Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyi geceler kizlar moralim cok bozuk. Kizim hasta oksuruk hapsirik sumuk hepsi var tabi ates de var calpol veriyorum atesi dusuyor pazartesi gunu dr goturcez gun boyu az yedim annemlere geldij yengemler falan geldi kaçırdım zaten spor da yapamadim yarin insallah kizimdan vakit bulursam yaparimm ahh bi iyi olsa basja bisey istemiyorum ya ayagimda salliyorum suan gece eminim uyumucqk cunku oksuruyor elli kere uyaniyor hep ayagim da salliyorum oyy allahimm sifa ver yarabbim bana sabir yardim et(

oğlumu uyuttum şimdi başım ağrıyor uykusuzum yatıcaktım size bakamadan edemedim.Bugün iş çıkışı dr gittim yüzümdeki yara(sulu uçuk gibi bişi)ilaç verdi.B12 de vermiş bu arada.Hediye al eve geç hazırlan derken c.tesi günüm yine harap olduD.gününde azar azar nerdeyse herşeyden yedim. Bugün çok yürüdüm hamlamışım valla.Çok beğenerek sonunda bir çizme aldım.Hiiç beğenmiyordum modelleri hep aynı herkeste var felan.iÇİme sindi sonunda.Geçmişe yarın bakarımHer yer her yerde yarın nerden başlıycam napıcam bilmiyorumİyi geceler çıtırlar

kevserim geçmiş olsun canım.Öksürük helede gıcık gibi ard arda olunca yavrucuklar uyuyamıyorlar.İnş. uyur sende dinlenirsin.

Şüküm:nutella,patats kızartması cıss katagorisinde biliyosun dimiBenim bu akşam d.gününde yediğim gibi kısır poça pasta Amerikan salatası yiyceksinAma hergün düzenli stebil(sehramın deyimiyle)şüküm arada yiyebilir tabisii

Btlkbra.canım menüne kocaman bir alkış

geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzucuğuna..

Günaydın
Kevser çok geçmiş olsun inşallah kuzucuk bir an önce iyileşir
Ben dün hiç dikkat etmedim bugün biraz ederim ama Pazartesi bildiğim yoldan devam edicem
Aslında artık kilo germeyi de pek istemiyorum yanaklarım çöktü sporla bölgesel incelemek ve kilonu korumak istiyorum verirsem de hayır demem ama
Ebrucum çizmeni güle güle kullan canım

günaydın kızlaar :)
dünkü menümü yazayım çok yorgundum uyuya kalmışım
sabah kalkınca ılık sirkeli su
kahvaltıda 6-7 çatal patatesli yumurta, 1 bardak meyve suyu, 1kk peynir,5 zeytin,1 dilim ekmek
ara 2 ceviz 10 fındık
öğlen yemeyi unutmuşum işlere dalıp birazcık yağsız tuzsuz patlamış misır yedim ama
ara: bikaç bebe bisküvisi
akşam: 5-6 kaşık bezelyeli pilav, 2 parça tavuk şinitzel, 1 kase yoğurt, salata
birazcık da cips yedim yemekten sonra çayla

benden böyle dün biraz kaçırdım ama bugün telafi edeceğim inş

geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzucuğuna..

Cokk tsk ederim kizlar sagolasin dun gece korktugum gibi olmadi cok sukur sarilip uyudum kizimla dun ne gore kizim bugun cok iyi
Veeee 3 disimizzzzz cikiyor :))

Kizlar nasilsiniz bakalim
Dun aksam esimle sinemaya gittik aksam ustu esim aradi hadi gidelim diye kizimi anneme biraktik seanslar cumartesi diye cok doluydu saat 22 ye aldik anca dugun dernege gittik iyi geldi film kotu degildi eglendik yani
Roseliz canim icine sinmesine sevindim ohh atlattin kurtuldun temizlikte 1 gunluk birsey yaparsin hediyelerini gule gule kullansin kizin
Ebrucum gecmis olsun sana da dr gitmissin benim de ellerim icin gitmem gerek cok kotu oldular suya sokmaya korkuyorum cok catliyor ve kaniyor ellerim
Cizmeni de gule gule kullan canim ben de dun bi spor ayakkabi aldim 37 giyiyorum normalde inanilmaz derece de skti ayagimi acilir diye aldim .ama hic sanmiyorum mecbur degistiricem yaa ayaklarim sisiyo giderek ya da ayakkabinin kalibi dar 38 de yoktu o modelde 38.5 vardi o da cok buyuk geldi bakicaz artik bi caresine
Kevsercim kuzuna gecmis olsn bak ben hala atlatamadim tam olarak gribi ailecek hala hastayiz Allah sifa versin bol bol vitaminli seyler ver iyi geliyor

Selam kizlar. Kevsercim geçmiş olsun kuzum. Atlatsın çabucak prenses.
Kızlar ben hiç aç değilim akşam yemeği ne iştaham yok.ama necbur yiycem. Süt veriyorum diye.ama sütlü nesfit yerim artık.bu hafta hiç iyi başlamdı.cumadan beri qram gitmemiş.geçen hafta iki güne 700. Gitmişdi.herhalde bende bir hafta iyi bir hafta kötü oluyor.ama yılmak yok.kızlarıma meyve hazırlıyım.45 dak .leslimi yapayim.gerisine Allah kerim.hadi güzeller kaçtım...

Slm.citirlarim.nasilsiniz kevserim sukranim kuzulara cok gecmis olsun sukrancim kp de dikkat etsin bidaha yavrularimizin cani neyki kiyamam bende bugun esim evdeydi sabah kahvaltiya gitti ordan alisverismerkezine eve geldik kizi uyuttum uyandi kizimi babannesine biraktik esimle avm ye 9d film izlemeye gittik geldik yemek yedik kizi yikadim simdi uyutuyorun yatirayim leslie yapcam sonra dua alio uyucam yoruldum inaninki hemen menumu yaziyim ebrum menume yaptigin yorum icin saol canim )
Sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 dilim kasar
3 siyah zeytin
3 yesil zeytin
1 tk recel
2 catal bal kaymak
2 catal sucuklu yum
2 catal pastirmali yum
Bir dilim su boregi
Ara
Yok
Oglen
Yok
Aksam
Yarim kase corba
1 dilim.pide esim evde olunca menum cok iyi degil malesef
1 mil leslie
100 bacak haereketi

ne güzel atlattın canım. bugün de güzelce gezmişsinizdir umarım. izmirde hava çok güzeldi.
temizliği yarın sakin sakin yaparsın tabi prensesin bırakırsa.
azıcık böreği kaçırmışsın ama olsun sen telafi edersin. bende durum çok kötü

canım sana yorum yazacaktım ama kızçen iyileşmeye başlamış bile. bak diş çıkarıyormuş yavrum. ondan ateşi sıkıntısı vardı demek ki. sarılıp uyumuş annesi tatlım ne güzel. bu gecenin de güzel geçmesi dileğiyle.

çizmelerini güle güle kullan. ben de bakıyorum bir türlü beğenemedim. tam alacak gibi oluyorum içime sinmiyor vaz geçiyorum. seni çok iyi anlıyorum bu konuda.

verirsin inşallah. önce kendine biraz zaman tanı. ruh halın bı değişsin. önceliğin kılo vermek değil şu anda o nedenle canın istemiyor. zamana bırak.

meyve suyu ve cips olmasa tam bence menün. hafta sonu insan daha çok kaçırıyor

Cokk tsk ederim kizlar sagolasin dun gece korktugum gibi olmadi cok sukur sarilip uyudum kizimla dun ne gore kizim bugun cok iyi
Veeee 3 disimizzzzz cikiyor :))
sağlıkla çıksın o dişler

hafta sonu bitti bundan sonra daha güzel menüler gelir. ne güzel gezmişsiniz. darısı başıma inşallah

slm kızlar biraz yorum yaptım biraz da menü paylaşayım.

menülerim pek iyi değil 2 gündür. dünkünü zaten kötü diye paylaşmadım bugün de pek parlak değil.

sbh ılık sirreli su
yarım dilim ekmek
1 zeytin
1 tabağa yakın ot kavurma
şekersiz çay ile

ara bal kabağı tatlısı çok az şekerliydi ama yedim 4-5 tane

öğle arkadaşa gittim
patates salatası
1 börek

türk kahvesi

akşam
sadece fırında tavuk tuzsuz yağsız

ara yeşil çay
patlamış mısır tuzsuz

şimdi spor yapmak istiyorum ama çok yorgunum kızlar. misafirlerim geldi dün.

sabah 50den fazla mekik çektim. şimdi de internetten bişeyler açayım diyorum.
misafirlerin 1 ay kadar kalacak ve yaşlılar babaannem ve anneannem .
her sabah kalkıyorum masaj yapıyorum altın kızların kollarına bacaklarına (spor niyetine:) )

gece de yatmadan önce masaj. beni çok özledikleri için geldiler ben de onları çok seviyorum. hayatta iken iyi vakit geçirmeye çalışıyorum. sağolsunlar çok tatlılar ama hem hasta hem de yaşlılığın getirdiği sıkıntıları var.

sürekli hizmet etme modundayım. hafta sonu iyi de hafta içi okul çocuklar ve altın kızlarla ne yaparım bilemiyorum. eşim de bu ara pek yardımcı olamıyor bana. şu ara sınava hazırlanıyor.
bu arada kılo verememekle birlikte beni sevindiren bir durum var.
bugün arkadaşın evinde ne kadar zayıflamışsın dedikler. hayır bir gr bile veremiyorum dedim inanmadılar. tartılalım dedim. tartıldık. benden daha zayıflar bile benden kılolu çıktı. o zaman senin kemikler ağır. sen zayıfsın dediler. bi arkadaşla aramda 3 kg var ama inanamadı sen çok zayıfsın dedi.

tartı beni neden hala kılolu gösteriyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

spora başlıyorum canlar iyi geceler. az sonra yine bakarım belki

Cnm yorumlarin icin cok tsk ederiz evet cok sukur atlattik sayiliriz. Esim geeci oldugu ici. Bide kizim hasta olunca annemlerde kaliyorun yarin sabah gidcem insallah eve menulere yaptigin yorumlar cok sagol cnm

Ebrum cizmelerini gule huke kullan hayatim:)

Sehra ve mevcan nerelerdesiniz insallah iyisinizdir

Hikom sen nerelerdesin

40 dk plates yaptım.
ilk defa bu kadar süre yaptım çok mutluyum :)
devamı gelir inşallah. pazarın sakinliğini yarın sabah pztesinin telaşı alacak eminim.
iyi geceler çıtırlar.

Sabah
6 catal menemen
3 zyin
2 dilim ekmek

Ogle
1 kase corba
1 tabak firinda karniyarik
Salata ve 1 dilim ekmek

Aksam
5 kasik karniyarik
Ayran ve 1 dilim ekmek

Aksam yemegi gec yedik
Sporlarim
10 dk kalca
10 dk gobek
15 dk carido
2 mill lesille
20 dk yan bel hareketleri

Kızlar.sEhra fenodo ve mevcan nerdeler acaba.gelmediler bayadir...inşallah iyidirler.
Bide ortaklar seçildim i.heyecanlanlyorum.seçilse keşke

kevser menü güzel spor da harika.
nazlım her hafta yeni ortak mı seçiliyor ben anlamadım.
öptüm sizi.

Iyi alşamlar kızlar
Hadeka ne güzel büyüklerin yaşıyor ben anneannemin oğlumu görmesini çok isterdim nasip değilmiş. Rabbim uzun ömür versin inşallah
Ebrucum çok geçmiş olsun sabah gözümden kaçmış
Özgecim iyi olmuştur sinema bir değişiklik işte
Kevserim sporlar yine harika
Rozeliz kızının doğum günü kutlu olsun
Kızlar ben 2 gündür kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum yarın sabahtan itibaren eski moduna dönüyorum da bu haftaki hedefim cuma günkü kiloma geri dönmek. Hafta sonu aldım kesin. Bugün 1 saat spor yaptım
Cumartesi yeniden foto koyucam bakalım 2 ay öncesine göre az da olsa fark var mı

cumartesi sabah anneme gittiik. Telefondanda yazmaya calism cikss olmadi. Guzel bir hafta sonu gecirdim. Ama olumsuzu yedimmm yedimmm yedimmm...
Arkdas, annem geldi diye mi yoksaaa yemeyi özledigimden mi anlayamadim.
Papatya demis ya kitliktan cikmis gibi yiyorum diye. Kocis kilo almissin dedi.
Şaka diyor ama tartlmaya korkuyorum. Sabah ac karnina tartilim bari.
Wallaa lahmacun, baklava, priinc pilavi, kek, nutellaa yedimm.. bitek lahmacunu abartarak yedim. Digerlerini sınırlı yedim. Ama waryaaa mutluluktaaaaan.. annem de ahh ahh guzel yemek yapiyor fatoşumm ewe geleli yarim saat oldu. Oglis uyuyor, kociş film izliyor. Mutfaak berbat ama suan ugrasacaaak hal yok yemin ederim. Sabaha yapacagim. Kocisde yarina yaparsin dedi.
Kew, kizin nasil oldu. 3.diş sewindmmm..
Diger kizceler nasilsiniz bakalm.

Yarinnn diyete tam gaz dewam ediceeem.
O kilolari geri almaaak istemiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…