şimdilik askıya aldım,amacım vermek deil sadece korumak ,

 
Mevcanım günaydın ve geçmiş olsun canım. İnş hafif atlatırsın. Demek Nelsondan sonra sen de bıraktın diyet işini. Sizler olmadan pek keyifli olmuyor yarışma. Ama sağlığın herşeyden önemli. Kendini toparlayıp hazır hissedince dönersin. Ama yine de hergün uğra, sen bari bırakma topiği.
 
Hadeka : menünok güzel canım. Stresli olmana rağmen cıss lara saldırmamışsın tebrik ediyorum😊
Mevcanım: günaydın cancazım geçmiş olsun. Aynen dediğin gibi vücudun yaşadıklarına yenik düştü .dikkat et sıcak bişiler iç.
Papatyam: yaşadıklarını taşamasamda kardeşimin yaptıklarını oglum bana yaparsa diye aklıma getirdiğim zamanlar çok aglayıp içime acı oturmuştur. Anlamaya çalışıyorum seni. Üzülme diyemem elinde değil elimizde değil evlat. Ama geçici bi dönem olabilir. 2 yaş ergenliği 12 yaş ergenliği gibi .acaba sürekli yanında arkadaşı olmasını istemesi yalnız kalmak istemiyor olmasından olabilir mi? Bakalım psikolog ne diycek? Eşim hep psikologa götürelim diyor. Sabiha paktuna okuuor ve video izleyeeek iş hırçınlugını çözer gibiyim.
 
maşallah canım ne güzel cumadan beri 600 gr çok iyi

memnun oldum canım. çok iyi kılo vermişsin darısı başıma. azmini örnek alarak zayıflarım umarım.

biz de seni özlüyoruz.
Allah kolaylık versin iki çocuğun koşuşturmasını çok iyi anlıyorum. insan hiç birşeye yetişemiyor.
menün çok hafif maşallah. uçacaksın ortim.
 

Gunaydin canim, cok gecmis olsun. Hawalar bir tuhaf, soguklar gcen seneden daha soguk gercekten. Dün buraya gelmemende anlamistim birsey oldugunu. Lutfen dikkat et kendine. Kizinin durumu nasil, hastaligini anlattiniz mi. Tepkiai ne oldu. Ruhunu da Alllaha dua ederek yatistirirsin sizin icin dua edicem. Zor gunlerin sonu guzel gelecektir. Ozledik ama seni. Neseli hallerini ozellikle. Diyet isini askiya alman normal, yoruldugunun farkindayim. Sen guzel bit anne, guclu bir kadinsin. O gozlerindeki isiltnin kaybolmasina izin verme. Esin sana destekcidir eminim. Bizlerde yanindayiz, ruhun daraldikca gel bize anlat. Zamaninda size dertlerimi anlattigimda beni sakinlestiren sizlerdiniz. İnan siz olmasaydiniz o gunlerim aglama krizleriyle gecerdi. Seni seviyoruz.
 
kızlar çok saolun,sadece diet işini askıya asıyorum ama burayı sizleri hiç bırakırmıyım,her gün gelir yazarım elbet,ama işler çok yoğun neti açıcak vakit bulamıyorum çoğu zaman,

kızım şükür iyi,sadece oda annesi gibi grip,ilacını içmeye başladı,şükür çok zeki bir çocuk derdimi çok iyi anladı ve itiraz etmeden hap içmeye başladı,

deli bi koşturmacanın içindeyim,iş yoğunluğu ,ordan koştur koştur kayınvalideme ödev yaptırmaya ordan geç bi vakit eve git,evi topla,yemek yap,ütü çamaşır kişisel bakım derken gecenin bi körü,sonra hopp ertesi gün aynı koşturmaca havalarda kötü gidiyor ruhum daraldı anlıycanız,eşim destekçim elbet ama ben bedenimi ve ruhumu dinlendirmek istiyorum,

işle ilgili bir sıkıntım yok ama zam muhabbeti vardı olumsuz sonuçlandı o canımı çok sıktı birazda,

yani herşey üst üste geliyor hayatımda,

eşim saolsun yılbaşı gecesi için çok sevdiğim arkadaşlarımla dışarda yer ayırttırmış,içelim güzelleşelim moduna girip sabaha kadar dans etmek moralimi düzeltir diye umut ediyorum
2013 yılı şansız geldi bana umudum 2014 e
 
Mevcanimm cnm cok gecmis olsun ozledik valla senii ara ugra insallah 2014 huzurlu mutlu saglikli gezirisin opuyorum seni kizinida:) ohh eglenin ne guzel kafan dagilir guzel zaman gecirisiniz:)
 

O yogunluk calisan kadinlarda daha fazla tabii. Allah yardim etsin canim. Kizinin seni dinleyip anlamasina ve ilacini kullanmasina cok cok sewindim. Annesine cekmis bence. Zamda ins yeni yilda yaparlar. Esinin guzel jesti de super.. biz evdeyiz, malu oglan daha kucuk. Esiminde o taraklarda pek bezi yok .. ama olsun oglumun ilk yeni yili olacak. Onunla oluruz, o uyurken bizde demlenebilirz belki 2014 hepimiz icin super bir yil olsun. Ruhuna da o eglence cok iyi geleccektir.
 
inşallah ama hiç umudum yok artık. neler ettik eşimle ne yöntemler denedik. olmadı başaramadık. artık kendi haline bıraktım da ben bitiyorum. yok olmak istiyorum. ölmek istiyorum artık...
ümitsizliğe düşme,
sadece senin çocuğun bu durumda değil.
bir dönem takarlar birşeye sonra düzeliyorlar üzerine gitmeyin bence fazla.
sehram ve papatya Allah yardımcınız olsun. hayata ümitle bakın. ölmek ya da bunalıma girmek çare değil. güçlü olmak zorundayız anne olarak.

biraz kaçamaklı bir menü olmuş.
evde isen menünü salata yoğurt ile zenginleştir canım.
börek nutella

ne güzel bir an.
ben de küçük oğlumu yanımda yatırmaya alıştırdım. büyüğünü hiç almamıştım alışmasın diye ama ikincide aklım başıma geldi. bir daha bebek olmayacaklar o miss kokuyu nereden bulacağız. cısss

Allah şifa versin. inşallah önce sağlığına kavuş sonra diyete devam. Akıllı bıdığına da geçmiş olsun.
 
mevcan, şükran ve hadeka.(unuttuklarım varsa affola)
çok teşekür ederim desteğiniz için. bir süre üstüne gitmemeye karar verdik. bakalım ne yapacak. belki de kendiliğinden bırakır.
bugün derste bir başım döndü. bayılıyordum nerdeyse. yarıda bıraktım dersi. çıktım. üzüntüden mi az beslendiğimden mi bilmiyorum artık...
 
Citirlarim nasilsiniz ayyy reql oldum nasil karnim agriyo kimildayamiyorum resmen Papatya mevcan kizlar umarim hersey yoluna girer
 
Papatyam geçmiş olsun canım yaa. Aman dikkat et kendine. Üzülme bu kadar, napalım oğlun kendi dünyasında iyi olsun, keyfi yerinde olsun da. Üstüne gitmemekle en iyisini yaparsınız. İnşallah ilerde bütün bu sıkıntıları unutturacak çok efendi, annesine derin bi bağlılığı ve sevgisi olan bi delikanlı olucak. Belki de hiç ummadığın kadar yakın bi zamanda düzelicek herşey. Kendini yorma sen. Beslenmene ve sağlığına dikkat et lütfen.
Yemezsen içmezsen, moralini düzgün tutmazsan n. asıl ayakta durursun.
Kübracım sana da geçmiş olsun canım. Sıcak su torbası filan koy ayaklarına, karnına, ıhlamur filan kaynat iç, iyi gelir. Hem kışın etkisi
hem de reglden, bazen ikisi biraraya gelip çok şiddetli karın ağrısı yapar. Hem kendin için hem de kızın için iki kat fazla dikkat etmelisin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…