Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kizlar
Nasilsiniz cümleten?
Papatya canim dunde okudum yazdiklarini birseyler yazmak istedim ama psikologa gidicegini yazinca vazgectim ins iyi bir psikologtur ve layikiyla yardimci olur,,ama üzülme bunlar hepimizin zaman za an yasadigi ve yasayacagi seyler,,cok bilincli tecrübeli bir insana benziYorsun en az hasarla atlaticagina inaniyorum bu dönemi

Bu dönemler yasanicak illa, ama hasarsiz atlatmak artik cabamiz..benim kizim simdi 16 girdi 13 yaslari da kabus gibiydi hayalkirikliklari yasadim ( sacmaymis) sanki oyle devame dicek sandim ama simdi harika bir kizim ve harika bir iliskimiz var
Oglum 12 yasindamülayim naif bir cocuk galiba henuz ergen durumlarina girmedi yada girdi ama gunluka ktivitesi cok Ogun enerjisini atiYormu bilemiyorum..evde ki jojoba cok guzel yazmis hikmet cok farkli biseyedikkat cekmis erken ergenlik...tüm bunlar,a birlikte bir alternatifte ben sunayim enerjisini kafasini bosaltabilmesi icinilgi duydugu bir spora yazdirsaniz gunluk anteremanlar yeni arkadaslar gaye hirs cok rahatlatiOr cocuklari
Benim oglumun pc ps gibi seylere vakti kalmiyor sikayetcide degil
Dünden beri coks ey geldi aklima cunku hep cocuklarla calistim bende artik biraz taniyorum onlari ama zaten gidicekmissin

Sonuc olarak gercekten gecicek bu sorunlar,,sukranin söyledigi gibi belki farkinda degil o kücük delikanli senin hislerinin
Umarim kisa sürede asarsiniz

Ebrucum mmm yorumlara devammmmm beni cok motive ediYor yorumlarin tesekkürler

gül canım menümü paylaşıyorum

sbh ılık sirkeli su

1 dlm çavdar ekmeği
1 servis kaşığı kadar sucuklu yumurta
3 zeytin 1 kk kadar beyaz peynir

ara yeşil çay tarçın ve limon ekleyerek içiyorum
yanında 1 avuç kadar ceviz leblebi ve kuru üzüm karışımı

öğle
2 servis kaşığı bulgur pilavı sebzeli
1 kaşık börülce salatası
1 tabağa yakın yoğurtlu pancar salatası
üstüne az şekerli türk kahvesi

ara ayva olacak gibi görünüyor
eve gidince yürüyüşümü yaparım. akşam yemeğinden sonra onu da eklerim canım.
akşam bazen giremiyorum. ertesi güne kalınca da ben ne yediğimi unutuyorum yoğunluktan.
o nedenle böyle parça parça yazıyorum kusura bakmayın.

spor yapmaya özellikle yürüyüş yapmaya çalışıyorum sizin motive etmenizle.

dün bir göbek vardı bende anlamadım.
bayağıdır göğüs uçlarım ağrıyor çok hassaslar ve ben de iyice şüphelenmeye başladım yoksa hamile miyim diye.
eşim de git bi test yap falan dedi. bu göbek ne dedi.
haklı da göbek önden önden gidiyor.
dün canım çok sıkkındı. önceden de süphe aklıma geliyordu ama hemen aklımdan uzaklaştırıyordum ve test yaptım.
sadede geliyorum hamile değilim:)

şu an hiç istemeyeceğim bir durum bu.
ama göbek var.
eşime dedim ki göbek mi bebek mi hangisi daha iyi?
ikisi de değil diyr.

bugün çok mutluyum
evlat sahibi olmak bir nimet ama doğru zamanda

çok teşekür ederim. oğlumu bugüne kadar farklı aktivitelere gönderdim. satranç, yüzme, futbol. bunlarda dikiş tutramadı. iki yıldır kayağa gidiyor. sezonun açılmasını bekliyor dörtgözle belki o zaman daha iyi olur. ama sadece hafta sonları gidebilir kayağa da..
umarım geçici bir süredir ama benden çok şey alıp gidiyor. şimdi işten erken çıkmak falan anlamsız geliyor bana. eve gitsem de beni bekleyen biri yok. bilemiyorum. kafam karmakarışık. bakalım yarın ne diyecek doktor.

öncelikle sağlığına dikkat et
sen iyi olmalısın ki ona da olumlu yaklaşabilmelisin
yediğine içtiğine dikkat et
moralini de yüksek tutmaya çalış
nice aileler var evladı eroinin pençesinde.
senden daha zor hayatlar yaşayanlar var
onları düşün ve şükret.

beni bekleyen biri yok deme.
o şu an pasif bile olsa senin sevgine ihtiyacı var her zaman
lütfen unutma
yarın doktor umarım doğru çözümü önerir

Papatyacim dikkat et tatlim kendine iyice stres yuklenmissin sen inan ki gecici bi surec bu lutfen bu kadar yuklenme kendine sagligindan olursun Allah korusun zamanla hersey yoluna giricek inan buna

Citirlarim nasilsiniz ayyy reql oldum nasil karnim agriyo kimildayamiyorum resmen Papatya mevcan kizlar umarim hersey yoluna girer
Papatyamm nm cok gecmis olsun ya dikkat et kendine(
Kubram sana da gecmis olsun bnm karnim da cok agrir regl oldugumda agri kesici ictin mi kendime elirim

çok sağolun kızlar. tabi ki biliyorum rabbim göstermesin çok büyük dertler var. ama işte insan bazen sadece kendindekini görüyor. rabbim beterinden korusu.
bugüb regl de olunca iyice kötü hissettim kendimi. tyemeğimi yiyince daha iyiym artık.

Aman papatyam dikkT kendinee zamanla hersey duzelir insallah koy veeme boyle kendini dikatt et kendine dedigin gibi bterin bteri var allahim korusun afiyet olsun bu arada

Patron yok müdür yok acı bir nescafe keyfi ve kk var:)
Zehra İyiyim canım sen nasılsın
Hadeka: ben sana yorum yaptım sma sen cvp yazmamışsın bana

Kevserim sukranim cok tesekkurederim kizimi banyo yaptirip uyuttum esim aksama gozleme istedi onun hamurunu yogurdum uzaniyorum simdi ahh kevserim ben reql ken hangi agri kesiciyi icersem iciyim hemen kesiliyo malesef bende mecbur yatiyorum ayagima corap fln giydim
Canlarim ablam bugun kurabiye yapip satmaya basladi dur bakalim is tutturur bende seker hamurlu kurabiye icin siparis bekliyorum hala ( bu konuda cok hevesliyim ama henuz kimse siparis vermedi (

Ohh ebrum keyif yapiyosun desene oh kahvende afiyet olsun canim bende portakal yedim biraz once

Kübram : geçmiş olsun canım. Arkadaşım davetten sayfa ve blog sayfası açtı. Şimdi siparişten kafasını kaldıramıyor . Eşin izin verirse aç istersen.

Afiyet olsun menün çok güzel kararında canım inşallah gider kg lar bende yogunum bu hafta kızları takip edemiyorum ne oldu ne bitti kızımı uyturken girebiliyorum sadece

Nasılsınız kızlarrr?

Papatya canım Allah sabırlar versin ne kadar üzülmüşsün adeta yıkılmışsın öneride bulunmayacağım en kısa zamanda geçer bu kötü dönem hepimizin evladı var , ve teknoloji çok ilerliyor almasan aklı kalıyor alsan dünyayla ilişkisi kesiliyor şimdi hangi çocuk dışarda oyun oynar bakıyorum dışarıya çıksalar bile ellerinde ıpaid oluyor eminim senin gibi bir çok aile bundan şikayetcidir. Yarın senin güzel haberlerini dört gözle bekleyeceğim

Papatya cım.üzme kendini lütfen. Geçici bir durumdur bu.emin yakında sıkılıcak onsan..kendine çok iyi bak..
Fenodom menümü yazıyım.seninkinide merakla bekliyorum.
Sahurda.1.5 dilim ekmek. Yumurta ıspanaklı.çay ve1 marshmallow biskuvi.yarım muz.
İftarda.çorba ekmeksiz yedim.amaa 2 küçük dilim pizza.ekmek yerinesabah tartıldım pek inanamadım.cumadan şimdiye 1.2kq gitmiş Gözüküyor. Cuma bakalım ne kadar olucak...

Yeşil çay ve kayısım
1dilim tam tahıllı ekmek
Kk peynir, çörekotu döktüm
4zeytin
1haşlanmış yumurta
1havuç

Ara 1bardak taze sıkılmış portakal elma suyu

Öğle
Dünkü kuru patlıcan dolması 2 adet
Yogurt

Akşam
Mercimek çorbası 1kase
Mantarlı tavuk sotee 6 çatal
Salata

Menüm
Kahvaltı 2 dl fırında kaşarlı ekmek*
3-4 çatal sucuklu yumurta- şekersiz çay

ara 1 küçük mandalina

ara 1 dl ekmek* 1 kk light beyaz peynir

Öğlen 1 küçük kase salata* 5 kaşık yeşil mercimek yemeği

ara 1 muz* 1 kupa yeşilçay

Akşam 1 but haşlanmış tavuk* 2 kaşık pilav
1 bardak ayran

su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş* 1 mil leslie* 50 mekik
15 dk step

ikinizinde menusu super kizlar.cok begendim
nerdesiniz hanimlar ya gelin artik,canim sIKIlIyor,,,,,ben gidiyimde bari calikusunu izliyim:2::2::2::2:

hayirli aksamlar herkese bugun sohbetim vardi evde degildim gelincede yemek falan bu saat oldu.menum
sabah yumrta zeyin peynir havuc salatasi bir dilim ekmk cay
ara bir dilim baklava yeim dayanamayip
oglen patlican yemegi dort kasik bir kasik eriste pilavi bir di.im ekmek
ara taze sikilmis karisik mve suyu
aksam bir tane icli kofte yogurt ekmek yemedim
uc litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…