- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.381
Cnm valla suan bizim evde ayni oyuncaklar her yer daginikk sabrediyorum:)) valla cnm is hi bitmiyoo bitmezde yasadigimiz surece is hayatta bitmez simdi doktu krakerleri odayi supurmem lazim korkuyo supurgedende besine koyuyorum reklam ciktin mi tamamsağol şekerim ya diştem sanırım sızlanıp durdu akşama kadar Allahtan uyudu da rahatladık ikimizde.. ayy bi de evin halini görsen heryer heryerde iyiki gelenim gidenim yokartık yarın oğlum izin verirse bi de eve el atmam gerke. Lavoboya giderken bile reklamlarink nedir bu ev hanımlarının çilesi ya iş hiç bitmiyo yeminle
Yorumunnn icinn cokk cokkk tsk ederi ebrummmKevserim: ekmek ve pilav yine😜sporların ve menün bunun dışında harika😃
Lajoba: hepimiz geçirdik o zor yorucu uykusuz günleri canım . Kolay büyümüyolar. Ona rağmen menün iyi. Yoksa hem öğle hem akşam yoğurtlu makarnaya kızardın yoksa:))
Papatyam : menün herzamanki gibi güzel canım. Sporla göbeğinin fıtolardaki hali geliyor gözümün önüne özeniyorum. Sakın sende sporunu bırakma canım
Roseniz: gülüm senin 2 tepeleme pilav dışında çık güzel menün
Sehraam artık iyi görememeye de başladım. Yakında hepten yazdıklarınızı birbirine karıştırırsam şaşırmayınsonları biraz okudum şüküme dedi ilet deyü vınn alcam demedim aldım dedim ahanda hemen girdim son sayfaları hızla okudum ama ayın 27sinde telimin faturası yenileniyor 4gb internet paketim sıkıntı olmaz inş 5gün beniz takılın ben yine ara ara bakmaya çalışırım bu hafta cumartesi bildirim yPCAM psik da şekilleniyor ben daha iyiyim oğlumdada gelişmeler var hepiizi öptüm kilolarda verilmiş gözümden kaçmad yürekten tebrik ediyorum gerçekten..bu arada trendyyyyyyyyyyyyyyy gelmiş gördüm sana vefa borcumuz canım..iyiki burdasın ve geldin..benim hayatımda çok şey değiştirdin senn...bu çiçekler senin için..
Eki Görüntüle 906503
Kevserim: ekmek ve pilav yine😜sporların ve menün bunun dışında harika😃
Lajoba: hepimiz geçirdik o zor yorucu uykusuz günleri canım . Kolay büyümüyolar. Ona rağmen menün iyi. Yoksa hem öğle hem akşam yoğurtlu makarnaya kızardın yoksa:))
Papatyam : menün herzamanki gibi güzel canım. Sporla göbeğinin fıtolardaki hali geliyor gözümün önüne özeniyorum. Sakın sende sporunu bırakma canım
Roseniz: gülüm senin 2 tepeleme dışında çık güzel menün
Evet canim baya ise yaradi cok sukur kendimi boyle cok mutlu hissediyorum :))akapunktur bayağı işe yarıyor demek ki.
kılolar yağdan gidiyor ne güzel.
sana iyi gezmeler canım. eşine de geçmiş olsun.
tubihh miydi yeni arkadaşım hoş geldin.
maşallah paşalarına. verirsin ama şok diyetleri boşwer bence.
Tesekkurederim mevcanim valla iyiki gitmisim akupunktura ins hep boyle devam ederde en kisa zamanda istedigim kiloya ulasirim sonrasindada korumaya gecerim yaa :) eh ne diyim ben sana caninizin kiymetini bilmiyosunuz yaa sana da kizdim simdi biraz kendinize bakin yipratmayin nolur sankiakapunkturun işe yaramasına çok sevindim canım,canım bende eşin gibiyim dişimi çektiririm hop işe,endoskopi olurum hopp işe sanki madalya takıyolarda
Tesekkurederim canimm valla bende cok mutluyum tabi sporun buyuk etkisi var hergun leslie devam 😜Ci̇ddigibitim hoşgeldin aramıza:)
Kevser tablo süper olur. Sehram yapacaktı ama fırsatı olmuyor sanırsam.
Btlkbra çok sevindim yağdan gitmesine canım:)
Sehra nerdesin canım?
Hosgeldin canim aramiza :)mrb kızlar bende qeldım aranıza
Gulcum ruya yorumlarindan cok anlamam hayirlara ciksin ins :))Aranızda rüya yorumlayan varmı , rüyamda hamile kalmıştım bebeğin ayaklarını falan gördüm sorna dedim ki regli olalı 1ay bile olmadı ama bu bebek dahA büyük anlam veremedim çok garipti elimi karnına dokundurup bebeğin ayaklarını falan hissettim karnımın içinde bebeğin bacaklarını gördüm . Allah hayırlara yorsun
hoş geldin aramıza.mrb kızlar bende qeldım aranıza
Kocaeli çok sevdiğim bir şehir. geçn sene tayin istedik oraya çıkmadı. daha önce 1.5 yıl yaşamıştım.Ciddigibiyim cnm hos geldin aramiza kendini tanitir misin bize
Ben 20 yasindayim 1 tanecik prensesim var kocaelide yasiyorum
menü güzel spor güzel canım.Menüm gelsin
Kahvaltı 2 dl domatesli peynirli kızarmış ekmek
2 çatal tahin helvası* şekersiz çay
ara special k
Öğlen 1 tabak salata* 1 dl ekmek
1 kase sütlü pirinç çorbası
ara 1 mandalina * yeşilçay
Akşam 10 fırında hamsi* 1 tabak salata
1 dl ekmek
ara special k
su 1.5 lt
spor leslie 1 mil* 100 ip atlama* 20 dk step
20 dk pilates
canım sabah ekmek yemeden nasıl durabiliyorsun.Yeşil çay
Peynir kk
Zeytin 4ad.
1dlm ekmek
1katı yumurta
Maydonoz
Ara : ceviz 4,fınduk6 adt
Öğlen
1tane küçük zeytinli pogaca
Akşam
Etli bezelye patetes yemeği
Bol limonlu gavuç salatası
Pirinç pilavı 2tepeleme kaşık)))
canım Allah hayırlara çıkarsın rüyanı. bilemiyorum internetten bakarım ben genelde.Aranızda rüya yorumlayan varmı , rüyamda hamile kalmıştım bebeğin ayaklarını falan gördüm sorna dedim ki regli olalı 1ay bile olmadı ama bu bebek dahA büyük anlam veremedim çok garipti elimi karnına dokundurup bebeğin ayaklarını falan hissettim karnımın içinde bebeğin bacaklarını gördüm . Allah hayırlara yorsun
gün içinde 4 dilim ekmek var canımRoselizim cnm allahim ruyani hayirlara cikarsinn insallah
Menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
2 dilim ekmek
Oglen 1 kase corba
Yogurt ve 1 dilim ekmek
Aksam
1 tabak etli kuu fasukye
5 kasik bulgur pilavi ve 1 dilim ekmek
Sporlarim
10 dk kalca
8 dk gobek
9 dk 150 calori
3 mill lesile
20 dk yan hareketleri
inşallah eksi çıkmışsındıır.Iyi akşamlar kızlar
Rozeliz hiç anlamam rüyadan Allah hayırlara çıkarsın inşallah
Menümü yazıyorum
07:30 3 zeytin 2 çatal peynir yarım domates yarım salatalık
10:00 4 kuru kayısı
12:00 bir kepçe çırba 1 adet köfte 4-5 çatal bulgur pilavı ayran salata
15:30 2 adet mandalina
17:30 5 yk taze fasülye 4-5 yk bulgur pilavı sakata yoğurt
19:15 elma
Bugün yemek yerken içimden ne kadar yemek geliyorsa o kadar yedim
Az sonra 40 dk spor yapıcam bildiğim hareketlerden karıştırarak yaparım birşeyler
Yarın sabah eksi çıkacağımdan eminim
Öyle hissediyorum
canım makarna üstüne makarna olmuş. ayrıca meyve suyu sağlıklıdır ama kalorisi yüksektir.merhaba çıtır anneler :)) bugün oğlum rekor kırdı resmen ya hiiiçç susmadı ikinci diş mi geliyo anlamadım neden bu sıkıntı sızlanma
neyse oğlumun tüm engellemelerine rağmen yemeklerimi düzgün yemeye çalıştım ona da zorla yedirdimeveeet gelelim günün menüsüne
sabah ılık sirkeli su
kahvaltı: 1 haşlanmış yum, 5 zeytin, 2 kk peynir, yarım simit, 1 bardak rezene çayı
ara: 5-6 fındık, 1-2 ısırık havuç
öğlen 5-6 kşk yoğurtlu makarna, tonbalıklı salata,1 bar meyve suyu
ara 1 bar rezene
akşam: 4 kşk et kavurma, 4-5 kşk yoğurtlu makarna, salata, yarım kaşık sütlaç
spor: leslie 1 miles, 15 dk bölgesel hareketler..
işte benden bugünlük böyle :))
afiyet olsun canım 3 dilim ekmek ve 1 börek var menüde.menüm sabah klkınca türk kahvesi ve su
kahvaltıdan yarım saat önc yeşilçay kahvaltıda 1 dilim ekmek kadar börek yedim 1 dilim ekmek yedim ince olarak 2 kk peynir 2 zeytin 1 çatal nutella 4 bardak şekersiz çay
ara 1 armut nescafe
öğle 2 tabak şehriye çorbası 1 ince dilim ekmek
ara yeşilçay
ara normal çay yarım mandalinna
akşam 1 tabak çorba 1 dilim ince ve küçük ekmek 4 çatal kabak 2 kaşık yoğurt
ara nescafe içicem birazdan
spor 300 merdiven inip çıkma
su 1 litre kadar
geçmiş olsun canım çok üzüldüm. sana tavsiye etmiştim kara dut şurubu aktardan al iç iyi gelir . çok işe yaradı bende. tabi ilacını da kullanmaya devam et.günaydın çıtır anneler,
dün gece kabus gibi geçti,dilimdeki aft artık canımı yakmıyor ama dişlerime vurduğu ağrı halen canımı fena yakıyor,gece aftın olduğu tarafta eşimin kolunda uyumuşum,şiddetli bi damak ağrısı ile uyandım,hıçkıra hıçkıra ağladım sızıdan,eşimde panikledi zorla hastaneye götürmeye çalıştı ama gitmedim,doktor düzenli kullan ağrıların geçer dedi ama 1 hafta oldu bugün
sabah bi uyandım ağzımın içinde 2 ayrı yerde yine aft çıkmışilaçlarımı düzenli kullanıyorum umarım büyümeden atlatırım
kilo işine gelirsek halen + dayım ama düne göre - deyim
inşallah canım yürürsün. şu kış günlerini hayırlısı ile bi geride bırakalım da. kıloları da bu kışta bırakalım yaza incecik girelim.hadeka ve papatya kiloda bi değişiklik olmasada spor hakikaten insanı baya baya ince gösteriyor,ben yazın yürüyüş yaparken kimse 61 kilo civarı olduğuma inanmazdı,şu an spor yapmaya vaktim hiçç kalmıyor baharı bekliyorum dört gözle,hem kızımın dersleri hafifler hem ben çıkışta eve giderim ordan yürüyüşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?