Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Selam canlar. Geçmiş yapamadım.herkes iyidir umarım..bende bu gün efkarlandım.oturdum ağladım ağladım kendime geldim.şimdi iyiyim kızlara yemek yedircem.

Selam canlar. Geçmiş yapamadım.herkes iyidir umarım..bende bu gün efkarlandım.oturdum ağladım ağladım kendime geldim.şimdi iyiyim kızlara yemek yedircem.
Hayırdır Nazlma, senin neyin var canım, neye efkarlandın? Sıkıntın her neyse üzülme tatlım, imtihan dünyası işte. Hepimiz farklı şeylerle sınanıyoruz. Dayanamıyoruz, tahammül gücümüz tükeniyo ama sabretmekle ve dua etmekle mükellefiz. İnş hayatında herşey yoluna girer ve canını sıkan neyse hallolur.

Sağol arkadaşım. ..qürbetin zorluğu çok.4 senedir görmediğim ailem...ve sürekli tahta gibi sallanan eşimle ilişkim.onu seviyorum.bu yetiyormu.bunuda bilmiyorum işte...

Kizlar kisin kasvetinin bizi kaplamasina izin vermeyelimmmm
Kendinizi rahatlaticak seyler yapin sevdiginiz hoslandiginiz cok basit birsey bile nesenizi yerine getirebilirrr
Menüm
Sabah
1 kase kepekli gevrek

Ögle
1 tabak taze fasulye

Ara lavanta cayi

Aksam
Tavuk ciger sote ,bol maydanoz, bir iki patates

Ara yapmaya firsatim olmadiii cokcabalamama ragmen ..akmsam yemegimi erken yedim aksam meyve yerim mutlaka

1 saatte yürüyüs

Slm kizlar fenodo canim merak etme benim menumede yoeum yapmiyo kizlar kaciriyolar sanirim ama ben yine menu yaziyorun
Bugunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 t k recel
Ara
Yesil cay
Bir isirmalik kurabiye
Oglen
Dogru duzgun yemedin
Kizimin corbasindan iki kasik
1 avuc k flex
Ara
Portakal
Aksam
Yarim sebit yaglama
2 kofte
1 mil leslie
20 ser kol calistim zayifladikca kollarim sarkiyo malesef
Nazlima canim dua et icin rahatlasin
Hikmet osmaniyeye gitcekmissin hayirli yolculuklar canim
Papatya yazdiklarini okuyorum ama cok bisey soleyemiyorum ins hersey yoluna girer
Mevcann nerelerdesin canim aft cikmis agzinda eczaneden ilac al canim ins gecer ve neseli halinle bian once aramiza gelirsin

slm canım ayy şebit yağlama dedin gönlümü fethettin kıss menün gayet güzel canım yani şebiti bile o kadar az yediysen bravo diyorum başka bişey demiyorm

Selam kizlar nasilsiniz ben isten ayrildim kafamda vardi ama cok ani oldu bocaladim evde bunalicam eminim netim yok ewde telden gecmis okuyamiyorum kib

Huhu kimse yokmu.ortim nerdesin... menün yok.....
Sahurda.1.5 dilim ekmek. Az tereyağ kavias. ..çayla 1 marshmallow lu biskuvi.
İftarda yarım dilim ekmek. Patates püresi.1 kızartma balık.ve 2 kepçe çorba...
Su içmedim hiç bugun.iftardan sonra.1.5 lt.suyu bitiriyim.2 koca bardakda bitki çayı içiyim...bu gün koşmalıyım kızlar.olmaz böyle.yalnız mekikle zayıflanmazki dimi

İyi akşamlar kızlar. Nazlımacım Allah yardımcın olsun canım 4 yıl aileden uzak kalmak çok zor olmalı. Eşinin izni yok mu izinde buralara
gelip aileni ziyaret edin, birkaç gün ailenin yanında kalsan. Tabii ordaki şartları ve vize olaylarını bilemem ama eşinin yerinde olsam ilk fırsatta bi sürpriz yapıp getirirdim. Oralarda mutsuz olduğunu anlamıyor mu. Severken de mutsuz olunabiliyor tabii. Fikir ayrılıkları araya girip sevgiyi ve saygıyı zedeliyor. İnş bu yeni yılda bari ailene kavuşursun, hasretlik biter ve inş eşinle de herşey yolunda gider.
Zehracım, ortağım menünü beğendim. Yürüyüş de yapmışsın, güzel.
Kübracım senin de menün gayet iyi. Öğlen kızın durmadı herhalde yiyememişsin. Şebit yağlaması olmasaymış daha iyi olurmuş ama iyi,
yarısını yemişsin.
Menüm
Kahvaltı 1 dl acıkalı ekmek* 1 kk light peynir
1 tatlı kaşığı bal* şekersiz çay

ara 4 kuru kayısı * yeşilçay

Öğlen 2 küçük biber dolması* 1 kase yoğurt

Akşam 5 kaşık köfteli patates yemeği * 1 kase yoğurt
1 dl ekmek

su 2 lt
spor 1 mil leslie* 50 ip atlama * 20 dk step

Selam kizlar nasilsiniz ben isten ayrildim kafamda vardi ama cok ani oldu bocaladim evde bunalicam eminim netim yok ewde telden gecmis okuyamiyorum kib

Canım çok geçmiş olsun. İş arlycakmısın..hakkında hayırlı sl

Canım menün iyi gəldi bana.haklısln dua her şeyin ilacı...
Banada öyle canım.pek cevab veren yok.aslında bu çok normal...hepimiz bütün gün ev çocuklar derken yoruluyoruz ve haliyle her kes kendi ortisinin menüsüyle ilgilenib çıkıyor..

Lajoba canim valla daha yersem yerdim ama tuttum kendimi nasil yaptim bende bilmiyorum :)) bu arada kuzucugunun disi ciimisti sanirim hayirli olsun )
Sukranim aynen ole oldu kizim 2 dk yerinde durmuyo ee bende pesinde kos karnini doyur uyut demeye baktim vakit gecmis yemek istemedim ondan sonra ahh ahh yaglama olmasa iyiydide kv israr edince yemek zorunda kaldim canim
Nazlima ailenden uzak olmak zordur eminim canim ama dedigim gibi icini rahatlat ve bize yaz elimizden geldigince seni rahatlatmaya calisiriz )

Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de aynı durumdayım çünkü. Çoğu zaman ben de oğlum yüzünden saatlerce aç kalabiliyorum. Spor yapamıyorum istediğim kadar.

Olsun canım, bazen yememiz gereken durumlar ortaya çıkabiliyo. Mümkün olduğunca kibar bir dille yemeyeceğimizi bildirmeliyiz. Zamanla ciddiyetimizi anlayıp ısrar etmemeyi öğrenicekler. Kp de önceden ye diye çok ısrar ederdi ama şimdi artık kahvaltıya da yemeğe de çağırmıyolar. Yoksa zayıflayabilmem pek mümkün olmazdı.

aranıza bende katılıp kilo vermek istiyorum çok zor kilo verip çok kolay alıyorum ilk sayfalardan ve son sayfalardan okudum biraz ama yeterli bilgi edinemedim. kaç kilo aralığındasınınz moralim bozulsun istemiyorum da ben de çıtır anne olmak istiyorum. 2 yaşında oğlum var.
1.59 boyundayım kilo desen yazın 52 ye düşürdüğüm ama şuan üstüne nasıl eklediğimi anlamadığım 6-7 kilom var sanki içimde bir bebek büyüdü benden habersiz , 58.200 - 60 arasında değişip duruyor ve ben sinir olup duruyorum. benim bel çevrem çok fena yaa göbek ve yanlar varr. bozuk bir metobolizmam ve düzensiz uykulrım ve düzensiz yemek yeme alışkanlığım var çok fazla da su içemiyorum.

Devkule, hoşgeldin canım. Burda belli bir kilo ağırlığı sınırlaması yok. Hepimizin büyük küçük çocukları var. Kilolarımızı vermek için burdayız. İnş sen de burda hedef kilona inersin.
Masumcum işten ayrıldığına üzüldüm. İnş en kısa zamnda bi iş daha bulursun. Aylarca evde bekleyecek değilsin ya. Tecrüben de var.
Tanıdıklarına, arkadaşlarına haber ver, kendin araştırıp soruştur. İnternetten bak bişeyler. Çevresi geniş olan çabuk iş haberi alır.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Oğlumu doktora götürdüm aman aman farkı şeyler söylemedi. Ben de çok şey beklemiyordum zaten
Nazlma 4 yıl...ben de çok üzüldüm senin için. Neden gelemiyorsun buraya. Allah yardımcın olsun.
Masum inşallah en kısa zamanda bir iş bulursun. Ben evde olmayı çok seviyorum da belki çalıştığım için tatlı geliyor.
Devkule aramıza hoşgeldin. Benim boyum 1.66 63 kiloyum. Önceki sayfalarda diyetisyenimiz verdiği liste var bir bak istersen
Fenizi lütfen üstüne alınma . Mesela ben bir kaç gündür o kadar üzgünüm ki ortağımın menüsüne bile bakamadım . Benim içi den de hiç menü yazmak gelmiyor

Hepiniz çok sağolun kızlar. ..benim eşim çok iyi bir adam. İdeal bir eş gerçekten. Bana hep yardım eder.bulaşık bile yikar.ama ben çok agresifim.noye böyleyim.onun bu kadar iyiliği karşısında niye böyleyim.ruh halim iyi değil.yorgunum ben aslında. .ben 17 yaşımda evlendim16 yaşında nişanlanmışdım.şuan 23 yaşındayım.bazen düşünüyorum.belkide erken yapdığım evlilik beni yıpratdı.omuzlarıma erken yük bindi..yordu bu beni.....offff kızlar.....ne biliyim..bilmiyorumm

Saat 8 de 1 mandalina yedim. .

Yok canım malesefki......

nazlma durumuna ben de çok üzüldüm canım benden bile küçükmüşsün kısss ben de iki prenses annesi yazıyo die 30 35 falansın sanıyodum üzülme canım elbet geçer bu dönemlerin.. küçük yaşta evlendiğin için omuzlarına bu genç yaşına rağmen epey yük binmiş ama anladığım kadarı ile güçlü bir kadınsın ki iki prensesin yükünü almayı bilmişsin bunca sene ailene hasret yaşamayı bilmişsin.. ne güzel işte, gurur duy kendinle.. inş kısa zamanda aileni görmek de nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…