Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

evet yni geldim dün katıldım ve yeni başladım ve malum döneme giirdim 1 hafta zorlu olacak.

papatya dr. gürkan kubilay melek proğraına gelmişti haftalık menü vermişti çok güzel yağ yakıp vücudun ihtiyaç duyduğu besinler yüzde çökme falan olmuyordu netten yazıp araştırırsan bulursun bulamazsan burdan yazmaya fırsat buldukça yazarım benim oğlan ben bilg. alınca elimden alıp kapatıyor yada kendine video açmamı istiyor zor okuyorum hatta burayı .

kilo verenleri tebrik ederim.
iyi akşamlar zor olacak ama plates yapayım (sancıyla zor ama az da olsa yapayım)

menüm sabah aç karn ına nescafe 1 bardak su
kahvaltıda 2 adet minik börek 1 bardak yeşilçay
ara türk kahvesi
öğle misafirler vardı her cuma 4-5 kişi toplanırız yasin okuruz komşularımla otururp dedikodu yapacağımıza kuran okumak daha iyi ferahlıyo insan 1 kurabiy 2 pohaça 1 kase pilav 5 bardak şekersiz çay
ara türk kahvesi
akşam 1 dlim ekmek az bişy domatesli yumurta 2 kuraniye çayın yanında
su 3 bardak
spor yok

Sabah
2 haslanmis yumuta
6 zeytin
Kk peynir
1 Dilim ekmek

Ara
Mandilna

Ogle
1 Tabak nohut yemegi
Yogurt ve 1 dilim ekmek

Ara
Ceyregin ceyregi pide:)

Aksam
1 tabak nohut yemigi
Yogurt ve salata
2 kasik bulgur pilavi

Sporlarim
15 dk cardio
200 tane ip aylama
50 tane mekik
3 mill lesille
20 dk yan hareketleri
10 dk kalca bacak hareketleri

Canim sıkkın, bu diyeti bu kadar basdan savmam, cok üzüyor beni..
Soslu misirdan yedimm. Neden irademe hakim olamiyorum. Eski istekli hikmet nereye gittii. Offf offfffffffff..

Canim sıkkın, bu diyeti bu kadar basdan savmam, cok üzüyor beni..
Soslu misirdan yedimm. Neden irademe hakim olamiyorum. Eski istekli hikmet nereye gittii. Offf offfffffffff..
Aa hikomm uzme kendini cano bu gun cuma yemek serbest yarindan itaberen dikkat edersinn bcm uzm3 kendini eminimm eski hiko yarin dönecek uzme kendinii lutfen

Kizlar menüm

Sabah
2 knäckerbrot( diyet kitir ekmek), 1 dilim keci peyniri, 1 kk küflü peynir, bir tutam maydanoz, 1 fincan ada cayi , 1 sahanda yumurta

Ara yari g reyfurt, 1 fincan kahve

Ögle
1 kase tavuk suyu corba

Aksam
Izgara balik cupra, 3 elma dilimi patates firinda, bir iki mantar ve salata

* aksam yemketeydim arkadaslarimla herkes tatlilari yemekleri götürdü
Ama bennnnnn sadece balik yedim mmm
Aferim bana..aferimm cici ben ,,guzel bennnn

Kizlar iyi geceler hepinize sabahtan beri girip girip cikiyorum bi turlu gecmisi okuyamadim.
Oncelikle zuzu okurken cok kotu oldum yaa ben arada kizimin basina birsey gelse naparim diyorum gozlerim doluyor kalbim sıkısıyor hemen Allah o anneye bol bol sabir versin
Cok iyi kilolar vermissiniz canlar tebrik ederim sizleri
Sukrancim son 400 gr kaldi demek supersin canim yaa boyun kacti bu arada asil is korumak lutfen bizler gibi tedbirsiz olma emeklerin bosa gitmesin
Ebrucum ohh sinema keyfi hangi filme gittiniz canim bu arada 800 gr gozumden kacmadi cok sevindim
Hadeka nice mutlu yillara canim.
Papatyacim ben de senin gibi 12 13 yaslarimda namaza basladim evde kilan kimse yoktu icimden geldi butun dualari ezberliyoduk okulda ozaman zaten sonra lisede bi ara kildim bi ara biraktim falan ama suan uzun zamandir kilmiyorum ustune ustluk Kuran ogrendim 2 yil once onu bile acip okumuyorum ve Allah'a vericek hicbi cvbimda yok( gecen bebek mevludunde okuyan hoca .ben hamileyken 3 hatim indirdim ve bebegim 1 yil nerdeyse hic aglamadi dedi dogduktan sonrada bol bol okumus cok sakin bi bebekmis suan kizim bile ezan okuyunca anne amin yapicam deyip namaz kiaya calisiyo onceden gordu benden bende kilmayarak ne buyuk vebal altina giriyorum offf bunun mazareti yok olamazda Umarim sen de birdaha hic birakmazsin canim bu dunya okadar ama okadar bos ki namazina 4 elle saril hic kopma ondan
Hkmetcim senin azminde bi sorun yok sen sadece kendini cok yordun cok agir diyet yaptin ve insan olarak bi yerde bikkinlik oldu yani atiyorum 6 gun diyet yapip bir gun odul verseydin bu kadar bunalmazdin dengeli gitmeni tavsiye ediyorum sok diyet falan bunlara hic kalkisma vucuduna zarar verirsin sadece saglikli ac kalmadan dengeli beslen zaten kilo verirsin az az kalici verirsin.
Kizlar tek tek isim yazmiyorum unuttugum olursa uzuluyorum sonra cunku kendinize cok iyi bakin hemii

bugünde kendimi tuttum
08:00sabah aç karnına çörekotu yağı + su
09:00 yoğurtlu kür
09:30 kahvaltı :1 yumurtadan menemen 1 tatlı kaşığı z.y 3 kaşık kadar domates rendesi 2 çatal peynir 1.5 dilim zebzeli börek yeşil çay 1 ceviz çeyreğin çeyreği tam ahıllı ekmek
ara yeşilçay
12:00 yoğurtlu kür
12:30 yarım muz 2 ceviz (Oğlanla parktayız)
14:30 öğle : oğlandan artık tarhana çorba 1 kepçe kadar çeyrek ruşemli ekmek
15 komşumdayım şekersiz kahve 1 kase kısır 3 şekersiz çay
18:00 yoğurtlu kür
18akşam yemeği
1 kase domates çorba kaşarsız
salata
fırında ısgaralanmış 10 kadar serçe parmak kalınlığında büyüklüğünde patates 4 kanat tavuk derisiz 3 tane brokoli haşlama yarım kase yoğurt 2 yemek kaşığı sebze kavurması (pazı ıspanaklı ısırganlı)
ekmek yiyemedim

21:00 pilates 70 dk.
22:50 yarım nar
23:15 1 yudum süt içemedim kalanını süt hamilelikte tiksinti yapmış 2 sene geçmesine rağmen sade içemiyorum

ve şuan açımmm miğdem gurluyor
3 - 5 tane leblebi yeyip yatmaya gidecem
herkese iyi geceler

Kızlar yazamadım geçemedim.Oglumu sallayıp size bakıcaktım yatana kadar.Ama sallarken dalmışım1 gibi.yarım saat dalmışım ogluş ayaklarımda.Arkadaşlarımla sinemaya gidicektik uzun sürer sohbete vakit kalmaz diye vazgeçtik.Sinemeayı bi h.sonu gideriz dedik.Yemek yedik gezdik güldük eğlendik.öNCEDEN OLSA 10 kere ogglumu arar bulunduğum ortmdan zevk almazdım.Çok rahattım ve çok iyi geldi bu akşam toplanmak.Ogluşta bende hem bunu üzerimizden atmış oluyoruz.Çok şükür artık ağlamıyor ve yemek yiyiyormuşSaolun kızlar verdiğiniz destekler için iyiki varsnızSabah sandiviçimi yerken bakıcam inş. Yavaş yavaş okurum artık napalım.

Hadeka:geçmi d.günün kutlu olsun canım yeni gördm dahaAlmayıp korumakta iyi bişi canını sıkma.Menünü beğendim bu hafta gider merak etme canım
kevser:canım ben senden daha çok bekliyordum o menülere göre:44:
roseliz:gülüm senin menülerinn az ve özdü beğeniyordum o menülere göre az gitmiş.Kevserle senden çok fazla bekliyordum.Belki haftaya fazlasıyla acısı çıkar ne dersin

Herkes vermiş kızlar tebrik ederim ayrı ayrı.Ama grup olarak bi hadeka ve şükü yazmış.Kim 1.belli bile değil ki tebrik edelim

Ebum cnm bnde daha cok bekliyordum ama olmadi ne kadar az yesem de dogru duzhun spor yapmiyinca veremiyorum malesef am insLlH bu hafta hveririm

Aaaa herkes nerde??
Kevserim daha ne spor yapıcan kıss bi ton spor yapıon . Acaba az yediğin için papatyam gibi olabilir mi?

Offf çıkışta cildiyeye gidicem. Her c tesi bişi çıkıyor. Akşama da arkadaşın oğlunun 2 yaş gününe gidiceZ. Gerçi o arkadaşımı çok özlemiştim bol bol oturucaz inş herkes gittikten sonra .

Günaydın kızlar
Bu sabah güzel nir kahvaltı yaptım. Dün diyetisyene de gitmedim.
Az sonra 5 mil yapıcam bugün için bu yeter diye düşünüyorum
Kevser bence de daha ne kadar Spor yapacaksın zaten yeterince yapıyorsun
Gözüm hala kötü. Pazartesi'ye azıcık bakılacak hale gelsem çok iyi olacak

Merhaba kızlar, nasılsınız? kardeşm istanbula gitti ve laptopun şifrelerini kaldırdı, ben de size bakayım dedim. Haftasonum her zamanki gibi çocukların peşinden koşturmakla geçiyo. Hazır girmişken menümü paylaşayım da öyle çıkayım. Kardeşim gelince laptopu ona devredicem. yarın geceye kadar giremem herhalde. Biraz sonra da annemin yeni komşularından birine çaya gidicez annemle. Öğlen davet ettiler. Fazla kaçırmamaya gayret edicem.

Menüm
Kahvaltı 1 dl nutellalı ekmek* 6 zeytin* 3 bardak çay
4-5 çatal peynrli omlet* 2 çatal patates kızartması

ara 1 mandalina * 1 kupa neskafe

Öğlen 1 kepçe yeşil mercimek yemeği* 4 kaşık salçalı makarna

ara yarım muz* 1 kupa kayısılı form çayı

Akşam 1 kepçe yeşil mercimek yemeği* 4 kaşık etli patates (annemle erken yedik oturmaya gitcez diye,
babam da geç gelicekmiş.)

su 1.5 lt
spor 1 saat dışarda yürüyüş* 15 dk step
leslie 1 mil

Son düzenleme:
Kizlar bugunku menum
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
3 siyah zeytin
1 tatli kasigi recel
Yarim haslanmis yumurta
Ara
Yesil cay
K flex kraker
Oglen
Bir kase corba
4 yk salcali makarna
Ara
2 form biskuvi
Aksam
4 yk pirasa
2 mil leslie
100 bacak haraketi
2.5 lt su

Hadeka canim nice mutlu saglikli senelere.. evlatlarinla eşinle ...
Dogum gunu pastandan ye şekerim. Bi dilimden birsey olmaz. Esinin de dusuncesi cok guzelmis.

Hadeka canimm dogum gunun kutlu olsunn tabi oglunun da nice yaslara insallah ailenle saglikla mutlu ol insallah

Arkadaşlar hepinize teşekkürler.
Dün eşimle dışarıda güzel bir yemek yedik.
Bugün de yediklerime dikkat edemedim. O nedenle yazmayacağım.
Çok yorgunum hepinize iyi geceler.

Ben geldim nasılsınız? Çok şükür atlattım bugünü yaptıgım herşey çok güzeldi çok beğenildi ve çok mutlu oldum, kızıma bisürü hediye geldi, ev berbatt bi durumda yerler hep yiyecek , yarın bişi yapmıcam koçişimle Eminönü'ne gitcez hava güzelmiş Pazartesi temizlik günü ve ben bugün çok börek yedim ama başka bişi yemedim ))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…