- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.221
Aaaa trendy uğramış 😊biz onun önderliğinde resimlerinin motivesiyle zayıflamıştık.kilo durum ne trendy kaç kilosun şuan ?
Menüler çok güzel .
Ortim senin menün çok güzel inş 1. Olucaz😃
beni hatırladınızmı kızgeçiyodum uğradım
hayırlı olsun yeni topiğiniz,,1 sene olmuş gerçi ama başarılar,,
bu arada hamilemisin çok mutlu oldum,allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım,analı babalı büyütsün inşallah,,
cici bakın kendinize
dünkü menüm baya bi kötü dün kötü bi gün geçirdik bi akrabamızın çocuğu özürlü doğmuştu şubatta 4 yaşını doldurcaktı 2 aylıkken astım bronşite yakalandı yakasını bırakmadı yaza kadar iyidi 1 ay önce yoğunbakıma aldılar 21 günn orda kaldı ağızdan beslenemiyo diye midesine hortum dikildi annesi hortumla beslerken hortum tıkanmış 2 kere acile götrmüşler bişey yapamayız demişler kendi doktoruna götürün diye dün dikişleri alıncaktı fakat saba saatlerinde acilen tekrar hastanye gittiler kötüleşmiş emirim hastane yolunda annesinin kucağında can vermiş kuzum( dün bütüngün ordaydım çok büyük bi acı alahım öbür dünyada şefaatçi olsun inşalah annesine babasına içime doğmuş gibi eşime dedim ki salı günü hadi gel emiri görmeye gidelim dedim salı akşamı gittik yavrumu meğer sonkez görmüşüm ( allah alsine sabırlar versin çok üzüldüm ....
bu arada emirin bir kardeşi olcaktı 2013 mart ayında doğum yapcaktı sezeryan günü almaya gittiklerinde nst ye falanda girmişti herşey normaldi 1 gün sonrasına randevu verdi doğum için hazırlıklı gidiyolar ve bebek 2 saat öncesinde ölmüş annesinin karnında(( onlar çok zor sınavdan geçti bebeğin senesi dolmadan şimdide abisi öldü çok üzgünüz Allahımıza şükredelim sağlıklı çocukar nasip etti bize.....
kilo bildirimine gelince ben yine aynıım 63.2
Diyetisyene başlayalı 4 hafta oldu
1. Haftanın sonunda -1400 gram
2. Haftanın sonunda -800 gram
3. Haftanın sonunda +400 gram
4. Haftanın sonunda - 400 gram
En son verdiği liste 800 kalorilik. Heryerde günde 1000 kaloriden az alanı tehlikeli deniyor. Bu hafta derste başım döndü. Şu anda gözümde kocaman bşr yara var. Açıkcası ben bu kadından pek memnun kalmadı .
Sizce devam edeyim mi . Bugün gidersem 100 lira daga vericem. Ne yapsam bilemedim.
Randevum bugün 15:15 de. Önerilerinizi bekliyorum
İlk basladiginizda listen kac kalorilikti.
dünkü menüm baya bi kötü dün kötü bi gün geçirdik bi akrabamızın çocuğu özürlü doğmuştu şubatta 4 yaşını doldurcaktı 2 aylıkken astım bronşite yakalandı yakasını bırakmadı yaza kadar iyidi 1 ay önce yoğunbakıma aldılar 21 günn orda kaldı ağızdan beslenemiyo diye midesine hortum dikildi annesi hortumla beslerken hortum tıkanmış 2 kere acile götrmüşler bişey yapamayız demişler kendi doktoruna götürün diye dün dikişleri alıncaktı fakat saba saatlerinde acilen tekrar hastanye gittiler kötüleşmiş emirim hastane yolunda annesinin kucağında can vermiş kuzum( dün bütüngün ordaydım çok büyük bi acı alahım öbür dünyada şefaatçi olsun inşalah annesine babasına içime doğmuş gibi eşime dedim ki salı günü hadi gel emiri görmeye gidelim dedim salı akşamı gittik yavrumu meğer sonkez görmüşüm ( allah alsine sabırlar versin çok üzüldüm ....
bu arada emirin bir kardeşi olcaktı 2013 mart ayında doğum yapcaktı sezeryan günü almaya gittiklerinde nst ye falanda girmişti herşey normaldi 1 gün sonrasına randevu verdi doğum için hazırlıklı gidiyolar ve bebek 2 saat öncesinde ölmüş annesinin karnında(( onlar çok zor sınavdan geçti bebeğin senesi dolmadan şimdide abisi öldü çok üzgünüz Allahımıza şükredelim sağlıklı çocukar nasip etti bize.....
kilo bildirimine gelince ben yine aynıım 63.2
Ilk başladığımda 1100 kalorilik idi. Ben geçen hafta kilo aldım. Tabi ona gittiğimde öğle yemeği yemiştim. Midem doluydu orada +1000 çıktım. Yemek yedim falan dedim ama. 800 kaloriye düşürdü. Öğle yemeğimde 1 kepçe çırba ve 1 çb yoğurt vardı. Bir kepçe çorbaya doyar mı insan.
Ne yapsam bilemiyorum.
Kilo bildirimim
Geçen hafta 56.1
Bu sabah Eki Görüntüle 902110
55.4
Giden 700 gr
Bu hafta ekmeği çok tükettim galiba. Aralarda da 2-3 defa ekmek arası peynir yediğim için daha fazla veremedim. Çok açlık hissettim son günlerde. Geçen gün de 2 biber dolmasını kaçırmasaydım akşam akşam, sonuç daha da güzel olucaktı. Yine de tartıda bu rakamı görmek çok mutlu etti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?