Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Cnm valla suan bizim evde ayni oyuncaklar her yer daginikk sabrediyorum:)) valla cnm is hi bitmiyoo bitmezde yasadigimiz surece is hayatta bitmez simdi doktu krakerleri odayi supurmem lazim korkuyo supurgedende besine koyuyorum reklam ciktin mi tamam
Lavoboya giderkende reklamlarin cikmasini bekliyorum:))

Yorumunnn icinn cokk cokkk tsk ederi ebrummm

Lajobacım geçmiş olsun, bebekler diş olayını çok sancılı atlatıyolar. İnş hayırlısıyla çıkar da daha fazla çekmez yavrucuk.
Ebrucum senden naber canım, kremin işe yaramasına sevindim. Sür ihmal etme sakın.
Kevsercim boşver sen cimcime ağlamasın da, dağınıklık her zaman toplanır, gırgırlarsın, parkeye döküldüyse de bezle alıver. Kızım da çok korkardı süpürgeden. eşim kucağına alırdı da öyle süpürürdüm.

Bu arada Sehra ile face te görüştüm kızlar. Öğrencilerine kendi paketinden video izletmiş. Bu yüzden internet paketi bitmiş. Haber vermeye bile fırsatı olmamış. vınn alıcakmış ve cumartesi aramıza dönücekmiş. Bunu size iletmemi istedi.

Sehracım ben senden bahsederken sen gelmişsin bile

Son düzenleme:
menüm sabah klkınca türk kahvesi ve su
kahvaltıdan yarım saat önc yeşilçay kahvaltıda 1 dilim ekmek kadar börek yedim 1 dilim ekmek yedim ince olarak 2 kk peynir 2 zeytin 1 çatal nutella 4 bardak şekersiz çay
ara 1 armut nescafe
öğle 2 tabak şehriye çorbası 1 ince dilim ekmek
ara yeşilçay
ara normal çay yarım mandalinna
akşam 1 tabak çorba 1 dilim ince ve küçük ekmek 4 çatal kabak 2 kaşık yoğurt
ara nescafe içicem birazdan
spor 300 merdiven inip çıkma
su 1 litre kadar

sonları biraz okudum şüküme dedi ilet deyü vınn alcam demedim aldım dedim ahanda hemen girdim son sayfaları hızla okudum ama ayın 27sinde telimin faturası yenileniyor 4gb internet paketim sıkıntı olmaz inş 5gün beniz takılın ben yine ara ara bakmaya çalışırım bu hafta cumartesi bildirim yPCAM psik da şekilleniyor ben daha iyiyim oğlumdada gelişmeler var hepiizi öptüm kilolarda verilmiş gözümden kaçmad yürekten tebrik ediyorum gerçekten..bu arada trendyyyyyyyyyyyyyyy gelmiş gördüm sana vefa borcumuz canım..iyiki burdasın ve geldin..benim hayatımda çok şey değiştirdin senn...bu çiçekler senin için..
Eki Görüntüle 906503

iyi ki bırakmışsın o psikopat diyetisyeni biyolojiden bi haber çorba yapmış kafasını yesin yoğurtnan haspam

Sehraam artık iyi görememeye de başladım. Yakında hepten yazdıklarınızı birbirine karıştırırsam şaşırmayın. Yaşlılık belirtisi işte.

Yok canım ya 2 tepeleme 5 çatal yaptı aşağı yukarı

Bakımlı ama hala çıtır olamayan anneden hepinize günaydın😊
Bugün şık ve bakımlıyımben 💃
Sehraaa hani bana çiçek😠bende istiyor banane:)dün iyi olmamasına rağmen yazıcam menümü hala artıdayım😞

Evet canim baya ise yaradi cok sukur kendimi boyle cok mutlu hissediyorum :))
akapunkturun işe yaramasına çok sevindim canım,canım bende eşin gibiyim dişimi çektiririm hop işe,endoskopi olurum hopp işe sanki madalya takıyolarda
Tesekkurederim mevcanim valla iyiki gitmisim akupunktura ins hep boyle devam ederde en kisa zamanda istedigim kiloya ulasirim sonrasindada korumaya gecerim yaa :) eh ne diyim ben sana caninizin kiymetini bilmiyosunuz yaa sana da kizdim simdi biraz kendinize bakin yipratmayin nolur sanki
Ci̇ddigibitim hoşgeldin aramıza:)
Kevser tablo süper olur. Sehram yapacaktı ama fırsatı olmuyor sanırsam.
Btlkbra çok sevindim yağdan gitmesine canım:)
Sehra nerdesin canım?
Tesekkurederim canimm valla bende cok mutluyum tabi sporun buyuk etkisi var hergun leslie devam 😜

mrb kızlar bende qeldım aranıza
Hosgeldin canim aramiza :)
Gulcum ruya yorumlarindan cok anlamam hayirlara ciksin ins :))

Lajoba canim bebisin disten dolayi sıkintilidir ben kizim dis donemin de 2 gun uyumamisti ustune ishal grip olmustu ve yedigi herseyi cikarmisti ayrica ateside vardi 😟 ins diger disler kolay cikar butun kuzular icin

Kevserim gelde sen benim evi gor aksama kadar kac defa topluyorum ama kizim saolsun aninda agitiyo oyuncaklar heryerde tv unitesindeki dolabimi bosaltiyo icine giriyo bulasikbakinesini acar acmaz icine girmeye calisiyo odasindaki dolaplari bosaltiyo mutfak cekmecelerinide tabi bide damacanaya basmayi ogrendi yaaa daha anlatiyimmi ama ben hic kizmiyorum yani bagirmiyorum arkasindan toplayip kizim cici cis diye uyariyorum 1 yapiyo 2 yapiyo sonra yapmiyo ama eger pirize fln gidiyosa ben cis dedigim halde elini cimdikliyorum bidaha gitmiyo olcak o kadarda rabbim kuzulara saglik versin ev nasil olsa toplanir :)

günaydın kızlar
bu sabahtan ümitliydim ama hiç eksi çıkmadım. ama inceldiğimi hissediyorum. zorla girdiğim kıyafetlere rahatlıkla giriyorum artık. spor sanırım fayda etti biraz da olsa.
bugün çok yoğun olacağım. belki uğrayamayabilirm...
kendinize iyi bakın...

günaydın ince fıstıklar
nasılsınız bakalım bugün
inşallah hepiniz güne zinde bir şekilde başlamıştır.

dünkü menümü paylaşayım

sabah ılık sirkeli su
1dlm çav ekmek
2 zeytin az diyet peynir
1 kaşık kadar menemen
tarçınlı limonlu yeşil çay

ara kuru üzüm
yeşil çay
2 yağlı gevrek bimde satılandan offfffffff

öğle
2 kaşık pırasa 2 kaşık makarna 1 kase yoğurt

akşamüstü
3 elmalı bisküvi
2 kaşık yoğurt

30 dk yürüyüş

akşam
yarım kase elma kompostosu

yeşil çay.

menüm pek güzel değildi dün. akşam yemek yemek istemeyen
canım tatlı türü herşeyi istiyor. direnmeye çalışıyorum.

tartıda bi değişiklik yok.

yürüyüşün de etkisi ile inceliyorum galiba ama başka bi değişiklik yok.

su 1.5 lt içtim galiba

günaydın çıtır anneler,

dün gece kabus gibi geçti,dilimdeki aft artık canımı yakmıyor ama dişlerime vurduğu ağrı halen canımı fena yakıyor,gece aftın olduğu tarafta eşimin kolunda uyumuşum,şiddetli bi damak ağrısı ile uyandım,hıçkıra hıçkıra ağladım sızıdan,eşimde panikledi zorla hastaneye götürmeye çalıştı ama gitmedim,doktor düzenli kullan ağrıların geçer dedi ama 1 hafta oldu bugün

sabah bi uyandım ağzımın içinde 2 ayrı yerde yine aft çıkmış ilaçlarımı düzenli kullanıyorum umarım büyümeden atlatırım

kilo işine gelirsek halen + dayım ama düne göre - deyim

hadeka ve papatya kiloda bi değişiklik olmasada spor hakikaten insanı baya baya ince gösteriyor,ben yazın yürüyüş yaparken kimse 61 kilo civarı olduğuma inanmazdı,şu an spor yapmaya vaktim hiçç kalmıyor baharı bekliyorum dört gözle,hem kızımın dersleri hafifler hem ben çıkışta eve giderim ordan yürüyüşe

Günaydin kizlarrr
Bizim tatiller basladi bu hafta ,,malum yabacilarin asil kutladiklari gün yarin..cocuklar evde olunca zaman zor buluyorum
Dünkü menümde cok ic acici degil

Sabah
1 dilim ekmek tahin pekmez esliginde

Ögle
1 dilim Kabak tatlisi ( cooook canim istiyordu ögün yaptim )

Aksam
Bir porsiyon hünkarbegendi , 1 dilim ekmek, 1 közlenmis kirmizi biber

1 fincan kahve , 1 dilim pasta:26:

Ana ögünlerim diyete uygun degil diye ara yapmadim
2-3 kilo verdimya bi yerlerim kalkti.. Kilo almadan bu havali günleri gecirip derhallllllllll toparlanmaliyimmmmm

Sükrancim sehrayla diyalogunuzu okuyorum anlamiyorum vinnnn fln sonra anladim ama sabah koca bi gülümseme oldu yuzumde:)))

Sehra oglunun. OGLUNUN IYIYE GITMesine cok sevindim

Gülcüm rüyalara pek itibar etmem ben,,buyuk olasilik dusunmussundur gun icerisinde yada birseyden etkilemmissindir görmüssündür

Kevsercim yaparsan iyi olur yapilsinda yeterki

Ebrucum kilo fazlamizin olmasi bakimli olmamiza mani mi kuzucum dimiii bende son zamanlar ciddi vakit hariciyorum kendime artik toparlanma zamani geldi.. Basit dokunuslar bile nasil mutlu ediyor beni..eski ben geliyorrrr ve kendimi cok iyi hissediyorumm

mrb kızlar bende qeldım aranıza
hoş geldin aramıza.

Ciddigibiyim cnm hos geldin aramiza kendini tanitir misin bize
Ben 20 yasindayim 1 tanecik prensesim var kocaelide yasiyorum
Kocaeli çok sevdiğim bir şehir. geçn sene tayin istedik oraya çıkmadı. daha önce 1.5 yıl yaşamıştım.

menü güzel spor güzel canım.

canım sabah ekmek yemeden nasıl durabiliyorsun.
akşam menünde pilav olmasa imiş daha iyi olurmuş. hem de tepeleme.

canım Allah hayırlara çıkarsın rüyanı. bilemiyorum internetten bakarım ben genelde.

gün içinde 4 dilim ekmek var canım
ve bu ekmeklerden biri bulgur pilavına eşlik ediyor.
ekmeği azalt menü harika

inşallah eksi çıkmışsındıır.
ben çıkamıyorum bir türlü eksi.
sabah ekmek yemeden nasıl duruyorsun.
ayrıca içimden geldiği gibi yemişsin ama yine de menü harika. öyle çok çok değil.

canım makarna üstüne makarna olmuş. ayrıca meyve suyu sağlıklıdır ama kalorisi yüksektir.

afiyet olsun canım 3 dilim ekmek ve 1 börek var menüde.
insan yerken fark etmiyor da buraya yazınca göze fazla gelebiliyor. dikkat edelim inşalah.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm. sana tavsiye etmiştim kara dut şurubu aktardan al iç iyi gelir . çok işe yaradı bende. tabi ilacını da kullanmaya devam et.

inşallah canım yürürsün. şu kış günlerini hayırlısı ile bi geride bırakalım da. kıloları da bu kışta bırakalım yaza incecik girelim.

sehracım oğlunun iyi olmasına çok sevindim. inşallah beimki de biraz yol kateder.
mevcanıcım hiç uğraşma o ilaçlarla. oral medic adlı ilacı kullan. bak çok memnun kalacaksın. bende de çok çıkar. insanı mahveder bilirim. gece uykumdan uyanırdım acısı yüzünden. tüm ağzımın içi ağrırdı resmen. ben şimdi bunu kullanıyorum. o yara orada kendi halinde takılıyor benim ruhum duymuyor. çok geçmiş olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…