- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.281
Devkule merhaba.. ben yokken gelmissin sen galiba. Hikmet adim. 9aylik oglum war.
Yogurt kürünü denicem. Hosuma gitti. Yag yakiyorsa denemkte fayda war.
Şükümmmm, bu hafta mutluluk haftamdi. Annemler ay sonuna gidiyorlar.
Cumartesi de abimin kiz arkadasi gelecek. Yaza dügün var inş. Ama aylardir ilk defa bu kadr yedim.
Aa hikomm uzme kendini cano bu gun cuma yemek serbest yarindan itaberen dikkat edersinn bcm uzm3 kendini eminimm eski hiko yarin dönecek uzme kendinii lutfenCanim sıkkın, bu diyeti bu kadar basdan savmam, cok üzüyor beni..
Soslu misirdan yedimm. Neden irademe hakim olamiyorum. Eski istekli hikmet nereye gittii. Offf offfffffffff..
Aa hikomm uzme kendini cano bu gun cuma yemek serbest yarindan itaberen dikkat edersinn bcm uzm3 kendini eminimm eski hiko yarin dönecek uzme kendinii lutfen
Hadeka:geçmi d.günün kutlu olsun canım yeni gördm dahaAlmayıp korumakta iyi bişi canını sıkma.Menünü beğendim bu hafta gider merak etme canım
kevser:canım ben senden daha çok bekliyordum o menülere göre:44:
roseliz:gülüm senin menülerinn az ve özdü beğeniyordum o menülere göre az gitmiş.Kevserle senden çok fazla bekliyordum.Belki haftaya fazlasıyla acısı çıkar ne dersin
Herkes vermiş kızlar tebrik ederim ayrı ayrı.Ama grup olarak bi hadeka ve şükü yazmış.Kim 1.belli bile değil ki tebrik edelim
Hadeka doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlar geçirmen dileğiyle eşin ve oğullarınla beraber
yeni yaşın senden o kilocukları alsın götürsün inş yerine de istediğin başka şeyleri versin sanaa
Hadekacım doğumgünün kutlu olsun.Ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmeni diliyorum. Bugün senin günün, pasta yemende bi sakınca yok. Hem de cumaya denk gelmiş. Bugün doyasıya yiyebilirsin ve yarından itibaren dikkat edersin. Hepimiz öyleyiz canım. Sabah aç karna tartıldıktan sonra istediklerimizi yiyoruz.
Hadeka canim nice mutlu saglikli senelere.. evlatlarinla eşinle ...
Dogum gunu pastandan ye şekerim. Bi dilimden birsey olmaz. Esinin de dusuncesi cok guzelmis.
Hadekacim allah nice yaşlar nasib etsin.
Kilo veren herkesi tebrik ederim koruyan herkesidr.inşallah hepimiz haftaya daha çok vericez inşallah. Benim ortim yok.kaçtı
Başlanğıc.68.1
Geçen hafta.63.8
Şimdi.62.5
Giden. 1.300.
Toplam giden 5.600 qr.
Bu hafta en çok ben verdim qalibaçok mutluyum canlar ya....
Hadeka canimm dogum gunun kutlu olsunn tabi oglunun da nice yaslara insallah ailenle saglikla mutlu ol insallah
Kizlar iyi geceler hepinize sabahtan beri girip girip cikiyorum bi turlu gecmisi okuyamadim.
Oncelikle zuzu okurken cok kotu oldum yaa ben arada kizimin basina birsey gelse naparim diyorum gozlerim doluyor kalbim sıkısıyor hemen Allah o anneye bol bol sabir versin
Cok iyi kilolar vermissiniz canlar tebrik ederim sizleri
Sukrancim son 400 gr kaldi demek supersin canim yaa boyun kacti bu arada asil is korumak lutfen bizler gibi tedbirsiz olma emeklerin bosa gitmesin
Ebrucum ohh sinema keyfi hangi filme gittiniz canim bu arada 800 gr gozumden kacmadi cok sevindim
Hadeka nice mutlu yillara canim.
Papatyacim ben de senin gibi 12 13 yaslarimda namaza basladim evde kilan kimse yoktu icimden geldi butun dualari ezberliyoduk okulda ozaman zaten sonra lisede bi ara kildim bi ara biraktim falan ama suan uzun zamandir kilmiyorum ustune ustluk Kuran ogrendim 2 yil once onu bile acip okumuyorum ve Allah'a vericek hicbi cvbimda yok( gecen bebek mevludunde okuyan hoca .ben hamileyken 3 hatim indirdim ve bebegim 1 yil nerdeyse hic aglamadi dedi dogduktan sonrada bol bol okumus cok sakin bi bebekmis suan kizim bile ezan okuyunca anne amin yapicam deyip namaz kiaya calisiyo onceden gordu benden bende kilmayarak ne buyuk vebal altina giriyorum offf bunun mazareti yok olamazda Umarim sen de birdaha hic birakmazsin canim bu dunya okadar ama okadar bos ki namazina 4 elle saril hic kopma ondan
Hkmetcim senin azminde bi sorun yok sen sadece kendini cok yordun cok agir diyet yaptin ve insan olarak bi yerde bikkinlik oldu yani atiyorum 6 gun diyet yapip bir gun odul verseydin bu kadar bunalmazdin dengeli gitmeni tavsiye ediyorum sok diyet falan bunlara hic kalkisma vucuduna zarar verirsin sadece saglikli ac kalmadan dengeli beslen zaten kilo verirsin az az kalici verirsin.
Kizlar tek tek isim yazmiyorum unuttugum olursa uzuluyorum sonra cunku kendinize cok iyi bakin hemii
Hadeka:geçmi d.günün kutlu olsun canım yeni gördm dahaAlmayıp korumakta iyi bişi canını sıkma.Menünü beğendim bu hafta gider merak etme canım
kevser:canım ben senden daha çok bekliyordum o menülere göre:44:
roseliz:gülüm senin menülerinn az ve özdü beğeniyordum o menülere göre az gitmiş.Kevserle senden çok fazla bekliyordum.Belki haftaya fazlasıyla acısı çıkar ne dersin
Herkes vermiş kızlar tebrik ederim ayrı ayrı.Ama grup olarak bi hadeka ve şükü yazmış.Kim 1.belli bile değil ki tebrik edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?