- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.061
Roseliz:gülüm ya valla sanki sen değil ben emziriyorum hemde ikizleriAcıkmıyorsan iyi ne yiyim a mı diyim b mi diyim c mi diyim ne diyim kıss sana
PpATYAM:menün herzamnki gbi kaçamaksız ve kusursuzSporlarınıda inceledim ççok güzel.Bende yapmaya çalışıcam birazdan aynılarını.Canım erkek çocukları böyle.Kardeşimden biliyorum.12 yaımdaayken oldu.Tüm sevgim oydu küçük anneydim artık.Çok düşkünümdür o yüzden ona.Ama büyümeye başladıkça bizden koptu uzaklaştı nankörleşti asileşti masumiyetimizi kaaybettik Yaram kanadı bak şimdi.Erteliyorum bu üzüntümü yoksa canım acıyr.Oglum olana kadar oğlum gbisin diyordum.O da oğlum olunca çok sevmesine rağmen ben 2.sıradayım deyip içten içe uzaklaştı çünkü emzirmeydi uykusuz geceler ona zaman ayıramdım.Ama yinede büyüyünce böle oluyorlar herhalde.Ogumun bıyık bölgesini öperim sık sık.Eşimde nie orayı çok öpüyorsun der.Bende büyüyünce hiç biyerini öptürmeyecek bıyıkları çıkınca özellikle.ŞŞimdi doya doya öpeyim diyorum Üüzzlme iyi hoş olsunlarda biz anneler herşeylerine katlanırız.
oğlumu emziriken sarılıp uyumuşum yaaayy kokusuna kurban olduğum, herkes beraber uyumuyın falan dio ama nasıl uyumam ya hele de ilerde böyle bana sarılmayacak falan die ödüm kopuyo şimdiden bol boool sarılayım koklayım öpeyim istiyorum uyanır uyanmaz da kaçamak yaptım cısss
AKŞAM 1 BARDAK AYRANbugünkü menüm
sbh ılık sirkeli su
2 bardak çay
1 tost 3 zeytin
ara
1 avuç ceviz(3 tane kadar)
yeşil çay
öğle
1.5 dlm çav ekmeği
2 kaşık yoğurt
yarım kase çorba
1 servis kaşığı yumurtalı ıspanak
ara 1 mandalına
Mevcanım günaydın ve geçmiş olsun canım. İnş hafif atlatırsın. Demek Nelsondan sonra sen de bıraktın diyet işini. Sizler olmadan pek keyifli olmuyor yarışma. Ama sağlığın herşeyden önemli. Kendini toparlayıp hazır hissedince dönersin. Ama yine de hergün uğra, sen bari bırakma topiği.papatyam yazdıkların içimde derin hüzün oluşturdu,umarım umarım geçici bir süreçtir bu,dua edicem senin için arkadaşım
bende maalesef grip olmuşum,ruhumda grip olmuş gibi bitkin,herşeyin üst üste gelmesi yorgun bedenimi çok zorladı,
diet işini şimdilik askıya aldım,amacım vermek deil sadece korumak ,
maşallah canım ne güzel cumadan beri 600 gr çok iyiemziriyorum ablacım :) ama regl oldum galiba ondan acayip bi şekilde çikolata yemek istiyorum ve bu kendimi frenlemiş halimama sabah kalktığımda tartıldım 67.7 geliyorum cumaya göre 600 gr eksideyim inş bu cumaya kadar da eksilerde devam ederim
memnun oldum canım. çok iyi kılo vermişsin darısı başıma. azmini örnek alarak zayıflarım umarım.Canım adım Gül 24 yasında 7 aylık bi kız annesiyim doğumdan önce 56 kg düm doguma 73 girdim 5 Mayıs'ta. 18 Kasım'da diyete başladım burada sizinle 65.9 dum belki daha fazla şimdi 61.5 im bir ayda 4.4 kg verdim boyum 1.55 hedefim 50 kg.evde plates yapıyorum 6 dan sorna bişi yemiyorum günde 3bardak yeşil çay içmeye çalışıyorum , he unutmadan kızımın dişi çıktı bu Cumartesi diş partisi yspıcam bu hafta biraz yıgunum fazla giremiyorum
biz de seni özlüyoruz.Selam kızlar. Akşam evime döndüm ama yine koşturmaca içindeydim. Eşimin işte giyeceği kıyafetleri ayarlama, kızımın formalarını yıkama, okul hazırlığı, ödevler filan derken hiç vaktim olamadı yazmaya. okuyup geçtim. Hala daha çok işim var ama sizlere bi bakayım da öyle gideyim dedim.
Lajoba ve Zehra ortaklarım sizmişsiniz. İnş cumaya çok güzel kilolar veririz ve ben de artık hedef kiloma inmiş olurum.
Sulisim ne güzel egzersizler paylaşmışsın öyle, teşekkürler. Bölgesel olarak zayıflamamıza çok yardımcı olacak hareketler bunlar.
Nelsonum işte böyle yaa, kilo verme işine ara versen bile fırsat buldukça uğra buraya, özletme fazla kendini. Ben de iyiyim işte, iki çocukla koşturup duruyorum. Çok bunaltıyolar beni, isyanlardayım hergün.
Diğer kızlar, Mevcan, Kevser, Ebru, Sehraa, Özge, Zuzu, Papatya, Roseliz, Hikmet, Sercan, Masumm, Nazlma, Kübraa,
Hadeka, hepinizi çok özledim iki gündür. Ailemden uzak kalmış gibi oldum.
menün çok hafif maşallah. uçacaksın ortim.Yeşil çay ve kaysı
Yulaftan krep yaptım içinde peynir domates biber dilimledim
Ara :yarım nar
Öğlen:yulaflı yogurt
Ara:3 ceviz
Akşam:etli kuru patlıcan dolması 1tane , balkabagı çorbası 1 kase, salata ve ayran
papatyam yazdıkların içimde derin hüzün oluşturdu,umarım umarım geçici bir süreçtir bu,dua edicem senin için arkadaşım
bende maalesef grip olmuşum,ruhumda grip olmuş gibi bitkin,herşeyin üst üste gelmesi yorgun bedenimi çok zorladı,
Mevcanimm cnm cok gecmis olsun ozledik valla senii ara ugra insallah 2014 huzurlu mutlu saglikli gezirisin opuyorum seni kizinida:) ohh eglenin ne guzel kafan dagilir guzel zaman gecirisiniz:)kızlar çok saolun,sadece diet işini askıya asıyorum ama burayı sizleri hiç bırakırmıyım,her gün gelir yazarım elbet,ama işler çok yoğun neti açıcak vakit bulamıyorum çoğu zaman,
kızım şükür iyi,sadece oda annesi gibi grip,ilacını içmeye başladı,şükür çok zeki bir çocuk derdimi çok iyi anladı ve itiraz etmeden hap içmeye başladı,
deli bi koşturmacanın içindeyim,iş yoğunluğu ,ordan koştur koştur kayınvalideme ödev yaptırmaya ordan geç bi vakit eve git,evi topla,yemek yap,ütü çamaşır kişisel bakım derken gecenin bi körü,sonra hopp ertesi gün aynı koşturmaca havalarda kötü gidiyor ruhum daraldı anlıycanız,eşim destekçim elbet ama ben bedenimi ve ruhumu dinlendirmek istiyorum,
işle ilgili bir sıkıntım yok ama zam muhabbeti vardı olumsuz sonuçlandı o canımı çok sıktı birazda,
yani herşey üst üste geliyor hayatımda,
eşim saolsun yılbaşı gecesi için çok sevdiğim arkadaşlarımla dışarda yer ayırttırmış,içelim güzelleşelim moduna girip sabaha kadar dans etmek moralimi düzeltir diye umut ediyorum
2013 yılı şansız geldi bana umudum 2014 e
kızlar çok saolun,sadece diet işini askıya asıyorum ama burayı sizleri hiç bırakırmıyım,her gün gelir yazarım elbet,ama işler çok yoğun neti açıcak vakit bulamıyorum çoğu zaman,
kızım şükür iyi,sadece oda annesi gibi grip,ilacını içmeye başladı,şükür çok zeki bir çocuk derdimi çok iyi anladı ve itiraz etmeden hap içmeye başladı,
deli bi koşturmacanın içindeyim,iş yoğunluğu ,ordan koştur koştur kayınvalideme ödev yaptırmaya ordan geç bi vakit eve git,evi topla,yemek yap,ütü çamaşır kişisel bakım derken gecenin bi körü,sonra hopp ertesi gün aynı koşturmaca havalarda kötü gidiyor ruhum daraldı anlıycanız,eşim destekçim elbet ama ben bedenimi ve ruhumu dinlendirmek istiyorum,
işle ilgili bir sıkıntım yok ama zam muhabbeti vardı olumsuz sonuçlandı o canımı çok sıktı birazda,
yani herşey üst üste geliyor hayatımda,
eşim saolsun yılbaşı gecesi için çok sevdiğim arkadaşlarımla dışarda yer ayırttırmış,içelim güzelleşelim moduna girip sabaha kadar dans etmek moralimi düzeltir diye umut ediyorum
2013 yılı şansız geldi bana umudum 2014 e
ümitsizliğe düşme,inşallah ama hiç umudum yok artık. neler ettik eşimle ne yöntemler denedik. olmadı başaramadık. artık kendi haline bıraktım da ben bitiyorum. yok olmak istiyorum. ölmek istiyorum artık...
biraz kaçamaklı bir menü olmuş.sabah koca bi bardak su ardından kahve
kahvaltıda 1 dilim ekmek az bişet nıutella 2 zeytin 1 peynir 7 bardak şekersiz çay
ara tük kahvesi
öğle 1 tane küçük boy börek yedim 3 bardak çat 2 küçük kabak tatlısı
ara nescafe
akşam 1 dilim ekmek 1 dilim kaşar peyniri
su 1.5 litre
spor 350 merdiven inip çıkma ve yarım saat yürüyüş
ne güzel bir an.oğlumu emziriken sarılıp uyumuşum yaaayy kokusuna kurban olduğum, herkes beraber uyumuyın falan dio ama nasıl uyumam ya hele de ilerde böyle bana sarılmayacak falan die ödüm kopuyo şimdiden bol boool sarılayım koklayım öpeyim istiyorum uyanır uyanmaz da kaçamak yaptım cısss
Allah şifa versin. inşallah önce sağlığına kavuş sonra diyete devam. Akıllı bıdığına da geçmiş olsun.papatyam yazdıkların içimde derin hüzün oluşturdu,umarım umarım geçici bir süreçtir bu,dua edicem senin için arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?