Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ci̇ddigibitim hoşgeldin aramıza:)
Kevser tablo süper olur. Sehram yapacaktı ama fırsatı olmuyor sanırsam.
Btlkbra çok sevindim yağdan gitmesine canım:)
Sehra nerdesin canım?

selamm kızlarrr

ay geçmişi okuyayım öyle yazayım dedim ne çok şey olmuş
ebrulim çizme alan sen miydin canım hayırlı olsun güle güle giyin
kevsercim maydanoz kürü hamile ve emziren bayanlar için önerilmiyor hatta fazla maydanoz tüketimi de aynı şekilde haberin olsun ona göre kara ver
mevcan, papatyam ve hikmetcim sevindim iyi olmanıza hanginiz + lardaydınız hatırlamıyorum ama bu haftadan sonra - olacağınıza eminim çıtırcıklar
38 beden cekewti olan kimdi yahu ayy herşey birbirine girdi oğlum durmuyo kucağımda bi de tablo çok iyi fikir destekliyorum

Lajoba : saol canım😊
Tubi: şok diyetle verip şok şekilde geri alırsın canım. En iyi yavaş ama kalıcı sglklı kilo ver

ciddigibiyim hosgeldin sende canim.kendini tanitirmisin.ben 23 yasinda biri 3 yasinda biri 8 aylik 2 prenses annesiyim...almanyada yasiyorum

Menüm gelsin
Kahvaltı 2 dl domatesli peynirli kızarmış ekmek
2 çatal tahin helvası* şekersiz çay

ara special k

Öğlen 1 tabak salata* 1 dl ekmek
1 kase sütlü pirinç çorbası

ara 1 mandalina * yeşilçay

Akşam 10 fırında hamsi* 1 tabak salata
1 dl ekmek

ara special k

su 1.5 lt
spor leslie 1 mil* 100 ip atlama* 20 dk step
20 dk pilates

Yeşil çay
Peynir kk
Zeytin 4ad.
1dlm ekmek
1katı yumurta
Maydonoz

Ara : ceviz 4,fınduk6 adt

Öğlen
1tane küçük zeytinli pogaca

Akşam
Etli bezelye patetes yemeği
Bol limonlu gavuç salatası
Pirinç pilavı 2tepeleme kaşık )))

Aranızda rüya yorumlayan varmı , rüyamda hamile kalmıştım bebeğin ayaklarını falan gördüm sorna dedim ki regli olalı 1ay bile olmadı ama bu bebek dahA büyük anlam veremedim çok garipti elimi karnına dokundurup bebeğin ayaklarını falan hissettim karnımın içinde bebeğin bacaklarını gördüm . Allah hayırlara yorsun

Roselizim cnm allahim ruyani hayirlara cikarsinn insallah

Menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
2 dilim ekmek

Oglen 1 kase corba
Yogurt ve 1 dilim ekmek

Aksam
1 tabak etli kuu fasukye
5 kasik bulgur pilavi ve 1 dilim ekmek

Sporlarim
10 dk kalca
8 dk gobek
9 dk 150 calori
3 mill lesile
20 dk yan hareketleri

Son düzenleme:
Iyi akşamlar kızlar
Rozeliz hiç anlamam rüyadan Allah hayırlara çıkarsın inşallah
Menümü yazıyorum
07:30 3 zeytin 2 çatal peynir yarım domates yarım salatalık
10:00 4 kuru kayısı
12:00 bir kepçe çırba 1 adet köfte 4-5 çatal bulgur pilavı ayran salata
15:30 2 adet mandalina
17:30 5 yk taze fasülye 4-5 yk bulgur pilavı sakata yoğurt
19:15 elma
Bugün yemek yerken içimden ne kadar yemek geliyorsa o kadar yedim
Az sonra 40 dk spor yapıcam bildiğim hareketlerden karıştırarak yaparım birşeyler
Yarın sabah eksi çıkacağımdan eminim
Öyle hissediyorum

Kevserim sporları yaparken tek seferde mi yapıyorsun yoksa gün içine mi yayıyorsun

merhaba çıtır anneler :)) bugün oğlum rekor kırdı resmen ya hiiiçç susmadı ikinci diş mi geliyo anlamadım neden bu sıkıntı sızlanma
neyse oğlumun tüm engellemelerine rağmen yemeklerimi düzgün yemeye çalıştım ona da zorla yedirdim eveeet gelelim günün menüsüne
sabah ılık sirkeli su
kahvaltı: 1 haşlanmış yum, 5 zeytin, 2 kk peynir, yarım simit, 1 bardak rezene çayı
ara: 5-6 fındık, 1-2 ısırık havuç
öğlen 5-6 kşk yoğurtlu makarna, tonbalıklı salata,1 bar meyve suyu
ara 1 bar rezene
akşam: 4 kşk et kavurma, 4-5 kşk yoğurtlu makarna, salata, yarım kaşık sütlaç
spor: leslie 1 miles, 15 dk bölgesel hareketler..

işte benden bugünlük böyle :))

Cnnm ya cok gecmis olsun allahim sifa versin ins distendirde fazla hastalanmadan seni uzmeden bir once iyilesir annesi

Cnnm ya cok gecmis olsun allahim sifa versin ins distendirde fazla hastalanmadan seni uzmeden bir once iyilesir annesi

sağol şekerim ya diştem sanırım sızlanıp durdu akşama kadar Allahtan uyudu da rahatladık ikimizde.. ayy bi de evin halini görsen heryer heryerde iyiki gelenim gidenim yok artık yarın oğlum izin verirse bi de eve el atmam gerkecek nedir bu ev hanımlarının çilesi ya iş hiç bitmiyo yeminle

Kevserim: ekmek ve pilav yine😜sporların ve menün bunun dışında harika😃
Lajoba: hepimiz geçirdik o zor yorucu uykusuz günleri canım . Kolay büyümüyolar. Ona rağmen menün iyi. Yoksa hem öğle hem akşam yoğurtlu makarnaya kızardın yoksa:))
Papatyam : menün herzamanki gibi güzel canım. Sporla göbeğinin fıtolardaki hali geliyor gözümün önüne özeniyorum. Sakın sende sporunu bırakma canım
Roseniz: gülüm senin 2 tepeleme pilav dışında çık güzel menün

kız buraya yazacam diye ne yiyeceğimi şaşırdım akşam yemekte diyorum ki pilav yesem çok yerim şimdi en iisi makarna yiyim zaten makarnadan sıkıldım öğlen fazla yemem ona da kızıyonuz anam ben daha ne yapayım bilemedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…