- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.201
offff hep hayal ediyorum zayf olmayı mutlluuuk ama hayelde kalı yor işte
Anemm ebrumm sen buna bunlari soyledin ya severim kiz seni ebrummKevserim: üzülme zamanım yoktu canım 1217 sayfadaki menün fevkaladenşnde fevkinde bizden sonra favorim sensin daha ne diyeyim kızçem:))
Ortim senin menülerinde güzeldi bu arada!
çalışıyorum canım.Kızlar sayfa sayfa okuyup cvp yazıcam aklımda kalmıyor yoksa. Zaten bugün aklım hiç yerinde değil
Hadeka: evden tam bugday(tb)emekli sandviçi tost yapıp kimse gelmeden yiyorum. Geç kalınca mecburen poça yiyorum. Çalışıyor muydun sen canım? Kafam karıştı kusura bakma. Yapmıycdm valla uyku gözlerimden akıyor.
Papatyam: kocakarı derler ya bi anlık gafletle limonu sıktım. Iyi geldi ama gelmeywbilşrdide.iyi ki Dr gitmişsin ihmal etme illaçlarını
Mevcanım: benim yüzüm senin dilin😞
Kocakarı ilacı vereyim yine:)) şirkete tuz atıp gargara yap iyi gelir inş. Bu tehlikeli degl en azından:))
Papatyamm uzme kendini lutfen ortağım:) sen iyi oll yeterTubi ve tik aramıza hoşgeldşniz
Bu hafta hiç menü yazasım yok. Listemi pek aşmadım aslında ama yoğurttan soğumaya başladım artık. Yarın diyetisyen günüm.
Yarın öde. B yapınca 1 ay daha ücretsiz gidebilirim. Bir ay sonra bırakıcam diyet işini.
Kevserim lütfen kusura bakma bu hafta iyi bşr ortak olamadım
Sporlarını hayretle ve takdirle okuyorum
Maşallah.....
Benim de daha çok spor yapmam gerek . Benim kilo vermem beslenmenden değil spordan geçiyor.
Sabahı dört gözle bekliyorum
Bu akşam 5 mil yapıcam inşallah
Ebrucum ne oldu sana
Hikoooo hikoooo lennnn:))♥♥
offff hep hayal ediyorum zayf olmayı mutlluuuk ama hayelde kalı yor işte
İyi geceler canlarim
Nazima canim zaten asil tehlike emzirme donemi hem uyku duzeni olmuyo ozaman ne zaman aciktin migden kazindi kosuyosun mutfaga
Ben de emzirirken cok yedim ama kilo .almadim yemesem dogum kilolarimi vercektim cok yedigim icin 6 ay yapisti ustume sonra kizlarla tanisip hepsini verdim zaten
Hkmetcim umarim hep yuzun boyle guler inan senin adina cok sevindim kusluk hic iyi birsey degil olan hep bize oluyor boyle durumlarda Allah mutlulugunuzu bozmasin ins.
Sukrancm kevsercim roselizcim fenoducum mevcancim hkmetcim sizlerlede konusamiyoruz ne zamandir umarim hersey yolundadir.
Hepinizi cok opuyorum kizceler menu ve sporlariniz harika cok iyi gidiyorsunuz zaten siz bu gidisle ben dogurana kadar incecik olursunuz ben de .hawarimla kilo veririm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?