Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slm citirlarim hemen menumu yaziyorum
Sabah
Iki dilim ekmekle yagsiz tost
3 siyah zeytin
Ara
Yok
Oglen
3.5 tane kofte
Iki tane firinda pismis elma dilimi patates
Ara
Portakal
3 form biskuvi
Aksam
1.5 kase hazir tel sehriyeli tavuk corbasi
1 mil leslie
2 lt su
Yatarkende yesil cay icerim

offff hep hayal ediyorum zayf olmayı mutlluuuk ama hayelde kalı yor işte

Canim aramiza hosgeldin ins en kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin biraz kendinden bahsedermisin ben 1 yasinda bi prenses annesiyim 5 kilo verdim daha vermem gereken 9 kilo var

Menüm
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta * 1 kk beyaz peynir
2 dl ekmek * şekersiz limonlu çay

ara 1 yeşil elma * 2 bardak çay

Öğlen patatesli yumurta ( 1 yumurtadan)
fırında baharatlı patates (4 dilim)
1 dl ekmek

Akşam 1 kase tarhana çorbası * 1 dl ekmek
1 kase yoğurt

su 2 lt
spor 150 ip atlama* 50 mekik * 3 mil leslie
20 dk pilates * 20 dk step

Kevserim: üzülme zamanım yoktu canım 1217 sayfadaki menün fevkaladenşnde fevkinde bizden sonra favorim sensin daha ne diyeyim kızçem:))

Ortim senin menülerinde güzeldi bu arada!
Anemm ebrumm sen buna bunlari soyledin ya severim kiz seni ebrumm

Sukran abla menun herzamanki gibi guzel sporlarin da tabi:)
Kubram senin menun de guzrl anam:)
Nazlim sutlu pirinc olmassaymis iyi mis ama. Bisey yememissin kiz insanllah istediin gibi ekside cikarsin:)
Hadeka git cnm baktir bizede haber t olurmu bnde de troidlerim yavas calisiyo
Tubi ve tik hos geldiniz kizlar aramiza

Buda benim menum

Sabah
7 catal peynirli yumurta
6 zeytin
Kk peynir
1.5 dilim ekmek

Ogle
1 tabak mercimek yemegi
Yogurt

Ara 1 tane mandalina

Aksam da
6 kasik nohut yemegi
5 kasik bulgur pilavi
Yogirt ve dilim ekmek

Sporlarim
3 mille lesille
10 tane ip atlama
20 dk 200 calori videosu
7 dk egzersiz
25 dk bacak
10 dk gobek egzersizi
12 dk slim pack
60 tane mekik
Anam iyiki bi erken kalktim ne spor yapmisim ya oldum valla

çalışıyorum canım.
gittim doktora tahlil istedi ve bugün aç olmadığım için yapılmadı sabah gel dedi. artık ne zaman gidersem.
spiralde de sorun yok yerindeymiş elhamdulillah:)

kızlar menülerinizi okudum ve hepsi birbirinden harika .
kevser şükran iyi gidiyorsunuz.

Betül kübra menün güzel canım.
nazlım çok merak ettim yarın kaç çıkacaksın

ben kılo veremedim bu hafta hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç
hergün artı çıktım

özgeciğim dikkat edersen hamişlikte çok almadan da atlatabilirsin bu güzel günleri.
ben beceremedim ama sen yapabilirsin. meyve ve kuru yemiş sağlıklı beslenmeyle olur inşallah

arkadaşlar her menüye yorum yazmak istiyorum ama bazen vakit olmuyor bazen de bakıyorum menüler benimkilere oranla güzel. o nedenle yazacak pek bişey bulamıyorum. fenodo kırılma canım . kimse art niyetli değil.

Tubi ve tik aramıza hoşgeldşniz
Bu hafta hiç menü yazasım yok. Listemi pek aşmadım aslında ama yoğurttan soğumaya başladım artık. Yarın diyetisyen günüm.
Yarın ödeme yapınca 1 ay daha ücretsiz gidebilirim. Bir ay sonra bırakıcam diyet işini.
Kevserim lütfen kusura bakma bu hafta iyi bşr ortak olamadım
Sporlarını hayretle ve takdirle okuyorum
Maşallah.....
Benim de daha çok spor yapmam gerek . Benim kilo vermem beslenmenden değil spordan geçiyor.
Sabahı dört gözle bekliyorum
Bu akşam 5 mil yapıcam inşallah
Ebrucum ne oldu sana

Papatyamm uzme kendini lutfen ortağım:) sen iyi oll yeter
SporlarimNgelince benimde ne kadar az yesem de sporla gidiyor kilocuklRim ve bn bu hafta spor yapamadim bugun yaptim tek dogru duzgun taryida ne cikicam merak ediyorum moralim bozuk o yuzden

Kevserim sukranim menume yorumlariniz icin tesekkurler kizlar ins yarin tarti yuzumu guldurur sizin menuler ve sporlar harika sizi gordukten sonra 1 mil leslie daha yapasim geldi simdi kizimi uyutuyorum sonra yapcam hadeka yorumun icin saol canim :))

Hikoooo hikoooo lennnn:))♥♥

Evet, ben geldim. Oglan ayagimda uyurken ilk once gecmisi okuyim sonra yazim dedim.
Kev guzel gcti su iki gun. Teyzemin ewinde odun sobasi vardi, iliklerimiz isindi yemin ediorum. Ama olumsuzuuu yediiiimm. Tamam abartmadm ama yedim. Pide , borek yedim. Havasindan midir nedir, yedirdi gerckten. Bakalim sabah tartida ne cikicam. Osmaniye donusu annemi eve birakirken annem bize gelin dedi, kocis de tamam dedi. Yemek yedik cay ictik. Eski gunlerdeki gibi. Annem mutluluktan ucuyor. Eee bendeee tabi. Kocişle cok iyiyiz, cok şükür. Sizi özledim. Eksiklik hissettim,
Bu arada, akrabalrn hepsii şok oldular beni gordüklerinde. İnanlmz zayiflamişsin dediler. Cok sewindimmmmmm...
Kizlar, hepinizin meenüsü cok guzel.
Papatya ara vermek istedgne gore sıkılmşsn. Ne diyelim sende haklisin. Bana su 1.5gun yemek iyi geldi. Dinlenmek iyi gelebilir.
Nazlma üzülme ltfn. İns kisa zamanda ailenle görüseblrsin. Biz hep senin yanindayiz.
Digerkizceler, sizler nasilsiniz. Beni özlediniz mi...
Gülllll canimsin

Önce menüm
Sabah
1 dilim ekmek,1 közlenmis biber, 1 yumurta, bir tutam maydanoz

Ara bir fincan kahveli süt

Ögle
2 sarma , 1 kase corba

Ara ceyrek pomelo

Aksam
1 b cay , 1 minik pogaca

Aksam hic yemek iste iyordum ama disaridaydim kizim. Isirip birakinca ben bitirdim
Bu hafta sporda cok zayiftim ama ayaklarim agriyor yorgunum hep..aslinda erken daha simdi kalkip yapsam ama yok kalkamiyorum yaa offff

Nasılsınız ? ( şükranabla,zehrAbla,Kevser,Ebru,Sercan,nazlıma,masum,papatya,mewcan,hedeka,jaloba,özgem,kübra,nelson ımmmm başka unututtum ya

Menüm
1haşlanmış yumurta
4zeytin
1 kk peynir
Yeşil çay

Ara: Türk kahvesi sade minik çiko ağzım Tatlansın diye

Öğlen :
1karnıyarık
Ayran

Ara mandalina

Akşam:
Sadece salata yedim bol canım bişi istemedi
Ortağım yarın inşallah - çıkarım ama ben pek ümitli değilim

Hikom gelmiş hoş gelmiş, sende benim canımsın

İyi geceler canlarim
Nazima canim zaten asil tehlike emzirme donemi hem uyku duzeni olmuyo ozaman ne zaman aciktin migden kazindi kosuyosun mutfaga
Ben de emzirirken cok yedim ama kilo .almadim yemesem dogum kilolarimi vercektim cok yedigim icin 6 ay yapisti ustume sonra kizlarla tanisip hepsini verdim zaten
Hkmetcim umarim hep yuzun boyle guler inan senin adina cok sevindim kusluk hic iyi birsey degil olan hep bize oluyor boyle durumlarda Allah mutlulugunuzu bozmasin ins.
Sukrancm kevsercim roselizcim fenoducum mevcancim hkmetcim sizlerlede konusamiyoruz ne zamandir umarim hersey yolundadir.
Hepinizi cok opuyorum kizceler menu ve sporlariniz harika cok iyi gidiyorsunuz zaten siz bu gidisle ben dogurana kadar incecik olursunuz ben de .hawarimla kilo veririm artik

beni hatırladınızmı kızgeçiyodum uğradım

hayırlı olsun yeni topiğiniz,,1 sene olmuş gerçi ama başarılar,,
bu arada hamilemisin çok mutlu oldum,allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım,analı babalı büyütsün inşallah,,
cici bakın kendinize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…