- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.101
ikinizinde menusu super kizlar.cok begendim
nerdesiniz hanimlar ya gelin artik,canim sIKIlIyor ,,,,,ben gidiyimde bari calikusunu izliyim:2::2::2::2:
Nasılsınız kızlarrr?
Papatya canım Allah sabırlar versin ne kadar üzülmüşsün adeta yıkılmışsın öneride bulunmayacağım en kısa zamanda geçer bu kötü dönem hepimizin evladı var , ve teknoloji çok ilerliyor almasan aklı kalıyor alsan dünyayla ilişkisi kesiliyor şimdi hangi çocuk dışarda oyun oynar bakıyorum dışarıya çıksalar bile ellerinde ıpaid oluyor eminim senin gibi bir çok aile bundan şikayetcidir. Yarın senin güzel haberlerini dört gözle bekleyeceğim
Papatya cım.üzme kendini lütfen. Geçici bir durumdur bu.emin yakında sıkılıcak onsan..kendine çok iyi bak..
Fenodom menümü yazıyım.seninkinide merakla bekliyorum.
Sahurda.1.5 dilim ekmek. Yumurta ıspanaklı.çay ve1 marshmallow biskuvi.yarım muz.
İftarda.çorba ekmeksiz yedim.amaa 2 küçük dilim pizza.ekmek yerinesabah tartıldım pek inanamadım.cumadan şimdiye 1.2kq gitmiş Gözüküyor. Cuma bakalım ne kadar olucak...
Kızkar çok teşekkür ederim. Bugün gerçekten kendimi çok kötü hissettim hiç sınıfı bırakıp çıkmadım bugüne dek ilk defa başıma geldi
Bugün daga iyiyim en azından ağlamıyorum oğlumu da sıkıştırmıyorum
Yarın inşallah kötü şeyler söylemez doktorlar
Kocis, annemleri ewe birakmaya gittii. Bende size bakiyim, menumu ve gunumu yaziyim dedim. Annemler geldi ve esimde de bende de mutluuk cooooooktu. Allahim bozmasin.. annemle tavuk doldurduk. İcine sogan kavurup koyduk. Duduklude pisti. Menude, pilav ustu tavuk, bamya vardi. Ben yaptm, bayildilar.
Menume gelirsek,
Sabah ilik su +karisimim
09:00 ceyrek ayva, 2avuc leblebi
11:30 Salata, 1kk peynir, 2yumurta az tereyagla, yesilcay, 5 adet kucuk innce kepekli galeta
13;30 1avuc leblebi, 1yesil cay
18:30 4catal tavuklu pilav , 5kasik bamya, 1kase yogurt, 1dilim cavdar ekmegi.
20:30 yarim bardak fruko, bi avuc yerfistigi, 1avuc beyaz leblebi,1avuc soslu misir..
Bu kadar... ,
Sabah leslie1
Nerdeyse 2saat temizlik.
Bu arda kizlaar, yarin 2gunlugune memlekete osmaniyeye gidicez. Adanaya 1saat uzaklikta. Esim goturuck bizi. Annem teyzem halam ... guzel bir degisiklik olacak. Telefondan girip size bakar, aksamda menumu yazarim.
kızlar saat kaçValla bilmiyorum.Oglum ayaklarımda dalmasını bekliyorum.Eve geldim yemek ye bulaşıktı derken içeri geçtim içim geçer gibi olmuş.Sonra ya ocuk beni özlemiş ben uyukluyorum dedim.eşim ben bakarım uyu dedi.Ama o uyanıkken uyuyamıyorum nedense .Başldım onlar oynarken temizliğe.Oglumda arkdmdan döktü yine ilgilenmiyorum diye.Anne şukube yapma diyor.SÜpürme diyor yani.Süpürgeyi zürefayı telafüz edemiyor.: Yarım saat önce bıraktım masal anlattım ayaklarıma aldım.Uyumayalım oyun oynayalım diyor.Kendime de kızıyorum.Çocukla ilgilenemiyom tv hiç bakamıyom,kişisel bakım yapamıyom vs vsss. eşimin d.günü yarın.Arkadaşı eşiyle gelebilir.Dedim temizleyeyim üsten derken bu saat oldu.Spor yapamıycam gözlerim kapanıyor.Bende uyuyayım işte uyukkluyom.
Papatyacım, onca sıkıntı, stres sonucu vücudun böyle bi sinyal verdi işte sonunda. Netten araştırdım az önce. Göz kapağı içersindeki yağ keseciklerinin enfeksiyon kapması veya vücut direncinin düşmesi sonucu oluşuyormuş arpacık. Sıcak su batırılmış pamuk ile kompres yapılmalıymış. Bir de papatya çiçeği kaynatılarak suyu ile kompres yapılmalıymış. İnş kısa sürede geçer. Ama sen yine de bi göz doktoruna görünsen iyi olur derim. Kendini de daha fazla üzme lütfen.
Papatyam geçmiş olsun. Geçen yaz bende de çıkmıştı. Okuttum 3 kişiye ve limon duyup damlattım. Yok oldu hangisi iyi geldi orası meçhul
Hikmtm gülüm Saolsun kızçeler. Sabah zor uyandım. Artık H içi misafir yok temizlik yok düzen tertip yok ogluşla pijamalarımızı giyip dinlenmece oynanamaca keyif yapmaca pasaklı olmaca 😄
Günaydın Ebrucum, biraz da öyle oluversin nolcak, herkes senin ne kadar temiz ve çalışkan olduğunu biliyo zaten. Biraz da oğluşla zaman geçir tabii. Büyüyünce kendilerini sevdirmiyolar, uzak oluyolar bizden. Tadını çıkar sevmenin.Papatyam geçmiş olsun. Geçen yaz bende de çıkmıştı. Okuttum 3 kişiye ve limon duyup damlattım. Yok oldu hangisi iyi geldi orası meçhul
Hikmtm gülüm Saolsun kızçeler. Sabah zor uyandım. Artık H içi misafir yok temizlik yok düzen tertip yok ogluşla pijamalarımızı giyip dinlenmece oynanamaca keyif yapmaca pasaklı olmaca 😄
Ne demek Papatyam birazcık olsun faydam dokunabilirse ne mutlu bana. İnş iyi gelir. Ayrıca 800 kalorilik liste de çok az. Nerdeyse aç kalıcaksın. Kendini toplayana kadar uygulama bari. Başka rahatsızlıklar da çıkar yoksa Allah korusun.Şükranım teşekkür ederim ilgine. Bu hafta hem çok üzüldüm hem regl oldum. Ayrıca bu haftaki dîyet listem 800 kalorilik. İşte de stresim var. Hepsi bir araya gelince vücut tepki verdi.
Göz doktorundan randevu aldım saat 9 a. Bugün öğleden sonra oğlumu doktora götüreceğim için ile gitmeyecektim zaten. Az sonra evden çıkıp gidicem doktora.
Dışarı çıkmışken papatya çayı da alayım. Çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?