- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.301
geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzucuğuna..Iyi geceler kizlar moralim cok bozuk. Kizim hasta oksuruk hapsirik sumuk hepsi var tabi ates de var calpol veriyorum atesi dusuyor pazartesi gunu dr goturcez gun boyu az yedim annemlere geldij yengemler falan geldi kaçırdım zaten spor da yapamadim yarin insallah kizimdan vakit bulursam yaparimm ahh bi iyi olsa basja bisey istemiyorum ya ayagimda salliyorum suan gece eminim uyumucqk cunku oksuruyor elli kere uyaniyor hep ayagim da salliyorum oyy allahimm sifa ver yarabbim bana sabir yardim et(
Günaydın
Kevser çok geçmiş olsun inşallah kuzucuk bir an önce iyileşir
Ben dün hiç dikkat etmedim bugün biraz ederim ama Pazartesi bildiğim yoldan devam edicem
Aslında artık kilo germeyi de pek istemiyorum yanaklarım çöktü sporla bölgesel incelemek ve kilonu korumak istiyorum verirsem de hayır demem ama
Ebrucum çizmeni güle güle kullan canım
geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzucuğuna..
kevserim geçmiş olsun canım.Öksürük helede gıcık gibi ard arda olunca yavrucuklar uyuyamıyorlar.İnş. uyur sende dinlenirsin.
Şüküm:nutella,patats kızartması cıss katagorisinde biliyosun dimiBenim bu akşam d.gününde yediğim gibi kısır poça pasta Amerikan salatası yiyceksin Ama hergün düzenli stebil(sehramın deyimiyle)şüküm arada yiyebilir tabisii
Btlkbra.canım menüne kocaman bir alkış
Cokk tsk ederim kizlar sagolasin dun gece korktugum gibi olmadi cok sukur sarilip uyudum kizimla dun ne gore kizim bugun cok iyioğlumu uyuttum şimdi başım ağrıyor uykusuzum yatıcaktım size bakamadan edemedim.Bugün iş çıkışı dr gittim yüzümdeki yara(sulu uçuk gibi bişi)ilaç verdi.B12 de vermiş bu arada.Hediye al eve geç hazırlan derken c.tesi günüm yine harap olduD.gününde azar azar nerdeyse herşeyden yedim. Bugün çok yürüdüm hamlamışım valla.Çok beğenerek sonunda bir çizme aldım.Hiiç beğenmiyordum modelleri hep aynı herkeste var felan.iÇİme sindi sonunda.Geçmişe yarın bakarımHer yer her yerde yarın nerden başlıycam napıcam bilmiyorum İyi geceler çıtırlar
ne güzel atlattın canım. bugün de güzelce gezmişsinizdir umarım. izmirde hava çok güzeldi.Ben geldim nasılsınız? Çok şükür atlattım bugünü yaptıgım herşey çok güzeldi çok beğenildi ve çok mutlu oldum, kızıma bisürü hediye geldi, ev berbatt bi durumda yerler hep yiyecek , yarın bişi yapmıcam koçişimle Eminönü'ne gitcez hava güzelmiş Pazartesi temizlik günü ve ben bugün çok börek yedim ama başka bişi yemedim))
canım sana yorum yazacaktım ama kızçen iyileşmeye başlamış bile. bak diş çıkarıyormuş yavrum. ondan ateşi sıkıntısı vardı demek ki. sarılıp uyumuş annesi tatlım ne güzel. bu gecenin de güzel geçmesi dileğiyle.Iyi geceler kizlar moralim cok bozuk. Kizim hasta oksuruk hapsirik sumuk hepsi var tabi ates de var calpol veriyorum atesi dusuyor pazartesi gunu dr goturcez gun boyu az yedim annemlere geldij yengemler falan geldi kaçırdım zaten spor da yapamadim yarin insallah kizimdan vakit bulursam yaparimm ahh bi iyi olsa basja bisey istemiyorum ya ayagimda salliyorum suan gece eminim uyumucqk cunku oksuruyor elli kere uyaniyor hep ayagim da salliyorum oyy allahimm sifa ver yarabbim bana sabir yardim et(
çizmelerini güle güle kullan. ben de bakıyorum bir türlü beğenemedim. tam alacak gibi oluyorum içime sinmiyor vaz geçiyorum. seni çok iyi anlıyorum bu konuda.oğlumu uyuttum şimdi başım ağrıyor uykusuzum yatıcaktım size bakamadan edemedim.Bugün iş çıkışı dr gittim yüzümdeki yara(sulu uçuk gibi bişi)ilaç verdi.B12 de vermiş bu arada.Hediye al eve geç hazırlan derken c.tesi günüm yine harap olduD.gününde azar azar nerdeyse herşeyden yedim. Bugün çok yürüdüm hamlamışım valla.Çok beğenerek sonunda bir çizme aldım.Hiiç beğenmiyordum modelleri hep aynı herkeste var felan.iÇİme sindi sonunda.Geçmişe yarın bakarımHer yer her yerde yarın nerden başlıycam napıcam bilmiyorum İyi geceler çıtırlar
verirsin inşallah. önce kendine biraz zaman tanı. ruh halın bı değişsin. önceliğin kılo vermek değil şu anda o nedenle canın istemiyor. zamana bırak.Günaydın
Kevser çok geçmiş olsun inşallah kuzucuk bir an önce iyileşir
Ben dün hiç dikkat etmedim bugün biraz ederim ama Pazartesi bildiğim yoldan devam edicem
Aslında artık kilo germeyi de pek istemiyorum yanaklarım çöktü sporla bölgesel incelemek ve kilonu korumak istiyorum verirsem de hayır demem ama
Ebrucum çizmeni güle güle kullan canım
meyve suyu ve cips olmasa tam bence menün. hafta sonu insan daha çok kaçırıyorgünaydın kızlaar :)
dünkü menümü yazayım çok yorgundum uyuya kalmışım
sabah kalkınca ılık sirkeli su
kahvaltıda 6-7 çatal patatesli yumurta, 1 bardak meyve suyu, 1kk peynir,5 zeytin,1 dilim ekmek
ara 2 ceviz 10 fındık
öğlen yemeyi unutmuşum işlere dalıpbirazcık yağsız tuzsuz patlamış misır yedim ama
ara: bikaç bebe bisküvisi
akşam: 5-6 kaşık bezelyeli pilav, 2 parça tavuk şinitzel, 1 kase yoğurt, salata
birazcık da cips yedim yemekten sonra çayla
benden böyle dün biraz kaçırdım ama bugün telafi edeceğim inş
sağlıkla çıksın o dişlerCokk tsk ederim kizlar sagolasin dun gece korktugum gibi olmadi cok sukur sarilip uyudum kizimla dun ne gore kizim bugun cok iyi
Veeee 3 disimizzzzz cikiyor :))
Slm.citirlarim.nasilsiniz kevserim sukranim kuzulara cok gecmis olsun sukrancim kp de dikkat etsin bidaha yavrularimizin cani neyki kiyamam bende bugun esim evdeydi sabah kahvaltiya gitti ordan alisverismerkezine eve geldik kizi uyuttum uyandi kizimi babannesine biraktik esimle avm ye 9d film izlemeye gittik geldik yemek yedik kizi yikadim simdi uyutuyorun yatirayim leslie yapcam sonra dua alio uyucam yoruldum inaninki hemen menumu yaziyim ebrum menume yaptigin yorum icin saol canim)
Sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 dilim kasar
3 siyah zeytin
3 yesil zeytin
1 tk recel
2 catal bal kaymak
2 catal sucuklu yum
2 catal pastirmali yum
Bir dilim su boregi
Ara
Yok
Oglen
Yok
Aksam
Yarim kase corba
1 dilim.pide esim evde olunca menum cok iyi degil malesef
1 mil leslie
100 bacak haereketi
Cnm yorumlarin icin cok tsk ederiz evet cok sukur atlattik sayiliriz. Esim geeci oldugu ici. Bide kizim hasta olunca annemlerde kaliyorun yarin sabah gidcem insallah eve menulere yaptigin yorumlar cok sagol cnmne güzel atlattın canım. bugün de güzelce gezmişsinizdir umarım. izmirde hava çok güzeldi.
temizliği yarın sakin sakin yaparsın tabi prensesin bırakırsa.
azıcık böreği kaçırmışsın ama olsun sen telafi edersin. bende durum çok kötü
canım sana yorum yazacaktım ama kızçen iyileşmeye başlamış bile. bak diş çıkarıyormuş yavrum. ondan ateşi sıkıntısı vardı demek ki. sarılıp uyumuş annesi tatlım ne güzel. bu gecenin de güzel geçmesi dileğiyle.
çizmelerini güle güle kullan. ben de bakıyorum bir türlü beğenemedim. tam alacak gibi oluyorum içime sinmiyor vaz geçiyorum. seni çok iyi anlıyorum bu konuda.
verirsin inşallah. önce kendine biraz zaman tanı. ruh halın bı değişsin. önceliğin kılo vermek değil şu anda o nedenle canın istemiyor. zamana bırak.
meyve suyu ve cips olmasa tam bence menün. hafta sonu insan daha çok kaçırıyorcnm yorun
sağlıkla çıksın o dişler
hafta sonu bitti bundan sonra daha güzel menüler gelir. ne güzel gezmişsiniz. darısı başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?