Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Önce geçmiş olsun canım aman dikkat et, evet yoğurt iyi bir seçim bence, yada salata yiyebilirsin, bide nane limon iç,1 iy"i g3elir1

sabah
yeşil çay,2 dilim tam tahıllı ekmek,kk peynir,5 siyah 3yeşil zeytin,maydanoz
öğlan
kahve ve yanına dünkü pastadan:26:
akşam
karnıbahar haşladım yoğurtlu
2 dilim tam tahıllı ekmek 1 tanei 39,8kl olandan

45 dak pilates

647.6 kal aldın diyo günlük almam gereken 1347kl napsam daha yesemmi acaba
[1] Pilates 45 dak 153.9 kl
[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 kl
[3] Karnabahar Haşlama 500 GRAM 160 kl
[4] Çikolatalı Pasta 50 GRAM 150 kl
[5] Maydanoz 200 gr 80 kl
[6] Yeşil Zeytin 3 adet 21 kl
[7] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40 kl
[8] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5 kl
[9] Çavdarlı Ekmek 4 DİLİM 220 kl

hoşgeldin ya nerdesin sen takım arkadaşım hadi hemen kendine çeki düzen ver menülerini yaz kötü olsada yaz git gide düzelir kendimizi bırakmak yok

bugün saat ikide bilgi yarışması vardı tam 16 okul arasından benim okulum ve dersine girdiğim öğrencilerim birinci oldu kızlarhavalara uçtum ama okulum 12de bitiyorya müdür bey dediki eve hiç gitmeden doğruca yarışmaya dedi ve pide ekmek arası döner ısmarladı yemesem aç kalcaktım mecburen yedim aslında yarısını yiyince doydum ama napim ya ..5e kadar onunla durdum kalorileriyle beraber yazayım şimdi yediklerimi
sabah 1ceviz iki kurukayısı ılık su ilen 27-18
9da iki çav bir yum 10zeytin bir kk peyn domtes salatalık biber rokamaydonoz çay55-80-80-80
ara yarım körtopal 25
12buçukta bir pide arası tavukdöner ayran(taş gibin oturdu mideme yazık yazık...310-90
17.00 bir portakal dört kaşık yoğurtlukereviz50-60
7de bir kanat bir but ayran soğan 250
toplam 1100 civarı
spor yok ama beğenmedim menümü..

10.00
2 dilim kepek ekmek
Kk peynir 2 zeytin 2 catal recel
Birkac .dal maydanoz roka .1 fincan Yesilcay
12.30
Nescafe 3 yulafli 10 badem
15.45
1 mandalina
18.00
2 dilim ince hamurlu pizza
2 catal patates
1/2 bardak diyet kola
Menumu yazip cikiyorum vakit bulunca gecmisinokuyup yorum yapicam kizlar

bana ne oldu yaaa.. doymuyorum doysamda kendimi engelleyemşyorum. kalori sepetinde çokkk kalorim çıktı bunalıma gireceğim yaaaa... toplamda: 1511 kalori çıkıyorrr

ttatlım birde sen hesaplaa kalorimi.. niye bu kadar çok çıkıyorr kiii??

menümmm:
sabah: 1 dilim ekmek, 1 lokma simit, 5 tane kızarmış patates,1kk çanak peyniri, 1 ceviz,5 tane yeşil zeytin, iki parça brokolü haşlaması
ara: elma , karışık bitki çayı
öğle: yarım porsiyon bulgur pilavı, tavuk sote, 1 dilim ekmek, turşu
ara: 1 elma, 1 dilim ekmek
akşam: biraz haşlanmış brokolu, çeyrek porsiyon kesme çorba, 3-4 dal marul yaprağı, 2 dilim ekmek, 3 dilim kaşar, yarım porsiyon yağsız bir yumurtalı menemen,

4-5 bardak siyah çay, 2 litre su daha içerim ve

ben sütlaç yemek istiyorum(beni ye diye bakıyorlarr)kaç kalori ki?

daha spor yapmadım ama yapacağım.( çok spor yapmam lazım çok)

Son düzenleme:
Ya ya yaradı valla az cok oldu sütüm....
eğer sütünüz varsa ne kadar büyük nimetin içindesiniz farkında değilsiniz :)

Sabah 1 yumurta 4 zeytin 2 çatal peynir, 2 dilim k.ekmegi
Öğle 1 galetA minik bi dilim peynir, 6 kasık yeşil mercimek
Çeyrek muz
Aksam 1 kase yogurt 1 salatalk, 6/7 kasık yeşil mercimek, 1 kasık kadar pilav
Veeee geliyor 3 tulumba
Yarım saat yürüyebildim ... Kızım hiç durmuyor... Ebruuuuu canım cok gecmis olsun...
adacayi da icebilirsen cok az balla, birkaç damla sirke iyi gelir ins

Mönü bildirimi
Kızlar bugün ben bir gariptim kaloriyi yüksek tuttum biraz
Erken bir küçük muz bir kuru incir bir mandalina bir elma
Kahvaltı: bir dilim ekemek azıcık peynir beş zeytin bir bardak çay azıcık labne iki çay kaşığı çokokrem iki yumurta ince dilim kaşarlı
Arada bir halley bir aktivya bir ayva
Akşam: bir lahmacun ezme şalgam maydanoz az ayran az kara lahana kahve

Hepsi 1590 kalori etti
15 dk ip 200 kl.
300 mekik. 120 olur heralde
Kaldı 1270

Yürüyüş yapabilirsem yürürüm yani kızım uyursa tabiii
O zaman 1100 kalır ama bakalım

Nelsonnnn canımmm kendime geldim valla

yarım porsiyon sütlaçı da dayanamadım yedim.

10 dak koşu--100
200 mekik(5 dak) --53
5 dak ip atlama---53
30 dak temizlik(sırf spor olsun diye yaptım)--20
60 dak ütü (spor olsun diye bu saatte yapacağım)---120

toplam: 346

yani kalori sepetine göre kalan kalorilerimmm....1338....

menüm sabah ılıksu kahvaltıda 1.5 dilim ekmek 12 zeytin 3 banım bal 2 kk peynir çay
ara kivi nescafe 3 çıtır
öğle 1 tabak çorba 3 çorba kaşığı kadar çılbır yoğurtlu 1 dilim ekmeğin kenarı içi oğluşum yedi
ara yarım portakal
akşam 2 y. kaşığı kuru f. 1.5 y. kaşığı pilav ekmek yok ve bolca cacık sarımsaklı
ara bi kahve içicem şöyle çocuklar uyumuşken
spor 1000 ip atlama
3000 evin içinde adım atmaca acayip ter attırdı bana yürüyüş tempolu bi daha bunuda ekliycem sporuma ama şu kalori hesabını yapamıycam ben anlamm ne nekadar k. falan ben oluğu gibi yazıcam :)
su 2 litre

Son düzenleme:
Canım sporlarını az mı hesaplıyorsun sanki
Keşke yemeseydin o sütlacı akşam akşam şimdi yakıcam diye koşturucaksın yazık sanaaaa

Kizlar evdeki modem bozuldu yeni aldik esim tlfnumdan tanitti ama algilamadi tlf birkac haftadir 3G ile baglaniyodum kotayi da asmisim malesef giremicem( dayanamam girersemde okur hemen cikarim) faturama yansimasin diger ayki int. Hakkim gelince rahat girerim gene papatyacim 2 gun yalniz birakcam seni uzgunum menu yazamasam da cok dikkatli olcam cuma girer hemen bildirim yaparim kizlar

Hep aynı sporları yapıp vücüdunuzu alıştırmayın değiştirerek onu şaşırtın
Zaman değil kuvvet harcamak önemlidir vücut yoruluyorsa yağ yakarsınız
Açık havada spor yaparsanız vücut ısı korumaya çalışırken daha çok kalori yakar
Ara verilerek yapılan spor aralıksız yapılana göre daha çok kalori yakar
Sabah kalkar kalkmaz 5 dakika zıplamak metobolizmanızı çokkkkk hızlandırır

Evet çok kötü menün.Hem kaşar hem çokokrem hem lahmacun.Ama çocukla koşturuyorsun bütün gün evin içinde tur atıyorsun ve emziriyorsun.İşte bunlar yediklerini kamufule ediyor.Ama emzirmeyi bırakınca veremeyip alıyorsun.

Zuzuuum menünü begedim canım.Spora başladın ne güzel hepimiz ip atlıyoruz

Çok saol canım.Evde ıhlmur var şimdilik onu ve ilaç içiyorumAma yarın dr. gidicem çünkü daha kötü oldum.Gözleirm şapır şapır akıyor tabii burnumda:2:Menün güzel canım ama tulumba işi bozmuş.Keşke erken saatte yeseydin.Ama emziriyorsun ve bebekle koşturmaca yakarsınız siz kolayca.Bizim işimiz daha zor ve ebn bugün baklava yedim:18:

Metabolizma nedir?
Metabolizma, sizi hayatta tutan, yedi gün 24 saat vücudunuzda faaliyet gösteren tüm kimyasal reaksiyonların ortak adıdır. Metabolizmanızı, kalori koruyan bir bodyguard gibi düşünebilirsiniz. Yağları vücudunuzdan kovan bir numaralı adamınızdır.

Siz farkında olsanız da olmasanız da vücudunuzda yağlarla kaslar arasında sürekli bir savaş vardır. Bu savaşta hangi tarafta yer alacağınız çok belli. Kaslarınız enerji sağlamak için yağlarınızı yakar. Bu yüzden hantallıktan kurtulmak ve sıkı bir vücuda kavuşmak için kas yapmanız ve kaslarınızı da korumanız gerekir. Çünkü kaslar metabolizmayı hızlandırma konusunda ustadır. Gece gündüz kalori yakmanızı sağlar. Ayrıca hormon seviyenizi yükseltir, yaşlanmayı önler. Kalp hastalıkları, sırt ağrısı, eklem ağrısı ve depresyonla savaşır. Kasla yağın savaşında kasın tarafında yer alır ve zafer kazanırsanız, bel çevrenizin incelmesi dışında birçok kazancınız olur.

Ağırlık çalışması yağların en büyük düşmanıdır
Ağırlık antrenmanlarıyla kaslarınızı geliştirmeniz metabolizma hızlandırma konusunda büyük öneme sahiptir. Araştırmalara göre tek bir ağırlık çalışması bile kalori yakımını 39 saat boyunca maksimuma çekiyor. Ayrıca egzersiz yaptığınız anlarda yaktığınız kaloriler de yanınıza kâr kalıyor. Kas yapmanın uzun vadede kalori tüketimine etkisi sadece kilo vermekten de öte. Kas yapmak doğrudan yağları hedef alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…