- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.321
anam hikomm len habersiz koyma bizi ozellikle beni:))cumartesi sabah anneme gittiik. Telefondanda yazmaya calism cikss olmadi. Guzel bir hafta sonu gecirdim. Ama olumsuzu yedimmm yedimmm yedimmm...
Arkdas, annem geldi diye mi yoksaaa yemeyi özledigimden mi anlayamadim.
Papatya demis ya kitliktan cikmis gibi yiyorum diye. Kocis kilo almissin dedi.
Şaka diyor ama tartlmaya korkuyorum. Sabah ac karnina tartilim bari.
Wallaa lahmacun, baklava, priinc pilavi, kek, nutellaa yedimm.. bitek lahmacunu abartarak yedim. Digerlerini sınırlı yedim. Ama waryaaa mutluluktaaaaan.. annem de ahh ahh guzel yemek yapiyor fatoşummewe geleli yarim saat oldu. Oglis uyuyor, kociş film izliyor. Mutfaak berbat ama suan ugrasacaaak hal yok yemin ederim. Sabaha yapacagim. Kocisde yarina yaparsin dedi.
Kew, kizin nasil oldu. 3.diş sewindmmm..
Diger kizceler nasilsiniz bakalm.
Yarinnn diyete tam gaz dewam ediceeem.
O kilolari geri almaaak istemiyorum.
anam hikomm len habersiz koyma bizi ozellikle beni:))
Guzel hafta sonu hecirmissin ne guzel cnm bnm yediklerinde afiyet olsun lop lop et olmasim bnm bacima uzulur sonra kiyama ki:))
Yarin dan sonra diyette devam hikom yoksa seni doverim")bizde evde anam babam kardesim abim oyun oynadik evde babamla koptuk ya hep bogustuk babam bi espiri yapiyo ama sadece kendi guluyo:))
Ondann hic suphemm yok hikommm:)Sabaha o eski hikoş uyanacak kew'cim söz
Iyi geceler sukran abla evet cok saol gecti disimiz gribi de az oda gectinmi tamadir insalah cocuklar nasil iyiler mi sen de gece gece baya is yapmissin yaKızlar iyi geceler. Eve döndük biz. Bayağı iş birikti. 2 makine çamaşır yıkandı, çocukları uyuttum, evi toparladım, eşim de gitmeden önce hazırladığım yemekleri yemiş, döndüğümde dağlar gibi bulaşık beni bekliyodu, onları yıkadım ve kendimi buraya attım.
Ebrucum, çizmelerini güle güle kullan canım. yüzündeki uçuk için de dr a gitmekle iyi etmişsin. İnş kısa sürede kaybolur gider.
Kevserim geçmiş olsun canım. bizim tatlı cadının daha iyi olduğuna sevindim. İnş gribi de atlatır. 3. dişi de hayırlı olsun bu arada.
Özgecim iyi yapmışsın sinemaya gitmekle, bi değişiklik olur, açılırsın. Ben hamileyken hiçbiyere gidesim gelmezdi, sürekli uykum gelirdi.
Eşim sahile, avm'ye filan götürmeyi filan teklif ederdi, yorgunluktan ve uykudan reddederdim. Hele kışın bütün gezme fırsatlarını değerlendir.
Roselizcim atlattın kutlamayı, kızın hediyelerini güle güle kullansın. İnş Eminönü gezisi de güzel geçmiştir. Özledim oraları.
Hadekacım, güzel bi doğumgünü geçirmişsin, tekrar kutlarım. Ayrıca tartıdaki rakama takılma, önemli olan görünüşte zayıf olman. kemikli olduğun için öyle gösteriyordur tartı.
Nazlmacım, bozma moralini, haftaiçi toparlarsın. Cumaya kadar fazlasıyla verirsin.
Kübracım sağol cnm, dikkat edeceklerine inanmıyorum ama artık almıyolar sevmeye. Alsalardı da hep aklım orda kalırdı zaten. Böylesi daha iyiymiş.
Papatyam, tekrar eski moduna dönmen ne güzel. Belli bi diyet listesine bağlı kalma, bol bol spor yapmaya çalış, yediklerini değiştir sıkıldıkça, önemli olan porsiyonu az tutmak ve az kalorili şeyler yemek. Böylelikle sıkılmazsın, keyifli bi şekilde devam edersin.
Hikmetim, sen de yine güzel bi haftasonu geçirmişsin, ne güzel. Ama haftaiçi hızla dengele kilonu, yoksa toparlayamıycaksın. Eminim cumaya kadar daha dikkatli yiyip içeceksin.
Diğer kızlar Lajoba, Sehraa, Sercan, Masumm, Mevcan, Nelson, Zehra, Zuzu hepinize iyi geceler
Hikomm gunaydin cnm maydonuz ku4u bnde yapmak isterim bizim akrabagimiz yapms zanmaninda kilo vermis emziriyorum bi sorun olmaz heralde
Hikomm sen basla ise yararsa bnde baslarim:) iyi ki sevindim sejin adinaBende yapicam wallaa. Denemkten ne cikar. Zaamaninda ablamda yapmssti faydasini gormustü.. Emzirmen icinde maydanozn ne zarari olacak, bise olacsgini sanmiyorum.. kis tartildim oyle kotu bise gormedm yani 80degilm en azindan,
Gaydinnn sukran abla iyim cok sukur sen nasilsinn..cimcime de cpk iyi cok sukur:) uyuyor bnde kahvalti hazirlicam fatihe:) yok sukran abla brn duymustum haklisin arastirmadan baslamam:)Günaydın kızlaar, kahvaltı hazırlıyorum kendime, oğlumu yedirdim.Sıra bana geldiii.
Hikoşum, moralinin yerinde olduğuna sevindim. Eski Hikoş geri gelmiş. Böyle devam edersen 70 e inersin kız. Çok iradelisin. Bi kere haftada 3.5 kilo vermiştin. Ama şok diyet yapma yine de, sağlığından olursun.
Kevserim naber güzellik, napıyosun? cimcime nasıl? Maydanoz kürü hakkında emin olmadan yapma canım. Emzirenlere zararı var mı yok mu emin değilim. Düşünsene hamilelere düşük yaptırıyomuş, o derece yani. İbrahim saracoğlu söylemişti.
günaydın çıtırlarım
keyifler nasıl bakalım,şükür bugün az daha iyiyim,boğaz ağrım ,dilimdeki aftlar daha az canımı yakıyor,
papatyam beni sormuşsun şekerim,malum haftasonu kk ya giremiyorum pek,ceptende yazması zulum diye açmıyorum pek,msjın çok pozitif geldi keyfinin yerinde olmasına çok sevindim,
bende senin gibi haftaya baya bi + kilo ile başladım ama gayet keyifliyim cumaya kadar veririmki ben o + kiloyu
hikoşum ben geldim şekerimdiete ara vermek iyi geldi bana,sanki daha bi keyfilendim ama yılbaşı sonrası bomba gibi gelicem
bu arada hawarı bende merak ediyorum ara ara gelir yazardı iyidir umarım,
şükom,nelson,kevser,sehra,kubra,zuzu,ösgem,epruu,zehra,roze,fenodo,hadeka ve nicki aklıma gelmeyen diğer çıtır adayları hepinize kocaaa bi günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?