Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatya, Mevcan sizi keyifli ve morali iyi olarak görmek ne güzel. İnş daha da iyi olursunuz. Cumaya kadar da + ları - lere çevirirsiniz eminim.
Papatyam ceketinin geldiğine çok sevindim. çok güzel bi duygu bu. Benim de 38 beden bi kot ceketim vardı, senelerdir giyemiyodum, o da bana rahatlıkla oldu iyi mi! O duygunun nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum. İnş hepimiz yaza istediğimiz kilolarda girmiş oluruz.

Mevcanım dilindeki aftlar için eczaneden ilaç istesene canım, daha da çabuk geçer, azı ilaçları reçetesiz verebiliyolar.

Hikmetim tabii ki ilgilenmediysen duymamış olabilirsin. Ben de hamileyken öğrenmiştim. Bu sabah da sizin yazıyı okuyunca araştırdım.
sütü kesiyormuş, bebeği zayıflatıyormuş, bebeği kusturuyomuş ve bebekte zeka geriliğine sebep oluyormuş. Yazmasaydım vicdanım sızlardı. Bunları bilip de uyarmamak olur mu?

Günaydın kızçeler.dr verdigi krem iyi gelicek gibi . Kremler ilaçlar ... C tesi günüm hastane d günü pazar ise temizlik ve annemin d günü ile bitti gitti 😞hiç bişi anlamadım. Oglumu 12:40 uyuttum p tesi sendromu yaşamadın uyusun diye 6:45 uyandı ve gözleri kapandığı halde direndi uyumamak için. Ağlayarak bıraktım 😞işe g kaldım . İnş devamı güzel geçer

anamm mevcanim gekmis cnm yoklugun cok bellu ya aftlarin gecmesine sevindim ohh nesende yerinde cok sukur allahim bozmasin sen o artiya eksi cevirirsin cnm eminim

Papatyam gunaydinn cnmm eminim artiyi eksiye cevirirsin..ohh o duygu cok guzel ya benim artik butun eski hikayfetlerim oluyo hatta kardesimin s bedenleriniicine girebiliyorum ve cok mutlu oluyorum umraniyeden dayimlar gelmissti ve ne kadar zayiflamissin falan dediler cok sevindim
Kure geli ce de yapmam heralde suan bilmiyorum arastirmak lazim

papatyam,

bende hep bi koşturmacanın içindeyim,banyo yapıp oje sürmeyi bile büyük bir nimet olarak görüyorum artık,kış geldi ruhumda daraldı bir yandan,eee üst üste olan olaylarda malum,ama şu son zamanlar iyiyim,canımın istediğini abartmadan yemek bana keyif veriyor şükür,yılbaşı bi geçsin bak gör o zaman beni,

hikmetim benimde burnumda kemik eğriliği var,nefes alma problemi yaşıyorum ama korkumdan ameliyat olmayı hiçç düşünmüyorum ama işin içinde estetik varsa fikrim deişebilirdi sanırım,

zehracım topiğini gördüm canım hayırlı olsun,incecik tığ gibi olasın,

şükom ahh şükommm 2 ayrı doktora gittim canım,yiğenimde eczacı evdeki ilaçları görsen bakım ürünlerimden fazla ama ama cildim çok hassas,en ufak hastalıkta yada streste dışa vuruyor ve kolay kolay geçmiyor

eprummm günaydın canım,seninlede konuşamıyoruz bayadır,işin nasıl gidiyor alıştınmı iş hayatına,oğluşun sabahları ağlaması çok normal annesi ama sabredeceksin başka yolu yok

günaydın kızlar önce geçmişi okuyayım sonra yazarım diyerek bayağı oyalanıyorum kkda.
fotolara nasıl bakılıyor ben de fotolarınızı görmek istiyorum.

hiko papatya artılarınız eminim eksiye dönecek sizdeki bu güzel duygular pozitiflik oldukça.

kızlar şok diyetler kürler çok etkili olmuyor bence. yorulduğunuzla kalıyorsunuz. o kürü bırakınca tekrar geliyor gidenler.

mevcan geçer inşallah. demek ki çok hassassın.

ebru büyüdükçe ağlamaları da azalacak oğluşunun. benimkiler bazen el sallıyorlar bazen küçüğü ağlıyor. idare ediyoruz.

şükrancım sen de bayağı yorulmuşsun . gezmelerden gelince ev bi başka kirli oluyor. bu kocişleri yalnız bırakmaya gelmiyor:)

Ebrucanim, pazar gunu sabahlari erken mi kalkiosun. Cok gec yatiosun, uykusuzluga nasil dayaniyorsun. Allah yardim etsin,. Oglunda zamanla duzelecektir. Ah o zamanda cabuk gecse degilmi..
Mew, tirsmiyor degilim de, cok istiyorum. Zayiflaynca yuzumdende gitti. Burnumun buyukl cokortaya cikti. Bilmiyorum, zaman ne gosterir. Hayirlisi

Hadeka mevcan hikmtm

Ogluşu alıştı kardan beri iyiydi. Dün bana babaannemde kAlıcam yarın dimi anne dedi. Ama ptesi sendromunu uyumadıgı için yine şiddetli yŞadık. Ama eskiye nazaran iyiyiz çok şükür . Üşümek haricinde işim iyi çok şükür

Alıntı yapmak istemediğimden tek tek yazamıyom kıxlar. Geçmiş olsun dilekleriniz ve çizmelerin için Saolun. Bugün giydim çizmelerimi.:))

Kevser 3. Fişiniz hayırlı olsun.

Hikmtm estetik konusunda yazacaklarım var akşama uzuncaaaa...

Güne iyi başlanmış + da olunmasına takılmadan devam ediliyor( bende dahil)sinemalara gidilmiş. Ben hala gidemedimneyse saglık olsun. Takmıyorum takılmıyırum hiçbirşeye . Tempo halindeyim süperwoman gibi hissediyorum. Ama artık şikayet etmiyorum. Çalışmayı sosyalleşmeyi ben istedim. Yemeğimi gece 12 de yaptım. Kv yapıp burda yiyin demesine rağmen oglum evimizde ailecek yesin diye bunu bile yoğunluğuma ekliyorum. Saglık huZur olsun herşey katlanıyor insan

selam kızlarrr...

cumartesi günü diyete başlıyordum güya
gelen-giden derken diyet yalan oldu.

bugün başladım gibi.
sabahtan beri sadece meyve yiyorum. ama sabah azıcık ekmek yedim
diyet yapıp yapmamak arasında kararsızdım.

5 günde 5 kilo diyeti uygulamayı düşünüyorum bakalım. aslında patatesle başlamak gerekiyordu ama meyveyle açılış yapiim dedim bu defa.

kendimden bahsedecek olursam;
25 yaşındayım. 2 tane paşam var
biri 3 buçuk yaşında diğeri 6 aylık teyzeleri...
hamileliklerinde çok kilo alan biri olarak birinde 19 diğerinde 22 kilo almış bulunmaktaydım

ilk hamileliğimden kalan 5 kilonun üzerine bu defakiler de eklenince hayatım boyunca en yüksek kiloda buldum kendimi.
şu an 4-4 buçuk kilo verirsem hamilelikten önceki halime, ondan sonra 5 kilo daha verirsem de ilk hamileliğimden önceki kiloma dönmeyi planlıyorum

1.78 boyum ve bu sabah tartıldıgımda kilom 84.4

hedeflediğim rakam 75
o zaman tam çıtır anne olurum işte...

yaaniiii toplamda verilmesi gereken 9.4 kilocuk var
her sabah kalkar kalkmaz tartılıp nekadar verdiğimi yazıcam sizlere de...

ortalama 1-2 ay içersinde vermeyi planlıyorum. ve alt karın kası çalıştırma hareketleri yaparak sporla da desteklemeyi düşünüyorum...

hep beraber çıtır anne olalııımmmmm

Gunaydin citirlarim mevcanim hosgeldin canim sabahtan kalktim kizim karnini doyurdum esime kahvalti hazirladim kizi kv ye birakip esinle disciye gittik esim disinin dolgusu yapildi bitanede cekildi evde yat dinlen dedim anlamadi yaa daha disin kani durmadan gitti ise kizim uyuyo simdi bnde tv keyfi yapiyorum haa kizlar bugun akupunktur doktoruma gittim 1.5 kilo yagdan 1 kilo da normal vermisim cok sevindim :)) yag oranimdan iki haftada 3 kilo gitti)
Sukranim kevserim hikmet roseliz zehra nelson sehra ozge ebru sizler nasilsiniz kizlar ben bugun cok burda olamicam kizim uyansin esimin amcasi gile gidicez

kizlarr bisey dicen diger topikleri inceledim hep tablo yapmislar ger izniniz olurs guzel bi tablo yapiyim her cuma gunu ne dersiniz arti mevcanim gup yapmicak miyiz bu hafta yoksa herkez tek mi olsun

akapunktur bayağı işe yarıyor demek ki.
kılolar yağdan gidiyor ne güzel.
sana iyi gezmeler canım. eşine de geçmiş olsun.
tubihh miydi yeni arkadaşım hoş geldin.
maşallah paşalarına. verirsin ama şok diyetleri boşwer bence.

kevserim ben her zaman yazdım topiğe vakti olan birisi güzel bir tablo yapsın,hem böylece daha motive olur birbirimizi daha iyi takip ederiz diye ama sonuç

ben geçen hafta kk ya pek girmedim,o yüzdende yarış istermisiniz diye soramadım,kimsede yazmadığı için bende grup yapmaya ihtiyaç duymadım,bu hafta tek takılın olmadı yarış isteyen olursa cuma günü kilo bildiriminden sonra grup yaparım

akapunkturun işe yaramasına çok sevindim canım,canım bende eşin gibiyim dişimi çektiririm hop işe,endoskopi olurum hopp işe sanki madalya takıyolarda

Tama mevcanim tablo isi bendecnm :) elimde geldigince guzel bi tablo yaparimmm:)

Kızlar selam. Geçmişe bakamadım.birazdan bakicam.sştubi şok diyetmi yapiyorsun canım. Boşver sağlıklı diyil onlar.biz hiç birimiz yapmiyoruz.özellikle emziren anneler sadece rejimle yaparsan çok güzel kilo verirsin.ara öğünde yaparak tabi...
Geliyorum az sonra inşallah. Cadilarimi doyuruyim.kevserim tablo super olur.. 20 deq. Sonra geliyorum....tabi bir aksilik çıkmazsa.

Sanırım hadeka sormuştu. Biz arkadaş isek eğer benim özel albümüm var oradan bakabilirsin fotolara. Fotoların altında tarihlerde yazıyr

bende tam tablo dicektim :)
yapsak aslında süper olur...

grup nasıl oluyor canım??
Tablomuz artij olucak cnm insallah
Bu arda his geldin sende insallah istedigin kilo inersin
Grup dedogimiz yaris yapmak isteyen arkadaslarimiz oluyor grup yapiyoruz sonra grubun 1.seciliyo en cok kilo kim verirse artik tablo olmayinca hersey karisiyprdu ama insalah artik karsmicak birjnci kim olmus kim ne kadar kilo vrmis gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…