Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

yok cnm anam firinda buglmaa yapar cok guzel olur insallah artida cikmaz sabag sporumu da yaptim yarin tartida ne cikicam bilmiyorum insallah hepimiz kilo vermis olarak cikariz tartida yorumun icin de tsk ederim

kızlar bugün öğleden sonra doktora gidip kan tahlili yaptıracağım.
kan hormon tiroid şeker gibi şeylere bakılmasını istiyorum.

ayrıca kadın doğuma gidip spiralimi kontrol ettireceğim.
hiç gitmek istemiyorum ama gitmeliyim.

hormonlu spiral kullanıyorum ve acaba kılo vermemi zorlaştıran etkenlerden biri de bu mu diyorum kendi kendime.
ondan önce de kılo vermekte zorlanırdım. bir yandan da aklıma şeker direnci geliyor.

çünkü 2 saatte bir yemek yemek istiyorum çok acıkıyorum ve gözüm dönüyor ne bulsam yemek istiyorum özellikle tatlı. bunları paylaşacağım doktorla bakalım ne diyecek.

son zamanlarda beni görenler çok solgunsun hasta mısın kötü görünüyorsun diyor. hayır iyiyim diyorum ama yüzün öyle demiyor diyorlar. neden böyle oluyor anlamıyorum.
sadece paylaşmak istedim. sevgiler

Selammm canlarimmmm

Lajoba tabikisiii abla diyebilirsin deeee garipsedigimide itiraf edeyim ofof yasladik mi ne yaaaa
Önce sizin menülerine yorum yapayim sükrancim yine cok guzel ne eksik ne fazla

Ama lajobaaaa kuzucum senin menüleri okurken sabah evet evettt guzel derken aksama dogru bir cosuyosun masallah butun gün gidiyor ama canim degerlendir kizart esin yesin yada un haline getir köftede kullan yada kizart sabah ye öyle cok alternatif var ki yada bozulmadan mudahale et buzluga at fazla ekmekleri sonra isitip sicacik ye,,,velhasil olmamis kuzucum

Kendine yazilmadigini düsünen arkadaslarim bende öyle dusunuyorum :)))) hatta gecen haftalarda söylendim Durdum kacirdiniz heralde ama herkes esine yorum yapiyor o yuzden bende esime yorum yapayim kirilmiyayim diye dusundum :))) sunu biliyorum ki herkes iyi niyetli kasitli hicbirsey yok olmazda sonra alinmayi biraktim:))

Nazlma canim yasadiklarinda aileni özlemeninde cok etkisi vardir eminim
Esin ne kadar iyide olsa ne olursa olsun insan bazen hayir ben iyilik istemiyorum ailemi istiyorum da diyebiliyor,,,guzel olan hersey hep istedigimiz seyler olmayabilir suanki en buyuk eksigin onlar sanirim ve hakli olarak farkinda olmadan geriyorsur senin ..ins kisa zamanda bir hasret giderirsin,,esin duzelmismiydi belinde rahatsizlik var o sebeble gelmistik demistin?

Gözüme batan bir menü olmadi guzeldi menüler

Hedeka bende o sikayetle doktora gittim hicbisiii cikmadi appacik ciktim :))) pisikolojik de olabilir diyet yaparken insan hep ac modunda dolasiyor..ins sendede birsey cikmaz

Kızlar sayfa sayfa okuyup cvp yazıcam aklımda kalmıyor yoksa. Zaten bugün aklım hiç yerinde değil
Hadeka: evden tam bugday(tb)emekli sandviçi tost yapıp kimse gelmeden yiyorum. Geç kalınca mecburen poça yiyorum. Çalışıyor muydun sen canım? Kafam karıştı kusura bakma. Yapmıycdm valla uyku gözlerimden akıyor.
Papatyam: kocakarı derler ya bi anlık gafletle limonu sıktım. Iyi geldi ama gelmeywbilşrdide.iyi ki Dr gitmişsin ihmal etme illaçlarını
Mevcanım: benim yüzüm senin dilin😞
Kocakarı ilacı vereyim yine:)) şirkete tuz atıp gargara yap iyi gelir inş. Bu tehlikeli degl en azından:))

Lajoba: dişiniz hayırlı olsun canım
Nazlm: zor olmalı . Ben anneme 3 gün gitmeyince 4. Mutlaka dayanamıştım gidiyorum.Olsun sabret bak iyi bir eşin var sağlıklı yavruların var .
Fenedo: alıngan kıss ben yaptım hep ama 2 gündür yapamadım kimseye. Oluyor böle herkes kendi derdine düşüyor

Kevserim: üzülme zamanım yoktu canım 1217 sayfadaki menün fevkaladenşnde fevkinde bizden sonra favorim sensin daha ne diyeyim kızçem:))

Ortim senin menülerinde güzeldi bu arada!

Hadeka Şüküm Saolsun kızlar ama şu dış mandalar yüzünden güzelim yuvamın huzuru kaçıyor😡sinirlerim geriliyor. Ama eşim arkamda artık Saolsun yavaş yavaş adam olucak bu kociş:))

Hadekanın dediği gibi hepimizçizelge yada tablo yapılsın takip edebilelim kilolarımızı

Devkule: hoşgeldin Sefa getirdin . Aynı sayılırız. 1.58 58.6 yaş 27 Mart'ta 3 yaşına giricek bi ogluşum var. Göbeğimden nefret ediyorum(

günaydın çıtırlarım

ben halen hastayım:2::2::2:

kilo verme işleri ne alemde ben halen + dayım,

kendimi toparlar toparlamaz kaldığım yerden devam edicem

Hepiniz sağolun kızlar. Çok çok iyisiniz.sayenizde yalnız oımadığımı hatırladım.iyiki varsınız hepiniz....
Zehra abla eşim malesef aynı.düzelmedi.doktorlar ameliyatt yapmak istemiyorlar.daha o kadar ilerlememiş ağrısı.o yüzden ilaçlarla kalıyor....
Hadeka cnm tutmalıyım zaten oruçlarımı.yük sanki üzerimde.daha 7 gün tutdum.becerdiğim kadar tutuyorum olmazsa Ramazan a bir ay kala bile olsa bitirmeliyim inşallah. .
Bu arada sizi seviyom kızçeler

roseliscim benim çağıracak anne teyze burda olmadığı için geri kalanlara da öyle büyük hazırlıklara girmeyi istemedim bi de kpss çalşyrm başka şeylere çok vakt harcamk istemiyorm ama sizin için sevindim inş çok güzel geçer
Zehra ablacım haklısın valla sabah süper başlayıp akşam açlığıma yeniliyorum aç hissetmemek için ne yapmalıyım henüz bulamadım bide emziriyorum die sanırım rahatt rahaat yiyorum ama hepsi göbeğimin gitgide büyümesine sebep oluyor ve bende diğer herkes gibi nefret ediyorum göbişimden
mevcan bi atlatamadın kuzum hastalığı çokça dinlenmeye çalış dinlenmeden geçmiyor bu melet
ebrulim yüzündeki temru mu neyse geçmiş olsun canım okutunca geçiyor demişsin iyi bari geçici bişey yani buna sevindim ama sıkma canını başka şeylere kendine dikkat et
hadeka haklısın kuzum ya hep bana artı olarak dönüyor bu yediklerim ama dayanamıyorum kiii :13: neyse daha dikkatli olmaya çalışacam inş

Son düzenleme:
Mevccim ve papatyam bu aralar çok yıprandinız onun için böylesiniz....inşallah istediğiniz kiloya inersiniz canlar..bence şimdilik kiloyu korursanız.belki 1 haftalık ara bile size yete bilir...

Son düzenleme:
Kızlar bu gün içimde bir kıpırtı var...insan oğlu ne qarib..her her gün ayrı moral...en büyük sebebi bü gün tartıda geçen haftadan beri 1.5 kilo eksik gördü m.çok heyecanlıyım.sabaha 200 qram daha gider inşallah. O zamnsuper olur.. tamm .. kilo vermiş olurum.yarın söylerim artık...kiloyu

Kizlarr nasilsiniz beni sorarsaniz iyiyim cok sukur sadece artik ev islerine yetisemiyorum cok sıkldim artik her gun is is evdeyim diye hep gozume batiyo hersey calissam ya da aktif gezen bi bayan olsam haftada bir diptemel yapip gecerdim.
Bu arada kizlar sabah buyuk bi korkuyla tartiya ciktim ve 59 kiloyum hala 16. Haftamdayim ve kilo almamisim cok sevindim gobegim buyudu ama 1 hafta cok hastaydim yaa o zaman vermisim sanirim.
Cok saglikli beslenemedim suana kadar ama dun bi karar aldim daha dikkatli olucam artik her sabah peynir yumurta ceviz yiycem duzenli ve abur cubur fazla tuketmemeye calisicam ikinci de daha bilincli bi hamilelik gecircem diyodum ama icim hep tatli seyler istiyor herzamanki gibi.
Ebru offf gene mi sorun cikartti malum sahislar bosver salla gitsin canim yaa sen keyfine bak
Mevcan papatya gecmis olsun canlarim
Hadeka lajoba sizlerle muhabbet edemedik eskisi gibi aktif degilim artik hamile kalinca diyet isini erteledim ilk hamileligimde 63 ile doguma giden ben ikincide 59 ile hamile kaldim hayatimda hic gormedigim rakamlara cikicam ve bu beni urkutuyo acikcasi umarim cok kilo almadan doguma giderim
Sizleri menulerinizi takip ediyorum umarim kisa surede siz de hedefinize ulasirsiniz
Diger kizceler hepiniz iyisinizdir ins. Yarin umarim herkesin yuzu guler tartida.

Canım ya insan hamile bile olunca fit olsun istiyor.ben doğuma 60 kiloyla girmişdim.düşünsene doğumdan sonra o kadar yedimki 68 ggördüm.ilk defa gördüm bu rakamı.sağolsun kızlarki 70 çıkmadan 60 a iniyorum.çok şükür. Sende doğum sonra sı kendini frenlersin.tatlı konusunda.benim gibi olmayasın.dikkat et kendine....

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...
Nazlma arkadaşımın tavsiyesiyle bende topiğinize geldim.
beni de aranıza alırmısınız

bende çıtır anne olmak istiyorum

hamileliklerinde çok kilo alan biri olarak toplamda fazlalığım olan 9 kiloyu vermek istiyorum.

benim için en önemlisi motivasyon ve destek olan arkadaşların olması...

cumartesi günü 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum.
bebişim 3 aylıkken 5 kilo vermiştim bu diyetle.
şimdi tekrar bi 5 gün yapmayı düşünüyorum...

inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşır ve çıtır anneler oluruz :)

Hoşgeldin tubim.çok sevindim seni burda gördüyüme.inşallah hepimiz çıtır anne olucaz.

Özgecim malum kişi evet😡ama eskisi gibi tınlamıyrrm. Sağlıklı beslenme kuş üzümü ceviz ye.
Zehra özelden akşama yazarım. Özge biliyor ama buraya yazmıyorum
(menülerin çok güzel bu arada.
Hadeka hormon olan herşey kilo yapabiliyor. Git bakalım Dr ne diycek ?
Nazlm bizde seni seviyoruz ,:)

Huhu nerdesiniz hanımlar buraya sessizlik yakışmıyor..
Fenodo nerdesin kız.kaçtınmı.
Menüm. .kahvaltı saat 11 de malesef.sütlü pirinç 200 qr.
Öğlen 2 kepçe çorba.1 dilim ekmek.
Ara 1 Portakal.
1.5 saat sonra akşam. Sütlü nestfit.
Ara olarak saat 9 da 1 küçük elma yerim inşallah.
Spor yapar ve su içerim.çünki yarin 200 qr -çıkmalıyım inşallah.

Son düzenleme:
Hoşgeldin tubim.çok sevindim seni burda gördüyüme.inşallah hepimiz çıtır anne olucaz.

hoşbuldum canım...bende çok sevindim geldiğime
İnşallah ya :) çok istiyorum gerçekten

Tubi nick çok tanıdık nerde gördüm acaba?

hmm bilmiyorum ki. sen daha önce nick değiştirdinmi?
ben çıkartamadım da :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…