Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Aaaa trendy uğramış 😊biz onun önderliğinde resimlerinin motivesiyle zayıflamıştık.kilo durum ne trendy kaç kilosun şuan ?
Menüler çok güzel .
Ortim senin menün çok güzel inş 1. Olucaz😃

teşekkür ederim canım,azıcık faydam olduysa ne mutlu bana
geçen hafta başladım,netim bağlanınca döndüm geri,61.9dum,bu sabah 60.9u gördüm tartıda,hemde 4 gün dikkat edemeden düzensiz bişekilde gittim,2 gün dikkat ettim güzel geçirdim,gidiverdibakalım asıl gün yarın kaç çıkıcam meraklardayım

Aaa canim hosgeldin tesekkurler cok saol seni tanimaz olurmuyuz kiz hala adin gecer triendynin topigindeyken soyleydik boyleydik diye
Evet canim hamileyim cok saol sen cocuklari buyuttun sira bizde Sana da kilo vermende kolay gelsin azimli kizsin sen cabuk verirsin zaten cokta vericek kilon yok

İçim geçmiş kızlar çok uykum vardı zaten.Ogluma çizgi film açmış babası.11:30 da uyandım.Ohhh bu kadar mı tatlı geldi bi uyku sanki şekerpare yemişimOgluşa meyve yedirdim sevdim masal anlattım.Şimdi uyudu size bakayım dedim.Canım sıkkın değil ama eşime trip atıyorumAma üzülecek takacak ne halim vr nede zamanım hoppidi hop hopBişiler eksik hayatımda o da namaz.Huzur orda çünkü.Dedikodudan manacı sürekli çekiştiren insanlardan uzağım.İş ev ogluş yorgunluk böyle çok iyiy inanın.Kendi içimdeki huzursuzluguda namazla giderirsem tam olucak.Gelelim iyi olmayan menüme

08:10=1 poça,çay
ara:çay
12:10=1 kase çorba,1 kepçe ıspanak,1 kepçe makarna,2 yk yoğurt
ara:nescafe
ara:çaay,sandiviç ekmeğimin arası (1 dl. peynir,yarm dl.domates)
19:30=5 banım kuru fasulye,1 dl.pasta
23:30=yarım elma 1 mandalina

150 yarım mekik
150 oklava
20dk yürüyüş

dünkü menüm baya bi kötü dün kötü bi gün geçirdik bi akrabamızın çocuğu özürlü doğmuştu şubatta 4 yaşını doldurcaktı 2 aylıkken astım bronşite yakalandı yakasını bırakmadı yaza kadar iyidi 1 ay önce yoğunbakıma aldılar 21 günn orda kaldı ağızdan beslenemiyo diye midesine hortum dikildi annesi hortumla beslerken hortum tıkanmış 2 kere acile götrmüşler bişey yapamayız demişler kendi doktoruna götürün diye dün dikişleri alıncaktı fakat saba saatlerinde acilen tekrar hastanye gittiler kötüleşmiş emirim hastane yolunda annesinin kucağında can vermiş kuzum ( dün bütüngün ordaydım çok büyük bi acı alahım öbür dünyada şefaatçi olsun inşalah annesine babasına içime doğmuş gibi eşime dedim ki salı günü hadi gel emiri görmeye gidelim dedim salı akşamı gittik yavrumu meğer sonkez görmüşüm ( allah alsine sabırlar versin çok üzüldüm ....
bu arada emirin bir kardeşi olcaktı 2013 mart ayında doğum yapcaktı sezeryan günü almaya gittiklerinde nst ye falanda girmişti herşey normaldi 1 gün sonrasına randevu verdi doğum için hazırlıklı gidiyolar ve bebek 2 saat öncesinde ölmüş annesinin karnında (( onlar çok zor sınavdan geçti bebeğin senesi dolmadan şimdide abisi öldü çok üzgünüz Allahımıza şükredelim sağlıklı çocukar nasip etti bize.....
kilo bildirimine gelince ben yine aynıım 63.2

Oyy annesine babasina ailesine alah yardim etsinn. Cok zordur. Tahmin bile edemeyiz ki. Obur dunyada annesine şefaatçi olurlar. Cok kotu oldum. Allahim cocuklarimiza saglik sihat versin.

Kilo bildirimii..
Baslangic: 88.4
Gecen cuma: 78.4
Bu cuma: 78.8
Gelen: 400 gr
Giden : yok
Hedef: 70

Buhaftanin boyle gelecegi kesindi. Allahdan az bir farklla kapattm. 400gr offf offf
Bir daha misafirlige gitmicem. Osmaniyeye hiiccc gitmicem. Havasindan midir nedir yediriyor ya. Suan yedigime cokpismanim. Zayiladin dediler ya şimardim ben. Elestirin beni kizlar. Sporu da biraktim. Cok uzuluyoruumm. Bu hafta inanilmaz rejimime dewam eedicem. O 400 gr dan fazlasini bugün vericem. Şok diyet yapicaam.
İns hepiniz kilo wermişsinizdir. Zuzu, sen ne guzel kilo almamissin.

Günaydın kızlar
Zuzu yazdıkların hançer gibi saplandı kalbime. Allahım sabırlar versin . Insan bu tar şeyleri okuyunca hayata daha farklı bakıyor da keşke aynı bilinçle sürdürebilsek yaşamımızı Allah sabır versin çok zor olmalı Allah rahmet eylesin
Kilo bildirimi
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 63.4
Bu hafta 63
Giden 400 gram
Gelen yok
Toplam giden 4.2
Hedef 60

Diyetisyene başlayalı 4 hafta oldu
1. Haftanın sonunda -1400 gram
2. Haftanın sonunda -800 gram
3. Haftanın sonunda +400 gram
4. Haftanın sonunda - 400 gram
En son verdiği liste 800 kalorilik. Heryerde günde 1000 kaloriden az alanı tehlikeli deniyor. Bu hafta derste başım döndü. Şu anda gözümde kocaman bşr yara var. Açıkcası ben bu kadından pek memnun kalmadı .
Sizce devam edeyim mi . Bugün gidersem 100 lira daga vericem. Ne yapsam bilemedim.
Randevum bugün 15:15 de. Önerilerinizi bekliyorum

İlk basladiginizda listen kac kalorilikti.

İlk basladiginizda listen kac kalorilikti.

Ilk başladığımda 1100 kalorilik idi. Ben geçen hafta kilo aldım. Tabi ona gittiğimde öğle yemeği yemiştim. Midem doluydu orada +1000 çıktım. Yemek yedim falan dedim ama. 800 kaloriye düşürdü. Öğle yemeğimde 1 kepçe çırba ve 1 çb yoğurt vardı. Bir kepçe çorbaya doyar mı insan.
Ne yapsam bilemiyorum.

Rabbim sabır versin dayanılırmı bu acıya ne çok zordur. Hele de anneyee, insan anne olunca daha çok anlyor böyle acıyıı

dünkü ilk yaptığım menüme gelelim (eşimin baltalamalarına rağmen çikolata tatlı soktu gözümeee)

sabah aç karnına 1 tk çörek otu yağ + su
1 kase yoğurtlu kür (zencefil tarçın zerdeçal hepsinden 1 silme çay kaşığı ) tok tutan yağ yakanmış deneme aşamasındayım
tok tutuyor yapmak isteyene yemeklerden yarım saat önce yenecek
spor 1 saat plates
10:30 kahvaltı :2 bardak şekersiz çay peynir rendeli salata (lahana marul tere maydonoz dereotu) 5 tane zeytin 1 çatal ucu reçel
12:00 oğlanı parka götürdüm yarım muz 2 tane ceviz
13:15 yoğurtlu kür
öğle yemeği yokk oğlanı aşıya götürdük kaçtı yemek sadece aç karnına 2 ısırık burma tatlısı
15:30 1 tane burma baklava (hala açım tok karnına tatlıyı sevmem)
1 küçük kase salata 2 kaşık tarhana çorba
akşam 18: 15 yoğurtlu kür
18:45 1 kepçe domates çorbası
1 küçük kase tavuk çorba (2 kepçe) komşu getirmişti
2 kaşık pirinç pilavı
2 - 3 kaşık yoğurt
21:30 1 halka ananas 1 cm kalınlığında

ben haftaya tartılacam artık sabah aç karnına 58 çıktım haftaya ne olacak bakalım başlangıç 58 mi diyecem siz karar verin tok iken 60 görmüşlüm vardaa

Günaydın kızlar, selamlar hepinize.
Triendy cim hoşgeldin canım. Seni burda görmek ne güzel. Ben de senin topiğinle motive olup zayıflamaya başladım. Oğluma hamileyken keşfetttim sizleri ve sadece 6 kilo alarak tamamladım hamileliğimi. sonra da bu topiğe rastlayınca burda devam etmeye başladım. üye değildim ve sadece ziyaretçi olarak takip ediyodum önce. Burda da 12 kilo verdim. Keşke sen de burda yazmaya başlasan ne güzel olur.
Zuzucum çok üzüldüm o çocuklara canım, hem de ikisini de kaybetmiş, çok acı bişey. Allah sabırlar versin annesine babasına. Ne diyeyim. Çok zor bi imtihan bu.
Papatyam bence diyetisyenin son verdiği liste sağlıklı değil, doğru bilmişsin. Hatırlarsan başka bir diyetisyenle tanışmıştın ve metobolizmanın çok yavaş çalıştığını, sık sık bişeyler yemen gerektiğini söylemişti. Hani şu 6 dl ekmek ye diyen. Belki de o haklıdır.
azar azar ve sık sık beslenmek daha iyi. Hem ana öğünlerde fazla kaçırmamış oluyoruz hem de fazla aç kalmadan diyete devam edebiliyoruz. Ben 3 ara öğün yaparak nerdeyse her hafta kilo veriyorum bak. Bence bu diyetisyeni bırak. yerinde olsam bugün bile gitmezdim.
Hikoşum bu haftan çok güzel geçti canım, senin adına sevindim. Annenlere gittin,onlar sana geldi, Osmaniyeye gittin geldin, yedin içtin.Arada değişiklik iyi gelir. Haftaya daha da motive olmuş bi şekilde diyetine devam edersin.

Ben gittigimde 1200 kalorilik liste vermisti. Listeni az vermis. Peki 1kilo azdn hesaplamadi mi listeni. Benim anlamadigim ne bilirmusun, su unlu diyetisyenlerin listelerine bakiyorum dolu dolu oluyor menuler. Tw da hergun biri cikiyor. 7 ayda 35 kilo verdiriyorlar. Listeler dlu dolu hattaa kacamakli. Bizim bu diyetisyenler neden boyle az menuler yaziyorlar.

Devkule merhaba.. ben yokken gelmissin sen galiba. Hikmet adim. 9aylik oglum war.
Yogurt kürünü denicem. Hosuma gitti. Yag yakiyorsa denemkte fayda war.
Şükümmmm, bu hafta mutluluk haftamdi. Annemler ay sonuna gidiyorlar.
Cumartesi de abimin kiz arkadasi gelecek. Yaza dügün var inş. Ama aylardir ilk defa bu kadr yedim.

Kilo bildirimim
Geçen hafta 56.1

Bu sabah

55.4
Giden 700 gr

Bu hafta ekmeği çok tükettim galiba. Aralarda da 2-3 defa ekmek arası peynir yediğim için daha fazla veremedim. Çok açlık hissettim son günlerde. Geçen gün de 2 biber dolmasını kaçırmasaydım akşam akşam, sonuç daha da güzel olucaktı. Yine de tartıda bu rakamı görmek çok mutlu etti beni.

günaydın,

şükom tebrik ederim azmini,çok çok takdir ettim seni,

zuzum yazdıkların sabah sabah yüreğimi daladı.9 yıl öncesine döndüm,rabbim hiç bir insanı evladı ile sınamasın,

hkmt olsun şekerim,sen kararlılıkla çok güzel kilolar vermiş hatunsun,

papatyam,öncelikle tebrik ederim,sana dünde yazacaktım ama vaktim olmadı,tartıda geçen hafta fazla çıktın diye 800 kalorilik diet menüsü bana çok saçma gelmişti tee o gün okuduğumda,tansiyonunun düşmesi elbet doğal,canım bu zamanda para kolay kazanılmıyor vermen gereken az bi kilon kaldı zaten,seni açlığa mahkum eden diyetisyene gitme bence,

ösgem konuşamasakta seni her gördüğümde mutlaka msjlarını okuyorum,ruhum darma duman kendimi çektim biraz ama yakında geri gelicem sadece zamana ihtiyacım var,

eprumm,bazen bende bocaladığımda namazamı başlasam diyorum ama olmuyor yapamıyorum,ruhum daraldığında bol bol dua okuyorum yada annem ve kızım için bir yasin o zaman öfkemi daha hızlı yeniyorum

ve diğer çıtır adaylarım sizlerinde kilosunu merakla bekliyorum,

zehra o güzel çaylar sana neler kattı acaba,

kevser o sporların hakkını verdin umarım,

ve bana gelince,

malum dieti geçici olarak askıya aldım,ruhumu dinlendirip sadece kilomu korumaya çalışıyorum ve sanırım bunuda başardım,

geçen hafta:59.9
bu sabah: 59.9

gelen-giden yok

nemi yaptım,

sabah poğaçalar,simitler yedim
öğlenilavımı,makarnamı,tatlımı ve hatta 1 dilim ekmeğimi yedim

ama öğlen yemeğinden sonra sadece ara öğün yaptım,

yoğurt,beyaz leblebi,gün kurusu,badem,k-fileks,mandalina,elma gibi

ve 6 dan sonra ağzıma lokma sürmedim,

sonuç aynıyım,

tek güzel olan yediğim o çikolar,sütlaçlar,baklavalar yanıma kar kaldı

Hedefineeeee az kaldi.
Superrrrrr,,

Mew, aynen ben ne kilolar verdim.
Yinee weririmmmmmmmmmmmm

Kızlar karar verdim bırakıyorum diyetisyeni. Yemekten keyif almıyorum artık hiç. Ilim dışım çorba ve yoğurt oldu.
Ama diyeti bırakmıyorum.
Sonra yazıcam namaz konusunda uzun uzun. Benim de en büyük sıkıntım çünlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…