- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.341
Günaydinn kizlarr
Nassinizzz ben iyiyim buna sükür durumlari
Haftasonu menümü takip edemedim ama ucmadimda normal yed. Bile i hatta bazen yiyemedim..kalabalik misafirim vardi yemekli baya yoruldum ama keyifli guzel bi gece gecirdik..tek kacamagim kabak tatlisi yedim ..baska yok ama duzensizdim iste ne yedimi hatirliyorum ne yemedigimi ins bu duzensizlikte zararli cikmam
Herkes masallah gezmis tozmus coookkk göözel olmus ..
Kevsercim kuzucuga acil sifalar dilerim
Gülcümm hadi gözünaydin guzel gecmesine sevindim ,,,temizlige acele etme tadini cikar dinlen ,,bende dun hem temizlik hem yemek yoruldum ama dun hic kirlenmedi ev temizligim yanima kaldi:))) aksama yemekte varrr. Ohhhh bugün tüm gün fiestaaa
Hosgeldiiinn cnmm.. bende hafta sonu ara verdim. Ekmek seker tuketmedim ama yedimde yedim. Baklava bile yedim. Ama iyi geldi bana da. Yemek yemegi ozlemişim biliyosun hiiccc yemezdim ya. Acisi hafta sonu cikti . Sende bomba gibisin bakiyorumda. Yilbasindan sonra bende cok farkliolacam inancim buyonde. İnanilmaz muthis bir duzene giricm.ee mecburumm. 80ustune asla cikamam bir daha.
Kizlar, size soylemeyi unuttum. Burnumu yaptirmaya karar verdim. Estetik olacigimburnum baya kemerli artik beni rahatsiz ediyor, görüntüm yani. Yandan bakia cok buyuk gözüküyor. Oglan biraz daha buyüsün .. yaza kadar da iyice zayiflayim.. cipcitir olaciğiiiimmm yehooo
sevindim canım aftların azalmasına. ne zülümdür bilirm. iyi sayılırım. çok işim var bu işler beni çok geriyor. damarlarımdaki kanın çekildiğimi hissediyorum bazen ama elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum.
ben de veririm o artıyı cumaya kadar.
anamm mevcanim gekmis cnm yoklugun cok bellu yahikoşum ben geldim şekerimdiete ara vermek iyi geldi bana,sanki daha bi keyfilendim ama yılbaşı sonrası bomba gibi gelicem
bu arada hawarı bende merak ediyorum ara ara gelir yazardı iyidir umarım,
şükom,nelson,kevser,sehra,kubra,zuzu,ösgem,epruu,zehra,roze,fenodo,hadeka ve nicki aklıma gelmeyen diğer çıtır adayları hepinize kocaaa bi günaydın
günaydın çıtırlarım
keyifler nasıl bakalım,şükür bugün az daha iyiyim,boğaz ağrım ,dilimdeki aftlar daha az canımı yakıyor,
papatyam beni sormuşsun şekerim,malum haftasonu kk ya giremiyorum pek,ceptende yazması zulum diye açmıyorum pek,msjın çok pozitif geldi keyfinin yerinde olmasına çok sevindim,
bende senin gibi haftaya baya bi + kilo ile başladım ama gayet keyifliyim cumaya kadar veririmki ben o + kiloyu
Papatyam gunaydinn cnmm eminim artiyi eksiye cevirirsin..ohh o duygu cok guzel ya benim artik butun eski hikayfetlerim oluyo hatta kardesimin s bedenleriniicine girebiliyorum ve cok mutlu oluyorum umraniyeden dayimlar gelmissti ve ne kadar zayiflamissin falan dediler cok sevindimgünaydın kızlar:
bugün gözüm daha iyi. sabah tartıldım cumaya göre +1200 çıktım. tabi ki moral bozmak yok bu zaten kilo değil. midemdekiler sadece. bu hafta cumaya kadar bu +1200 ü vermem gerek. spora biraz daha ağırlık vericem.
bu sabah anladım ki diyetisyen işi bana göre değil. bu sabah kadının verdikleri kadar anca yedim. ama ona giderken kahvaltı yaparken bile ay 1 zeytinim kaldı ekmekten ne kadar kalmış diyordum. bu sabah kendimi hiç kasmadan tv izlerken kahvaltı ettim ve aynı şeyleri yemişim. bilmem anlatabildim mi
bu sabah bir ceket giydim yazın almıştım ama kapatınca göğüs bölgesi kasıyordu şimdi o kadar rahat oldu ki üstüme. eee ne de olsa 4 kilo fark var. eteğim de öyle biraz dar geliyordu sabah tam oldu...
ben küre falan inanmıyorum kızlar.
boşu boşuna uğraşmayın bence. sağlığınızdan olmayın..
mevcan nerelerde. sehra da gelmiyor artık...
nelson da yok ama biz onunda face de yazıştığımız için ben bua radaki eksikliğini pek hissetmiyorum.
hawar yok oratalrda.
başka da aklıma gelmedi şimdi....
fotolara nasıl bakılıyor ben de fotolarınızı görmek istiyorum.Iyi alşamlar kızlar
Hadeka ne güzel büyüklerin yaşıyor ben anneannemin oğlumu görmesini çok isterdim nasip değilmiş. Rabbim uzun ömür versin inşallah
Ebrucum çok geçmiş olsun sabah gözümden kaçmış
Özgecim iyi olmuştur sinema bir değişiklik işte
Kevserim sporlar yine harika
Rozeliz kızının doğum günü kutlu olsun
Kızlar ben 2 gündür kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum yarın sabahtan itibaren eski moduna dönüyorum da bu haftaki hedefim cuma günkü kiloma geri dönmek. Hafta sonu aldım kesin. Bugün 1 saat spor yaptım
Cumartesi yeniden foto koyucam bakalım 2 ay öncesine göre az da olsa fark var mı
Günaydinn kizlarr
Nassinizzz ben iyiyim buna sükür durumlari
Haftasonu menümü takip edemedim ama ucmadimda normal yedim hatta bazen yiyemedim..kalabalik misafirim vardi yemekli baya yoruldum ama keyifli guzel bi gece gecirdik..tek kacamagim kabak tatlisi yedim ..baska yok ama duzensizdim iste ne yedimi hatirliyorum ne yemedigimi ins bu duzensizlikte zararli cikmam
Herkes masallah gezmis tozmus coookkk göözel olmus ..
Kevsercim kuzucuga acil sifalar dilerim
Gülcümm hadi gözünaydin guzel gecmesine sevindim ,,,temizlige acele etme tadini cikar dinlen ,,bende dun hem temizlik hem yemek yoruldum ama dun hic kirlenmedi ev temizligim yanima kaldi:))) aksama yemekte varrr. Ohhhh bugün tüm gün fiestaaa
Hosgeldiiinn cnmm.. bende hafta sonu ara verdim. Ekmek seker tuketmedim ama yedimde yedim. Baklava bile yedim. Ama iyi geldi bana da. Yemek yemegi ozlemişim biliyosun hiiccc yemezdim ya. Acisi hafta sonu cikti . Sende bomba gibisin bakiyorumda. Yilbasindan sonra bende cok farkliolacam inancim buyonde. İnanilmaz muthis bir duzene giricm.ee mecburumm. 80ustune asla cikamam bir daha.
Kizlar, size soylemeyi unuttum. Burnumu yaptirmaya karar verdim. Estetik olacigimburnum baya kemerli artik beni rahatsiz ediyor, görüntüm yani. Yandan bakia cok buyuk gözüküyor. Oglan biraz daha buyüsün .. yaza kadar da iyice zayiflayim.. cipcitir olaciğiiiimmm yehooo
sevindim canım aftların azalmasına. ne zülümdür bilirm. iyi sayılırım. çok işim var bu işler beni çok geriyor. damarlarımdaki kanın çekildiğimi hissediyorum bazen ama elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum.
ben de veririm o artıyı cumaya kadar.
hikoşum ben geldim şekerimdiete ara vermek iyi geldi bana,sanki daha bi keyfilendim ama yılbaşı sonrası bomba gibi gelicem
bu arada hawarı bende merak ediyorum ara ara gelir yazardı iyidir umarım,
şükom,nelson,kevser,sehra,kubra,zuzu,ösgem,epruu,zehra,roze,fenodo,hadeka ve nicki aklıma gelmeyen diğer çıtır adayları hepinize kocaaa bi günaydın
günaydın çıtırlarım
keyifler nasıl bakalım,şükür bugün az daha iyiyim,boğaz ağrım ,dilimdeki aftlar daha az canımı yakıyor,
papatyam beni sormuşsun şekerim,malum haftasonu kk ya giremiyorum pek,ceptende yazması zulum diye açmıyorum pek,msjın çok pozitif geldi keyfinin yerinde olmasına çok sevindim,
bende senin gibi haftaya baya bi + kilo ile başladım ama gayet keyifliyim cumaya kadar veririmki ben o + kiloyu
kizlarr bisey dicen diger topikleri inceledim hep tablo yapmislar ger izniniz olurs guzel bi tablo yapiyim her cuma gunu ne dersiniz arti mevcanim gup yapmicak miyiz bu hafta yoksa herkez tek mi olsungünaydın kızlar:
bugün gözüm daha iyi. sabah tartıldım cumaya göre +1200 çıktım. tabi ki moral bozmak yok bu zaten kilo değil. midemdekiler sadece. bu hafta cumaya kadar bu +1200 ü vermem gerek. spora biraz daha ağırlık vericem.
bu sabah anladım ki diyetisyen işi bana göre değil. bu sabah kadının verdikleri kadar anca yedim. ama ona giderken kahvaltı yaparken bile ay 1 zeytinim kaldı ekmekten ne kadar kalmış diyordum. bu sabah kendimi hiç kasmadan tv izlerken kahvaltı ettim ve aynı şeyleri yemişim. bilmem anlatabildim mi
bu sabah bir ceket giydim yazın almıştım ama kapatınca göğüs bölgesi kasıyordu şimdi o kadar rahat oldu ki üstüme. eee ne de olsa 4 kilo fark var. eteğim de öyle biraz dar geliyordu sabah tam oldu...
ben küre falan inanmıyorum kızlar.
boşu boşuna uğraşmayın bence. sağlığınızdan olmayın..
mevcan nerelerde. sehra da gelmiyor artık...
nelson da yok ama biz onunda face de yazıştığımız için ben bua radaki eksikliğini pek hissetmiyorum.
hawar yok oratalrda.
başka da aklıma gelmedi şimdi....
akapunktur bayağı işe yarıyor demek ki.Gunaydin citirlarim mevcanim hosgeldin canim sabahtan kalktim kizim karnini doyurdum esime kahvalti hazirladim kizi kv ye birakip esinle disciye gittik esim disinin dolgusu yapildi bitanede cekildi evde yat dinlen dedim anlamadi yaa daha disin kani durmadan gitti ise kizim uyuyo simdi bnde tv keyfi yapiyorum haa kizlar bugun akupunktur doktoruma gittim 1.5 kilo yagdan 1 kilo da normal vermisim cok sevindim :)) yag oranimdan iki haftada 3 kilo gitti)
Sukranim kevserim hikmet roseliz zehra nelson sehra ozge ebru sizler nasilsiniz kizlar ben bugun cok burda olamicam kizim uyansin esimin amcasi gile gidicez
Gunaydin citirlarim mevcanim hosgeldin canim sabahtan kalktim kizim karnini doyurdum esime kahvalti hazirladim kizi kv ye birakip esinle disciye gittik esim disinin dolgusu yapildi bitanede cekildi evde yat dinlen dedim anlamadi yaa daha disin kani durmadan gitti ise kizim uyuyo simdi bnde tv keyfi yapiyorum haa kizlar bugun akupunktur doktoruma gittim 1.5 kilo yagdan 1 kilo da normal vermisim cok sevindim :)) yag oranimdan iki haftada 3 kilo gitti)
Sukranim kevserim hikmet roseliz zehra nelson sehra ozge ebru sizler nasilsiniz kizlar ben bugun cok burda olamicam kizim uyansin esimin amcasi gile gidicez
Tama mevcanim tablo isi bendecnm :) elimde geldigince guzel bi tablo yaparimmm:)kevserim ben her zaman yazdım topiğe vakti olan birisi güzel bir tablo yapsın,hem böylece daha motive olur birbirimizi daha iyi takip ederiz diye ama sonuç
ben geçen hafta kk ya pek girmedim,o yüzdende yarış istermisiniz diye soramadım,kimsede yazmadığı için bende grup yapmaya ihtiyaç duymadım,bu hafta tek takılın olmadı yarış isteyen olursa cuma günü kilo bildiriminden sonra grup yaparım
kizlarr bisey dicen diger topikleri inceledim hep tablo yapmislar ger izniniz olurs guzel bi tablo yapiyim her cuma gunu ne dersiniz arti mevcanim gup yapmicak miyiz bu hafta yoksa herkez tek mi olsun
Tablomuz artij olucak cnm insallahbende tam tablo dicektim :)
yapsak aslında süper olur...
grup nasıl oluyor canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?