Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın çıtırlarım

hastalığım yetmezmiş gibi,bide dilimde 2 tane aft çıktı,ne yutkunuyorum ne konuşuyorum ne olacak benim bu halim

ara çeyrek ayva
ara 1 sarma
yarım saat yürüyüş

akşam yemeği
1 kaşık pilav
2 kaşık fırında patatesli köfte
yeşil salata patlıcan salatası

ara yeşil çay

günaydın arkadaşlar
mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum.
günaydın çıtırlarım

hastalığım yetmezmiş gibi,bide dilimde 2 tane aft çıktı,ne yutkunuyorum ne konuşuyorum ne olacak benim bu halim
Allah şifa versin
aft için aktardan kara dut şurubu al iç çok iyi geliyor.
vücut direncin düştüğü için aft çıkıyor.
bağışıklık sistemini güçlendirmen lazım

Dünki menüm
Sabah
1 dilim ekmek, firinda yagsiz mantar,1 dilim yagsiz kasar,1 fincan limonlu ada cayi

Ara
Yarim ayva, yarim elma,ceyrek nar,3-4 üzüm

Ögle
1 kaseyesil mercimek

Ara
1 pirinc patlagi,1 avuc cekirdek

Aksam
3 ceviz buyuklugunde tavuk,2 yk pilav

1 latte

Spor 1 saat yürüyüs

Doktora gittim geldim. Tam arpacık değilmiş de enfeksiyon varmış. Damla merhem falan verdi.
Mevcan bende de çok çıkar aft. Bilirim ne zor birseydir.
Ben çözümü buldum. Oralmedic diye bir ilaç var. Anında çözüm. Aftın üstüne sürüyorsun tabi acıyor. Sonra aftın üstü beyaz bir tabaka ile kaplanıyor ve orada kendiliğinden iyileşiyor. Hiç hissetmiyorsunuz bir daha ne kendisini ne acısını.
Geçmiş olsun.

bence menün güzel. kurupastaya da hayır demişsin tebrikler:)

çerezleri çıkaralım biraz spor ekleyelim süper olur menün. mutluluğun daim olsun. güzel paylaşımlar bizi de mutlu ediyor.

sporlar güzel kardiyo yok onu da eklersen tam olacakmış. cısların yerine biraz daha spor yapsan onu da telafi edersin canım.

sabah iş yerinde mi kahvaltı yapıyorsun ? poğaça hazır ise çok yağlı oluyor. kahvaltılık götürme şansın varsa öyle dene bence. daha sağlıklı olur.

menüne kötü demek haddime değil ama zamanları konusunda problem yaşıyorsun gaiba. sabah öğle ve akşam öğünlerin yok. onun yerine cevizli sucuk saati var. hastalıktansa bu düzensizlik geçmiş olsun.

Patron yok müdür yok acı bir nescafe keyfi ve kk var:)
Zehra İyiyim canım sen nasılsın
Hadeka: ben sana yorum yaptım sma sen cvp yazmamışsın bana
ohhh missss
oğlunun süpürge diyişine bayıldm.

Afiyet olsun menün çok güzel kararında canım inşallah gider kg lar bende yogunum bu hafta kızları takip edemiyorum ne oldu ne bitti kızımı uyturken girebiliyorum sadece
menü kararında olsa ne olur ortim benim kılolar hep yerinde. ne inat bir vücudum var.

senin menün de harika yaaaa spor yapma imkanın oluyor mu? sporla desteklesen süper olacak.

menün güzel. inşallah hedefini de geçersin canım.

Sükrancimmm menün güzel...sanki diger menülere göre azicik fazla ama

Lajoba canim menüyü tam anlayamadim ögün olarak sadece 1 kase corba mi ictin? Hayirdir neden öyle oldu?

Ebrucum bende iyiyim takilmaca kosturmaca konusmaca öyle bazen anlamli bazen bos bos akip gidiyor zaman:)
Papatcacim gecicek hersey güzel olucak..o daha cok kücük lütfen bunu unutma daha 8 yasinda ve sana cok ihtiyaci var

ebrucum sana yorum yazamadığım için üzgünüm. cevabın için teşekkür ederim.
menü güzel diyuorsun da menüye rağmen yürüyüşe rağmen yerimde sayıyorum.
çok üzülüorum bu duruma. bakalım daha yolun başındayım pes etmerk yok diyorum.

hafta içi temizlikle zaten uğraşma bence. mis gibi pijama partisi varken oğlunla.
ben de çok vakit ayırmak iserdim evlatlarıma ama yetemiyorum

Canım spor yapıyorum plates artı netten gördüğüm bazı hareketler ve ip atlama bunları yapıyorum ama parça parça olduğu için yazmıyorum ne zaman fırsat bulduysam, havaların ısınmasını bekliyorum eşim 7:45gibi evden çıkıyor o gitmeden gidip yürüyüş yapmayı düşünüyorum hem kızımda yalnız kalmaz yaza kadar yavaş yavaş gidicek kilolar

papatyacığım bugünkü randevu sonuçlarınızı çok merak ediyorum. gözün için geçmiş olsun. stresten oluyor hep bnlar.

Geçmiş olsun canımlarım
Aftlar, arpacıklar, ve uçuklar virüstür ve hep oradadırlar nezaman vücut direnci düşer hoop ben buradayım derler aft için eczanede tek kullanılmış şeyler var kulak çubuğuna benzer siteril tek kullanımlık onu dürebilirsin ve tuzlu su ile gargara en saglıklısı muhakkak yap canım , arpacık içinde eczaneden merhem alabilirsin canım ablamda sürekli çıkardı

çok güzel ortağım. yavaş yavaş gidecek inşallah ama biraz hıza ihtiyacım var benim motive olamıyorum.
her sabah aynı kıloda bazen de daha fazla çıkmak moralimi bozuyor. senin yaşın küçük bebeğin küçük. daha hızlı gideceğine eminim.

yaza bile kalmayabilir kılocukların.

günaydın çıtırlarr
dünkü faciadan sonra bugün adam akıllı bi gün geçireyim istiyorum ve süper bi kahvaltı yaptım doydum sonunda ya kaç gündür doymuyorum die sürekli aklım mutfaktaydı ben de bugünkü kahvaltıda gözümü de midemi de doyurayım bari akşam rahat olurum dedim hayırlısı bakalım.. dün anlamadığım bi yorgunluk uyku hali vardı sanırım haftasonu yorgunluğumu dün itibari ile anca atlattım çok şükür bugün bobma gibiyim
papatyam geçmiş olsun dr a gitmen iyi olmuş göz için kulaktan dolma şeyler deneme riskli ve hassas bi organ
mevcan sana da geçmiş olsun canım benim de dudağımın iç kısımlarında oldu yanlışlıkla ısırdım da ama tuzlu karbonatlı su ile gargara yapmak iyi geliyor biraz bi de bi ilaç söylemişler hatırlayamadım inş faydalarını görürsün
hadi ben kaçar hepiniz kendinize iyi bakın güzel bir gün geçirin bende gidip oğlum uyurken ders çalışayım

Mevcan , papatya cok gecmis olsun kizlar. Sıkintı stresten cikmistir kesin. Kisa zamanda gecer ins. Bu diyet meselesi de ne kadar isteksiz hale geldik. Bu kis ayi bizlere bence iyi gelmedi. Herkesde bir bikmislik var.

Çok teşekkür ederim kızkar ilaçlarımı kullanıyorum
Hikmet'im çok haklısın. Ben gerçekten bıktım şöyle ağız tadıyla yemek yendk istiyorum
Bıktım salatadan çorbadan

kızlar kılo çizelgesi yapsanız ben de bakıp bakıp bak ne kadar kılo vemiş arkdaşlar desem motive olsam ne iyi olur

bugünkü menüm:

sbh ılık suyu unuttum

kahvaltı
1 dlm ekmek
4 çatal sucuklu yumurta (eşim istiyor diye yapıyorum)
yeşillik
2 çatal helva
3 çatal peynir

ara yeşil çay

ara yeşil çay
1 incir
2 ceviz

öğle
bol salata
2 kaşık yoğurt
1 servis kaşığı konserve türlü
yarım dilim ekmek

ayyy mutluyum mutlu heyecanlıyım hem de çooook
oğluşş ilk dişini çıkardı kızlar :))) Allahım şükürler olsun sanaaa :))))

herkese hayirli gunler hasta olan akadslar gecmis olsun.ben hergun menu paylasiyorum menulere yorum yapan arkadaslar neden benim menume hic yorum yapmiyor acaba meak ediyorum neyse canim sıkıldıkca yemek yemek istiorum o yuden moralimi bozmayacagm.herkese iyi gunler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…