- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.361
Ciddigibiyim cnm hos geldin aramiza kendini tanitir misin bizemrb kızlar bende qeldım aranıza
mrb kızlar bende qeldım aranıza
papatyam cnm tek seferde yapamiyorum malesef kizim uyudun mu oyun oynarken evin islerini yaptiktan sonraKevserim sporları yaparken tek seferde mi yapıyorsun yoksa gün içine mi yayıyorsun
Cnnm ya cok gecmis olsun allahim sifa versin ins distendirde fazla hastalanmadan seni uzmeden bir once iyilesir annesimerhaba çıtır anneler :)) bugün oğlum rekor kırdı resmen ya hiiiçç susmadı ikinci diş mi geliyo anlamadım neden bu sıkıntı sızlanma
neyse oğlumun tüm engellemelerine rağmen yemeklerimi düzgün yemeye çalıştım ona da zorla yedirdimeveeet gelelim günün menüsüne
sabah ılık sirkeli su
kahvaltı: 1 haşlanmış yum, 5 zeytin, 2 kk peynir, yarım simit, 1 bardak rezene çayı
ara: 5-6 fındık, 1-2 ısırık havuç
öğlen 5-6 kşk yoğurtlu makarna, tonbalıklı salata,1 bar meyve suyu
ara 1 bar rezene
akşam: 4 kşk et kavurma, 4-5 kşk yoğurtlu makarna, salata, yarım kaşık sütlaç
spor: leslie 1 miles, 15 dk bölgesel hareketler..
işte benden bugünlük böyle :))
Cnnm ya cok gecmis olsun allahim sifa versin ins distendirde fazla hastalanmadan seni uzmeden bir once iyilesir annesi
Kevserim: ekmek ve pilav yine😜sporların ve menün bunun dışında harika😃
Lajoba: hepimiz geçirdik o zor yorucu uykusuz günleri canım . Kolay büyümüyolar. Ona rağmen menün iyi. Yoksa hem öğle hem akşam yoğurtlu makarnaya kızardın yoksa:))
Papatyam : menün herzamanki gibi güzel canım. Sporla göbeğinin fıtolardaki hali geliyor gözümün önüne özeniyorum. Sakın sende sporunu bırakma canım
Roseniz: gülüm senin 2 tepeleme pilav dışında çık güzel menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?