- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.261
Hadekacım doğumgünün kutlu olsun.Ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmeni diliyorum. Bugün senin günün, pasta yemende bi sakınca yok. Hem de cumaya denk gelmiş. Bugün doyasıya yiyebilirsin ve yarından itibaren dikkat edersin. Hepimiz öyleyiz canım. Sabah aç karna tartıldıktan sonra istediklerimizi yiyoruz.kızlar bugün benim doğum günüm. 30 yaşımın ilk günü.
okulda arkadaşlar ayrı öğrenciler ayrı kutladılar
çok mutlu oldum
ben o kadar ayrı telaşlarla uğraşıyordum kı kendime sıra gelmemişti.
benim büyük oğlanın doğum gunu geçti ama okulda öğretmeni raporlu olduğu için kutlayamamıştık. küçüğü de benimle aynı gün doğdu yani bugün.
o nedenle bugün büyük ve küçük oğlumun doğum gününü okulda kutlayacağız. hiç kendimi düşünmemiştim.
sağolsunlar öğrencilerim ve arkadaşlarım unutmamışlar.
Hadekacim allah nice yaşlar nasib etsin.
Kilo veren herkesi tebrik ederim koruyan herkesidr.inşallah hepimiz haftaya daha çok vericez inşallah. Benim ortim yok.kaçtı
Başlanğıc.68.1
Geçen hafta.63.8
Şimdi.62.5
Giden. 1.300.
Toplam giden 5.600 qr.
Bu hafta en çok ben verdim qalibaçok mutluyum canlar ya....
Nazlımacım tebrikler, süpersin. Çok sevindim senin adına.Hadekacim allah nice yaşlar nasib etsin.
Kilo veren herkesi tebrik ederim koruyan herkesidr.inşallah hepimiz haftaya daha çok vericez inşallah. Benim ortim yok.kaçtı
Başlanğıc.68.1
Geçen hafta.63.8
Şimdi.62.5
Giden. 1.300.
Toplam giden 5.600 qr.
Nazlimm cnm tebrik ederim harikasinn haftaya darisi bnm basima insallah:)Hadekacim allah nice yaşlar nasib etsin.
Başlanğıc.68.1
Geçen hafta.63.8
Şimdi.62.5
Giden. 1.300.
Toplam giden 5.600 qr.
Papatyacım nasıl sevindim anlatamam namaza başlamana. İnan ki arasıra yazardın içimde bi boşluk var, herşeye sahibim ama yine de huzurlu olamıyorum diye. Ben de namaz kılsa, Kuran okusa hepsi geçer diye düşünüyordum ama seni tanımadığım için nasıl tepki vereceğini bilemedim ve yazmadım, çekindim. Ama görüyorum ki sen kılmaya başlamışsın bile. Devamı gelir inş. Ayrıca dua etmek için suçluluk duyma. Allah ın kapıları hepimize açık. Dua da bir ibadettir. Dua edersen zaten sen O nu hatırlamış oluyosun.merhaba kızlar:
diyetisyene gitmedim.eşim çok kızdı ne hale geldin diye. yanaklarım falan çöktü. tabi ki ben kendim devam edicem ama yorukdumn sanırım. öğlenleri çorba içmekten çantamda yoğurt taşımaktan bunaldım. günde 800 kalori çok az. bundan sonra daha çok spor yapıcam. haftaya size yeni fotoğraflaırmı eklicem. eskiler duruyor zxaten. merak ediyorum yorumlarınız.
hadeka doğum günleriniz kutlu olsun...nice mutlu yıllar dilerim.
nelson canım aman ihmal etme. lütfen bir an önce git doktora oldu mu?
zehracım kaynın için üzüldüm. allah rahmet eylesin.
namazla ilgili birşeyler yazılmıştı ben de yazmak istiyorum içimdekileri.
facedeki arkadaşlar bilirler beni az çok fotolardan. açık bir bayanım. mini etek mini elbise giyerim. elimden geldiğince bakarım kendime.
iyi bir işi var. ama hayatımda hep bir boşluk oldu.
ben 13 yaşımda namaza başladım. zaten annem hep kılardı. üniveristede okurken de mezun olup iş hayatıma atıldığımda da elimden geldiğince kıldım. eve gelir gelmez ojemi makyajımı sildim. hangi vakitse yetişmeye çalıştım. regl olduğumda bile bitse de namaza başlasam diye gün sayardım. her namazdan sonra başka dualar okurdum. her akşam bir yasin okurudm.
bebeğim oldu yine bırakmadım ama son bir kaç yıldır üstüme bir rehavet çöktü. rabbim bana çok şey verdi ama ben şeytan mı desem bilemiyorum o verdikçe ben ondan uzaklaştım sanki. namazı yavaş yavaş bıraktım. ama içimdeki boşluk hep büyüdü. annem kızım namazını kıl dedikçe ona kızdım. çünkü suçumu biliyordum.
nankörlük ettiğimi hissettim hep. elimdeki onca şeye rağmen içimdeki boşluğu hiçbirşey doldurmadı. sebebinin en olduğumnu bilemem rağmen başlayamadım bir türlü. zamanla allaha dua etmeyi bıraktım. sanki ondan bir şey istemeye hakkım yokmuş gibi hissediyordum. iyi zmanaınmda onu hatırlamayıp zor zamanımda çıkamadım karşısına.
amaaaaaaaa geçen hafta cumartesi allahın izniyle tekrar başladım. allahım bıu nasıl bir huzurdur. sonra da regl oldum ama bundan sonra hiç bırakmıcam inşallah. şimdi işten gelince anca akşam ve yatsıyı kılabiliyorum ama olsun...
deme o ki kızlar namazdaki huzur başka hiçbirşey de yok. kendimi gaza getirmek için zaman bile tuttum. en uzun namaz yatsı. abdest almasıyla birlikte 15 dk sürüyor. herşey bahane işte. hadi hep beraber nasıl zayıflıyorsak namaza da devam ededlim kızlar...
Allah kabul ve daim etsin canım senin adına çook sevindimmerhaba kızlar:
diyetisyene gitmedim.eşim çok kızdı ne hale geldin diye. yanaklarım falan çöktü. tabi ki ben kendim devam edicem ama yorukdumn sanırım. öğlenleri çorba içmekten çantamda yoğurt taşımaktan bunaldım. günde 800 kalori çok az. bundan sonra daha çok spor yapıcam. haftaya size yeni fotoğraflaırmı eklicem. eskiler duruyor zxaten. merak ediyorum yorumlarınız.
hadeka doğum günleriniz kutlu olsun...nice mutlu yıllar dilerim.
nelson canım aman ihmal etme. lütfen bir an önce git doktora oldu mu?
zehracım kaynın için üzüldüm. allah rahmet eylesin.
namazla ilgili birşeyler yazılmıştı ben de yazmak istiyorum içimdekileri.
facedeki arkadaşlar bilirler beni az çok fotolardan. açık bir bayanım. mini etek mini elbise giyerim. elimden geldiğince bakarım kendime.
iyi bir işi var. ama hayatımda hep bir boşluk oldu.
ben 13 yaşımda namaza başladım. zaten annem hep kılardı. üniveristede okurken de mezun olup iş hayatıma atıldığımda da elimden geldiğince kıldım. eve gelir gelmez ojemi makyajımı sildim. hangi vakitse yetişmeye çalıştım. regl olduğumda bile bitse de namaza başlasam diye gün sayardım. her namazdan sonra başka dualar okurdum. her akşam bir yasin okurudm.
bebeğim oldu yine bırakmadım ama son bir kaç yıldır üstüme bir rehavet çöktü. rabbim bana çok şey verdi ama ben şeytan mı desem bilemiyorum o verdikçe ben ondan uzaklaştım sanki. namazı yavaş yavaş bıraktım. ama içimdeki boşluk hep büyüdü. annem kızım namazını kıl dedikçe ona kızdım. çünkü suçumu biliyordum.
nankörlük ettiğimi hissettim hep. elimdeki onca şeye rağmen içimdeki boşluğu hiçbirşey doldurmadı. sebebinin en olduğumnu bilemem rağmen başlayamadım bir türlü. zamanla allaha dua etmeyi bıraktım. sanki ondan bir şey istemeye hakkım yokmuş gibi hissediyordum. iyi zmanaınmda onu hatırlamayıp zor zamanımda çıkamadım karşısına.
amaaaaaaaa geçen hafta cumartesi allahın izniyle tekrar başladım. allahım bıu nasıl bir huzurdur. sonra da regl oldum ama bundan sonra hiç bırakmıcam inşallah. şimdi işten gelince anca akşam ve yatsıyı kılabiliyorum ama olsun...
deme o ki kızlar namazdaki huzur başka hiçbirşey de yok. kendimi gaza getirmek için zaman bile tuttum. en uzun namaz yatsı. abdest almasıyla birlikte 15 dk sürüyor. herşey bahane işte. hadi hep beraber nasıl zayıflıyorsak namaza da devam ededlim kızlar...
inşallah tekrar başlaman nasip olur canım haklısın namaz büyük bir huzur kaynağı ve Rabbim çok affedici.. onun affına sığın ve tekrar o büyük mutluluğa, huzura eriş inşallah kısa zaman içindePapatyacım nasıl sevindim anlatamam namaza başlamana. İnan ki arasıra yazardın içimde bi boşluk var, herşeye sahibim ama yine de huzurlu olamıyorum diye. Ben de namaz kılsa, Kuran okusa hepsi geçer diye düşünüyordum ama seni tanımadığım için nasıl tepki vereceğini bilemedim ve yazmadım, çekindim. Ama görüyorum ki sen kılmaya başlamışsın bile. Devamı gelir inş. Ayrıca dua etmek için suçluluk duyma. Allah ın kapıları hepimize açık. Dua da bir ibadettir. Dua edersen zaten sen O nu hatırlamış oluyosun.
Ben de 20 yaşımda namaza başlamıştım. Ama oğlum doğduktan sonra içime bi soğukluk geldi. Ve bi daha kılamadım. Benim de içimde tarif edilmez bi sızı var. Namaza başlyınca kendimi daha iyi hissedeceğimi ve içimdeki huzursuzluğun, suçluluk duygusunun biteceğini biliyorum ama başlayamıyorum. İnş ben de senin gibi tekrar devam ederim. Sen bana da öncü olmuş olucaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?