- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.181
yok cnm anam firinda buglmaa yapar cok guzel olur insallah artida cikmaz sabag sporumu da yaptim yarin tartida ne cikicam bilmiyorum insallah hepimiz kilo vermis olarak cikariz tartida yorumun icin de tsk ederimhoş geldin burada motive olursun inşallah. güzel kılolar vereceğine inanıyorum.
doktorun farklı önerilerde bulunmamasına üzüldüm açıkçası. belki çözüm belirgin olmayabilir ama öneride bulunsaydı. inşallah düzelecek bu kopukluk.
canım bazen sevgi yetmiyor insana. i,çindeki boşluğu dolduramıyor. çok iyi bilirim. başka bişey eksik diyor insan. sende de ailene duyduğun özlem hasret bu boşluğu oluşturmuş. tez zamanda kavuşman dileğiyle.
ben de senede bir kez görürüm ailemi ama iyi olduklarını bilmek beni mutlu eder bununla yetinirim hep.
sade ve güzel bir menü olmuş. tebrikler
menün güzel. sebit yağlamayı da spor telafi etmiştir
inşallah en kısa zamanda tekrar iş bulman dileğiyle. zor bir dönemden geçiyorsun kendini salma.
ne güzel oruçlarını tutuyorsun benim de borcum var beni bekleyen ama tutamadım bir türlü. günler kısayken tutsaydım keşke. menün güzel marsmallow olmasa.
menün de senin gibi çok güzel şükran.
4 dlm börek ve 3-4 dilim yumurtalı ekmek fazla olmuş. gerçi onları da değerlendirmeye çalışmışsın ama şu an sana zarar.
çıkmazsın inşallah artıda. menü güzel balıklar yağda değildir umarım kevserciğim
menün güzel canım. sporun nerede? göremedim
protein çok tüketemiyorum doğru söylüyorsun. ben sebze ağırlıklı besleniyorum kuru baklagilleri de et türünü de pek sevmem.
buna rağmen kılo verme girişimimde en ufak bir ilerleme yok.
Nazlimm cnm seni cok iyi anliyorum bnde senin gibi 16 yasinda nisanlandim 17 de evlendim bazen eslerimizi ne kadar seversek sevelim yipraniyoruz senin bi ailenle olan ozlemin 4 sene cok olmus gerxekten allahim yardimcin olsun ne biliyim ailenle falan gorussen bu kasar efkarlanmazdin gercekten zor cnm seni kendi yerime koyuyorum annemler 4 sene gorusmesem cildirirdim heralde hels bi de cocuk olunca anne babayi daha cok ariyorsun insallah en yakin zaman da esin sana supriz yapar anenlerlerin yanina hidr bi kac gun kalirsi. Annelerde mi hic gelmiyo nm?
Ama bak diyorsun esim cok iyi bi insan ne kadar guzel 2 tane prensesin var cnm uzme kendini bukadar gipratm bosyere kendini esini de kendinide uzme davranma agresif insallah en yakjn zamanda ailene kavusursun cnm da kendi uzme bu kadar oluymu:)
Hadeka cnm tablet benm bazen mala bagkiyo afedersin uazamiyorum 10 dk cardio yaptim
Osgem cnm sen nasilsinn bnm icimden kiz geciyo hadi hayirlisi
Papatyam ve mevcanim cok cok gecmis olsun insalah en kisa zamanda iyilesir ve bu sikintilari atlatirsiniz
Bu arada papatyam uzme kendi lutfen menu paylasip yorum yapamiyorum diye bosver menuyi falab sen iyi olmana bak
Sehra cnm insallah sende iyisindir
Lajoba sen nasilsin:)yanlis hatirlamiyorsam senin kizin dis cikmisti demi hayirli olsun ilk disiniz insallah dier dislerini fazla hastalanmadan cikartir
Kiz zehra sen nasilsinnnnnnnn
Hikommm sen nediyon nerelrdesin cano bi haber et da merak ediyorum
Gul cn. Sen neydiyon
Kiz ebru sen nediyon bakem menuledimi yorum yapinca ben seviniyorum kizlar yorum yapan bana nolug:)
Btkubra sen nasilsin bakem
Fenodooo sennnn neydiyonnn:)
SurkN abla bu gun girmedimnya ezmeye gittik kardesimle misagir falan derken giremedim evdeyimm sen nasilsin
Yeni gelen arkadas nickini unuttum hos geldin:)
Ayy acaba unuttugum varmi varsa ozuyy:)
günaydın çıtırlarım
ben halen hastayım:2::2::2:
kilo verme işleri ne alemde ben halen + dayım,
kendimi toparlar toparlamaz kaldığım yerden devam edicem
günaydın kızlar:
benim arpacık almış başını gitmiş. işe geldim mecburen.
kilo da ben de pek eksiye düşemiyorum artık. zaten ömrümce 62 li rakamları gördüğümü hiç hatırlamıyorum. 63 olunca takılıp kalıyorum. acaba bıraksam mı diye düşünüyorum. çünkü yarın gidince diyetisyene para vericem. ya da yarın gidip 1 ay daha dayanayım. bir ay olucak diyetisyenle mecarem başlayalı. 2,2 kilo verdim bir ayda. gerçi bu da başarı ama.
hoş geldin burada motive olursun inşallah. güzel kılolar vereceğine inanıyorum.
doktorun farklı önerilerde bulunmamasına üzüldüm açıkçası. belki çözüm belirgin olmayabilir ama öneride bulunsaydı. inşallah düzelecek bu kopukluk.
canım bazen sevgi yetmiyor insana. i,çindeki boşluğu dolduramıyor. çok iyi bilirim. başka bişey eksik diyor insan. sende de ailene duyduğun özlem hasret bu boşluğu oluşturmuş. tez zamanda kavuşman dileğiyle.
ben de senede bir kez görürüm ailemi ama iyi olduklarını bilmek beni mutlu eder bununla yetinirim hep.
sade ve güzel bir menü olmuş. tebrikler
menün güzel. sebit yağlamayı da spor telafi etmiştir
inşallah en kısa zamanda tekrar iş bulman dileğiyle. zor bir dönemden geçiyorsun kendini salma.
ne güzel oruçlarını tutuyorsun benim de borcum var beni bekleyen ama tutamadım bir türlü. günler kısayken tutsaydım keşke. menün güzel marsmallow olmasa.
menün de senin gibi çok güzel şükran.
4 dlm börek ve 3-4 dilim yumurtalı ekmek fazla olmuş. gerçi onları da değerlendirmeye çalışmışsın ama şu an sana zarar.
çıkmazsın inşallah artıda. menü güzel balıklar yağda değildir umarım kevserciğim
menün güzel canım. sporun nerede? göremedim
protein çok tüketemiyorum doğru söylüyorsun. ben sebze ağırlıklı besleniyorum kuru baklagilleri de et türünü de pek sevmem.
buna rağmen kılo verme girişimimde en ufak bir ilerleme yok.
Selammm canlarimmmm
Lajoba tabikisiii abla diyebilirsin deeee garipsedigimide itiraf edeyim ofof yasladik mi ne yaaaa
Önce sizin menülerine yorum yapayim sükrancim yine cok guzel ne eksik ne fazla
Ama lajobaaaa kuzucum senin menüleri okurken sabah evet evettt guzel derken aksama dogru bir cosuyosun masallah butun gün gidiyor ama canim degerlendir kizart esin yesin yada un haline getir köftede kullan yada kizart sabah ye öyle cok alternatif var ki yada bozulmadan mudahale et buzluga at fazla ekmekleri sonra isitip sicacik ye,,,velhasil olmamis kuzucum
Kendine yazilmadigini düsünen arkadaslarim bende öyle dusunuyorum :)))) hatta gecen haftalarda söylendim Durdum kacirdiniz heralde ama herkes esine yorum yapiyor o yuzden bende esime yorum yapayim kirilmiyayim diye dusundum :))) sunu biliyorum ki herkes iyi niyetli kasitli hicbirsey yok olmazdasonra alinmayi biraktim:))
Nazlma canim yasadiklarinda aileni özlemeninde cok etkisi vardir eminim
Esin ne kadar iyide olsa ne olursa olsun insan bazen hayir ben iyilik istemiyorum ailemi istiyorum da diyebiliyor,,,guzel olan hersey hep istedigimiz seyler olmayabilir suanki en buyuk eksigin onlar sanirim ve hakli olarak farkinda olmadan geriyorsur senin ..ins kisa zamanda bir hasret giderirsin,,esin duzelmismiydi belinde rahatsizlik var o sebeble gelmistik demistin?
Gözüme batan bir menü olmadi guzeldi menüler
Hedeka bende o sikayetle doktora gittim hicbisiii cikmadi appacik ciktim :))) pisikolojik de olabilir diyet yaparken insan hep ac modunda dolasiyor..ins sendede birsey cikmaz
Iyigeceler kızlar nasılsınız?
Benim hazırlık telaşı. İşte bişeye kalkındım bari dört dörtlük olsun istiyorum öncelikle menümü yazayım
Menüm :
Yeşil çay ve kayısı
Sabah :
Sardığım buzlul böreğinden Arda kalan ıspanak harcını yedim sade ;(((
Öğlen :
mercimek çorbası
1dl kepek ekmegi
Dünden kalan sote 8 çatal
Yanında ayran
Ara: mandalina
Akşam:
Bol limonlu havuç salatası
Zeytinyaglı portakallı kereviz (bayılıyorum) 10 çatal
1dlm kepek
Yarım karnı yarık
Afiyet olsun banaa
Ancak girebildim okudum aklımda ne kaldıysa
Hadeka: ortağım kusura bakma seni kendim kendime ortak eyledim ama yalnız bıraktım menün güZel ama biraz daha dikkat et ve protein i fazla tüket.
Lajoba: canım dişimiz hayırlı olsun nedense bütün dişler bu hafta çıktı önce benim kızımın sorna hikomun oğlunun şimdide senin yavrunun insan çok seviniyor gerçekten bende Cumartesi kızıma parti yapıcam
Nazlıma: canım ne yazsam bilemedim aile,memleket hasreti erken yaşta evlilik böyle düşünme hayattan raf almaya çalış ve eşine aileni görmek istediğini belirt belki gelir görürsün bu yaz daha küçüğüz kendimizi yıpraymayalım
Masum: her işte bir hayır vardır iyide olsa kötü de, belki çok daha güzel bir iş imkanı doğacak önüne Allah büyüktür
Fenodo : ben genelde kimsenin menüsüne yorum yapmam ortağım dışında bundan sırna yapmaya çalışacağım
Kevser: im iyiyim canom sen ne yapıyon hazırlıklar bitmiyor
Şükran ablam sen nasılsın ?
Zehra ablam ya sen nasılsın?
Mevcan ve papatya ; siz nasıl oldunuz afflar arpacıklar ne durumda.
Kübra karın ağrın geçtimi ayaklarını sıcak tut sana diyorum ama ben bu ay çok üşüttüm ayağımı sırf kız uyanmasın diye terlik giymedim kesin benimde agrılı bir reglim olacak
Hikoşum da gezmelere gitmiş yeride çok belli :2:
Ebruu,sehra ,nelson başka unuttuğum varsa özür siz ndılsınız???? yeni gelen arkadaş nicikini unuttum hoş geldin ....
Gunaydin citirlarim nasilsiniz mevcanim coo hecmis olsun umarim bian once toparlanirsin kiloyu kafana takma bi iyiles veririsin elbette
Roseliz canimm karnim hala agriyo malesef dedigin gibi usuttum sanirim cunku bi kac kez ciplak ayakla balkona cikmistim( simdi corabi cikarmiyorum ayagindan prensesinin dis menusude gayet guzel canim kolay gelsin :)
Papatya gecmis olsun canim stresten olmus olabilir arpacik kilonuda kafana takma canim o yuzden veremezsin cunku
Sukran hikmet kevser nazlima nelson ebru ozge sizler nasilsiniz kizlar
Lajoba: dişiniz hayırlı olsun canım
Nazlm: zor olmalı . Ben anneme 3 gün gitmeyince 4. Mutlaka dayanamıştım gidiyorum.Olsun sabret bak iyi bir eşin var sağlıklı yavruların var .
Fenedo: alıngan kıss ben yaptım hep ama 2 gündür yapamadım kimseye. Oluyor böle herkes kendi derdine düşüyor
Kizlarr nasilsiniz beni sorarsaniz iyiyim cok sukur sadece artik ev islerine yetisemiyorum cok sıkldim artik her gun is is evdeyim diye hep gozume batiyo hersey calissam ya da aktif gezen bi bayan olsam haftada bir diptemel yapip gecerdim.
Bu arada kizlar sabah buyuk bi korkuyla tartiya ciktim ve 59 kiloyum hala 16. Haftamdayim ve kilo almamisim cok sevindim gobegim buyudu ama 1 hafta cok hastaydim yaa o zaman vermisim sanirim.
Cok saglikli beslenemedim suana kadar ama dun bi karar aldim daha dikkatli olucam artik her sabah peynir yumurta ceviz yiycem duzenli ve abur cubur fazla tuketmemeye calisicam ikinci de daha bilincli bi hamilelik gecircem diyodum ama icim hep tatli seyler istiyor herzamanki gibi.
Ebru offf gene mi sorun cikartti malum sahislar bosver salla gitsin canim yaa sen keyfine bak
Mevcan papatya gecmis olsun canlarim
Hadeka lajoba sizlerle muhabbet edemedik eskisi gibi aktif degilim artik hamile kalinca diyet isini erteledim ilk hamileligimde 63 ile doguma giden ben ikincide 59 ile hamile kaldim hayatimda hic gormedigim rakamlara cikicam ve bu beni urkutuyo acikcasi umarim cok kilo almadan doguma giderim
Sizleri menulerinizi takip ediyorum umarim kisa surede siz de hedefinize ulasirsiniz
Diger kizceler hepiniz iyisinizdir ins. Yarin umarim herkesin yuzu guler tartida.
Hoşgeldin tubim.çok sevindim seni burda gördüyüme.inşallah hepimiz çıtır anne olucaz.merhaba arkadaşlar...
Nazlma arkadaşımın tavsiyesiyle bende topiğinize geldim.
beni de aranıza alırmısınız
bende çıtır anne olmak istiyorum
hamileliklerinde çok kilo alan biri olarak toplamda fazlalığım olan 9 kiloyu vermek istiyorum.
benim için en önemlisi motivasyon ve destek olan arkadaşların olması...
cumartesi günü 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum.
bebişim 3 aylıkken 5 kilo vermiştim bu diyetle.
şimdi tekrar bi 5 gün yapmayı düşünüyorum...
inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşır ve çıtır anneler oluruz :)
Hoşgeldin tubim.çok sevindim seni burda gördüyüme.inşallah hepimiz çıtır anne olucaz.
Tubi nick çok tanıdık nerde gördüm acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?