- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.081
Merhaba kizlar
Nasilsiniz cümleten?
Papatya canim dunde okudum yazdiklarini birseyler yazmak istedim ama psikologa gidicegini yazinca vazgectim ins iyi bir psikologtur ve layikiyla yardimci olur,,ama üzülme bunlar hepimizin zaman za an yasadigi ve yasayacagi seyler,,cok bilincli tecrübeli bir insana benziYorsun en az hasarla atlaticagina inaniyorum bu dönemi
Bu dönemler yasanicak illa, ama hasarsiz atlatmak artik cabamiz..benim kizim simdi 16 girdi 13 yaslari da kabus gibiydi hayalkirikliklari yasadim ( sacmaymis) sanki oyle devame dicek sandim ama simdi harika bir kizim ve harika bir iliskimiz var
Oglum 12 yasindamülayim naif bir cocuk galiba henuz ergen durumlarina girmedi yada girdi ama gunluka ktivitesi cok Ogun enerjisini atiYormu bilemiyorum..evde ki jojoba cok guzel yazmis hikmet cok farkli biseyedikkat cekmis erken ergenlik...tüm bunlar,a birlikte bir alternatifte ben sunayim enerjisini kafasini bosaltabilmesi icinilgi duydugu bir spora yazdirsaniz gunluk anteremanlar yeni arkadaslar gaye hirs cok rahatlatiOr cocuklari
Benim oglumun pc ps gibi seylere vakti kalmiyor sikayetcide degil
Dünden beri coks ey geldi aklima cunku hep cocuklarla calistim bende artik biraz taniyorum onlari ama zaten gidicekmissin
Sonuc olarak gercekten gecicek bu sorunlar,,sukranin söyledigi gibi belki farkinda degil o kücük delikanli senin hislerinin
Umarim kisa sürede asarsiniz
Ebrucum mmm yorumlara devammmmm beni cok motive ediYor yorumlarin tesekkürler
öncelikle sağlığına dikkat etçok teşekür ederim. oğlumu bugüne kadar farklı aktivitelere gönderdim. satranç, yüzme, futbol. bunlarda dikiş tutramadı. iki yıldır kayağa gidiyor. sezonun açılmasını bekliyor dörtgözle belki o zaman daha iyi olur. ama sadece hafta sonları gidebilir kayağa da..
umarım geçici bir süredir ama benden çok şey alıp gidiyor. şimdi işten erken çıkmak falan anlamsız geliyor bana. eve gitsem de beni bekleyen biri yok. bilemiyorum. kafam karmakarışık. bakalım yarın ne diyecek doktor.
mevcan, şükran ve hadeka.(unuttuklarım varsa affola)
çok teşekür ederim desteğiniz için. bir süre üstüne gitmemeye karar verdik. bakalım ne yapacak. belki de kendiliğinden bırakır.
bugün derste bir başım döndü. bayılıyordum nerdeyse. yarıda bıraktım dersi. çıktım. üzüntüden mi az beslendiğimden mi bilmiyorum artık...
Papatyamm nm cok gecmis olsun ya dikkat et kendineCitirlarim nasilsiniz ayyy reql oldum nasil karnim agriyo kimildayamiyorum resmen Papatya mevcan kizlar umarim hersey yoluna girer
Aman papatyam dikkT kendinee zamanla hersey duzelir insallah koy veeme boyle kendini dikatt et kendine dedigin gibi bterin bteri var allahim korusun afiyet olsun bu aradaçok sağolun kızlar. tabi ki biliyorum rabbim göstermesin çok büyük dertler var. ama işte insan bazen sadece kendindekini görüyor. rabbim beterinden korusu.
bugüb regl de olunca iyice kötü hissettim kendimi. tyemeğimi yiyince daha iyiym artık.
gül canım menümü paylaşıyorum
sbh ılık sirkeli su
1 dlm çavdar ekmeği
1 servis kaşığı kadar sucuklu yumurta
3 zeytin 1 kk kadar beyaz peynir
ara yeşil çay tarçın ve limon ekleyerek içiyorum
yanında 1 avuç kadar ceviz leblebi ve kuru üzüm karışımı
öğle
2 servis kaşığı bulgur pilavı sebzeli
1 kaşık börülce salatası
1 tabağa yakın yoğurtlu pancar salatası
üstüne az şekerli türk kahvesi
ara ayva olacak gibi görünüyor
eve gidince yürüyüşümü yaparım. akşam yemeğinden sonra onu da eklerim canım.
akşam bazen giremiyorum. ertesi güne kalınca da ben ne yediğimi unutuyorum yoğunluktan.
o nedenle böyle parça parça yazıyorum kusura bakmayın.
Yeşil çay ve kayısım
1dilim tam tahıllı ekmek
Kk peynir, çörekotu döktüm
4zeytin
1haşlanmış yumurta
1havuç
Ara 1bardak taze sıkılmış portakal elma suyu
Öğle
Dünkü kuru patlıcan dolması 2 adet
Yogurt
Akşam
Mercimek çorbası 1kase
Mantarlı tavuk sotee 6 çatal
Salata
Menüm
Kahvaltı 2 dl fırında kaşarlı ekmek*
3-4 çatal sucuklu yumurta- şekersiz çay
ara 1 küçük mandalina
ara 1 dl ekmek* 1 kk light beyaz peynir
Öğlen 1 küçük kase salata* 5 kaşık yeşil mercimek yemeği
ara 1 muz* 1 kupa yeşilçay
Akşam 1 but haşlanmış tavuk* 2 kaşık pilav
1 bardak ayran
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş* 1 mil leslie* 50 mekik
15 dk step
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?