- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.121
ara çeyrek ayvagül canım menümü paylaşıyorum
sbh ılık sirkeli su
1 dlm çavdar ekmeği
1 servis kaşığı kadar sucuklu yumurta
3 zeytin 1 kk kadar beyaz peynir
ara yeşil çay tarçın ve limon ekleyerek içiyorum
yanında 1 avuç kadar ceviz leblebi ve kuru üzüm karışımı
öğle
2 servis kaşığı bulgur pilavı sebzeli
1 kaşık börülce salatası
1 tabağa yakın yoğurtlu pancar salatası
üstüne az şekerli türk kahvesi
Allah şifa versingünaydın çıtırlarım
hastalığım yetmezmiş gibi,bide dilimde 2 tane aft çıktı,ne yutkunuyorum ne konuşuyorum ne olacak benim bu halim
bence menün güzel. kurupastaya da hayır demişsin tebrikler:)sabah koca bardakla su+kahve
kahvaltıda arkadaştaydım 1 dilim fırında patates 1.5 dilim ekmek 4 zeytin 1 kk peynir azcık kıymaı yumurta 7 bardak şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğle 1 tabak yoğurt çorbası
ara yeşilçay layt bisküvi 5 tane
akşam 1 tabak yoğurt çorbası 1 ince dilim ekmek
ara misafirlikteydim kurupasta falan vardı ama hiç birini yemedim sadece kahve ve çay içtim
su 1 litre
spor 350 merdiven ininp çıkma
ev temizliği yarın da misafirlerim var kaçamak yapmamaya çalışıcam inşallah
çerezleri çıkaralım biraz spor ekleyelim süper olur menün. mutluluğun daim olsun. güzel paylaşımlar bizi de mutlu ediyor.Kocis, annemleri ewe birakmaya gittii. Bende size bakiyim, menumu ve gunumu yaziyim dedim. Annemler geldi ve esimde de bende de mutluuk cooooooktu. Allahim bozmasin.. annemle tavuk doldurduk. İcine sogan kavurup koyduk. Duduklude pisti. Menude, pilav ustu tavuk, bamya vardi. Ben yaptm, bayildilar.
Menume gelirsek,
Sabah ilik su +karisimim
09:00 ceyrek ayva, 2avuc leblebi
11:30 Salata, 1kk peynir, 2yumurta az tereyagla, yesilcay, 5 adet kucuk innce kepekli galeta
13;30 1avuc leblebi, 1yesil cay
18:30 4catal tavuklu pilav , 5kasik bamya, 1kase yogurt, 1dilim cavdar ekmegi.
20:30 yarim bardak fruko, bi avuc yerfistigi, 1avuc beyaz leblebi,1avuc soslu misir..
Bu kadar... ,
Sabah leslie1
Nerdeyse 2saat temizlik.
Bu arda kizlaar, yarin 2gunlugune memlekete osmaniyeye gidicez. Adanaya 1saat uzaklikta. Esim goturuck bizi. Annem teyzem halam ... guzel bir degisiklik olacak. Telefondan girip size bakar, aksamda menumu yazarim.
sporlar güzel kardiyo yok onu da eklersen tam olacakmış. cısların yerine biraz daha spor yapsan onu da telafi edersin canım.Iyi aksamlar kizlarre bn gezmelere gittim assa mahallede kurana gittij annemle esim birakti bizi arkadaslarimi herkesi gordum gulduk eglendikk cok guzeldi ama bn 1 pogaca yarim dilim cevizli borek yedimmortagim k.bakma olurmu komsularin israrina dayanamadim ye ye dediler bi kereligine yedim suan annemlere geldim burda kalicam kizimi banyo yaptiricaz esimde yarin sefleriyle oyun oynucaklar yari. Gezicezz gene kardesimle cok sukr:))
Menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 tane kofte
3 zeytin
1 dilim ekmek
Ogle
5 kasik mercimek yemegi
Yogurt
Aksam
1 kase corba
3 kasik mercimej yemegi
Vee ara diyim artik
1 pogca
Yarim borek
Sporlarim
12 dk slim pack
10 dk simit hareketleri
8 dk gobek inceltme
8 dk yan eritme
60 tane mekik
10 dk basen kalca
0 dk cardio
10 tane kalca bacak
sabah iş yerinde mi kahvaltı yapıyorsun ? poğaça hazır ise çok yağlı oluyor. kahvaltılık götürme şansın varsa öyle dene bence. daha sağlıklı olur.BUGÜN:
08:15=1 poça,yeşilçay
ara:çay
12.15=1 kase çorba,1.5dl ekmek,1 dlkabak tatlısı
ara:nescafe
yeşilçay,6 bisküvi
19:30=1dl.ekmek,1 tabak çorba,2 z.yaglı kuş üzümlü soğuk biber dolması,1 kase cacık
ara:1 kase cacık
Spor:30 dk yürüyüş
temizlikkkkkk
Ekmekle dolma olmaz ama çok açtım saldırır gibi bide ekmek tazecikti offf:26:
menüne kötü demek haddime değil ama zamanları konusunda problem yaşıyorsun gaiba. sabah öğle ve akşam öğünlerin yok. onun yerine cevizli sucuk saati var. hastalıktansa bu düzensizlik geçmiş olsun.çok kötü bi menüyle karşınızdayım
sabah 1 bardak sirkeli ılıksu
saat 4 gibi akşam üstü bi tane cevizli pekmez sucuğu
7.30 da büyük bir kase yoğurt çorbası 1 dilim ekmek yine cevizli sucuk 4-5 çatal balkabağı tatlısı
1.5 litre kadar su
sabah 30 dk step aerobik
25 mekik
biraz spor yapar duş alısam kendime gelirim dedim ama olmadı maalesef akşama kadar gözümü uykudan açamadımçok şükür ki oğluşum arıza çıkarmadı ama akşam yemek hazırlarken artık yeter dedi sanırım, epeyy ağladı... bu gün de böyle geçti..
ohhh missssPatron yok müdür yok acı bir nescafe keyfi ve kk var:)
Zehra İyiyim canım sen nasılsın
Hadeka: ben sana yorum yaptım sma sen cvp yazmamışsın bana
menü kararında olsa ne olur ortim benim kılolar hep yerinde. ne inat bir vücudum var.Afiyet olsun menün çok güzel kararında canım inşallah gider kg lar bende yogunum bu hafta kızları takip edemiyorum ne oldu ne bitti kızımı uyturken girebiliyorum sadece
senin menün de harika yaaaa spor yapma imkanın oluyor mu? sporla desteklesen süper olacak.Yeşil çay ve kayısım
1dilim tam tahıllı ekmek
Kk peynir, çörekotu döktüm
4zeytin
1haşlanmış yumurta
1havuç
Ara 1bardak taze sıkılmış portakal elma suyu
Öğle
Dünkü kuru patlıcan dolması 2 adet
Yogurt
Akşam
Mercimek çorbası 1kase
Mantarlı tavuk sotee 6 çatal
Salata
menün güzel. inşallah hedefini de geçersin canım.Menüm
Kahvaltı 2 dl fırında kaşarlı ekmek*
3-4 çatal sucuklu yumurta- şekersiz çay
ara 1 küçük mandalina
ara 1 dl ekmek* 1 kk light beyaz peynir
Öğlen 1 küçük kase salata* 5 kaşık yeşil mercimek yemeği
ara 1 muz* 1 kupa yeşilçay
Akşam 1 but haşlanmış tavuk* 2 kaşık pilav
1 bardak ayran
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş* 1 mil leslie* 50 mekik
15 dk step
bence menün güzel. kurupastaya da hayır demişsin tebrikler:)
çerezleri çıkaralım biraz spor ekleyelim süper olur menün. mutluluğun daim olsun. güzel paylaşımlar bizi de mutlu ediyor.
sporlar güzel kardiyo yok onu da eklersen tam olacakmış. cısların yerine biraz daha spor yapsan onu da telafi edersin canım.
sabah iş yerinde mi kahvaltı yapıyorsun ? poğaça hazır ise çok yağlı oluyor. kahvaltılık götürme şansın varsa öyle dene bence. daha sağlıklı olur.
menüne kötü demek haddime değil ama zamanları konusunda problem yaşıyorsun gaiba. sabah öğle ve akşam öğünlerin yok. onun yerine cevizli sucuk saati var. hastalıktansa bu düzensizlik geçmiş olsun.
ohhh missss
oğlunun süpürge diyişine bayıldm.
menü kararında olsa ne olur ortim benim kılolar hep yerinde. ne inat bir vücudum var.
senin menün de harika yaaaa spor yapma imkanın oluyor mu? sporla desteklesen süper olacak.
menün güzel. inşallah hedefini de geçersin canım.
çok güzel ortağım. yavaş yavaş gidecek inşallah ama biraz hıza ihtiyacım var benim motive olamıyorum.Canım spor yapıyorum plates artı netten gördüğüm bazı hareketler ve ip atlama bunları yapıyorum ama parça parça olduğu için yazmıyorum ne zaman fırsat bulduysam, havaların ısınmasını bekliyorum eşim 7:45gibi evden çıkıyor o gitmeden gidip yürüyüş yapmayı düşünüyorum hem kızımda yalnız kalmaz yaza kadar yavaş yavaş gidicek kilolar
ne güzel darısı diğer dişlerin başına.ayyy mutluyum mutluheyecanlıyım hem de çooook
oğluşş ilk dişini çıkardı kızlar :))) Allahım şükürler olsun sanaaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?