- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.221
Hoşgeldin canım.Akşama bekliyoruz mutlaka.Buraya yazma korkusu seni motive eder.Bu yüzden fırsat bulabildikçe ugra.
Ne yiyim canım akşama yogurt mu?Sonunda dün temzlik derken şifayı kaptım.Oglum yeni iyileşiyor inş. geçmez.Öpmemek için zor tutuyorum kendimi:2:Buna ragmen ip atlıyorum ve yatana kadar da atlıycm
Bu hareketi kayınpederim ögretti dogumdan sonra banaÇok zor ama alt karını çok güzel çalıştırıyor.
Önce geçmiş olsun canım aman dikkat et, evet yoğurt iyi bir seçim bence, yada salata yiyebilirsin, bide nane limon iç,1 iy"i g3elir1
hoşgeldin ya nerdesin sen takım arkadaşım hadi hemen kendine çeki düzen ver menülerini yaz kötü olsada yaz git gide düzelir kendimizi bırakmak yokKızlar ben geldim ama berbat durumdayım ... Verdiğimin 2 katını aldimda geldim... Ya ben umutsuz vakayım... Kendimi berbat hissediyorum... Elimden geldiğince insan icine çıkmıyorum ... Ayyyy kafayı yicem....Aksama menümle buradayım ...
canım çok teşekür ederim. akaşm eve gidince denicem. bacaklarımı havada mı aşağı yukarı kaldıracağım yoksaaşağı indirmek derken zemine değecek mi?
yere tam deydirmden az havada kalcak ilk başta zorlanırın ama yapmaya çalış bağırakları harekete geçiriyo karına masaj
Saol canım.1 mandalina 1 portakal yedim.Ihlamur içerim yatana kadar.
kızlar dün kalorimi çok düşük tutup üstüne spor da yapınca sabah çok kötü uyandım hala halsizim bugün kalorimi biraz artırıcam ve yürüyüş yapmicam
çünkü su saat oldu hala arabayla evde dolaşıyorum sizin tabirinizle totom yer görmedi
minikkelebek hoş geldin canım üzülme dikkat edersen tekrar verirsin canım bari yiyince sütün arttı mı değdi mi yemene
nelsoonnn merak etme kalorilerini hesaplarım abartmam canımmm
Ya yakızlar dün kalorimi çok düşük tutup üstüne spor da yapınca sabah çok kötü uyandım hala halsizim bugün kalorimi biraz artırıcam ve yürüyüş yapmicam
çünkü su saat oldu hala arabayla evde dolaşıyorum sizin tabirinizle totom yer görmedi
minikkelebek hoş geldin canım üzülme dikkat edersen tekrar verirsin canım bari yiyince sütün arttı mı değdi mi yemene
nelsoonnn merak etme kalorilerini hesaplarım abartmam canımmm
hoşgeldin ya nerdesin sen takım arkadaşım hadi hemen kendine çeki düzen ver menülerini yaz kötü olsada yaz git gide düzelir kendimizi bırakmak yok
Kız biz senle takimdasmiydikcanım çok teşekür ederim. akaşm eve gidince denicem. bacaklarımı havada mı aşağı yukarı kaldıracağım yoksaaşağı indirmek derken zemine değecek mi?
yere tam deydirmden az havada kalcak ilk başta zorlanırın ama yapmaya çalış bağırakları harekete geçiriyo karına masajhakkını helal et bu hafta ne artilardayim ki sorma....benden sana yar olmaz... Toplarım dimi kendimi... Yazayım dimi duzeltin beni artık ne yapayım sisko olmak istemiyorum
Canım sporlarını az mı hesaplıyorsun sankiyarım porsiyon sütlaçı da dayanamadım yedim.
10 dak koşu--100
200 mekik(5 dak) --53
5 dak ip atlama---53
30 dak temizlik(sırf spor olsun diye yaptım)--20
60 dak ütü (spor olsun diye bu saatte yapacağım)---120
toplam: 346
yani kalori sepetine göre kalan kalorilerimmm....1338....
Evet çok kötü menün.Hem kaşar hem çokokrem hem lahmacun.Ama çocukla koşturuyorsun bütün gün evin içinde tur atıyorsun ve emziriyorsun.İşte bunlar yediklerini kamufule ediyor.Ama emzirmeyi bırakınca veremeyip alıyorsun.Mönü bildirimi
Kızlar bugün ben bir gariptim kaloriyi yüksek tuttum biraz
Erken bir küçük muz bir kuru incir bir mandalina bir elma
Kahvaltı: bir dilim ekemek azıcık peynir beş zeytin bir bardak çay azıcık labne iki çay kaşığı çokokrem iki yumurta ince dilim kaşarlı
Arada bir halley bir aktivya bir ayva
Akşam: bir lahmacun ezme şalgam maydanoz az ayran az kara lahana kahve
Hepsi 1590 kalori etti
15 dk ip 200 kl.
300 mekik. 120 olur heralde
Kaldı 1270
Yürüyüş yapabilirsem yürürüm yani kızım uyursa tabiii
O zaman 1100 kalır ama bakalım
Nelsonnnn canımmm kendime geldim valla
menüm sabah ılıksu kahvaltıda 1.5 dilim ekmek 12 zeytin 3 banım bal 2 kk peynir çay
ara kivi nescafe 3 çıtır
öğle 1 tabak çorba 3 çorba kaşığı kadar çılbır yoğurtlu 1 dilim ekmeğin kenarı içi oğluşum yedi
ara yarım portakal
akşam 2 y. kaşığı kuru f. 1.5 y. kaşığı pilav ekmek yok ve bolca cacık sarımsaklı
ara bi kahve içicem şöyle çocuklar uyumuşken
spor 1000 ip atlama
3000 evin içinde adım atmaca acayip ter attırdı bana yürüyüş tempolu bi daha bunuda ekliycem sporuma ama şu kalori hesabını yapamıycam ben anlamm ne nekadar k. falan ben oluğu gibi yazıcam :)
su 2 litre
Sabah 1 yumurta 4 zeytin 2 çatal peynir, 2 dilim k.ekmegi
Öğle 1 galetA minik bi dilim peynir, 6 kasık yeşil mercimek
Çeyrek muz
Aksam 1 kase yogurt 1 salatalk, 6/7 kasık yeşil mercimek, 1 kasık kadar pilav
Veeee geliyor 3 tulumba
Yarım saat yürüyebildim ... Kızım hiç durmuyor... Ebruuuuu canım cok gecmis olsun...
adacayi da icebilirsen cok az balla, birkaç damla sirke iyi gelir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?