- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.141
Hayırdır Nazlma, senin neyin var canım, neye efkarlandın? Sıkıntın her neyse üzülme tatlım, imtihan dünyası işte. Hepimiz farklı şeylerle sınanıyoruz. Dayanamıyoruz, tahammül gücümüz tükeniyo ama sabretmekle ve dua etmekle mükellefiz. İnş hayatında herşey yoluna girer ve canını sıkan neyse hallolur.Selam canlar. Geçmiş yapamadım.herkes iyidir umarım..bende bu gün efkarlandım.oturdum ağladım ağladım kendime geldim.şimdi iyiyim kızlara yemek yedircem.
Sağol arkadaşım. ..qürbetin zorluğu çok.4 senedir görmediğim ailem...ve sürekli tahta gibi sallanan eşimle ilişkim.onu seviyorum.bu yetiyormu.bunuda bilmiyorum işte...Hayırdır Nazlma, senin neyin var canım, neye efkarlandın? Sıkıntın her neyse üzülme tatlım, imtihan dünyası işte. Hepimiz farklı şeylerle sınanıyoruz. Dayanamıyoruz, tahammül gücümüz tükeniyo ama sabretmekle ve dua etmekle mükellefiz. İnş hayatında herşey yoluna girer ve canını sıkan neyse hallolur.
slm canım ayy şebit yağlama dedin gönlümü fethettin kıssSlm kizlar fenodo canim merak etme benim menumede yoeum yapmiyo kizlar kaciriyolar sanirim ama ben yine menu yaziyorun
Bugunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 t k recel
Ara
Yesil cay
Bir isirmalik kurabiye
Oglen
Dogru duzgun yemedin
Kizimin corbasindan iki kasik
1 avuc k flex
Ara
Portakal
Aksam
Yarim sebit yaglama
2 kofte
1 mil leslie
20 ser kol calistim zayifladikca kollarim sarkiyo malesef
Nazlima canim dua et icin rahatlasin
Hikmet osmaniyeye gitcekmissin hayirli yolculuklar canim
Papatya yazdiklarini okuyorum ama cok bisey soleyemiyorum ins hersey yoluna girer
Mevcann nerelerdesin canim aft cikmis agzinda eczaneden ilac al canim ins gecer ve neseli halinle bian once aramiza gelirsin
Selam kizlar nasilsiniz ben isten ayrildim kafamda vardi ama cok ani oldu bocaladim evde bunalicam eminim netim yok ewde telden gecmis okuyamiyorum kib
Slm kizlar fenodo canim merak etme benim menumede yoeum yapmiyo kizlar kaciriyolar sanirim ama ben yine menu yaziyorun
Bugunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 t k recel
Ara
Yesil cay
Bir isirmalik kurabiye
Oglen
Dogru duzgun yemedin
Kizimin corbasindan iki kasik
1 avuc k flex
Ara
Portakal
Aksam
Yarim sebit yaglama
2 kofte
1 mil leslie
20 ser kol calistim zayifladikca kollarim sarkiyo malesef
Nazlima canim dua et icin rahatlasin
Hikmet osmaniyeye gitcekmissin hayirli yolculuklar canim
Papatya yazdiklarini okuyorum ama cok bisey soleyemiyorum ins hersey yoluna girer
Mevcann nerelerdesin canim aft cikmis agzinda eczaneden ilac al canim ins gecer ve neseli halinle bian once aramiza gelirsin
Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de aynı durumdayım çünkü. Çoğu zaman ben de oğlum yüzünden saatlerce aç kalabiliyorum. Spor yapamıyorum istediğim kadar.Lajoba canim valla daha yersem yerdim ama tuttum kendimi nasil yaptim bende bilmiyorum :)) bu arada kuzucugunun disi ciimisti sanirim hayirli olsun)
Sukranim aynen ole oldu kizim 2 dk yerinde durmuyo ee bende pesinde kos karnini doyur uyut demeye baktim vakit gecmis yemek istemedim ondan sonra ahh ahh yaglama olmasa iyiydide kv israr edince yemek zorunda kaldim canim
Nazlima ailenden uzak olmak zordur eminim canim ama dedigim gibi icini rahatlat ve bize yaz elimizden geldigince seni rahatlatmaya calisiriz)
Masumcum işten ayrıldığına üzüldüm. İnş en kısa zamnda bi iş daha bulursun. Aylarca evde bekleyecek değilsin ya. Tecrüben de var.Selam kizlar nasilsiniz ben isten ayrildim kafamda vardi ama cok ani oldu bocaladim evde bunalicam eminim netim yok ewde telden gecmis okuyamiyorum kib
Saat 8 de 1 mandalina yedim. .Huhu kimse yokmu.ortim nerdesin... menün yok.....
Sahurda.1.5 dilim ekmek. Az tereyağ kavias. ..çayla 1 marshmallow lu biskuvi.
İftarda yarım dilim ekmek. Patates püresi.1 kızartma balık.ve 2 kepçe çorba...
Su içmedim hiç bugun.iftardan sonra.1.5 lt.suyu bitiriyim.2 koca bardakda bitki çayı içiyim...bu gün koşmalıyım kızlar.olmaz böyle.yalnız mekikle zayıflanmazki dimi
İyi akşamlar kızlar. Nazlımacım Allah yardımcın olsun canım 4 yıl aileden uzak kalmak çok zor olmalı. Eşinin izni yok mu izinde buralara
gelip aileni ziyaret edin, birkaç gün ailenin yanında kalsan. Tabii ordaki şartları ve vize olaylarını bilemem ama eşinin yerinde olsam ilk fırsatta bi sürpriz yapıp getirirdim. Oralarda mutsuz olduğunu anlamıyor mu. Severken de mutsuz olunabiliyor tabii. Fikir ayrılıkları araya girip sevgiyi ve saygıyı zedeliyor. İnş bu yeni yılda bari ailene kavuşursun, hasretlik biter ve inş eşinle de herşey yolunda gider.
Zehracım, ortağım menünü beğendim. Yürüyüş de yapmışsın, güzel.
Kübracım senin de menün gayet iyi. Öğlen kızın durmadı herhalde yiyememişsin. Şebit yağlaması olmasaymış daha iyi olurmuş ama iyi,
yarısını yemişsin.
Menüm
Kahvaltı 1 dl acıkalı ekmek* 1 kk light peynir
1 tatlı kaşığı bal* şekersiz çay
ara 4 kuru kayısı * yeşilçay
Öğlen 2 küçük biber dolması* 1 kase yoğurt
Akşam 5 kaşık köfteli patates yemeği * 1 kase yoğurt
1 dl ekmek
su 2 lt
spor 1 mil leslie* 50 ip atlama * 20 dk step
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?