- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.401
sehracım oğlunun iyi olmasına çok sevindim. inşallah beimki de biraz yol kateder.
mevcanıcım hiç uğraşma o ilaçlarla. oral medic adlı ilacı kullan. bak çok memnun kalacaksın. bende de çok çıkar. insanı mahveder bilirim. gece uykumdan uyanırdım acısı yüzünden. tüm ağzımın içi ağrırdı resmen. ben şimdi bunu kullanıyorum. o yara orada kendi halinde takılıyor benim ruhum duymuyor. çok geçmiş olsun tekrar.
Lajoba : saol canım😊
Tubi: şok diyetle verip şok şekilde geri alırsın canım. En iyi yavaş ama kalıcı sglklı kilo ver
ben de hep inşallah diyorum. gidecek bu kılolar.Mevcanım : off nie eziyet ediyon kendi e de gitseydin keşke. Gel sen kocakarı ilacımı yap.sirkenin içine tuz atıp gargara yap. Zararıda yok hem.
Hadeka: canım menün çok hoşuma gitti inan😊hım anane babane olayına değinirsek bende babanemi çok severdim yanında büyüdüm onunla uyurdum ama kader bizi ayırdı😞ölüm değil ama bazı olaylar bizi ayırdı görülmüyoruz 😓ananem uzaktı kaç senede bir götürdük ve sevmezdik. Ve yine kadar onu bie yakın getirdi ve şuan hep onu görüyorum mecburen ama aklım ruhum gizli içinde babaanneme kıGınlıgımın yanında sevgimde var. Küs ölmek korktuğun gibi sonumuUnda bu olacağını biliyorum içim acıya acıya😔ya işte böle aklıma geldi sen yazınca gözlerim doldu özlem hissettim off kötü oldum şimdiaglayasım var 😥
Papatyam bende sporla eski pantolonlarıma girebilirim inş ama hep inş maş ortada bi çaba yok 😡
Zehram: menün güzelama ufak bişiler var.tahinin kalorisi görsen yemezsin canım. Benden söylemesi :)) bi ara oglum pekmez tahin Pepe'nin oğluma verirken yerdim amanizi beni uyarmıştı yemedim ama tabi arada olur . Pastada olmamış kabak olabilir bişi demiyorum. Evet bakımlı olmak insanı moralmen kendine getiriyor :))
canım biz de doymadan kalkıyoruz ama sen süt yapıcı yiyecekleri daha çok tercih edebilirsin bence.ebrulim hadekam menüme yaptığınız değerli yorumlardan ötürü çok mutlu olyorum teşekkür ederimama fikrinizi almak istediğim bişey var kızlar ya ben emziriyorum ya sütüm azalmasın istiyorum ama sanki azaldı gibi geliyor 1.si sütümün azaldığını veya arttığını nasıl anlarım oğlum doyuyor sanırım çünkü emdikten sonra ağlamıyor doyduğunu düşünüyorum bu yüzden.. 2.si de sütümü azaltmadan hatta artırarak nasıl kilo verecem ben yaa ne yemeliyim ne yememeliym ne kadar yemeliym?.. geçen yıl hamileliğimin 5-6. ayına kadar çok az yerdim hatta nerdeyse hiç yemezdim ekmeği falan 3-4 güne anca sulu bi yemek olursa falan yerdim.. ama şimdi az yemeye çalışıyorum hatta sofradan şöyle tam doyarak kalktığım nerdeyse olmadı buraya başladığımdan beri, kilo veriyorum evet emzirmenin eminim faydası vardır ama hakkaten az yemeye çalışıyorum eskiye oranla.. neyse zamanla bu açlık hissim gider değil mii midem tekrar küçülür ve az yiyince doyarım dimiii?? ayy çok açım bea herşeyi yemek istiyorum özellikle de canım acayip tatlı pasta istiyo ama sabredeceğim yemeyeceğim.. uzun oldu kızlar kusura bakmayın..
bu arada 2 kilo verdim ama inceldim hakkaten ya kıyafetlerim bol olmaya başladı şimdidenbu beni mutlu ediyor ama bu hafta henüz - olmadım hiç heeep + lardayım
tubilosh tek tip diyetlerde vücut su ve kas kaybediyor diye biliyorum.
verdiğin kıloyu geri almaman da güzel.
.
Hikomm h.geldin cano 1 tane baklavadann biseycik olmazz cnm bi daha yersen doverimmm:))) gece seni beklicem cano esim gecci full netteyim konusuruz bol bolBen geldim. Net gitmisti, dunden bu yana.
Menu listemi aksama paylasirim, misafirlerim war.
Oglan ayagimda uyuyor.
Diyet guzel gidiyordu.
Taa ki, baklava yedim, 1tanee ..
Öğlen yemek yememiştim.
Aksama daha hafif yicem.
Sabah tartida guzel gordum. Gecen haftaya göre.
Sizi sewiyorum.
Gece yazarim.
Allaha emanet olun.
a.selam cnm ya evin isi spor vs derken. Giremedimm nasilsunnSlm citirlarim nerelerdesiniz bugun nerdeyse kimse ugramamis hikmet kevser sukran kizlarr nerdesiniz mevcanim sende bi gorunup kacmissin nelson bayadir gelmiyo zaten ozgede ugramamis pazartesi sendorumumu oldunuz kizlar :)))
Kubra cnm bnde birakiyorum oynasin mutlu olsunnn :)) bnde kizmam kizama ki prensesim bnm o bi kizsam bana karsilik veriyor baba diye homurdaniyooo:)) amn cnm her sy saglik daginiklikda toplanir ev isi de yapilirKevserim gelde sen benim evi gor aksama kadar kac defa topluyorum ama kizim saolsun aninda agitiyo oyuncaklar heryerde tv unitesindeki dolabimi bosaltiyo icine giriyo bulasikbakinesini acar acmaz icine girmeye calisiyo odasindaki dolaplari bosaltiyo mutfak cekmecelerinide tabi bide damacanaya basmayi ogrendi yaaa daha anlatiyimmi ama ben hic kizmiyorum yani bagirmiyorum arkasindan toplayip kizim cici cis diye uyariyorum 1 yapiyo 2 yapiyo sonra yapmiyo ama eger pirize fln gidiyosa ben cis dedigim halde elini cimdikliyorum bidaha gitmiyo olcak o kadarda rabbim kuzulara saglik versin ev nasil olsa toplanir :)
ebrumm cnm nasilsin evet bakimli olmak insana muthis bi mutlluk katiyoo insan kendini cok iyi hissediyorBakımlı ama hala çıtır olamayan anneden hepinize günaydın😊
Bugün şık ve bakımlıyımben 💃
Sehraaa hani bana çiçek😠bende istiyor banane:)dün iyi olmamasına rağmen yazıcam menümü hala artıdayım😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?